Sayfa 64 / 436 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
1,891 ile 1,920 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex de Souza, twitter hesabında bir taraftarın ''Kaptan bizim takımın kalitesi yeter mi şampiyonluğa sence?'' şeklindeki sorusuna ''Yeter değil'' yanıtı verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Volkan Demirel Aziz Başkan çıkana kadar kestirmicekti sanırım sakallarını doğruluk payı varmı bilgisi olan?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence şu an ligde her takımda şampiyonluğa yetecek kadar kalite yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cevaplayanlara teşekkürlerimi sunuyorum.

@Enesemin53 aynen abicim ben de Gökhan'ın o tepkisinden dolayı merak ettim açıkçası. Adam ne oldu ki abi deyip duruyordu maç içinde.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Coritiba pilot klübümüz olabilirmiş arkadaşlar öyle haberler var olursa güzel olur bence

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Çok güzel olur, inşallah doğrudur ve en kısa zamanda gerçekleşir, bir tane de Almanya'da bi kulüp ayarlamak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Twitter'da Ömer Temelli'yi takip etmenizi öneririm.. Şahsen şu 2 gün içinde aklımdaki pek çok soru cevaplandı kendisi tarafından..

http://twitter.com/#/OmerTemelli

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

TRT 1'de Bienvenu canlı yayın konuğu.

Volkan gitmek istiyor şeklindeki haberleri Volkan yalanladı.

1VolkanDEMIREL Volkan Demirel
    Zaman gazetesi'nden Erhan Güven'in haberi doğru değildir.

http://twitter.com/#!/1VolkanDEMIREL...94041621340160
    Last edited by TR.CaPTaiN : 22.Kasım.2011 at 12:31
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Uploaded with ImageShack.us
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Yasa geçti cumhurbaşkanı bu gece onaylarsa pazartesiye başkan çıkmış olur hatta bi ihtimal hafta sonu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

tuncaysanli17 Tuncay Sanli
    Fenerbahce'mle alakali sorulara:evet tum maclari seyrediyorum.Siz bu seneki maclari hangi duygularla seyrediyorsaniz bende oyle seyrediyorum
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

3 Temmuz'dan beri yaşanan sürece bakıyorum, yok edilme kampanyasına bakıyorum ve oynanan liglere bakıyorum. Ve zirvede yine Fenerbahçe'yi görüyorum. 5 branşın dördünde zirvede Fenerbahçe var, Fenerbahçe Ülker'de de ufak tefek sıkıntılar var, onları aştıklarında onlar da zirvee yerleşecektir, eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    3 Temmuz'dan beri yaşanan sürece bakıyorum, yok edilme kampanyasına bakıyorum ve oynanan liglere bakıyorum. Ve zirvede yine Fenerbahçe'yi görüyorum. 5 branşın dördünde zirvede Fenerbahçe var, Fenerbahçe Ülker'de de ufak tefek sıkıntılar var, onları aştıklarında onlar da zirvee yerleşecektir, eminim.
    Erkek basket takımımızın en büyük sıkıntısı sezon öncesi sakatlıklar ve moral bozukluğundan olan konsantrasyon sorunu oldu, bir de üzerine ligdeki takımlar NBA oyuncularıyla mevcut halinden 2 kat daha fazla performans gösterince biraz sekteye uğradık ama son gelişen olaylardan sonra orada da toparlanıp yine şampiyonluğa rahat oynarız.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alex'in heykeli dikildi

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex De Souza'nın heykeli önümüzdeki hafta açılacak.

Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex De Souza için taraftarlarca yaptırılan heykelin açılış töreni, 4 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.

Fenerbahçeli taraftarlar tarafından, Kadıköy'deki Yoğurtçu Park'ındaki sarı-lacivertli efsane futbolcu Lefter Küçükandonyadis'in heykelinin bulunduğu alana konulan Alex de Souza heykelinin açılışı, saat 15.00'te düzenlenecek törenle yapılacak.

