Sayfa 645 / 896 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon
19,321 ile 19,350 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

AMK şimdi de Sadri Şener iyi bir teklif gelirse Burak için GS'la masaya oturabiliriz dedi diye tweet atmış.Adamın zaten 5 milyona serbest kalma maddesi var neyin masası Pek güvenilmiyor onlara bize her gün ilk sayfadan birilerini getiriyorlar forvete (:

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    AMK şimdi de Sadri Şener iyi bir teklif gelirse Burak için GS'la masaya oturabiliriz dedi diye tweet atmış.Adamın zaten 5 milyona serbest kalma maddesi var neyin masası Pek güvenilmiyor onlara bize her gün ilk sayfadan birilerini getiriyorlar forvete (:
    fotomaçtan bi farkı yok ya onların ben ilk başta krampon ve zaytungun basılı hali gibi düşünmüştüm hayal kırıklığı oldu benim için

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    o serbest kalma maddesi sadece yabancı kulüpler için değil miydi ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    o serbest kalma maddesi sadece yabancı kulüpler için değil miydi ?
    Yabancı yerli ayrımı yokmuş menajeri açıklamıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Son dakika... HamitAltıntop'un menajeri Reza Fazeli Real Madrid kulübüne giderek son resmi teklifi iletti: F.Bahçe Hamit'i istiyor.

Kaynak: AMK
    AMK sallamıştır bence

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

SEDAT KAYA @SEDATKAYA_1
    SON DAKİKA: R.Madrid FB´ye Hamit ile birlikte içinde Diarra´nın da olduğu 4 kişilik bir liste sundu ve ödemede kolaylık yapacağını açıkladı

SEDAT KAYA @SEDATKAYA_1
    Fenerliler Hamit´i haftasonu beklemeyin.Sabredin.. Hamit Çarşamba İstanbul´da olur.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    SEDAT KAYA @SEDATKAYA_1
    SON DAKİKA: R.Madrid FB´ye Hamit ile birlikte içinde Diarra´nın da olduğu 4 kişilik bir liste sundu ve ödemede kolaylık yapacağını açıkladı

SEDAT KAYA @SEDATKAYA_1
    Fenerliler Hamit´i haftasonu beklemeyin.Sabredin.. Hamit Çarşamba İstanbul´da olur.
    hamit lass gago raul albiol

ne güzel olur beee

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    hamit lass gago raul albiol

ne güzel olur beee
    Nuri Hamit Lass Raul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gago'yu gerçekten görmek isterdim takımda en azından kiralık ama Mehmet Topal'ı aldık Gago'yu alırsak anca sistemi tıkar benzer özellikteler, Hamit ve Diarra konusunda gelişmeler beklenebilir önümüzdeki hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hamit Nuri Topal 3 lüsü bomba olur

Hamit Lass Gago Nuri

Bence bu 4'lüyü söyledi. Gago'dan fazla emin değilim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe’den Ayrılıyor!

Fenerbahçe’de, teknik direktörü Aykut Kocaman ile görüşen Issiar Dia, menajeriyle görüşerek kendisine takım bulmasını istedi.

Fenerbahçe‘de, Aykut Kocaman’ın büyük umutlarla transfer ettiği Senegalli yıldız Dia geldiği günden bu yana bir türlü istenileni veremedi.
    Yapılan yeni transferler sonrasında yeni sezonda forma giymek için umudu kalmayan Issiar Dia, Topuk Yaylası’ndaki kampta teknik direktör Aykut Kocaman ile bir görüşme yaparak, “Gördüğüm kadarıyla bu sistemde bana yer yok. Ben ise forma giymek ve oynamak düşüncesindeyim. Bu nedenle ayrılmak istiyorum” dediği öğrenildi.
    Bu gelişmelerin ardından Dia’nın menajeriyle görüşerek kendisine takım bulmasını istediği belirtildi. Bu gelişmeler sonrasında Aykut Kocaman’ın bu ayrılığa nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu.

