Yuh, 30 yaşındaki NONDA için 2 milyon euro sadece bonservisi için verilir mi ?
Bence bu kötü bir transfer olur G.Saray açısından.
Yuh, 30 yaşındaki NONDA için 2 milyon euro sadece bonservisi için verilir mi ?
Bence bu kötü bir transfer olur G.Saray açısından.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat 2 vermiyoruz roma 2 den listeye koymus biz 1 veriyoruz onlarda kabul etmıslerUfak detay kalmış..
Suanki sartlarda iyi transferolur hemde ucuza üstelik afrkali oyuncular cok iş yapar...Nonda lincoln le uyum saglarsa baya gol atar
Bu arada su yasları bırakın lütfen önemli performans.....İş yapmassa zaten gereken yaplır..
Kovacevic 34 yasında olimpiakosa gitti her hafta gol atıyor bi olsak almayız...
Cok para vermiyoruz 3 den yukarısı zarardır
Kacırdıgımız golleri bir görseniztam rezillik
ayrıca nonda yanında bir forvet daha gelecek ben bekliyorum....
arkadaslar kim ne derse desin, NONDA transferi gerceklesirse yasadik diyebilirim
adamin türkiyede basarili ve kral olmasi icin her yetenege sahip...
ayrica yaninada Nilmar´da olursa, vay babam vay, BONUS...
insallah olur... bu halde bu ikili dagitir
Erdemcim öylede, bu oyuncu GS'ye geldi diyelim, 2 sene top oynadı geldi 32-33 yaşına bu oyuncuyu G.Saray ne yapacak ?
2Milyon Euro boşa gidecek, he ayrıca söyleyeyim Nonda'nın oyun tarzı çok farklı.
Genç iken çok etkiliydi, Zürih'te,Monaco'da, Rennes'de özellikle müthiş idi.Roma'ya geldi ve pek varlık gösteremedi,geçen sezonda Blackburn'e kiralandı.Orada da bekleneni veremedi.
Nonda ile ilgili bi kaç bigi vereyim ;
6 Mart 1977 Doğumlu 1.82cm boyunda
1995-98 arası Zürih'de 75 maçta 36 gol atmış.
1998-00 arası Rennes'de 62 maçta 31 gol atmış.
2000-05 arası Monaco'da 116 maçta 57 gol atmış.
2005 de Roma'da 16 maçta 4 gol atmış.
2006-07'de Blackburn'de 26 maçta 7 gol atmış.
Emrah eğer 1 milyon Euro bonservisine veriyorsanız sesim çıkmaz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
arkadaslar, simdi bi alman transfer sitesinde dolasirken, Almanyanin WERDER BREMEN takimi´da Nilmar´in pesinde oldugunu okudum, KLOSE´nin MÜNIH´e transfer olduktan sonra, NILMAR´i Klose yedegi olarak transfer etmek istiyorlarmis.
Murat abi senide anlıyorum..aslında çok iyi düşüncelerle yapıyorsun bu yorumu..ama Gs nonda için son durak olacaktır..yani Gs buradan para kazanamayacagını bilerek alıyor bu oyuncuyu..
hatırlarsak Hagi de de aynısı olmuştu...
umarım nonda iyi işler yaparda en parasının hakkını verir![]()
Erdemcim heralde yani, bende istiyorum Nonda iş yapsın.
Beni sakın fanatik algılamayın, bana kalsa her takım başarılı olsun.Ben onu isterim.
Nonda'da eğer gelirse faydalı olur inşallah.
Erdem bosver ben muratla msn de hallettim![]()
İş yapmaz cok iş yapar bunlar icin dahaa erken Beklemek ve izlemek
lazım![]()
Haklısın Emrah abihele bi imzayı atsında bi maça çıksında öyle konuşalım
![]()
Bu kadar konuştuk ettik, umarım gelir Nonda![]()
artık nondada gelmezse......
neyse belki yönetim yine sürpriz yapar ve başka bi adam alır![]()
Nonda gelmezse ve çok iyi bir forvet alınamazsa olacakları düşünemiyorum.Ama bence olacak bu sefer.Bakın ben olacak dediysem olur.![]()
So what?
Saike
Bana kalırsa G.Saray alabilirse GRAFİTE'yi alsın.
bencede öyle ama nonda da fiyatına ve kalitesine baktıgımzda çok cazip duruyor..
Transfer sezonunun bitmesine az kaldı.İnşallah bomba hemen patlar..
Galatasaray için 31 Agustos
Birazda FM gözü ile bakalım
![]()
Fm için ort. bir oyuncuBu arada bizim Higuain'in profili daha iyi Nonda'dan
![]()
Heading ve jumping bakımından DE NİGRİS ile neredeyse aynı
Bitiriciliği,Penaltı Kullanma becerisi ve Güç'ü de oldukça üst seviyede.
Valla Fm'ye göre iş yapar Gs'de.Bence özellikleri gayet iyi.
So what?
Saike
En iyi özelliği taç kullanmak ve son vuruş iyi adammış yahu paso taç kullanır![]()
Artık Bıttı GozuyLe BakıLıor.Bence Bu Akşam Yada Yarın Gelır
Ama Yanında İii Bı Adam Daa AlmazLarsa Benı Tatmin Etmez Bu Transfer
Sağbek İçinde Ömer Aysan DioLar Bence Onu Alırsak Gereksiz Bi Transfer Yapmıs Oluruz Nyse BakaLım NoLcak
Santrfor transferini 31 Ağustos'a kadar bitirmeye çalışan sarı - kırmızılılar, B planını belirledi. Yönetim, Roma'lı Nonda'da pürüz çıkarsa Javier Chevanton'ı kadrosuna katmaya çalışacak
Galatasaray'da Uruguaylı Javier Chevanton da listeye girdi. İtalya'nın Roma takımında forma giyen Kongolu Shabani Nonda ile yürütülen pazarlıklara dün de devam eden sarı - kırmızılılar, bu oyuncuya alternatif olarak Sevilla'nın yıldız oyuncusu Chevanton'u belirledi.
Nonda için İtalya'daki çalışmalarını sürdüren yöneticilerin, dizinden ağır bir sakatlık geçiren 30 yaşındaki yıldız oyuncu hakkında geniş kapsamlı sağlık raporu istedikleri bildirildi. Yönetimin, Nonda'da beklenmedik bir pürüz çıkması durumunda Sevilla'da fazla forma şansı bulamayan Chevanton'a teklif götürecekleri öğrenildi.
Feldkamp beklemede
Avrupa'da transfer harekatını birlikte yürüten yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, 31 Ağustos tarihine kadar yeni santrforun işini bitirecekleri ifade edildi.
Yeni yabancıya UEFA Kupası maçlarında forma giydirmek isteyen sarı - kırmızılı idarecilerin, bir an önce transferin sonuçlanmasını bekleyen Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'a müjdeli haberi vermeye çalıştıkları kaydedildi.
Kaynak:Milliyet
Milliyet böyle yazmış bugün ama ben pek inanmadım açıkçası
Haber dogruysa ilk hedef Chevanton olmalı bence.
Chevanton gelsin. Chievo'da ne goller atardı be![]()
Chevanton Chievo'da oynamadı ki hiç![]()
Popesku hangi takımda oynamıştı.
Hee Doğru Lecce'di
Karıştırmışım![]()