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezer Öztürk çok ciddi bir biçimde sakatlanmış. İdmanı sedye ile terketmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Sezer Öztürk çok ciddi bir biçimde sakatlanmış. İdmanı sedye ile terketmiş.
    En azından sakat diye oynamıyor diyecez.
    Mevcut durumda Özer Selçuk Uğur Boral gibi adamlar sahada yürürken onu kenarda otururken görmek sinir katsayılarımı arttırıyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sezer maalesef 8 hafta civarında yokmuş. Geçmiş olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ankaragücü maçı için kale arkası biletler 33 lira olmuş.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

serdar yakında mağara adamına döner

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

baroni de saçlarını uzatıyo sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by barahir View Post
    baroni de saçlarını uzatıyo sanırım
    saçı geçtm de o baldırlar ne öyle

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ziya Şengül'ün dediğine göre ( ) Emenike'nin bonservisi Fenerbahçeli bir yöneticinin elindeymiş, Aziz Yıldırım çıktığında Fenerbahçe formasıyla izleyecekmişiz.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Ziya Şengül'ün dediğine göre ( ) Emenike'nin bonservisi Fenerbahçeli bir yöneticinin elindeymiş, Aziz Yıldırım çıktığında Fenerbahçe formasıyla izleyecekmişiz.
    Ziya Şengül saçmalıyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Bu birçok yerde konuşuldu. Fenerbahçe'nin düşmeyeceği kesinleşince Emenike geri alınacak sözleşmesine öyle bir madde eklenmiş falan diye fakat ihtimal vermiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

zaten bonservisin şahıslarda olması yasak.. En kötü menajerlik şirketi kötü bi klüp alır ona imzalattırır.. Figer gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şekip mosturoğlu intihar etti diye bi haber var ama dilek mosturoğlu yalanladı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu Serdar bi git Allah aşkına o ne öyle arkadaş vallahi korkuyorum görünce... Aykut hoca oynatsada şu manzaradan kurtulsak.

Ali Koc acikalamalar yapmis. Yine sike yapmadik dememis kendi haklarini Fenerbahce büyüklügünü anlatarak korumaya calismis. Fenerbahce Türkiye spor kulübüdür falan fisman demis de ee siz hani cumhuriyettiniz. Biz bize yeteriz diyorlardi simdi de herkesten destek bekliyoruz demis.

Bu arada sorulardan biri GS'li Aribogan'in sike muhabbetinde görevli olmasiyla ilgili rahatsizmisiniz denmis ee TFF baskani FB'li o ne olacak. Hala olaya tek karismayan GS'yi cekmeye calisiolar.

Yöneticilerin egolari FB'ye cok zarar veriyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Ali Koc acikalamalar yapmis. Yine sike yapmadik dememis kendi haklarini Fenerbahce büyüklügünü anlatarak korumaya calismis. Fenerbahce Türkiye spor kulübüdür falan fisman demis de ee siz hani cumhuriyettiniz. Biz bize yeteriz diyorlardi simdi de herkesten destek bekliyoruz demis.

Bu arada sorulardan biri GS'li Aribogan'in sike muhabbetinde görevli olmasiyla ilgili rahatsizmisiniz denmis ee TFF baskani FB'li o ne olacak. Hala olaya tek karismayan GS'yi cekmeye calisiolar.

Yönetici egoları değil yapılan haksızlıklar bize çok zarar veriyor.

Suçu kanıtlanmamış herkes suçsuzdur. Türkiye'de medya adam yargılıyor.
    Last edited by DisCo : 30.Kasım.2011 at 01:11 Reason: KATINLANMAMIŞ | kanıtlanmamış - herkez | herkes

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post

bu adamlar kaç defa şike yapmadık dedi. bir araştırın bence. isimler lütfi arıboğan ve ilhan helvacı olunca şüphelenmemek elde mi ? ya bu iki şahıs hain ya da uefa yalancı...

hadi birbirinize düşün. izliyoruz sizleri artık.

Mesaj Yetkileri