selamun aleykum
selamun aleykum
Hoşgeldin Aykut..
nabersiniz guşlar..![]()
![]()
iyiyiz seko bey siz nasılsınız nerdeydiniz kac gündür özlettiniz kendiniziOriginally Posted by sekopej
valla 4 günü internetsiz, bilgisayarsız geçirdim ve şunu anladım bu internet bizim artık bi parçamız olmuş..![]()
guşluk açılmışya, bende atvyi izliyordum kazım kanata yapılan şakayı, adama ne şaka yapmışlar ya sabahın 4 ünde..![]()
söylediğin için sağol Serkan..![]()
evet ya şahane öldüm gülmekten..![]()
Ama Ahmet Hoca bu performansından sonra artık bi dizide başrolü hakediyor...![]()
![]()
neyse uykum kaçtı biraz daha buradayım![]()
uçarım bile dedi ya..![]()
komiser ve konsolosa bittim resmen ya.. ne adamlar öyle..![]()
00:30 guşluk..![]()
"necipppp olummm sıradan gönder brezilyalıları, öpsünler kazım abilerinin ellerini" kısmında koptummm![]()
gençlik nasılsınız bu arada ..?
Originally Posted by SefaReis66
![]()
![]()
iyidir ya ne olsun.. sen nasılsın..
SElam guşluğun güzel insanarı nasılsınız![]()
iyiyiz vala sen nasılsınOriginally Posted by sherryy
iyiyiz işte maça gitmek için dua ettim kandil gecesi diyeOriginally Posted by nart_susruko
ya bu ahmet çakar türkiye deki en iyi oyunculardan bence, yakında holivud dan bile teklif gelir bu adama![]()
ne olsun aynı tas aynı hamam
Boş boş oturuyoz![]()
hoşgeldiniz efendim..Originally Posted by sherryy
çakar havasınıda bastı ama.."alışkınım ben bu durumlara, 300-400 kişi arasında kaldım ben" gibisinden ayarıda verdi yani..
![]()
![]()
Koptum ya bu Yavuz'dan herşey beklenir valla...![]()
![]()
La biri bizede ne olduğunu anlatsın
Fransız kaldım![]()
Selamın aleyküm kuşluk sakinleri
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
a.selam dick hoşgelmişsen boşgelmişsen (by razor)Originally Posted by dick
![]()
24 saat = CAFE![]()
Sence benim gibi adamın elinden doğru dürüst birşey gelir mi abi?Originally Posted by SefaReis66
Canım sıkıldı kendimi engelliyeyim siteden dedim.Şöyle bir mesaj geldi
vBulletin Mesajı
Kendinizi engelli listenize ekleyemezsiniz.
Kendimi engellemek için ne yapmalıyımRep vericem anlatana -resimli olması tercihimdir
-
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
aleyküm selam, hoşgeldin guşluğa..Originally Posted by dick
![]()
dürüst bişi gelebilir de valla senin gibi bi adamdan bize doğru bişi gelmez inşallah ben anında topukkkOriginally Posted by dick
![]()
s.a gusluk nasıl gidio
ee guşlar canlanın biraz![]()
aleyküm selam gidiyor be bi şekilde..Originally Posted by dabadiba
ama nerde o eski bonkör guşluk üyeleri kimse bişey ısmarlamıyor..umarım sesim geliyordur..
![]()
![]()
Buraya gelmiyor ses falanbirileri bişey mi diyor
![]()
Mrb guşluk nasılsınız bu gece?