Sayfa 63 / 122 İlkİlk ... 1353616263646573113 ... SonSon
1,861 ile 1,890 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Runje planı
    Lens'in Hırvat file bekçisine talip olan yönetim, bu transferle stoper için düşündüğü vatandaşı Milan'lı Simic'i de ikna etmeyi hedefliyor.

Kaleci arayışını sürdüren G.Saray, Beşiktaş'ın eski file bekçisi Vedran Runje'yi gündeme aldı. Sarı-kırmızılıların, Tigana döneminde siyah-beyazlı ekibin kalesini koruyan ve geçen yıl Fransa'nın Lens takımına transfer olan 32 yaşındaki eldiven için girişimlere başladığı öğrenildi. Hırvat kalecinin
    27 maçta forma giydiği Lens, küme düşmüştü. Runje'nin fiyatının uygun olması transferi cazip kılıyor. Yönetimin Vedran Runje'yi alarak stopere düşündüğü vatandaşı Dario Simic'i de ikna etmeyi planladığı ifade edildi.

SORENSEN YEDEKTE
    Öte yandan Danimarka Milli Takımı'nın kalecisi Thomas Sorensen'in de sarı-kırmızılıların alternifleri arasında olduğu ileri sürüldü. Schmeichel'dan sonra milli takımın kalesini devralan 32 yaşındaki eldivenin, Aston Villa ile sözlemesi sona erdi. 1998'den 2003'e kadar Sunderland'de forma giyen 1.93 boyundaki Sorensen, 171 maça çıktı. 2003'te Villa'ya transfer olan viking, beş yılda 139 kez kaleyi korudu. Menajerlerin önerdiği Copuet'ten (35) yaşlı olduğu için vazgeçildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Runje yeterli değil
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Galatasaray'dan 2.bomba

Rigobert Song'u Trabzonspor'a gönderdikten sonra defansif futbolcu arayışlarına hız veren Galatasaray yine bir Avustralyalıyı gözüne kestirdi. Harry Kewell'ı kadrosuna katan Galatasaray'ın bir Avustralyalı futbolcunun transferini daha bitirmek üzere olduğu öğrenilirken bu futbolcunun West Ham United'da forma giyen defans futbolcusu Lucas Neill olduğu iddia edildi.
    West Ham United'dan önce Blackburn Rovers'ta oynayan Lucas Neill aynı zamanda Avustralya milli takımında da forma giyiyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BOMBA HABER!!!!!!!!!!(GSTVNET)

Bomba Transfer Cok Yakında
    Galatasarayımız Transferde bombaları patlatmak üzere
    Adnan Sezgin ve Haldun üstünel dünyaca ünlü bir yıldızla anlastıklarını açıkladılar ve Editör'müz Samet Doğan'nin Haldun Üstünel'le yaptigi görüsme sonrasi Forvet hattına dünyaca ünlü yıldızı 1 Hafta içerisinde renklerimize katabıleceğimizi söyledi. Bu Bilgi tamamen resmi kaynaklardan alınmıştır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İkinci Bomba Thomas Sorensen
    Liverpool'dan Avustralyalı yıldız futbolcu Harry Kewell ile anlaşan ve ünlü ismi renklerine bağlayan sarı-kırmızılı yönetim şimdi de kalesini güçlendiriyor. Galatasaray, Danimarka Milli Takımı'nın file bekçisi Thomas Lovendahl Sorensen'i renklerine bağlamak için çalışıyor.

Danimarkalı kaleci şu anda hiçbir takımda forma giymiyor ve Peter Schmeichel'ın futbola veda etmesinden beri Milli Takımın kalesini koruyor. Son olarak Aston Villa'da forma giymiş olan Sorensen 1.93 boyunda ve ulusal formayı tam 72 kez giydi.

1994-98 yıllarında Odense ardından da Vejle takımında oynamış olan Sorensen 1997-98'te Svendenborg'da forma giydi. 1998'de İngiltere'nin Sunderland takımına transfer olmuş olan Sorensen burada 171 maça çıktı ve 2003'te Aston Villa'ya geçti. Sorenen Villa'da 2008'e kadar kalırken 139 maçta kaleyi korudu.