Eğer doğruysa kanat bölgesine transfer olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

dia'yla stoch form durumlarına göre değişmeli oynayabilirlerdi. ya da dia oyuna sonradan girip katkı yapabilirdi. kendi bilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Demek ki mücadele etmek istemiyor. Rekabet için mücadele lazım. Öyleyse ayrılması isabet olur.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Dia gitmemeli.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Stoch-Caner ve forvetten sol açık yaratma çabasından sonra 4. isim o mevkide Dia. En azından Aykut Kocaman'a göre sağda desen zaten oynayamıyordu ve şimdi üstüne Kuyt geldi. Ayrılmak istemesi normal. Bana kalırsa bize katkı sağlardı ama Aykut Hoca zaten düşünmüyor kendisini.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Dia yollanmamali, hizi ile her iki kanattada is gorebilir. Tabi sakatlik problemleri geride kaldiysa

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İyi bir paraya satabiliriz Fransız kulüplerine.Yerine Gökhan Töre yada Sercan Sararer'i alsak güzel olur.

19. Default

Çok iyi bir gelir elde edilebileceğini zannetmiyorum Dia'dan. Geçen yıl oynadığı maç sayısı Süper Lig'de 13, 9'unda sonradan oyuna dahil olmuş.

20. Default

Bana göre de Dia miladını doldurdu Fenerbahçe'de çok savruk bir adam yetenekli ama özellikle geçen sene hiç kullanmadı yeteneklerini . Fizik olarak inanılmaz bir adam ilk senesinde takımda en beğendiğim adamlardandı da biraz da yaşanan olaylardan da performansı etkilenmiştir . Fransa Ligi'nden iyi teklifler gelirse satılmalı ya da kampda ki performansına bakmalı Aykut Hoca .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Geçen seneki hazırlık maçlarında mükemmele yakın oynuyordu, sağ kanadı koridor gibi kullanıyordu. Esas sorununun sakatlıklar olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca, bazen bazı oyuncuları kazanmak için bazı oyuncuları feda etmek gerekebiliyor. Stoch ve Dia'yı aynı anda oynatmayı Aykut hoca nerdeyse hiç düşünmedi. Sakatlıklardan geri dönünce eski formunu yakalamak için gereken o ivmeyi hiç yakalayamadı Dia. Ben hala Dia'yı kazanmak için geç olmadığını düşünüyorum, fakat teknip ekip ne düşünüyor bilemiyorum. Nasıl bir karar verirlerse versinler, bir bildikleri vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yönetimin bu rezilliğe bi son vermesi lazım 3 gündür transfer yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Diyecek bir şey bulamadım

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    noluyoruz dedim bir an yahu
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

SEDAT KAYA ‏@SEDATKAYA_1
    M.Topal'a "FB'ye gitme" diye baskı yaptığı iddia edilen eski TFF başkanının şimdi de Hamit'i marke ettiği konuşuluyor. Yakında kokusu çıkar.

buna cevaben:

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
    @SEDATKAYA_1 Daha ne ciksin be abi? Herkes farkinda.. Ama Haluk Ulusoy iyi G.Sarayli'dir..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hamit bitmiş, diyorlar.

Fenerbahçe için çok gerekli olmayan, ama Galatasaray'da olsa kilit rol oynayacak bir oyuncu Hamit, bu transfer gerçekleşirse çok önemli bir hamle olacak Fenerbahçe adına.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hem gerekli, hem gereksiz diyen fenerbahçeliler de var. ama olsun, rotasyon için iyidir. zira yabancı ortasaha ve yabancı stoper de gelirse avrupa için umutluyum.

lig eylülde bitmez ama.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hamit transferini bitirirsek bu sadece iyi bi oyuncu değil psikolojik bi transfer de olacak mehmet topalın bile psikolojik bi trasnfer olduğunu düşünüyorum hamitin de o yönü olacaktır tuncayı da galatasarayda bu sene görürsek şaşırmayın

Dia'yı gönderin, bir işe yaradığı yok zaten. Hamit de geliyor zaten. M.Topuz, Hamit ve Kuyt varken sağ kanat ihtiyacı olmaz, solda da Stoch ile Caner var (Ve Özgür Çek). Bu durumda Dia gereksiz olarak duruyor kadroda. Ayrıca son maç yaptığı hata affedilemez. Hamit gelirse Dia'ya hiç ihtiyaç kalmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

(/s)

Mesaj Yetkileri