(/s)
http://www.youtube.com/watch?v=ZO5QwCVCl7c
sesinin normal hali bu mu yoksa harbiden titriyor mu garibim?
(/s)
Dun Fb Tvde Topuk Yaylasında gerçekleştirilen antrenmanı canlı olarak izledim. Öncelikle mükemmel bir tesis konu sonunda değişen Fenerbahce kısmında tekrar değineceğim.
Antrenman esnasında 1.grupta yer alan as oyuncular 2 takım halinde geniş alanda pas çalışması yapıyordu. Bu çalışmada dikkati ılk ceken oyuncu SALİH UÇAN oldu. Diğer genç oyuncular ayrı bir çalışma yaparken O, Gökay ıle birlikte bu çalışmadaydi. Soğukkanlılığı ve kendimden emin duruşu ıle sanki 4-5 senedir bu takımda olan 25 yaşinda üst düzey bir oyuncuymuş gibi. Bazen burada kadrolar oluşturur bu genç oyuncuları göz ardı ederiz ama onlar gümbür gümbür geliyor.
Gökhan Gönül ve H.ALİ KALDIRIM güçlü ve hızlı yapılarıyla en gözde oyuncu izlenimi verdiler. Kanattan bindirmeler muazzamdı. Gecen sene bir kanat pasif olunca eksik kalıyorduk bu sene çok canlı olacak. Keza Orhan Şam çok iyiydi bu sene Gökhandan formayı yer yer çok rahat alacaktır.
MEHMET TOPAL sakin yapisi itibariyle takıma ılk günden uyum sağlamış iyi bir izlenim verdi. Sezer Ozturk ise en çok mücadele edenlerden, canavar gibi çalışıyor boşa gecen senenin intikamı diyelim.
Son olarak dun bize değişen bir Fenerbahce olgusunu tekrar yaşattı. Neydi o değişen durumlar ?
Eskiden: Transferleri yönetim yapardı. Eksiklikleri gidermek yerine flaş transfer adi altında oyuncular getirilirken, yaraya tuz basılıdı.
Simdi: Transferler hocanın ısteği ve birebir kendi tarafından yapılıyor. Eksiklikleri gideriliyor yaraya merhem oluyor.
Eskiden: Transfer geç yapılır yeri geldiğinde ağustos sonuna bırakılırdi. Alelacele edilen transferler kamp dönemi görmez takıma alışana kadar sorun yaşanırdı.
Simdi: Transferler büyük bir titizlikle hızlı bir şekilde bitiriliyor, yeni gelen oyuncular takımla beraber kamp ortamında çalışıyor.
Eskiden: Kamplar yurt dışında olur, tonla masraf olurdu. Ayrıca büyük takım sıfatına yakışmazdı.
Simdi: Topuk Yaylası ıle beraber artık kamplar burada yapılıyor. Sadece hazırlık maçları için yurt dışına gidilecek. Böylesine guzel bir tesis o doğa harikası içinde oyunculara ekstra motivasyon kaynağı oluyor.
...
o değil de, ben şimdi kara kara düşünüyorum, böyle bir takımda sow forvette yeterli olur mu acaba? bakalım oltaya kimler düşecek : D
(/s)
sow yeterli olmazsa kuyt çekilir forvete onun yerinede dia oynar![]()
![]()
alternatif bol kadroda ama sanki başkan bi bomba patlatıcak forvete
Sow bu sene tekrar gidecek Afrika Kupasına(diye biliyorum). En azından Cenk Tosun'u falan alsaydık sıkıntı çekmezdik. Hoş gitti o da ama..
Dia gidecek benceKalırsa alternatifi çok bir kadromuz olur ve iyi olur.
dia bence stochtan daha yetenekli oyuncu bi faydalı olamadı gitti
Eğer Dia kalacaksa forvet alınmaz. Kuyt alternatif olarak kullanılır.
Eğer Aziz Yıldırım onay verirse Tuncay gelebilir.
Bu saatten sonra su listedeki oyunculardan 1-2 tanesi alınarak transferin kapanacağını düşünüyorum. Bunlar dışında beklenmedik bir isim de gelebilir.
Kaka
Diarra
Yobo
Hamit
Tuncay
...
Kaka mı ? nabacaz biz onu hem diyoruz 4 3 3 oynayalım hemde kaka yıl alalım diyoruz
kaka felan gelmesin ya![]()
![]()
![]()
diarra - tuncay - yobo -
egemen çok paracı yehhuuu...
