Adrian Mierjezewski şu an İstanbul'daymış.
Adrian Mierjezewski şu an İstanbul'daymış.
Mierzejewski İstanbul'a geldi
22 Haziran 2011 17:51 | NTV Spor ve Ajanslar
Trabzonspor'un yeni transferi Polonyalı Adrian Mierzejewski İstanbul'a geldi.
![]()
Trabzonspor'un ön protokol yaptığı Polonyalı futbolcu Adrian Mierzejewski, İstanbul'a geldi.
Polonya'nın Varşova takımından transfer edilen Adrian Mierzejewski, THY'nin tarifeli uçağıyla saat 17.10'da Atatürk Havalimanı'na geldi.
Atatürk Havalimanı Terminali geliş katında Trabzonsporlu yöneticiler ve bir grup taraftar tarafından çiçeklerle ve tezahüratlarla karşılanan Mierzejewski'nin, bugün Trabzon'a gideceği bildirildi.
Mierzejewski, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisine geldiğim için mutluyum. Biliyorum ki, Türkiye'nin en iyi hocalarından birisi de burada. Burada arkadaşlarım da var. Son derece mutluyum, her şey çok güzel olacak" dedi.
Adrian Mierzejewski sözlerini Türkçe olarak, "En büyük Trabzon, Trabzon'u seviyorum" diye tamamladı.
Mierzejewski'nin, yarın Trabzon'da düzenlenecek imza töreniyle resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
Bizim Stancu'yu andırıyor baya![]()
Trabzonun transfer politikası hep beğenmişimdir özellikle Kiki Musampa favori oyuncumdu.
Umut tam bir çift forvet oyuncusuydu.
O değilde Aykut nereden çıktı onu anlamadım.Takımda zaten Sezer ve Barış varken ne gerek var şimdi Aykut'a onlardan çok üstün bir oyuncumuki.
Aykut A2 milli takımında en beğenmeyediğim oyuncuydu. Bir asist yaptı ama çok pas hatası yaptı. Trabzon'a yaramaz bence..
I'm back...
Eğer Sadri Şener'in Halil Altıntop ile görüştüğü doğruysa hiç çıkıp etik muhabbeti yapmasın bu saatten sonra...
I'm back...
Halil Trabzonspor'da hayırlı olsun . Kaynak sporx .
Olacak iş değil nasıl birşeydir bu daha dün bülent uygunla el sıkışırken fotoğrafı vardı ? Anlamadım yahu.Hayırlı olsun ne diyeyim.
tribundergi: Sadri Şener: "İkiz futbolcuların birinin iyi, birinin kötü çıkma ihtimali yok."
tribundergi: Sadri Şener: "Halil yarın Trabzon'a gelecek. Önemli ve isabetli bir transfer yaptık. Halil tüm camiamıza hayırlı olsun."
Halil'in sadece söz verdiği için Eskişehir'e gezmeye gittiği vurgulandı. Halil'in adı uzun süre Eskişehirspor ile de anılmış, golcü oyuncu bugün Eskişehirspor yönetimi ve teknik direktör Bülent Uygun Eskişehir'de bir araya gelmişti.
Böyle de bir haber var sitede. İlginç bir transfer oldu, fakat Trabzon için de önemli bir hamle hayırlı olsun. Adı sürekli 3 büyüklerle anılan bir futbolcuydu ama o Trabzon'u tercih etti, fakat lafın kısası en sonunda Türkiye'ye geldi.
Gezmeye gittiği miÖyle iş mi olur, fazla para verene gitmiş işte adam, Trabzonspor Avrupa'da da olacak. Bu transfer ile Sadri Şener'in Galatasaray'a olan bakış açısı yeniden düzelir herhalde, onun mantığına göre bu durumun da ters olması gerekiyor çünkü. Halimizden anlar artık.
![]()
Hayırlı olsun. Sadri Şener fantastik işler yapmaya devam ediyor.
Sadri Şener: "İkiz futbolcuların birinin iyi, birinin kötü çıkma ihtimali yok."
Böyle birşey dememiştir dimi? dememiş olmalı bence![]()
Ne Halil'miş arkadaş sabahtan beri her saat başka takıma gitti adam.
Etik degerler kalmamis![]()
Etik etik diye konuşuyorlardı. Demekki neymiş herkez kendi çıkarlarını düşünüyor. Hayırlı olsun.
Eskişehir ve Trbazon arasındada demeçler başlar.
Valla dediğim gibi benim Halil gelmiş veya gelmemiş umurumda değil. Kızdığım noktalar şunlar;
1- Madem gelmeyeceksin ne diye geliyosun şehri gezmeye; başka kulübede gidince hemen söz verdiğim için gezmeye gittim demek nedir? Ya hiç gelme ya da geleceksen imzayı at.
2- Etik etik diyen birisinin böyle bir eylemde bulunması. Ey Sadri Şener yatağında rahat rahat uyu sen. Birgün gelir bir yerlerden çıkar bu yaptığın hareket nasıl olsa..
I'm back...
yusuf şimşek transferinden sonra etik diye bağıranlar şimdi kendileri aynı şekilde oyuncu almışlar ilginç tabi.
tabii birde şöyle birşey var türkiye'de herangi bir oyuncuyu 4 büyüklerden biri isterse tutamazsın. yani anadolu takımları bunlarla baş edemez kolayca.
Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Haziran.2011 at 23:57
Okadar gezdir sonra futbolcuya imzayi attirma. Sadri baskani tebrik ediyorum, sabah cikti haber aksam anlasildi. Kaynana olayida bizim Sadri baskan cikmasin![]()
şampiyonluğa giderken akbaba gibi takımın üzerine üşüşülmüşken, geçen sene yusuf, bu sene klose transferlerinde unutulan etik anlaşılan bize gelince hatırlandı. sanırım sadece Trabzonsporun sözleşmesi biten oyuncularının rahatça klüp gezme hakları var. Egemen'e garip değil ama Halil için garip. Neyse hayırlı olsun. Şenol Hoca gazlar o adamı.
Not; Halil Altıntop'un Frankfurt'ta daha 1 senelik sözleşmesi vardı...
I'm back...