Originally Posted by
DisCo
Defansa takviye yapılacağını düşünmüyorum. Galatasaray geçen sezon kötü bir dönem geçirdi. Ancak bu sezon yeni havasıyla farklı bir görüntü çizeceğe benziyor. Öncelikle Avrupa'da olmamız daha sonra ligin mevcut durumunu gözönüne alırsak yönetim "Galatasaray bu defansla iş yapar" diyor.
Şimdi zaten Avrupa'da yoksun ve lig içinde gidip dünya yıldızlarını doldurmuyorsun. O zaman işlem basitti.
Selçuk İnan gibi oyuncuyu ucuza ya da bonservissiz alacaksın. Yönetim bunu yaptı.
Yabancı transferde Ebou kalitesinde her bölge için adamlar var. Ebou gibi oyuncular için acaba tutar mı diye endişe çekmezsiniz. Bu tarz adamlara yöneleceğimize gidip acayip adamları getiriyoruz. Ujfalusi neden alındı anlamıyorum. Bahsettiğim gibi Ebou kalitesinde 3-4 yabancı alırsın. Takım orta halli fiyatlarla çok üst seviyeye gelir.
Ardından defansın göbeği mi? Sol bek mi? Neresi eksikse 16-20 arası geleceği olan oyuncuları alıp oynatırsın. Zaten Avrupa iddian yok diye düşünüyorsun. Lige de Hakan Balta yeter diyorsan o bölgeye ben bile yeterim demektir. O zaman genç oyuncuyu monte edeceksin. Bunu düşünmesi kolay da gerçekleştirmesi çok mu zor merak ediyorum.