Oguz Öztürk @oguzozturk
Egemen Korkmaz, Trabzonspor'dayken İBB'ye attığı 3 golün ardından kendisine verilen primi, altyapıda forma giyen genç oyunculara dağıtmış.
(/s)
Kaka gelmesin zaten Alex'in yedeği olur. Boşuna masrafa gerek yok.
Tuncay dönsün artık, orta sahaya gelecek isim de Hamit ile alakalı olabilir çünkü eğer Hamit isteniyorsa ve alınacaksa, yabancı oyuncu artık orta sınıf olmamalı, olamaz. Üst düzey bir oyuncu olmalı, Hamit olamazsa ki Diarra da olmazsa Costa kesin gibi, diğer alternatifler üzerinde duruluyor, sıkıntı olursa Costa'yı alıp gelirler.
Kaleci: Volkan, Mert, Serkan
Sağ Bek: Gökhan Gönül, Orhan Şam
Sol Bek: Hasan Ali, Caner
Stoper: Egemen, Bekir, Serdar ve olası bir yabancı
Defansif Orta Saha: Mehmet Topal, Selçuk Şahin
Orta Saha: Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Özer, Sezer
Kanatlar: Stoch, Dia, Mehmet Topuz, Caner, Kuyt, Özgür
Forvet: Sow, Bienvenu, Semih.
Olası transferlerle ki Tuncay gibi çok yönlü bir oyuncu iyi alternatif olur ve kaliteli bir defansa bir de orta sahaya yabancı alınırsa iyi bir kadro oluşturulmuş olur. 2 temmuza dönebilirsek zaten sonrası daha da güzel olacak bizim için, bu transfer politikasıyla.
"YÜCE ATATÜRK"
Dediğim gibi.Kağıt üstünde en iyi kadro.
Tuncay eski Tuncay değil. Bu yüzden bence forma şansı bulamaz. Sol kanatta Stoch zaten en iyi isim, Caner de şu anki form durumuyla Tuncay'dan çok daha iyi.
Ben Tuncay'ın gelmesine karşıyım. Takım ruhu adına iyi bir transfer olabilir ama Avrupa'da hiçbir şey yapamadı Tuncay ve bu da gösteriyor ki bizim şu an ona ihtiyacımız yok. Takıma katkısı olmaz.
tuncay'ın ölüsü yeter. ama gerek yok. dirisi olan oyuncular var oynayacağı yerde.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Abartmayın abi bu Kaka 3 senedir napmış.Sistem değişmeyecekse orada Kaka yerine Alexin oynamasını 100 bin kat daha çok isterim istatistikler ortada,Kaka ülkesine dönsün topçu diye almam ben onu.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Eminim Aykut Hocada benim gibi düşünüyor![]()
Kaka geldide istenmiyor. Çok yüksekten uçuluyor Kaka falan. Kaka gibi oyuncu Türkiye'ye gözünün ucuyla bakmaz![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kaka aslında paragöz birisi değil çünkü adam da paradan bol bişey yok.
Babası Brezilyanın en zenginlerinden buna rağmen futbol oynuyor ve ordan da para kazanıyor.Kaka tarzı adamlar kariyer peşinde olan adamlar para için bu meslekte olan adamlar değil.
Ancak + olarak şu var, Kaka'nın müslüman olduğunu duymuştum.Golden sonra ki hareketini buna bağlıyordu, müslüman bir ülke olmamız + olabilir![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Kaka olayını ciddi demedim yahuTamam Alex çok iyi bir oyuncu ama Kaka'yı anadolu takımına koysan şampiyonluğa oynatır takımı. Her takım öyle bir oyuncuyu göze kapalı ister.
Keşke gelse ama çok zor görünüyor. Çok ciddi para verilmesi lazım.
Kaka müslüman değil, evangelist. Aşırı hristian yani. Ayrıca bize geleceğine Milan'a geri döner diye düşünüyorum.
Kaka Hristiyan ancak o hareketi yine Allah inancına dayanıyor, küçükken yürüyemez dendiği halde iyileşip bugünlere gelmesine itafen her seferinde Allah'ı işaret etmesi olarak biliyorum.
Kaka gelmişte begenilmiyor olaya bak.![]()
Milan'da 193 maç 70 gol, Real Madrid 65 maç 20 gol. Real Madrid'de çok sakatlık yaşamasına rağmen forma verildiğinde takımına katkı yapmayı başardı. Bence halen Dünya'nın en iyi futbolcularından biri.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern