Sayfa 644 / 1204 İlkİlk ... 1445445946346426436446456466546947441144 ... SonSon
19,291 ile 19,320 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    Elia ismi ciddi geçiyorsa çok iyi olur ardanın yerini çok rahat dolduracak isim benayounda kaliteli ama dediğiniz gibi türkiyede bazı sorunlar yaşayabilir
    Elia'dan bahsettikten sonra Benayoun da kaliteli lafını görünce insan bi tuhaf oluyor. Elia'nın yanında benayoun'un kalitesi tartışılır. Bugüne kadar takım içinde bir parça oldu ve pek göze batmadı benayoun. bu yüzden yeri kolay dolar diye gönderildi hep. West Hamdayken de en önemli parçası değildi takımın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pino gitti 1 yıllığına kiralık. Al-Nasr almış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Koln'le yeni gorusme olacak deniyor. Elia'ya da talipmisiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Elia gelsin adam tam bir reyiz ama çok zor..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Pino, Nassr Saudi'ye kiralandı

29 Ağustos 2011 10:26 | NTVSpor.net
    Galatasaray, Kolombiyalı futbolcusu Juan Pablo Pino'nun Nassr Saudi kulübüne 400 bin Euro karşılığında 1 sezon boyunca kiralandığını borsaya bildirdi. Pino geride kalan sezonda 25 maçta forma giymiş ve 6 gole imza atmıştı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Fatih Terim'in bu sezon kadroda düşünmediği Pino, Nassr Saudi takımına kiralandı.

Geçtiğimiz yıl sarı kırmızılı formayı giren Pino, bu sezon Nassr Saudi takımının başarısı için ter dökecek.

Galatasaray Kulübü tarafından borsaya yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Juan Pablo Pino Puello'nun Nassr Saudi FC'ye 2011-2012 futbol sezonu için geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Nassr Saudi FC, Şirketimize 400.000 EUR ödeyecektir" denildi.
    GALATASARAY'DA 25 MAÇTA 6 GOL ATTI
    Juan Pablo Pino geride kalan sezonda 19 lig maçında forma giymiş ve 3 gol atmıştı. Türkiye Kupası'nda 4 maçta oynayan ve 3 gol kaydeden Pino, UEFA Avrupa Ligi'nde de 2 maçta sahaya çıkmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Geçen sene takıma Hagi denen teknik direktör kılıklının attığı kazıkları temizlemeye devam ediyoruz . Hala da yerlerine oyuncu almamak için diretiyoruz. 1 ay önce burda felaket tellalığı yaparken ne kadar haklı olduğumu bir kere daha anladım. Arda ' dan sonra yaratıcı bir tane oyuncumuz kalmadı. Bakalım 5 Eylül'e kadar istenen transferler gerçekleşir mi göreceğiz .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Transferde yine çok geç kaldık.. Yanlış hatırlamıyorsam 9 Ağustos'ta Arda satıldı. Bugün 29 Ağustos'un sonuna geldik hala yerine bir adam alınamadı.. Üstelik hala soru işaretlerinin giderilemediği sol bek ve stoper mevkiileri de var.. Bakalım son birkaç günde nasıl transferler yapılacak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stoper ve sol beke transfer gelmiyecek sanırım.Gökhan ile lig bimez.Servet ve Ujfalusi'yi stopere çekip,Sabri'yi beke,Eboue'yide sol beke monte etmeye çalışmalıyız.Eboue'nin kesinlikle Balta ve Çağlar'ın toplamından daha iyi performans vericeğini sanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Zaten savunma 4 lüsü Eboue-Servet-Ujfalusi-Sabri'den oluşursa çok sorun kalmaz.Orta alanda Melo-Selçuk+yeni gelecek olan oyuncu , solda yeni oyuncu,sağda kazım,forvet var zaten. yani en az 2 takviye lazım her ne olursa olsun
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Real Madrid maçında Servet sakatlanınca defans çok sorun yaşadı.Defans oyuncularımızın boy ortalaması 1.85 civarında defans önde oynadığında araya atılan paslarda çok zorlanıyor takım Madrid maçında golün geleceği belliydi.Bize hızlı ve kesici bir defans oyuncusu gerekli.Hakan balta ve Çağlar'da yeterli değil. Baros yine her zamanki gibi canı isterse oynuyor istemezse sahada yürüyor iskembe atsalar oturup maçı seyredecek. Arda'nın gitmesine çok sevindim sevdiğim bir klübe gittiği için ayrıca futbol hayatını kurtardı Türkiye'de kalsa kendini geliştiremeyecekti .Şimdi Arda'nın yerine oyuncu almakta şart oldu . Umarım eksik yerlere gerekli oyuncular alınır .

