Sayfa 63 / 141 İlkİlk ... 1353616263646573113 ... SonSon
1,861 ile 1,890 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Top sürmesine bir şey demedim ama kanattan yaptığı akınlar çok nadir, buna laf ettim. Kanat adamı değil, onu suçlamak da haksızlık olur aslında zira mevkiisi orası değil, elinden geldiğini yapmaya çalışıyor ama kanattan pozitif şeyler yapamıyor. Deivid içten giriyor zaten içeri, hiç sıfıra indiğini görmedim Deivid'in veya hatırlamıyorum.

deivid biraz acayip oynuyordu bence.sahada 2.alex gibiydi.free rol de geziniyor, kanat ile forvet arası arası ir yerde oynuyordu.zico da oyuncuların yaratcılıklarını en üst seviyede kullandığı için deivid e öyle rol vermişti.deivid de gerektiğinde kanatta,çoğu zaman içeri girerek,geçen sezon gördüğümüz gibi bazen insiyatif alarak dikine oynuyordu.tabi bu durumun dezavantajları da oldu. çoğu zaman gökhan gönül yalnız kaldı.hem serbest rolde oynaması hem de kişisel olarak biraz rahat olmasından dolayı çoğu maçta kayboldu.yani hiç bir zaman bir görev adamı olmadı.hep 2.bir alex gbi oynadı.aragones in devidi e çok sabretceğini zannetmiyorum.onu muhtemelen kanatta kullanıcaktır ve verimine göre oynatacaktır.ama deivid in aragones le zico kadar rahat olmayacaktır.çünkü aragones in orta sahada oynattıkları yaratıcı oldukları kadar defansif yönü de iyi olan oyuncular.bence deivid i oynatmak yerine daha defansif birini oynatacaktır.

ispanya nın oyun şablonuna gelince topu olabildiğince orta sahada tutarak oynuyor.senna tami bir dm silva da am oynuyor.klasik 4-4-2 oyadkları düşünmüyorum.4-1-3-2 ya da 4-1-2-1-2 gibi oynuyor.bekleri ileri çıkarınca defansın yanına iyice gelerek 3 stoper gibi oynuyor.ayrıca forvetler de kanatlara çok kaçarak topla fazla buluşuyor ve pozisyonları kendileri zorluyor.

aragones orta sahasına çok güveniyor ve ondan dolayı hücum olarak çok yaratıcı bir sistemde oynuyor.fenerbahce nin orta sahası da buna ygun durumda.benim düşüncem eğer fenerbahce ile bu sistemde oynarsa forvetleri daha sabit ve tutup bekleri daha çok kullanacaktır.umarım aurelio yu mc yerine dm oynatmaz.artık dm de maldonado mu selçuk mu oynar göreceğiz.

Aragones Fener'i yalanladı!

Fenerbahçe resmi sitesinden Aragones ile anlaştığını duyurdu ama İspanyol teknik adamın 'anlaşma yok, şaşkınlıkla izliyorum' dediği iddia edildi...

Fenerbahçe resmi sitesinden Aragones ile 2 yıllık ön sözleşme yaptığını duyurdu ama İspanyol çalıştırıcı akıllara durgunluk verecek bir açıklama yaptı!.. Aragones, "Çıkan haberleri şaşkınlıkla izliyorum, kimse ile bir anlaşmam olmadı" dedi.

Aragones'in bu sözlerini Dünya'nın önde gelen haber ajanslarından Reuters duyurdu.

İşte Sporx.com sitesinde yer alan Reuters kaynaklı haber:

Aragones Fenerbahçe'nin kendisiyle 2 yıllığına anlaştığı duyurmasına şaşırdığını ve gelişmeleri hayretle izlediğini söyledi. 69 yaşındaki tecrübeli hoca Rusya maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, "Çıkan haberleri anlamıyorum çünkü kimse ile bir anlaşmam olmadı" dedi.

NELER OLUYOR?

Fenerbahçe'nin resmi açıklamasının ardından Aragones'in bunu yalanlaması büyük şaşkınlık yarattı. Fenerbahçe'nin Aragones ile sözleşme imzalamadan böyle bir açıklama yapması mümkün olmadığına göre akıllara iki ihtimal geliyor:

- Aragones ön sözleşme yaptı ancak bir nedenle Fenerbahçe'ye gelmekten vazgeçti ya da kesin karar vermedi. Bunun için de böyle bir açıklama yapıyor.

- Ya da Aragones, Fenerbahçe'nin resmi açıklama yaptığını bilmiyordu. Ve bunu bilmediği için de gazetecilere doğruyu söylemedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Aragones Fener'i yalanladı!

Fenerbahçe resmi sitesinden Aragones ile anlaştığını duyurdu ama İspanyol teknik adamın 'anlaşma yok, şaşkınlıkla izliyorum' dediği iddia edildi...

Fenerbahçe resmi sitesinden Aragones ile 2 yıllık ön sözleşme yaptığını duyurdu ama İspanyol çalıştırıcı akıllara durgunluk verecek bir açıklama yaptı!.. Aragones, "Çıkan haberleri şaşkınlıkla izliyorum, kimse ile bir anlaşmam olmadı" dedi.

Aragones'in bu sözlerini Dünya'nın önde gelen haber ajanslarından Reuters duyurdu.

İşte Sporx.com sitesinde yer alan Reuters kaynaklı haber:

Aragones Fenerbahçe'nin kendisiyle 2 yıllığına anlaştığı duyurmasına şaşırdığını ve gelişmeleri hayretle izlediğini söyledi. 69 yaşındaki tecrübeli hoca Rusya maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, "Çıkan haberleri anlamıyorum çünkü kimse ile bir anlaşmam olmadı" dedi.

NELER OLUYOR?

Fenerbahçe'nin resmi açıklamasının ardından Aragones'in bunu yalanlaması büyük şaşkınlık yarattı. Fenerbahçe'nin Aragones ile sözleşme imzalamadan böyle bir açıklama yapması mümkün olmadığına göre akıllara iki ihtimal geliyor:

- Aragones ön sözleşme yaptı ancak bir nedenle Fenerbahçe'ye gelmekten vazgeçti ya da kesin karar vermedi. Bunun için de böyle bir açıklama yapıyor.

- Ya da Aragones, Fenerbahçe'nin resmi açıklama yaptığını bilmiyordu. Ve bunu bilmediği için de gazetecilere doğruyu söylemedi.
    Aragones doğruladı!

Fenerbahçe ile ön sözleşme imzaladığı resmen duyurulan İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones anlaşmayı doğrulayarak; "Bu, milli takımı etkilememeli" dedi..

Gelecek sezon Fenerbahçe'ye gideceğini doğrulayan Aragones, şu anda sadece Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalde oynayacakları Rusya maçını düşündüğünü ve başka bir şeye konsantre olmak istemediğini söyledi.

Aragones, Avrupa Futbol Şampiyonası sona erene kadar Fenerbahçe konusunda konuşmayacağını da ifade etti.

Ajansspor Alıntı:

Aragones'den bu kez doğrulama geldi

Fenerbahçe'de Aragones konusundaki şaşırtıcı gelişmeler sürüyor. İspanyol teknik adamın Reuters tarafından servis edilen "Fenerbahçe'ye imza atmadım" şeklindeki açıklamasının tam tersi bir haber Anadolu Ajansı'ndan geldi.
    Anadolu Ajansı İspanya Temsilcisi Şenhan Bonelli'nin haberine göre Aragones, gelecek sezon Fenerbahçe'ye gideceğini doğruladı. Aragones, şu anda sadece Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalde oynayacakları Rusya maçını düşündüğünü ve başka bir şeye konsantre olmak istemediğini söyledi. Aragones, Avrupa Futbol Şampiyonası sona erene kadar Fenerbahçe konusunda konuşmayacağını da ifade etti.

NOT: Reuters'in haberiyle taban tabana zıt görünen bu haber üzerine Anadolu Ajansı İspanya Temsilcisi Şenhan Bolelli'ye telefonla ulaştık. Reuters'in Rusya ile oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Aragones'in sözlerini tam ters yönde servis ettiğini söylediğimiz Bonelli bize şu açıklamayı yaptı:

"Ben Aragones'in sözlerini İspanyolca olarak bizzat kendi ağzından dinledim. Ben de Aragones'in Rusya maçı öncesi yaptığı basın toplantısından derledim bu sözleri. Reuters'in nasıl bir haber yaptığını bilmiyorum ama Aragones Fenerbahçe ile anlaştığını doğruladı."

