stancu girdi kazim cikti
galiba obur degisiklikler sole olur arda cikar culio girer selcuk cikar melo girer
Edit: Arda cikti emre girdi :F
stancu girdi kazim cikti
galiba obur degisiklikler sole olur arda cikar culio girer selcuk cikar melo girer
Edit: Arda cikti emre girdi :F
Arda'da kramp var. Sanırım Emre Çolak girecek yerine.
Önemli bir şeyi yok Arda'nın sakin olabiliriz.
Uzatmalı nişanlımız Muntari oyunda.![]()
Servet bugun dinamo gibiydi
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ah Yekta ah.. Biraz daha sert vurabilsen.
Selçuk yorulunca orta sahamız oyundan düştü. Melo filan girse keşke.
Ceyhun yapma ya güzel pozisyondu.
Selçuk çıkıyor Culio giriyor. Melo hazır değil anlaşılan.
Ceyhun'da FM diliyle Creativity var ama Passing yok.
Bu arada maç da uzatma veya penaltı olacak mı ?
Bitti maçKazasız belasız atlattık
![]()
mac bitti erkenden :S 7 dakika mac durmustu neden bole yapti anlamadim hakem. culio"ya yazik oldu 1 dakka falan oynadi adam en sevdigim yabanci galatasarayda su an.
erken bitmedimi maç
Hucum anlaminda vasattik zevk veren bi atak futbolu falan yoktu sahada bana gore 1,ci yari iyiydik ama 2.yari kotuyduk forvete falan ihtiyac yok bu takima artik su 1"li forvet sisteminden kurtulalim diyorum 2"ye donelim hakan balta yerine iyi bir sol bek melo selcuk ikilisi iyi olur kanatlarda kazim arda culio falan goturur kalede saglam
Meşaleler bilerek 67. dakikada yakılmış. Olaylı Fener maçına bir gönderme amacıyla.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İngiliz spiker : "Eğer bir şehire Galatasaray'lılar geliyorsa, bu meşaleleri görmek hiç bir zaman sürpriz değildir.''
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Son 1.5 yıldaki en iyi oyunumuzu oynadık. Hakan-Ayhan sırıtan isimlerdi. Gökhan beklediğimden çok daha iyiydi ayaklarına hakimdi. Servet başlarda sırıtıyordu ama sonra toparladı. Yekta girdiğinde oyun zekasını herkese gösterdi. Sabri beklediğimden çok çok daha başarılıydı resmen lafımı yedirdi banaUjfalusi gerçekten de inanılmazdı. Kesinlikle Ujfalusi bekte kalmalı, alınacaksa stoper ve sol bek alınmalı. Bu arada Baros oyunda yoktu resmen. Elmander yine çabalıyordu.
Topla oynama süreleri GALATASARAY %70 , inter %30
Bu arada maçta Eto'o'nun şutu inanılmazdıAykut da iyiydi bugün.
Dediklerinize bakalırsa Ayhan yerine Felipe Melo bir de forvet transferiyle bu iş tamam![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Baros çok isteksiz yahu. Gidecek mi acaba, bence gitmemeli. Aynen Berk forvet şart ama kesinlikle savunmaya da takviye lazım. Kanata da alternatif lazım. Yine transfer şart yani![]()
Ujfa her türlü oynar kraldır
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Hakan Balta çok yetersiz . Drenthe transferi yapılırsa takım kusursuza yakın olacak. Tabi Tek Forvet oynanırsa ...
Yenileceğimizi düşündüğüm maçta iyi bir futbol oynayarak berabere kaldık. Maçtan sonra özlenen Galatasaray geri mi dönüyor diye düşünmedim değil.
Maçta en çok sırıtan iki oyuncu Ayhan ve Hakan idi. Ayhan'ın yerine Culio, Yekta, Ceyhun ve Melo var. Hatta Fatih Terim bir oyuncu daha istiyormuş. Eğer kaliteli bir oyuncu daha gelirse orta sahamız uçar. 4-4-2 taktiği için yeterli sayıda orta sahamız var. Ama 4-3-3 oynanılacaksa kaliteli bir orta saha lazım bence. Culio'yu beğenmiyorum ben. Onun yerine daha kaliteli bir yabancı alınabilir.
Ancak en başından beri dediğim gibi sol beke bir oyuncu lazım. Drenthe biçilmiş kaftan. Eboue'yi almak yerine kesinlikle ama kesinlikle sol bek alınmalı. Eboue'nin yerinde Sabri ve Ufjalusi gibi iki seçeneğimiz var. Gönül ister ki bir de stoper alalım ama yabancı sınırlamasına takılıyoruz öyle de.
4-3-3 taktiği ile oynanılacaksa forvet yerine orta saha alınmalı diye düşünüyorum. İleri hatta üç seçeneğimiz var zaten: Stancu, Baros ve Elmander. Bu oyuncular lig için yeterli seviyedeler.
Biraz bölük pörçük oldu ama idare edin.
Fatih Terim:Liverpool maçında Felipe Melo Sahada olacak.Eğer taraftarımızın önüne çıkıyorsak elimizdekileri onlara izletmeliyiz.
Liverpool maçı yine Euro Futbol kanalında mı yayınlanacak acaba ?
Yani Ayhan oynamayacak ne güzelGökhan'da gayet iyiydi bugün hep böyle olacaksa stoperede gerek yok...Ujfa hep sağ bek oynasın valla müthiş
gerçi onun için farketmez Stoper'de de çoşar...Sol bek ve forvet alınsa çok iyi olacak...
Servet-Gökhan ikilisi çileden çıkarır biziHazırlık maçlarına aldanmayalım bence.