İyi Devam Ediyoruz
İyi Devam Ediyoruz
Abi kariyerin çok güzel ama artık sıkılmıyor musun hiç tanımadığın regenler regenden başka doğru düzgün adam yok ki... ben en fazla 6-7 sene dayanabiliyorum
1.sayfadan beri okudum abi muhteşem bir kariyer olmuş
Forumunuza yeni katıldım, nerdeyse çoğu kariyeri inceledim fakat böyle uzun vadede ve güzel bir kariyer daha önce incelediklerimde görmedim. Başarılarınızın ve kariyerinizin devamını diliyorum.
Devam ediyoruz gibi şimdilik Kardeşim
Aslında gerçekçi olmak gerekirse biraz sıkıldım..
Çok sağol Kardeşim bende çok keyif aldım bu seneye kadar..
Çok teşekkür ederim Kardeşim çok zevk alarak oynadığım ender oyunlardandır bu kariyer belki kendi tuttuğum takım olmasından kaynaklandı![]()
Hocam öncelikle başarılar tek tek okuyorum sayfaları hepsi birbirinden zevkli vallahiSonra 9 tane atılır mı? Fair-play'ın dışına çıkılmış
Neyse tekrardan başarılar sıkı takipçinizim
![]()
Hocam yine döktürmüşüz8-0 da iyi olmuş
Neyse devamını 5 gözle bekliyorum
![]()
10 maç 26 gol mü ?![]()
Navarate'yi tek başına sahaya sürsen bile yenilmezmişsin abi![]()
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=104367
burada var oldukça da kolayligleri falan da var incelersin bir ara
![]()
Geç Ankaragücü'nün başına,biraz da orayı uçur hocam![]()
Evet arkadaşlar dediğim gibi 98 den beri her sene oynadığım ve hiç sıkılmadığım Football Manager oyununda ilk kez yayınladığım Kariyer hikayemde benimle birlikte oldunuz mesajlarınızla destek verdiniz hepinize çok teşekkür ederim çok sağolun gerçekten siz olmasaydınız bu kadar gelemezdik.Ayrıca Turksportal.net sayfasına ve admin arkadaşlara da çok teşekkür ederim bizim gibi FM - CM hastalarına bu fırsatı vererek sizlerle buluşturduğu için.
Bir başka kariyere geçicem sürpriz bi takımla .. Umarım orda da birlikte oluruz HOŞÇAKALIN
Navarrete insan mı? vay be efsane kariyer bitti demeksen sağol abi bize böyle güzel kariyer yaşattığın için