Sayfa 64 / 578 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
1,891 ile 1,920 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

stancu girdi kazim cikti

galiba obur degisiklikler sole olur arda cikar culio girer selcuk cikar melo girer

Edit: Arda cikti emre girdi :F

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Arda'da kramp var. Sanırım Emre Çolak girecek yerine.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Önemli bir şeyi yok Arda'nın sakin olabiliriz.

Uzatmalı nişanlımız Muntari oyunda.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Servet bugun dinamo gibiydi
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ah Yekta ah.. Biraz daha sert vurabilsen.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Selçuk yorulunca orta sahamız oyundan düştü. Melo filan girse keşke.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ceyhun yapma ya güzel pozisyondu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Selçuk çıkıyor Culio giriyor. Melo hazır değil anlaşılan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ceyhun'da FM diliyle Creativity var ama Passing yok.

Bu arada maç da uzatma veya penaltı olacak mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bitti maç Kazasız belasız atlattık

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mac bitti erkenden :S 7 dakika mac durmustu neden bole yapti anlamadim hakem. culio"ya yazik oldu 1 dakka falan oynadi adam en sevdigim yabanci galatasarayda su an.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

erken bitmedimi maç

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hucum anlaminda vasattik zevk veren bi atak futbolu falan yoktu sahada bana gore 1,ci yari iyiydik ama 2.yari kotuyduk forvete falan ihtiyac yok bu takima artik su 1"li forvet sisteminden kurtulalim diyorum 2"ye donelim hakan balta yerine iyi bir sol bek melo selcuk ikilisi iyi olur kanatlarda kazim arda culio falan goturur kalede saglam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Meşaleler bilerek 67. dakikada yakılmış. Olaylı Fener maçına bir gönderme amacıyla.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İngiliz spiker : "Eğer bir şehire Galatasaray'lılar geliyorsa, bu meşaleleri görmek hiç bir zaman sürpriz değildir.''

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son 1.5 yıldaki en iyi oyunumuzu oynadık. Hakan-Ayhan sırıtan isimlerdi. Gökhan beklediğimden çok daha iyiydi ayaklarına hakimdi. Servet başlarda sırıtıyordu ama sonra toparladı. Yekta girdiğinde oyun zekasını herkese gösterdi. Sabri beklediğimden çok çok daha başarılıydı resmen lafımı yedirdi bana Ujfalusi gerçekten de inanılmazdı. Kesinlikle Ujfalusi bekte kalmalı, alınacaksa stoper ve sol bek alınmalı. Bu arada Baros oyunda yoktu resmen. Elmander yine çabalıyordu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Topla oynama süreleri GALATASARAY %70 , inter %30

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada maçta Eto'o'nun şutu inanılmazdı Aykut da iyiydi bugün.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Meşaleler bilerek 67. dakikada yakılmış. Olaylı Fener maçına bir gönderme amacıyla.
    Destek mi,protesto mu? Nedir bu göndermenin amacı? Yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Dediklerinize bakalırsa Ayhan yerine Felipe Melo bir de forvet transferiyle bu iş tamam
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baros çok isteksiz yahu. Gidecek mi acaba, bence gitmemeli. Aynen Berk forvet şart ama kesinlikle savunmaya da takviye lazım. Kanata da alternatif lazım. Yine transfer şart yani

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ujfa her türlü oynar kraldır
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Hakan Balta çok yetersiz . Drenthe transferi yapılırsa takım kusursuza yakın olacak. Tabi Tek Forvet oynanırsa ...

Yenileceğimizi düşündüğüm maçta iyi bir futbol oynayarak berabere kaldık. Maçtan sonra özlenen Galatasaray geri mi dönüyor diye düşünmedim değil.

Maçta en çok sırıtan iki oyuncu Ayhan ve Hakan idi. Ayhan'ın yerine Culio, Yekta, Ceyhun ve Melo var. Hatta Fatih Terim bir oyuncu daha istiyormuş. Eğer kaliteli bir oyuncu daha gelirse orta sahamız uçar. 4-4-2 taktiği için yeterli sayıda orta sahamız var. Ama 4-3-3 oynanılacaksa kaliteli bir orta saha lazım bence. Culio'yu beğenmiyorum ben. Onun yerine daha kaliteli bir yabancı alınabilir.

Ancak en başından beri dediğim gibi sol beke bir oyuncu lazım. Drenthe biçilmiş kaftan. Eboue'yi almak yerine kesinlikle ama kesinlikle sol bek alınmalı. Eboue'nin yerinde Sabri ve Ufjalusi gibi iki seçeneğimiz var. Gönül ister ki bir de stoper alalım ama yabancı sınırlamasına takılıyoruz öyle de.

4-3-3 taktiği ile oynanılacaksa forvet yerine orta saha alınmalı diye düşünüyorum. İleri hatta üç seçeneğimiz var zaten: Stancu, Baros ve Elmander. Bu oyuncular lig için yeterli seviyedeler.

Biraz bölük pörçük oldu ama idare edin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Yenileceğimizi düşündüğüm maçta iyi bir futbol oynayarak berabere kaldık. Maçtan sonra özlenen Galatasaray geri mi dönüyor diye düşünmedim değil.

Maçta en çok sırıtan iki oyuncu Ayhan ve Hakan idi. Ayhan'ın yerine Culio, Yekta, Ceyhun ve Melo var. Hatta Fatih Terim bir oyuncu daha istiyormuş. Eğer kaliteli bir oyuncu daha gelirse orta sahamız uçar. 4-4-2 taktiği için yeterli sayıda orta sahamız var. Ama 4-3-3 oynanılacaksa kaliteli bir orta saha lazım bence. Culio'yu beğenmiyorum ben. Onun yerine daha kaliteli bir yabancı alınabilir.

Ancak en başından beri dediğim gibi sol beke bir oyuncu lazım. Drenthe biçilmiş kaftan. Eboue'yi almak yerine kesinlikle ama kesinlikle sol bek alınmalı. Eboue'nin yerinde Sabri ve Ufjalusi gibi iki seçeneğimiz var. Gönül ister ki bir de stoper alalım ama yabancı sınırlamasına takılıyoruz öyle de.

4-3-3 taktiği ile oynanılacaksa forvet yerine orta saha alınmalı diye düşünüyorum. İleri hatta üç seçeneğimiz var zaten: Stancu, Baros ve Elmander. Bu oyuncular lig için yeterli seviyedeler.

Biraz bölük pörçük oldu ama idare edin.
    büyük ölçüde katılıyorum . Yalnız Culio oyun zekası yüksek bir oyuncu. Bu yüzden iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fatih Terim:Liverpool maçında Felipe Melo Sahada olacak.Eğer taraftarımızın önüne çıkıyorsak elimizdekileri onlara izletmeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Fatih Terim:Liverpool maçında Felipe Melo Sahada olacak.Eğer taraftarımızın önüne çıkıyorsak elimizdekileri onlara izletmeliyiz.
    Demek ki tam kadro çıkıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Liverpool maçı yine Euro Futbol kanalında mı yayınlanacak acaba ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yani Ayhan oynamayacak ne güzel Gökhan'da gayet iyiydi bugün hep böyle olacaksa stoperede gerek yok...Ujfa hep sağ bek oynasın valla müthiş gerçi onun için farketmez Stoper'de de çoşar...Sol bek ve forvet alınsa çok iyi olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Servet-Gökhan ikilisi çileden çıkarır bizi Hazırlık maçlarına aldanmayalım bence.

Mesaj Yetkileri