Sarı-Kırmızılı ekip bonservis bedeli ödemeden renkleine bağladığı Kewell'ın ardından yine bonservis bedeli olmayan Sorensen'i de renklerine bağlamaya çalışıyor ve böylece dünyaca ünlü yıldızları maliyeti düşük bir şekilde kadrosuna katıyor.
    Habertürk
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Flaş Hernan Crespo ile Anlaşıldı Cuma, 04 Temmuz 2008 Dış Transferde geçtiğimiz gün Harry Kewell'ı renklerine bağlayan Galatasarayımız 2. Transfer bombasınıda patlatmak üzere.Chelsea tarafından serbest bırakılan geçtiğimiz sezonda İnterde top koşturan Dünyaca Ünlü Yıldız Hernan Crespo ıle her konuda anlaşıldı.Futbol Şube sorumlusu Adnan Sezgının bızzat bu transferı bitirdiği ve önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Futbola River Plate'de başlayan Crespo 1996 yılında Parma'ya transfer oldu. Attığı gollerle dikkat çeken Crespo 2000 yılında transfer rekoru kırarak 35.5 milyon sterlin karşılığında Lazio'ya transfer oldu. Kasım 2002'de 40 milyon sterline Inter Milan'a geçen Crespo 2003 yılında Chelsea F.C.'ye transfer oldu. Kadroda yer bulamayınca AC Milan'a kiralık gönderildi. İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finalinde 2 gol attı. Bir yıl sonra Chelsea'ya geri döndü.

Arjantin Milli Futbol Takımı'nda da sürekli yer bulan Crespo oynadığı 64 maçta 35 gol attı (Aralık 2007 itibariyle). 2006 Dünya Kupası'nı 3 golle tamamladı.
    Kaynak:GsTvNET
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bulduğum olası transfer haberlerini buraya yazdım yanlış anlamayın...
    Last edited by Nocna Mora : 05.Temmuz.2008 at 07:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Çok iyi futbol oynasaydı bırakırlarmıydı..

Örneğin: Alex,

Örneğin: Cristiano Ronaldo, Raul
    Kewell kendisi gitmek istedi. Alex'in böyle bir isteği var mıydı? Yada Raul artık ben buradan gitmek istiyorum mu dedi? Bizim Arda gitmek istese zorla mı tutacağız? Ayrıca Kewell'ın yerine Babel var Liverpool'da. Gidiyorum diyen adamada dur diyemezsin. Zaten düşünce gitmek isteyen adam iyi oynayamaz olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Kewell kendisi gitmek istedi. Alex'in böyle bir isteği var mıydı? Yada Raul artık ben buradan gitmek istiyorum mu dedi? Bizim Arda gitmek istese zorla mı tutacağız? Ayrıca Kewell'ın yerine Babel var Liverpool'da. Gidiyorum diyen adamada dur diyemezsin. Zaten düşünce gitmek isteyen adam iyi oynayamaz olur.
    Liverpool sözleşme yenilemek istese Kewell ayrılacakmıydı acaba?

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Hayırlı olsun Kewell.

Merak ettiğim bir soru var.Kaç G.Saray'lı arkadaşımız FM'de takımına Kewell'ı transfer etti veya eder ?
    Fm'de oyuncular 30 yaştan sonra özellikleri çok büyük bir hızla düşmeye başlıyor.O yüzden çoğu kimse almamıştır.

Bir Galatasaraylı olarak çok sevindim.Kewell çok iyi bir oyuncu.Hücüm hatlarımız gelişiyor.İnşallah defansada takviye yaparız.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Runje haberini görünce çok sevindim aslında.Runje bence çok iyi bir kaleci.Beşiktaşta iken de çok tutuyordum ancak bir türlü yıldızı barışmadı hiçkimseyle ve gönderilmişti.