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ben onceki mesajlarimdada acik acik soledim tamam iyi transferler yaptik selcuk,eboue,elmander,ujfalusi ama unal aysal taraftarla karsi olan guvenini sarsti 2.ci kamp donemide bitcek denildi bitmedi su gun bitcek denildi bitmedi yine transfer doneminin son gunune geldik gecmis yonetimde oldugu gibi ordan burdan oyuncu bulup alip gelcekler oyle tahmin ediyorum umarim yaniltirlar beni

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Defansa takviye yapılacağını düşünmüyorum. Galatasaray geçen sezon kötü bir dönem geçirdi. Ancak bu sezon yeni havasıyla farklı bir görüntü çizeceğe benziyor. Öncelikle Avrupa'da olmamız daha sonra ligin mevcut durumunu gözönüne alırsak yönetim "Galatasaray bu defansla iş yapar" diyor.

Şimdi zaten Avrupa'da yoksun ve lig içinde gidip dünya yıldızlarını doldurmuyorsun. O zaman işlem basitti.

Selçuk İnan gibi oyuncuyu ucuza ya da bonservissiz alacaksın. Yönetim bunu yaptı.

Yabancı transferde Ebou kalitesinde her bölge için adamlar var. Ebou gibi oyuncular için acaba tutar mı diye endişe çekmezsiniz. Bu tarz adamlara yöneleceğimize gidip acayip adamları getiriyoruz. Ujfalusi neden alındı anlamıyorum. Bahsettiğim gibi Ebou kalitesinde 3-4 yabancı alırsın. Takım orta halli fiyatlarla çok üst seviyeye gelir.

Ardından defansın göbeği mi? Sol bek mi? Neresi eksikse 16-20 arası geleceği olan oyuncuları alıp oynatırsın. Zaten Avrupa iddian yok diye düşünüyorsun. Lige de Hakan Balta yeter diyorsan o bölgeye ben bile yeterim demektir. O zaman genç oyuncuyu monte edeceksin. Bunu düşünmesi kolay da gerçekleştirmesi çok mu zor merak ediyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Hakan Balta , maçlarda 1 depar bile atmadı.Tek yaptığı iş , olduğu yerde durup ileri şişirmek , veya geri dönmek.2008'deki Hakan Balta'yla 2011'deki Hakan Balta arasında uçurum var..

Sadece lig için düşünürsek , seneye daha çok para harcarız.Şimdiden alınıp , geciktirmemeliyiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Arda'nın yerine sol kanada transfer yapması beklenen Galatasaray'ın adı Albert Riera ile Royston Drenthe ile anılıyor.

Eurosport

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Riera'yı hiç izlemedim.Yorum yapmak zor.Ancak Drenthe'yi alabiliyorsak kesinlikle almalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkisinin birden gelmesi hos olur. Riera Kewell etkisi yaratir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Elia, Juventus'a gitmiş.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Galatasaray'da hedef Benayoun ve Riera

30 Ağustos 2011 16:57 | NTV Spor
    Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın öncelikli iki hedefi Chelsea'li Benayoun ve Olympiyakos'lu Riera. Bu iki isimden Yunan ekibinde forma giyen Riera'nın transferinde başkan Ünal Aysal'ın Olympiakos başkanıyla olan yakın ilişkisi süreci hızlandırıyor.

Galatasaray yarın gece sona erecek Avrupa'daki transfer dönemi öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı kırmızılılar transfer için Benayun ve Riera'dan haber bekliyor.
    Galatasaray, hem kadrosuna katmak istediği yıldızlardan haber hem de belirli ülkelerdeki transfer sürelerinin de dolmasını bekliyor.
    Listenin başında bulunan isimlerden Yossi Benayoun için Liverpool devreye girmiş, ancak Chelsea'nin İsrailli futbolcu için yüksek bir bedel ve takas talep etmesi Merseyside ekibinin saf dışı kalmasına yol açmıştı. Benayoun için Lille ile rakip olan Galatasaray transfer döneminin son anına kadar Fransız kulübünün Benayun imza attırmaması halinde bu yarışta tek kalacak.
    Son günlerde gündeme gelen bir başka isim de yine eski bir Liverpoollu olan Albert Riera. Olympiakos'ta forma giyen 29 yaşındaki kanat oyuncusu da sarı-kırmızılıların kıskacında. Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis ile yakın dostluğu olan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bu bağı kullanarak ekonomik krizde olan Yunan ekibinden İspanyol futbolcuyu transfer edebilir.
    Teknik direktör Fatih Terim de transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Transfer komitesinin bayramda da çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden tecrübeli teknik adam, transfer dönemi bitmeden takımda ihtayaç duyulan mevkiileri dolduracaklarını kaydetti.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Riera haberi yıllar önce Liverpool'da oynarkende çıkmıştı. Arda = 10 milyon + riera diye, ikisininde geleceğini sanmıyorum
    Last edited by Tatanga17 : 30.Ağustos.2011 at 20:05

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ah Elia o tisortu Turkiye'de giyseydi gazeteleri dusunemiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen. Elia'nın yeteneği yapabilecekleri konuşulmazdı burda giyseydi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Defansa takviye yapılacağını düşünmüyorum. Galatasaray geçen sezon kötü bir dönem geçirdi. Ancak bu sezon yeni havasıyla farklı bir görüntü çizeceğe benziyor. Öncelikle Avrupa'da olmamız daha sonra ligin mevcut durumunu gözönüne alırsak yönetim "Galatasaray bu defansla iş yapar" diyor.