Lig TV

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Baran bu haber 2 gün önce çıktı ve dün Aragones Fenerbahçe ile anlaşma olduğunu doğruladı. Bu haber yalan yani.
    (/s)

Valla okudugum yerde haberin tarihi 26/06/08 olarak geciyordu,bir de Rusya macinin öncesinde düzenledigi basin toplantisinda bunlari söylemis.Fenerbahce de dün resmi sitesinde aciklamisti Aragones ile sözlesme imzaladiklarini.Yani bilmiyorum,haberin yalan olma ihtimali de var,ama Aragones sözlesmeyi imzaladiysa neden böyle bir aciklama yapti,o da kafa karistirici.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Appiah ile bağlar koptu

Fenerbahçe yönetimine olan yakınlığıyla tanınan Akşam Gazetesi yazarı Alaattin Metin, Fenerbahçemiz ile Ganalı yıldız Stephan Appiah arasındaki problemin FİFA tarafından nasıl sonuçlandığını ve bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceğini bugünkü yazısında dile getirdi. İşte Alaattin Metin'in yazısı;
    Fenerbahçe’nin geçen sene Appiah’tan çok başı ağrıdı. Sakat olduğu için oynatamadı. Yabancı kontenjanı dolu olduğundan yerine oyuncu alamadı. İlk geldiği sene Fenerbahçe’de mükemmel işler yaptı. Ama ondan sonra verimi düştü de düştü. Menajerinin yanlış yönlendirmeleri ile de kafası karıştı.
    Sonunda Fenerbahçe ile Appiah arasındaki mutluluk tablosu bozuldu. Sakatlandığı, doktorların “bundan sonra oynarsa hayatı riske girer” dedikleri anda, Fenerbahçeli yöneticiler her sorunu ile ilgilindiler. Transfer taksitlerini günü gününe banka hesabına yatırdılar. Tedavi masraflarını kuruşuna kadar ödediler. İstanbul’a çağırdılar. “Gel tedavinin kalan kısmını Türkiye’de devam ettir” dediler.. Appiah hepsine karşı çıkarak, “Oynarsam Avrupa’da oynarım” diye diretti.
    Sonunda Fenerbahçe kulübü haklı olarak olayı FIFA’ya götürdü. Kulüp olarak hatası olmadığını, yaptığı ödemeleri de belgeleri ile ispatladı. Appiah’ın menajeri de oyuncunun Türkiye’de oynamak istemediğini savundu.
    Sonuç mu!
    FIFA ikisini de boşadı. Fenerbahçe’yi de, Appiah’ı da serbest bıraktı. Fenerbahçe’ye “Appiah’ın yerine bir yabancı transfer yapabilirsin”, Ganalı futbolcuya da, “Başka bir takımda top oynayabilirsin” dedi.
    İkisinin de eline boşanma, serbest kağıdını verdi. Mahkeme devam edecek. Fenerbahçe haklı çıkarsa, harcadığı paraları, zararını alacak. Tıpkı Ortega’da olduğu gibi.
    Bunun da nedeni, FIFA, kilitlenmeyi çözmek için futbolcuya oynama, kulübe de oyuncu transfer etme hakkını öne alması.

Kaynak: Akşam

Bu gün yarın yeni santraforda açıklanır artık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    F.Bahçe’nin nöbetçi golcüsünü dikkatle izleyen ve “Enteresan, muhteşem” diyen ünlü teknik adamın, Barcelona’ya gidecek Adebayor’un yerine Semih’i düşündüğü öğrenildi

EURO 2008’in parlayan yıldızı Semih Şentürk’e dev bir görücü geldi. Arsenal’in hocası Arsene Wenger daha önce üstün körü bilgiler aldığı F.Bahçe’nin nöbetçi golcüsünü dünkü Almanya maçında özel olarak izlemeye geldi. Arsenal’den Barcelona’ya gidecek Adebayor’un yerine forvet arayan Wenger’in yanında da Türk işadamı vardı. Semih’le ilgili bilgileri Almanya maçında canlı olarak test eden ve hayranlığını gizlemeyen Wenger’in düşüncelerini Semih’in avukatı Şenol Çilek açıkladı: “Arsene Wenger’in daha önce de Semih’le ilgilendiğini biliyorduk. Daha önceden yaşını (26) filan öğrenmişti. Canlı olarak izledi. Çok enteresan bir golcü olduğunu ve beğendiğini söyledi. Telefonunu istedi. Semih ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi” diye konuştu.

