Galiba Muntari ve Riera'yı paket halinde alıcaz.
Galiba Muntari ve Riera'yı paket halinde alıcaz.
Screw you guys, I'm goin' home
Muntari gelsin rierayı istemiyorum yıldız diye o gelecekse..
Son gün yarınmı yabancı transferlerde ?
5 eylüle kadar
Lig tv Benayoun Gs'de diyor..Eurosport az önce ''İsrail basınına göre Benayoun, Tottenham'da sağlık kontrolünden geçiyor' diye haber geçti
Drenthe haberide bugun gecti As Gazetesinde Galatasaray ile anlasmaya vardiklari yani Pek bizim basin gibi yalan bir gazete degildir bakalim ne olcak.
Muntari gelirse 4-3-3 oynucaz galiba Ortasahamiz bole olucak galiba
Melo
Selcuk-Muntari
Ileri hat ise Kazim-baros-Riera(benayoun) gelirlerse tabi boyle olabilir bu takim 4-3-3"de oynar 4-3-1-2"de oynar
son olarak selcuk konusuna gelirsek hazirlik maclarinda Liverpool macinda iyiydi oburlerinde pek birsey goremedim o oldurucu paslarini falan Selcuk trabzondaki oyununu galatasarayda oynamazsa kimse sasirmasin
Trabzon'da anadolu kulüplerine karşı oynuyordu. Galatasaray ile çıktığı 3 maçta dünya devleriyle olsun o kadar yinede selçuğu beğendim ben
Lig TV-Pınar Argun: Galatasaray'da Benayoun transferi bitmek üzere.
benayounun gelmesini isterim beğendiğim bir oyuncu fakat derbilerde israilli diye ıslıklanmasıda var
Gelme arkadaş gelme ya.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bence de Benayoun gelmemeli. Deplasmanlarda çok ama çok sıkıntı yaşar.
böyle bir sorunda ülkemizin kalitesini tescil eder. israillilerin filistinde yaptıklarını benayoun yapmış gibi ıslıklamak. amerikalıların gözünde de türk futbolcu terörist başı olarak gözükür o zaman
Benayoun'u İsrailli olduğu için değil aradığımız adam olmadığı için istemiyorum. 31 yaşında ve bana göre çok düz bir oyuncu.
Benayoun, Riera, Drenthe ve Muntari yazılıp çizilen isimler.
---------------- Melo ------- Selçuk --------- Muntari -------------
Of![]()
Muntari ve Drenthe bonservis ödenmeden alınabilicekmiş, diğer isimleri hiç istemiyorum özellikle Benayoun, 31 yaşında İsrail vatandaşı geçen sezon 6 ay sakatlanan bir oyuncuyu hangi mantıkla isterler anlamıyorum. Keza Riera da bizim aradığımız isim değil.
Muntari ve bir sol açık gelecekse ikisinden biri yedek bekleyecek. Muslera, Eboue, Ujfalusi, Melo, Baros veya Elmander 5 yapıyor zaten. Diğer ihtimal Eboue&Ujfa'dan biri kulübeye Muntarı ve sol açık aynı anda 11'e.
Sportivi'de Ünal Aysal'ın Muntari ile prensip anlaşmasına vardığını son dakika olarak girdiler.
Valla Muntari ve Drenthe gelirse olay tamamdır![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
SON DAKİKA: Galatasaray, Sulley Muntari ile prensip anlaşmasına vardı. (NTV Spor)
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Eboue oynayacaksa Ujfalusi yedek kalır.
Eboue-Gökhan-Servet-Balta dörtlüsüyle oynarız. Eboue'yi ben de çok beğendim fakat Ujfalusi savunmayı daha bir derler toparlar gibi. Eboue'yi UEFA 2000'i alan kadrodaki Ümit Davala gibi kullanabilir Fatih Terim. Joker oyuncu.
Mustafa Sarp'ın sözleşmesi karşılıkllı olarak feshedildi demiş Şeref Aydın, en büyük transfer budur.![]()
Alllaaaaaah.Sabri Ugan ne demişti? "Bekledik bunu çok bekledik.
"
M.Sarp'ın TTArena'da taraftar üzerinde yarattığı etkiyi özleyeceğiz. Gitme reyiz, bırakma bizi.
Screw you guys, I'm goin' home
TT arenayı kim doldurtacak şimdi sarpinho gitti!!!!!
Gecenin en güzel haberi Sarp olurBu arada Drenthe de gelirse savunma 4 lüsü Drenthe-Servet-Ujfalusi-Eboue olsa 3 yabancı. Kalede Muslera, etti 4
Ortada Muntari-Melo etti 6
Baros Elmander ve Kazım ilerde oynarsa 8 ediyor
Bu yüzden sırf yabancı sınırlaması sayesinde Hakan Balta ve Sabri'ye ilk 11 yolu gözükür.
Muntari Gelirse Sol acik oynuyabilir Sol acikdada oynuyor yani.
Selçuk-Melo-Muntari valla gs taraftarları eminim çok mutludur.O 2 yabancının bizde olmasını isterdim
Geride Hakan Balta, Servet ve Gökhan Zan'ın olduğunu bilmenin verdiği dayanılmaz kabızlık da cabası.