Adamın adı çıkmış 9'a inmez 8'e misali bence G.Saray'da almasın bu kaleciye Türkiye'de ekmek yedirmezler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Fm'de oyuncular 30 yaştan sonra özellikleri çok büyük bir hızla düşmeye başlıyor.O yüzden çoğu kimse almamıştır.
    Sadece FM'de mi ? Gerçekten yine 30 yaşını aşkın oyuncu 25'lik gibi mi oynuyor ki ?
    Last edited by LaigLeNoiR : 05.Temmuz.2008 at 13:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Yabancılarımız:
    Kewell
    Lincoln
    Nonda
    Linderoth
    Gelirse Crespo
    Hepside zamanında isminden çokca söz ettirmiş oyuncular.Geçen sene gibi olmazsa sakatlıklar vs. ŞL'dede iyi yerlere gelebiliriz.Bu birazda Skibbe'ye bağlı ben Leverkusende performansı nasıldır bilmiyorum çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hagi oynuyordu
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Runje haberini görünce çok sevindim aslında.Runje bence çok iyi bir kaleci.Beşiktaşta iken de çok tutuyordum ancak bir türlü yıldızı barışmadı hiçkimseyle ve gönderilmişti.

Adamın adı çıkmış 9'a inmez 8'e misali bence G.Saray'da almasın bu kaleciye Türkiye'de ekmek yedirmezler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Sadece FM'de mi ? Gerçekten yine 30 yaşını aşkın oyuncu 25'lik gibi mi oynuyor ki ?
    Yine performans gösteriyor.Ama Fm'de her özelliği 4-5 düşüyor.Gerçek hayatta daha tecrübelidir daha iyi performans alınır bence.Hem gerçek hayatta yıldız bir oyuncu etkisiz bir hale mi geliyor 30 yaşından sonra ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kesinlikle öyle bir şey demedim.Tabii ki gelmiyor ancak gelenler de var.

Kimse alınmasın ancak benim de şahsi fikrim Kewell'ın faydalı olamayacağı yönünde.Kıskandığım falan yok tam tersine ben Türk takımlarının kaliteli transferler yapmasına bayılıyorum.G.Saray'da çok kaliteli bir ismi kattı kadrosuna.Belki performans olarak faydalı olamayabilir ancak takımda tecrübesiyle oldukça işe yarayacaktır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Beyler Necatiyi unutuyoruz bu arada.Necati eskisi gibi oynarsa oda ilk 11'in adayı.2 sene önce harika oynuyordu adam.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Beyler Necatiyi unutuyoruz bu arada.Necati eskisi gibi oynarsa oda ilk 11'in adayı.2 sene önce harika oynuyordu adam.
    bak necati uzerine hemen guzel bir seneryo kuralim
    Her ne kadar BJK istemiyoruz desede Necati BJKde oynak ister kosullar olusursa BJKde onu
    Peki GS bu transfer karsiliginda ne talep eder Tabi ki dun yasanan olaylar sonrasinda I.Toraman i ister Herkes mutlu mesut yasar

Birde biliyorum cok kolpa haber ama FOTOSPORa gore dun I.Toraman ile A.Polat gorusup anlasmis bugub yarin BJKnin kapisi calinacakmis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Necati kadroda düşünülmuyor ki?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Adnan Sezgin 2-3 yabancının geleceğini ve Kewel'ın Arda'nın yerine gelmediğini söylediği ve Arda'nın gitmeyeceği için gerçekten çok sevindim.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Düşünülmediğini bilmiyordum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hemen nasıl basarılı olur yada olmaz yargısına varıyorsunuz hayret. Çıksın birkac mac oynasın öyle konuşuruz faydalı mı degil mi ?

Ama şu bir gercek bonservis bedeli ödenmeden önemli bir isim Galatasaray'a kazandırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu anda Kewell'ın imza töreni var.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

fm deki çok farklı murat abi sanırım hata olduğunu araştırmacılarda kabul ediyor 31 yaşından sonra özellikleri aşırı düşüyor.mesela gerrard 32-33 yaşında reserve takımda oluyor ve özellikleri aşırı berbat oluyor.

gerçektede 30 yaşından sonra futbolcularda hafif düşmeler oluor ama 8.0.2 de bu aşırıya kaçmış umarım düzelir.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Kewell sağlık kontrolünden geçti!