RUBİN 10 VERMİŞTİ

Gökdeniz’in de forma giydiği Rus ekibi Rubin Kazan’ın bonservisi için 10 milyon Euro, kendisine de 2.5 milyon Euro önerdiği Semih, sarı-lacivertli protokol imzalamıştı. Bu arada dünkü Almanya maçında şampiyonadaki 3. golünü atan ve Milliler’in en golcü futbolcusu olan Semih maç sonu şunları söyledi: “Çok iyi oynadığımız bir maçta rakibin 3 atağı var hepsi gol oldu. Bunları görünce çok üzülüyoruz. Turnuvaya renk katan bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Buraya mucizevi gollerle geldik ama boşa olmadı bu. Onlar turnuva takımı. İşte görüyorsunuz kaç kere geldilerse hepsinde gol oldu. Daha önceki maçlarda şansımız vardı ama bu sefer şanssızdık.” Semih, Arsene Wegner’in kendini izlemesi ve teklif olmasıyla ilgili “Kulüpler anlaşırsa giderim” diye konuştu.

VATAN
    Last edited by a.arıcı-11 : 26.Haziran.2008 at 13:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

semih bence ingiltere de kaybolur gider:S

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Burda konu arsenal falan degil de sorun şu: Atıyorum x Türk futbolcusunun adı y kulübüyle geciyor. Hemen ardından x futbolcusu y kulübünde kaybolur gider oluyor. Niye kaybolsun yahu ? Neden biz Türk futbolcularımızın degerini bilmiyoruz? Hepsi de aslanlar gibi oynar. Burada sadece Semih degil, Arda vs gibi avrupaya gidebilecek her oyuncumuza bunu diyoruz. Ne kadar degerli futbolculara sahip oldugumuzu Euro 2008 de tüm dünya gördü.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet şu Avrupa Şampiyonasınıda gördükten sonra futbolcularımızı küçültmenin manası olmadığını bir kez daha anladım.Haber belki uydurma ama neden oynamasın Semih?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz Yıldırım Semih ile anlaşıldığını açıklamıştı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence Semih Arsenale gidebilir ama kaç maç oynar orası tartışılır ancak bir westham blackburn gibi takımlara giderse hem kendi için hemde gittiği takım için daha yararlı olur

Corriere dello Sport gazetesi Juventus'un Arda'yı, Fiorentina ve İnter'in ise Semih'i transfer etmeyi planladığını iddia etti.

Semih ile sözleşme yenilendi, eğer Inter, Fiorentina veya Arsenal Semih'i isterlerse kulüple görüşmek zorundalar ve iyi bir bonservis bedeline satabiliriz Semih'i ancak ama başkanın satacağını sanmıyorum. Bu sene Aragones'in en büyük kozlarından biri olacağını düşünüyorum Semih'in.

Bu tür transfer haberlerini görmek gurur verici gerçekten, Inter, Fiorentina ve Arsenal kulüplerinin istemesi sevindirici.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alırsa sadece fiorentina alır semihi...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Semih intere giderse biter zlatandan forma şansı gelemz ona

bence bu akşam sularında santrofor açıklanabilir kaynak yok tamamen tahmin

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Yıldırım'ın 12. teknik adamı!

Fenerbahçe Kulübü'nün ön sözleşme yaptığı İspanyol Luis Aragones, sarı-lacivertli takımın 66. teknik direktörü olacak. Fenerbahçe'nin 101 yıllık tarihinde futbol takımında 34 yabancı, 31 Türk teknik adam görev yaptı.