Şimdi zaten Avrupa'da yoksun ve lig içinde gidip dünya yıldızlarını doldurmuyorsun. O zaman işlem basitti.

Selçuk İnan gibi oyuncuyu ucuza ya da bonservissiz alacaksın. Yönetim bunu yaptı.

Yabancı transferde Ebou kalitesinde her bölge için adamlar var. Ebou gibi oyuncular için acaba tutar mı diye endişe çekmezsiniz. Bu tarz adamlara yöneleceğimize gidip acayip adamları getiriyoruz. Ujfalusi neden alındı anlamıyorum. Bahsettiğim gibi Ebou kalitesinde 3-4 yabancı alırsın. Takım orta halli fiyatlarla çok üst seviyeye gelir.

Ardından defansın göbeği mi? Sol bek mi? Neresi eksikse 16-20 arası geleceği olan oyuncuları alıp oynatırsın. Zaten Avrupa iddian yok diye düşünüyorsun. Lige de Hakan Balta yeter diyorsan o bölgeye ben bile yeterim demektir. O zaman genç oyuncuyu monte edeceksin. Bunu düşünmesi kolay da gerçekleştirmesi çok mu zor merak ediyorum.
    arda gibi özgüven patlaması olan adamların dışında bu ülkede büyük takımlarda genç topçu yetişmez iki iki dört. stancu'ya pino'ya sabredilmiyor. en kritik yerlerden biri, solbek mevkiinde olacak gence mi sabredilcek abi...

ujfalusi neill gibi bir transfer biraz. neill da aynı profil bir transferdi. ama çatır çatır oynadı. ujfalusi de bir-iki yıl orada idareten oynar, en az 3 servet kadar da olur .

ama göbek hala eksik hala yarım. sen bi de gidiyorsun culio'yu gönderiyorsun, ayhan'a rotasyonluk biçiyorsun. adım gibi eminim ki forvet alınabilseydi baros gidecekti. yüzde bir milyon bu böyle. terim böyle bir adam maalesef. garip bir anlayış garip bir ego.

mustafa sarp 10 numarada nasıl oynarsa sabri de öyle alakasız bir adam orta sahanın göbeği için. bence çok kötü bir tercih. yedeğinin olmamasını geçiyorum.

kazım bence keita'nın ayak parmağı etmez. lig bitene kadar anca götürürse götürür, avrupa'da kazım gibilere pek futbolcu gözüyle bakılmaz bence. ayrıca onun da yedeği yok.

sol kanat Allah'a emanet.

eboue süper topçu da sabri'nin olduğu yere 11 oyuncusu almak saçma. ya boş sağbek rotasyonunu doldur ya da eboue gibi değil de asıl mevki olarak mc veya dm oynayabilecek adam al. cana'nın yollanması da ayrı anlamsız.

melo selçuk muslera süper transferler. selçuk oynarsa son 10 yılın en iyi 1-2 transferinden biri olur ama bakın "oynarsa" zira şüpheliyim.

elmander'in ne olduğunu daha hiç anlamadım.

hakan balta'yı terim bile oynatamadıysa atın çöpe.

ne olursa olsun adnan polat dönemindeki rezalet gibi değil kadro. ama yine de çoooook eksik var 9 oyuncu alınmış ama kaç tane gönderilmiş ona da bakmalı. takımın sadece bir-iki mevkide iyi yedeği var gerisi bitik, bunun nasıl farkında değiller anlamıyorum. sanki her maça aslarımızla çıkabiliyormuşuz gibi sadece 11 için yoğunlaşıldı, çok saçma sapan birşey bu. yedek yok yahu yedek yok yedek. eskiden x mevkisi dolu diğerleri boştu, şimdi y mevkisi dolu diğerleri boş, fark sadece boşlukların yerinin değişmesi. bu sezon fenerbahçe dağılmasaydı hiçbir işe yaramazdı transferler. öyle kolay mı enkaz takımı 10 oyuncu gönderip 9 tane alarak falan düzeltmek....

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Bryan Ruiz'in adı geçiyor

Bryan Ruiz de iyi topçu. Ama ona da klasik Hollanda ligi topçusu gözüyle bakılırsa alınmayabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Bryan Ruiz de iyi topçu. Ama ona da klasik Hollanda ligi topçusu gözüyle bakılırsa alınmayabilir.
    Suarez'in L'pool'da yaptıklarından sonra o bakış açısı yanlış olur.Şahsen bende yapamaz diyenlerdendim.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Huntelaar var örnek olarak. Madrid, milan ve shalkede dikiş tutturamamış bir isim

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İsrail basınında çıkan haberlere göre Yossi Benayoun, Tottenham'da sağlık kontrolünden geçiyor. Eurosport

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Tatanga17 View Post
    Huntelaar var örnek olarak. Madrid, milan ve shalkede dikiş tutturamamış bir isim
    Adam Schalke'de dağıtıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

@kazimavci Inter'in serbest bıraktığı Muntari Galatasaray'a bitmek üzere.

Mesaj Yetkileri