Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex de Souza, twitter hesabında bir taraftarın ''Kaptan bizim takımın kalitesi yeter mi şampiyonluğa sence?'' şeklindeki sorusuna ''Yeter değil'' yanıtı verdi.
Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex de Souza, twitter hesabında bir taraftarın ''Kaptan bizim takımın kalitesi yeter mi şampiyonluğa sence?'' şeklindeki sorusuna ''Yeter değil'' yanıtı verdi.
Volkan Demirel Aziz Başkan çıkana kadar kestirmicekti sanırım sakallarını doğruluk payı varmı bilgisi olan?
Bence şu an ligde her takımda şampiyonluğa yetecek kadar kalite yok.
Cevaplayanlara teşekkürlerimi sunuyorum.
@Enesemin53 aynen abicim ben de Gökhan'ın o tepkisinden dolayı merak ettim açıkçası. Adam ne oldu ki abi deyip duruyordu maç içinde.
Coritiba pilot klübümüz olabilirmiş arkadaşlar öyle haberler var olursa güzel olur bence
Çok güzel olur, inşallah doğrudur ve en kısa zamanda gerçekleşir, bir tane de Almanya'da bi kulüp ayarlamak lazım
Twitter'da Ömer Temelli'yi takip etmenizi öneririm.. Şahsen şu 2 gün içinde aklımdaki pek çok soru cevaplandı kendisi tarafından..
http://twitter.com/#/OmerTemelli
TRT 1'de Bienvenu canlı yayın konuğu.
Volkan gitmek istiyor şeklindeki haberleri Volkan yalanladı.
1VolkanDEMIREL Volkan Demirel
Zaman gazetesi'nden Erhan Güven'in haberi doğru değildir.
http://twitter.com/#!/1VolkanDEMIREL...94041621340160
Last edited by TR.CaPTaiN : 22.Kasım.2011 at 12:31
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Uploaded with ImageShack.us
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yasa geçti cumhurbaşkanı bu gece onaylarsa pazartesiye başkan çıkmış olur hatta bi ihtimal hafta sonu
tuncaysanli17 Tuncay Sanli
Fenerbahce'mle alakali sorulara:evet tum maclari seyrediyorum.Siz bu seneki maclari hangi duygularla seyrediyorsaniz bende oyle seyrediyorum
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
3 Temmuz'dan beri yaşanan sürece bakıyorum, yok edilme kampanyasına bakıyorum ve oynanan liglere bakıyorum. Ve zirvede yine Fenerbahçe'yi görüyorum. 5 branşın dördünde zirvede Fenerbahçe var, Fenerbahçe Ülker'de de ufak tefek sıkıntılar var, onları aştıklarında onlar da zirvee yerleşecektir, eminim.
Erkek basket takımımızın en büyük sıkıntısı sezon öncesi sakatlıklar ve moral bozukluğundan olan konsantrasyon sorunu oldu, bir de üzerine ligdeki takımlar NBA oyuncularıyla mevcut halinden 2 kat daha fazla performans gösterince biraz sekteye uğradık ama son gelişen olaylardan sonra orada da toparlanıp yine şampiyonluğa rahat oynarız.
...
Alex'in heykeli dikildi
Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex De Souza'nın heykeli önümüzdeki hafta açılacak.
Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex De Souza için taraftarlarca yaptırılan heykelin açılış töreni, 4 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.
Fenerbahçeli taraftarlar tarafından, Kadıköy'deki Yoğurtçu Park'ındaki sarı-lacivertli efsane futbolcu Lefter Küçükandonyadis'in heykelinin bulunduğu alana konulan Alex de Souza heykelinin açılışı, saat 15.00'te düzenlenecek törenle yapılacak.
AA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sezer Öztürk çok ciddi bir biçimde sakatlanmış. İdmanı sedye ile terketmiş.
...
Sezer maalesef 8 hafta civarında yokmuş. Geçmiş olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ankaragücü maçı için kale arkası biletler 33 lira olmuş.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
baroni de saçlarını uzatıyo sanırım![]()
Ziya Şengül'ün dediğine göre () Emenike'nin bonservisi Fenerbahçeli bir yöneticinin elindeymiş, Aziz Yıldırım çıktığında Fenerbahçe formasıyla izleyecekmişiz.
eto'o bitmiş.
zaten bonservisin şahıslarda olması yasak.. En kötü menajerlik şirketi kötü bi klüp alır ona imzalattırır.. Figer gibi
Yahu Serdar bi git Allah aşkına o ne öyle arkadaş vallahi korkuyorum görünce... Aykut hoca oynatsada şu manzaradan kurtulsak.
Ali Koc acikalamalar yapmis. Yine sike yapmadik dememis kendi haklarini Fenerbahce büyüklügünü anlatarak korumaya calismis. Fenerbahce Türkiye spor kulübüdür falan fisman demis de ee siz hani cumhuriyettiniz. Biz bize yeteriz diyorlardi simdi de herkesten destek bekliyoruz demis.
Bu arada sorulardan biri GS'li Aribogan'in sike muhabbetinde görevli olmasiyla ilgili rahatsizmisiniz denmis ee TFF baskani FB'li o ne olacak. Hala olaya tek karismayan GS'yi cekmeye calisiolar.
Yöneticilerin egolari FB'ye cok zarar veriyor.