Sarı-lacivertli takımı iki sezondur çalıştıran Zico'nun ardından takımın başına geçecek Aragones, Aziz Yıldırım'ın başkanlığı döneminde Fenerbahçe'yi çalıştıracak 12. teknik adam olacak. İLK İSPANYOL TEKNİK DİREKTÖR
    Luis Aragones, Fenerbahçe Futbol Takımı'nın tarihindeki ilk İspanyol teknik direktörü olacak. Sarı-lacivertli ekipte bugüne kadar 11 değişik ülkeden toplam 34 yabancı teknik adam görev yaptı. Fenerbahçe'de toplam 7 Macar, 6 Yugoslav ve 5 Alman teknik adam görev alırken, 4'er İngiliz ve Brezilyalı, 2'şer Hırvat, Rumen, 1'er Hollandalı, İskoç, İtalyan ve Slovak teknik adam da sarı-lacivertli ekibi çalıştırdı.
    ŞAMPİYON TEKNİK DİREKTÖRLER
    Lig tarihinde 17 şampiyonluğu bulunan Fenerbahçe'nin şampiyonluk yaşadığı teknik direktörler şöyle:
    Ignace Molnar (1959, 1967-68), Laszlo Szekely (1960-61), Miroslav Kokotoviç (1963-64), Oscar Hold (1964-65), Tarian Ionescu (1969-70), Waldeira Parreira Didi (1973-74, 1974-75), Tomislav Kaleperoviç (1977-78), Branko Stankoviç (1982-83), Todor Veselinoviç (1984-85, 1988-89), Carlos Alberto Parreira (1995-96), Mustafa Denizli (2000-2001), Christoph Daum (2003-2004, 2004-2005), Zico (2006-2007)
    TEKNİK ADAMLAR
    Sarı-lacivertli takımda görev alan yerli ve yabancı çalıştırıcılar şunlar:

Yerliler:
    Dalaklı Hüseyin, Galip Kulaksızoğlu, Fuat Hüsnü Kayacan, Mustafa Elkatip, Sami Coşar, Zeki Rıza Sporel, Lebib Elmas, Reşat Erte, Hikmet Mocuk, Necmettin Çakar, Fikret Arıcan, Cihat Arman, Reşat Nayır, Necdet Erdem, Selahattin Torkal, Basri Dirimli, Sabri Kiraz, Necdet Niş, Nedim Günar, Şükrü Ersoy, Enver Katip, Ziya Şengül, Yılmaz Yücetürk, Ömer Kaner, Tınaz Tırpan, Erol Togay, Rıdvan Dilmen, Turhan Sofuoğlu, Mustafa Denizli, Oğuz Çetin, Tamer Güney.

Yabancılar:
    Josef Swenk (Macar), James Elliot (İngiliz), Nemettz (Macar), John Prayr (İngiliz), İgnace Molnar (Macar), Peter Molley (İngiliz), James McCormick (İskoç), Laszlo Szekely (Macar), Zarko Mihailoviç (Yugoslav), İmre Markoş (Macar), Miroslav Kokotoviç (Yugoslav), Oscar Hold (İngiliz), Abdullah Gegiç (Yugoslav), Traian İonescu (Rumen), Constantin Teasca (Rumen), Waldeira Parreira Didi (Brezilya), Tomislav Kaleperoviç (Yugoslav), Friedrich Rausch (Alman), Branko Stankoviç (Yugoslav), Todor Veselinoviç (Yugoslav), Karlman Mezsöly (Macar), Raul Csernai (Macar), Guss Hiddink (Hollanda), Josef Venglos (Slovak), Holger Osieck (Alman), Tomislav İviç (Hırvat), Carlos Alberto Parreira (Brezilya), Sebastiao Lazaroni (Brezilya), Otto Bariç (Hırvat), Joachim Löw (Alman), Zdenek Zeman (İtalya), Werner Lorant (Alman), Christoph Daum (Alman), Zico (Brezilya).

10 senede 12 teknik adam.(=
    Ama sirf Aziz Yildirimin degil,Türk futbolunun sorunu bu istikrarsizlik.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

gerenksiz mesajlar silinmiştir. yazdıklarınızı 2 kere okuyup öyle gönder butonuna basın. Boş mesaj atmanın alemi yok.

Semih ile Sözleşme yenilemişti Fenerbahçe klübü Arsenal'de takibe almış olabilir Semih'i bunda şaşırılacak birşey göremiyorum. Tek bildiğim satılmadığı sürece Semih Fenerbahçe'den gitmez.

Herkesin dediği gibi Semih ile yeni sözleşme yapıldığı daha önce açıklanmıştı.Semih daha yeni kontrata imza attı bu nedenle kolay kolay semih bir yere gitmez.

Appiah gerçekten ayrıldıysa bugün yeni forvet açıklanır artık.

