7 Ağustos 2011 tarihinde geçici transferi için resmi görüşmelere başlamış olduğumuzu bildirdiğimiz profesyonel futbolcu Abdel Kader Keita ve Kulübü All Sadd Football Club ile anlaşmaya varılamamış ve görüşmeler sonlandırılmıştır.
Edit:http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=166859
Direk Kap'tan aldım.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=166859
Yenileyince gördüm.Bu arada düzeltme butonu yok olmuş gene.
Engin oynayacağı maçların birkaçına damga vurur. Ancak genel manada büyük başarı sağlayacağını sanmıyorum. Yine de maliyeti göz önüne alındığında oynanabilecek bir kumar. Zaten bu Engin'in son şansı. Eğer dikiş tutturursa Galatasaray'da kalır, tutturamazsa da Anadolu'nun gezgin oyuncuları kervanına katılır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence Engin Baytar, hırs ve agresiflik açısından Fatih Terim'in yeni Hasan Şaş'ı olacak.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Selçuk, Ceyhun, Egemen'i anlarımda Trabzonlu olan Enginin bu gidişini anlamak gerçekten suç. Anadolu klüplerinde istenmeyen adamken, Gençlerbirliğinden 1 milyona alınırken milli takımlara çıkaran takımına, teknik adamına tavrını anlamak mümkün değil. 1.3 milyon alan Colman kadar para almak istiyorum deyip 1.1 milyonluk kontrata sorunlar çıkarıp imzalamayıp da Galatasaray'a 400 bin dolara imza atmak da yine anlayamadığım bir diğer konu..
Engin Galatasaryda fena oynamaz bence, Fatih hoca serttir, Şenol hoca kadar alttan almaz. Engin de Şenol Hocaya yaptıklarını Fatih Hocaya yapamaz. Ama Engin de Ardanın yarısı etmez. Bakalım görelim yeni sezonda ne diyelim.
Ben Engin'in disiplinle, kadro dışı kalmayla yola gelen bir adam olacağını düşünmüyorum. Bana Fatih Terimle bir kere kavga edince ipler kopacak ve yollancak gibi geliyor. Ama sol kanat oyuncusu bulma zorluğu düşünüldüğünde riske değebilir gibi duruyor.
Ben açıkcası Benayoun ve Forlan'ı isterim eğer o tahtadan 2 kişi gelecekse![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Keita yalan olmus Podolski haberleri ayyuka cikmis yeni ogrendim. Ah ulan Keita kursagimizda kaldi hevesimiz.
Galatasaray'da hedef Podolski
20 Ağustos 2011 21:05 | NTV Spor
Galatasaray'da, tüm gözler Lukas Podolski transferine çevrildi. Alman oyuncu ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan sarı-kırmızılı yönetim, Köln ile pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor.
![]()
Uzun süredir dünya çapında bir golcü arayan Galatasaray, Drogba, Forlan, Adebayor gibi isimlerin maliyetinin çok yüksek olması nedeniyle, yol haritasını değiştirdi ve rotayı tekrar Lukas Podolski'ye çevirdi.
Abdel Kader Keita'nın transferinden vazgeçen Galatasaray yönetimi, Bundesliga ekiplerinden Köln'ün formasını giyen Lukas Podolski'yi renklerine katmak için çalışmalarına hız verdi.
BU HAFTA RESMİ İMZANIN ATILMASI BEKLENİYOR
Galatasaray kurmayları, Bundesliga'da, Köln'ün bu hafta Kaiserslautern ile oynadığı maçın kadrosuna alınmayan yıldız oyuncu için, Alman ekibin yetkilileri ile masaya oturacak. Yöneticiler bu görüşmenin ardından, Podolski'ye hafta başında resmi imzayı attırmayı planlıyor.
Zira yıllık 3.5 milyon eurodan, 4 yıllık sözleşme önerilen Alman yıldız ile büyük ölçüde anlaşma sağlanmış durumda.
FORLAN VE DROGBA TRANSFERİ DÜŞÜK OLASILIK
Radamel Falcao transferi ile Atletico Madrid'den ayrılması neredeyse kesinleşen Diego Forlan içinse, sarı-kırmızıların önünde Inter engeli bulunuyor. Samuel Eto'yu, Rus ekibi Anzi Mohaçkale'ye gönderen İtalyan ekibi, bir süredir beklettiği Forlan'ı yeniden gündemine aldı.
Uruguaylı futbolcunun menajeri, Inter'in teklifini görmeden, diğer kulüpler ile görüşmeye sıcak bakmıyor.
Galatasaraylı yöneticiler, Peter Kenyon aracılığıyla, Didier Drogba transferi konusunda da nabız yokluyor. Ancak bu aşamada, Drogba'nın Galatasaray forması giyme olasılığı düşük görünüyor.
Podolski Köln'den 3MN alıyormuş galiba. 500bin fazladan kazanmak için ben olsam memleketimden ayrılmam açıkçası o seviyedeki bir futbolcu için.
baya abartmışız ama gelmesi yüksek ihtmal.
Galatasaray'da Arda'ya tapıyordu Atletico Madrid'de çok mu fazla para alıcak? Kariyeri için büyük takıma gitmesi lazım yoksa böyle bir yetenek çürüyüp gidecek.
Topu topu üç sezon oynadı lig yine aynı lig
Benayoun - Forlan ikilisi bana göre çok kuvvetli iki ihtimal.
Podolski konusunda nötrüm, Benayoun kesinlikle gelmesin. Çok ama çok gereksiz bir transfer olur. Üstelik İsrail'li olması büyük sıkıntı doğurur, rakip takım taraftarları tahrik amacıyla kullanabilir bunu. Balili örneği ile kıyaslamak da doğru olmaz bu konuda, Galatasaray ile Sivasspor aynı değil çünkü.
Yanlışın var abi. 500bin değil 1,8M€ içinAlmanya'da bildiğim kadarıyla %43 vergi alıyorlar.(Rakamı yanlış biliyorsam kusra bakmayın ama bizim buradan çok daha fazla vergi aldıkları kesin) Podolski'ye yaklaşık 1.7M€ kalıyor. Burda ise vergi %13. Yani 3M€ + küsüratı kalıyor. Maç başı parası falan eline 3,5M€ para geçiyor.
O hesap kitap işleriyle uğraşamıyorum ben iyi oldu dediğin. O zaman para etken olur.
Podolski bugünkü maçta ilk 11'de değildi...Sanırım kesin gidecek bi takıma...
Podolski icin hasta deniyordu bugün. Forvet icin de su anda en büyük aday Drogba'ymis Chelsea'nin karari bekleniyormus.
Podolski'nin grip tarzı bir hastalığı vardı galiba. Tribündeyken yüzü soluk gibiydi. Öyle bir şey olabilir.