Mehmet Topal yerli kontenjanı için en ideal isimdi.Fenerbahçe doğru transfer yaptı bence![]()
Mehmet Topal yerli kontenjanı için en ideal isimdi.Fenerbahçe doğru transfer yaptı bence![]()
Almak zorunda değiliz ki abi. Netice de Topal'a tek teklifin Fenerbahçe'den geldiğini sanmıyorum.
Bakın, Emre'yle kıyaslama nedenim kesinlikle kişilik falan değil. Mehmet Topal oldukça beyefendi, saygılı, sadece işini yapan biri. O yüzden söylüyorum ki Mehmet'in gitmesi Emre'nin gitmesinden daha çok üzdü beni, anlatmaya çalıştığım şey bu.
Mehmet, Galatasaray'da 4 sezon geçirdi, az mı ? Ona bakarsak Emre'de 6 sezon geçirdi.
Fener iyi transfer yaptı ona lafım yok ama, Mehmet bence başka kulübe de gidebilirdi.Eğer Galatasaray olmasaydı, belki hiç Avrupa yüzü göremeyedebilirdi.Galatasaray onun için büyük bir şans.
Çocuğunu Türkiye'de yetiştirmek istemesi olabilir mi?
İstedi ve alacaklarından da vazgeçerek gitti. Gördü avrupayı, oynadı ve geri dönmek istedi. Ne var bunda? Emre olayında da, aynı teklifi GS yapsa oraya da dönerdim diyor, Mehmet'e de teklif yapsa GS belki daha az ücrete dönerdi.
Galatasaray'ı yolda bırakıp gelmiyor ki Fenerbahçe'ye.
Metin Oktay'ın onurdur benim için FB forması giymek deyip, jübilesinde Fenerbahçe forması giymesinden ne günlere geldik. Sürekli Metin Oktay örnek gösterilir, bu düşüncesini de örnek alsanız keşke?
Tabi aynı şekilde, Fenerbahçelilerin de örnek alması gerekir, kötüyü değil iyiyi benimseyebilsek keşke ama bu zamanda bunu hiçbirimiz yapamayız sanırım.
"YÜCE ATATÜRK"
Ali Yıldırım Ve Hasan Çetinkaya Diarra Transferini Görüşmek İçin Madrid'deler.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Çok fena ilerliyor bu işler ya çok beğendim bu seneki politikamızı
mehmet topal - 4.5 milyon euro
hasan ali kaldırım - 3.75 milyon euro
salih uçan - 1.5 milyon euro
dirk kuyt - 1 milyon euro
4 transfere 10.75 milyon euro bonservis ödemişiz toplamda ve bunların 3 tanesi gelecek sene direkt oynayacak oyuncular.
aykut kocaman, hasan çetinkaya ve ali yıldırım... bu adamlar iyi iş bitiriyor doğrusu.
(/s)
Mehmet Topal transferi iki taraf içinde hayırlı olsun.
Galatasaraylı arkadaşların tepki göstermesini ve üzülmesini manasız buluyorum. Oyuncu Galatasaray'da oynadığı dönemde aldığı paranın hakkını verdi, Avrupa'ya gitmek istedi, bonservis ücreti kazandırdı kulübe ve gittikten sonra kulübümüz hakkında tek kötü laf söylemedi. Umuyorum ki sahamızdaki maçta kendisine tepki gösterilmez, küfür vb şeyler olmaz çünkü haketmiyor kesinlikle.
Mehmet Türkiye'ye dönmek istemiş, Fenerbahçe'nin cazip teklifine hayır mı diyecekti ? Galatasaray düşünmedi bu oyuncuyu hiç zira bizim şu andaki sistemize uyan bir oyuncu profili değil Mehmet Topal ama çok kaliteli ve düzgün bir oyuncu.
Fenerbahçe açısından mantıklı bir transfer olmuş, tekrardan hayırlı olsun.
Mehmet'in fiyatı beklediğimin altında çıktı açıkçası.Ben 6-6.5'a falan bırakırlar diye düşünüyordum.Hatırlasanıza birkaç sene önce Volkan Şen'lere, Sercan'lara kaç para istiyorlardı?Az eli ayağı düzgün yerli oyuncu olsun uçuyorda uçuyor fiyatı.Bu bakımdan bonservisi bence çok uygun.Keza aldığı ücretinde hakkını vereceğinden şüphem yok.
Birkaç mesaj önce Önder Hoca'nın yaptığı kadro benimde hayalini kurduğum kadro, keşke olsa.Lass transferi bir şekilde bitirilmeli.Stopere alınacak Mbiwa ile yanına Yobo'da gelse gider, Ömer'de, Serdar Aziz'de.Ama Mbiwa transferi bence şuan adı geçenler arasında en zoru.
İnşallah transfer pazarını kapattığımızda geçen seneki kadronun seviyesine ulaşmış oluruz.Ben Aykut hocaya sonuna kadar güveniyorum.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
valencia 5 e aldigi adami 4,5 a birakti bize![]()
yalnız maç başı ücretleri bana biraz fazla geldi.
Stopere Yobo'nun gelmesi halinde transfer yapılmaz heralde.
Stopere Yobo gelirse 1, gelmezse 2 oyuncu alıncak..
http://www.sporx.com/futbol/transfer...SXHBQ285637SXQ
Godin, Miranda, Hamit, Nuri, Lass ve en önemlisi Gago olarbilir diye haber çıktı
hepsine kapımız açık.
Nuri Galatasaray'lı. Galatasaray'a gelmediyse Fenerbahçe'ye de gelmez. Yani yollamazlar![]()
Nuri hala Real'e gittiğne inanamıyo rüyada gibi çocuk, ne işi var Türkiye'de.![]()
Olurda kiraya filan gelirse mükemmel olur ama zor
Gago'yu alalım boşverelim gerisini
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hamit Galatasaray'dan yıllık 4-5 m € gibi bir rakam istemiş. O parayı Katar'da bile vermezler. Kaldı ki Hamit yerli olmasından dolayı önemli bir oyuncu ama bırak 4-5 milyonu yıllık 3.5 m € bile verilmez. Çünkü o paralara yıldızlar alınıyor. Misal; Carlos 4 milyonla bizim en üst sınırımızdı. Nuri her ne kadar Real Madrid'te kendini gösterememiş olsa da ayrılacağı zaman Madrid kapısında kuyruk olur herhalde. Türkiye'ye gelmez. Lass da aynı Hamit gibi maaş olarak çok yüksekten uçuyormuş. O da zor gibi duruyor. Gago'nun Roma'da iyi bir sezon geçirdiği söyleniyor ama Gago'yu ben defansif özellikleri daha ön planda bir oyuncu olarak biliyorum. Bize ofansı güçlü bir isim lazım. Ama yine de Roma'da oynadığı dönemde izlemediğimden net bir şey diyemem.
Mehmet Topal hem ihtiyacımız olan bir bölge oyuncusuydu hem de yerli olmasından dolayı kadro oluştururken hocanın elini güçlendirebilecek bir oyuncu. Orta sahada hem boy olarak uzamış olduk hem de rakibe rahat nefes aldırmayacak bir oyuncu almış olduk. Maliyeti de medyada 7 m € bonservis, kendisi de yıllık 3 m € alacak deniliyordu. Ama gördük ki çok daha mantıklı paralara alınmış. Hayırlı olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
topal'ın yanına tam Emre lazımanlaşalım Atletico'yla , geri alalım
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.