Aragones İspanya'dan her istediğini getirebilse F.Torres,Villa'yı filan görüşürdük ama FB onların bonservisini ödeyemez

Aragone disiplini sağlar,maç ayırt etmeyiz,Aragones'in teknik ekibi sayesinde kondisyon sorunu fln ortadan kalkar.Bu sene hem TSL hem de CL'de aynı istikrarla oynarız umarım.

Bence biz ortasahada Emre-Aurelio-Maldonado ama Emre sol tarafı da kullanır gerekince Aurelio'da sağ tarafı kullanabilir.

Gökhan ve Roberto Carlos'a gelince ikiside hızlı olduğundan bizim FM'den bildiğimiz gibi wbr-wbl oynarlar ayrıca mr ve ml'yede ok çıkarmış gibi oynar FB bence.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Takımımız Cuma günü toplanıyorProfesyonel Futbol Takımımız 27-28 Haziran tarihlerinde sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul'da toplanacak. Takımımız 6 Temmuz 2008 Pazar günü sezon öncesi hazırlık kampını yapmak üzere Avusturya'nın Kitzbuhel kasabasına hareket edecek.
    Takımımız 15 gün sürecek kampın ardından, 20 Temmuz 2008 tarihinde İstanbul'a dönecek ve sezon hazırlıklarını Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi'nde sürdürecek.

Ee artık Forvetimiz o gün gelmiş olur umarım
    Last edited by dberksu : 26.Haziran.2008 at 18:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by dberksu View Post
    Bence biz ortasahada Emre-Aurelio-Maldonado ama Emre sol tarafı da kullanır gerekince Aurelio'da sağ tarafı kullanabilir.

Gökhan ve Roberto Carlos'a gelince ikiside hızlı olduğundan bizim FM'den bildiğimiz gibi wbr-wbl oynarlar ayrıca mr ve ml'yede ok çıkarmış gibi oynar FB bence.
    Atak organizasyonlarımızı güzel anlatmışsında defans organizasyonlarımız nasıl olcak peki?

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Atak organizasyonlarımızı güzel anlatmışsında defans organizasyonlarımız nasıl olcak peki?
    Geri koşacaklar bir zahmet

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Maldonado'ya ne oldu yahu ben mi kaçırdım bir anda herkes 11'e koymaya başladı adamı

Az önce NTV Spor'da Güiza ile ilgili bir haber çıktı, onu hemen sıcağı sıcağına paylaşayım.

NTV Spor muhabiri Emek Ege, İspanya kampına gitmiş ve Güiza ile bir röportaj yapmış. Sorulan soru tabii ki Fenerbahçe ile ilgili ve Güiza'nın açıklamaları şu yönde:

"Fenerbahçe'den teklif aldığım doğru. Kesin kararımı vermiş değilim, turnuva bittikten sonra kararımı vereceğim. Mallorca'dan kesin olarak ayrılıyorum, seneye Mallorca'da oynamayacağım."

Fenerbahçe'nin resmi bir teklifi olduğunu açıkladı Güiza, bence büyük ihtimalle bu transfer gerçekleşecek, umarım gerçekleşir, harika olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Guiza için Arsenal devreye girmiş diyede haber okumuştum bende..

Turnuva bitsin herşey belli olacak zaten..

Arsenal Guiza'yı gerçekten isterse alır.

Quote Originally Posted by dberksu View Post
    Arsenal Guiza'yı gerçekten isterse alır.
    evet istese alabiilir ama Aragones faktörü nedeniyle Fenerbahçe'ye de gelebilir

Fifa Fener ile Appiah'ı boşadı

Fenerbahçe’nin geçen sene Appiah’tan çok başı ağrıdı. Sakat olduğu için oynatamadı. Yabancı kontenjanı dolu olduğundan yerine oyuncu alamadı. İlk geldiği sene Fenerbahçe’de mükemmel işler yaptı. Ama ondan sonra verimi düştü de düştü. Menajerinin yanlış yönlendirmeleri ile de kafası karıştı.

Sonunda Fenerbahçe ile Appiah arasındaki mutluluk tablosu bozuldu. Sakatlandığı, doktorların “bundan sonra oynarsa hayatı riske girer” dedikleri anda, Fenerbahçeli yöneticiler her sorunu ile ilgilindiler. Transfer taksitlerini günü gününe banka hesabına yatırdılar. Tedavi masraflarını kuruşuna kadar ödediler. İstanbul’a çağırdılar. “Gel tedavinin kalan kısmını Türkiye’de devam ettir” dediler.. Appiah hepsine karşı çıkarak, “Oynarsam Avrupa’da oynarım” diye diretti.