Galatasaray'ın yeni transferi Avustralyalı yıldız Harr Kewell, imza töreninden önce sağlık kontrolünden geçti.

Galatasaray'ın Liverpool'dan transfer ettiği 29 yaşındaki Avustralyalı yıldız futbolcu Harry Kewell, sezon başı sağlık kontrolünden geçti.

Sağlık kontrolü için Bakırköy Acıbadem Hastanesi'ne gelen Kewell, kan örneğinin alınmasının ardından dahiliye, cerrahi, kardiyoloji, kulak-burun-boğaz ve ortopedi muayenelerinden geçti.

Sarı-kırmızılı futbolcu daha sonra Eko ve Efor testlerine tabi tutuldu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Hemen nasıl basarılı olur yada olmaz yargısına varıyorsunuz hayret. Çıksın birkac mac oynasın öyle konuşuruz faydalı mı degil mi ?

Ama şu bir gercek bonservis bedeli ödenmeden önemli bir isim Galatasaray'a kazandırılmıştır.
    arkadaslar bu is bir kaca macla olacak is falan da degil
    hatirlarsaniz eger bu senenin basinda Servet ayakta duramiyordu nasil toparladi kendini nasil hepimizin gozbebegi oldu

Arica ben eminim ki Galatasaray onun icin yeni bir baslangic olacak
    Last edited by dnz498 : 05.Temmuz.2008 at 13:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Peki kendisine yıllık ne kadar vereceğiz bilgisi olan var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Peki kendisine yıllık ne kadar vereceğiz bilgisi olan var mı?
    1.8 milyon euro olsa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Bişey sorcam bu Lucas Neill 2-3 sezon önce Liverpool'u reddedip West Ham'a giden adam mı?

Bir de Adnan Sezgin'e güvenen bir adam olarak herkesin için rahat olsun dediğimiz forvet ve sağ bek-stoper karışımı adam gelecek hatta bana öyle geliyor ki hani diyoruz işte bizim takımlarımız böyle genç yetenek alamaz diye bence fm de tanıdığımı genç bir yetenek GALATASARAY'ımıza gelecek gibi bir his var içimde.......

Nesil
    2005
    Yer
    ev

evet lucas neill o adam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim gelecekki bize FM'den tanıdığımız Belki Henri Saivet gelir ha
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Polat büyük bomba peşinde !..

Liverpool'un yıldızı Harry Kewell'ı renklerine katarak transferde bombayı patlatan Galatasasaray, bir dünya yıldızına daha kanca attı !.. Sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat'ın, Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Baptista'yı transfer etmek için girişimlere başladığı öğrenildi !.. Bu transfer için yoğun çaba harcayan Polat'ın bu sabaha karşı saat 04.30'a kadar yıldız oyuncunun menajeriyle bir görüşme yaptığı ve bu konudaki gelişmelerin şu an için çok olumlu olduğu gelen haberler arasında...

(Lig TV)

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Baptista manyak olur ya ben yönetime gvenyorum Baptista olmazsa bile çok heyecanlıyım....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baptista değilde Crespo'yu istiyorum ben çünkü Baptista'yı alacak paramız yok
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ya Kewell e 19 numaralı formayı verdiler o Cihan Haspolatlının formasıydı Ve turuncu formaylayla birlikte yapıldı imza töreni. Basın arasında gene kargaşa çıktı adnan sezgin olaya el attı He birde Adnan sezgin nasıl formayı beğendinizmi diye sordu kimseden çıt çıkmadı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Basının Gene Oyunları Var Bizim Üzerimize :

Şimdi iyi bir transfer yaptıkya basın gene başladı "Büyük bomba geliyor" . "2.dev geliyor"Sonra orta boy transfer yapınca biz basından etkilenip hayal kırıklığına uyrayacağız. Ama biz bu oyunlara kanmayız !
    Last edited by Nedvedmania : 05.Temmuz.2008 at 14:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

kadroyu yapıyorum
    GK YENI GELEN KALECI
    *GK (AYKUT)
    DL HAKAN BALTA
    DR LUCAS NELL
    *DR(UGUR UCAR)
    DC SERVET
    *DC (EMRE AŞIK)