Sonunda Fenerbahçe kulübü haklı olarak olayı FIFA’ya götürdü. Kulüp olarak hatası olmadığını, yaptığı ödemeleri de belgeleri ile ispatladı. Appiah’ın menajeri de oyuncunun Türkiye’de oynamak istemediğini savundu.

Sonuç mu!

FIFA ikisini de boşadı. Fenerbahçe’yi de, Appiah’ı da serbest bıraktı. Fenerbahçe’ye “Appiah’ın yerine bir yabancı transfer yapabilirsin”, Ganalı futbolcuya da, “Başka bir takımda top oynayabilirsin” dedi.

İkisinin de eline boşanma, serbest kağıdını verdi. Mahkeme devam edecek. Fenerbahçe haklı çıkarsa, harcadığı paraları, zararını alacak. Tıpkı Ortega’da olduğu gibi.

Bunun da nedeni, FIFA, kilitlenmeyi çözmek için futbolcuya oynama, kulübe de oyuncu transfer etme hakkını öne alması.

Aragones ve ekibi

Fenerbahçe’nin Aragones ile resmen anlaştığını açıkladığı an, bütün internet siteleri iki saat süreyle kilitlendi. Milli Takım’ın oynayacağı maç bir anda ikinci plana düştü. Dünya ajansları acil kodu ile bu haberi verdi.

Kahve muhabbetini sevenler ise Aragones’in kariyerini, disiplinini, ekibini unutarak, İspanya Milli Takımı’nda yaptıklarını görmezden gelerek yaşının 70 olduğuna kafayı taktı.

Anlaşılan bu sene Türk futbolunda Aragones’in yaşı konuşulacak.

Peki neden Aragones!

Başkan Aziz Yıldırım’ın lig bittikten sonra FB TV’deki konuşmasında “Yürüyerek şampiyon olacağımız bir sezonda hocamızın da, yönetimin de, futbolcuların da hatası var” demişti.

Neydi onlar?

Zico’nun kariyer için Avrupa’ya önem verip, ligi ciddiye almaması. Futbolcu sakatlıklarının çok olması ve Samandıra’daki futbolcuya dayalı düzen.

İşte Aragones’in tercih edilmesinin nedenleri.

Herkes hocanın yaşını konuşuyor da, kimse Aragones’in İspanya Milli Takımı’ndaki başarılarından söz etmiyor. Ekibinin ne kadar güçlü olduğunu görmüyor. Futbolda, biz İspanya’dan daha mı ileriyiz? İspanya Futbol Federasyonu Aragones’e milli takımda kalması için teklif yaparken, bu işi bilmiyor mu! Veya İspanya’daki gazeteciler niye Aragones’in yaşının 70 olduğunu tartışmıyorlar. “Bırak Dede, yaşlandın” diye başlık atmıyorlar.

İspanya’da yaşayan Mehmet Çiftçi ile konuştum. Aragones için “İspanya Milli Takımı’nda en uzun süre çalışan ve en fazla başarılı olan hoca” dedi. Sonra da, muhteşem bir ekibi olduğunu söyledi. Yardımcısı İspanya’nın en önemli hocası, geleceğin Mourinho’su deniliyor. Kaleci antrenörü, kondisyoner ve istatistikçiler Aragones’in ekibinin temel taşları.

Yani İspanyalıların toz kondurmadığı, öve öve göklere çıkardığı ekibi ile Aragones Fenerbahçe’ye geliyor. Biz ise geyik muhabbeti yapıyoruz.

Galatasaraylılar’ın Kalli örneği de hiç mantıklı değil. Nedeni de Kalli, Beşiktaş’ı çalıştırırken kalbinden rahatsızlanmış, kendisini emekliye ayırmıştı. Aragones’te ise sağlık sorunu yok, Avrupa Şampiyonası’na götürdüğü İspanya Milli Takımı’nın başından Fenerbahçe’ye geliyor.

Alaattin Metin / AKŞAM

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Appiah gerçekten çok kaliteli bir oyuncuydu çok iyi tekliflerde geldi Fenerbahçe'ye zamanında ancak talihsizdi Fenerbahçe Appiah konusunda..

Mesaj Yetkileri