Son haberlere bakılırsa Riera-Muntari-Gyan 3lüsünden birileri gelecek. Bu inşallah 3'ü birden olur. Muntari kontenjan sebebiyle 11de şans bulamaz ancak kontenjan açıldığı an monte edilir. Rotasyonlu kadro bulundurmak önemli. Gelecek senenin temelleri atılmış olur.
muntari yedek kalacak oyuncu mu kaanmelo - selçuk - muntari orta sahasının önüne bi sol bi sağ kanat ileriye de tek forvetle muazzam kadro olur
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kontenjana takılıyor Berk. Muslera-Eboue-Ujfa-Melo-Kanat-Forvet. Yer kalmıyor ki Muntari'ye.
Şu kadroda gitmeyecekti işte Arda. Muntari-Melo-Selçuk önünde Kazım-Arda önünde de Baros veya transfer. Muazzam ötesi olurdu.
mecburen engin oynayacak muntari gelirse kaan.
Ben ona pek ihtimal vermiyorum. Sadece Muntari gelirse kanatta Eboue oynar.
kanata büyük ihtimal riera alınacağı için nolur muntari gelsin![]()
mervan işi noldu ?![]()
Kasım'da sözleşmesi bitiyor diye bekletiyorlar. Bursa da istiyor.
Muntari milli takım kampında antrenmanın ardından basına "Inter'den ayrılacaksam bu ocakta olur, şimdi değil." demiş.
Gyan da "Gitmek istemiyorum, iddialar asılsız." demiş.
http://twitter.com/#!/garyalsmith
Alıştık artık![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
El Hadji Diouf serbest kaldı. Bizimkiler alıp gelmez inşallah.
Drenthe Everton'a gitmiş.
En ihtimal 2 aday : Gyan , Riera .
Gyan gelsin de , baska transfer yapmasak da olur![]()
Oyunda Hlousek çok iyi, gerçekte de iyi ise onu alalım.![]()
Sol kanat icin oyunda Martin zeman cok iyi gercekte nasil bilmem acaba onu alsa yonetim![]()
aha işte bu mantığa hastayım.
sanki türkiye milli takımı defansı geçilmez kale...
balta 3 yıldır top falan oynamıyor. servet oynamaya oynamaya savunmayı unutmuş. ujfalusi ile sabri/eboue ok ama sol taraf yol geçen hanı gibi mübarek. üstelik yedeklerimiz semih kaya ile gökhan zan. bi de ben arasıra bi adam görüyorum böyle 40 yılda bir ortaya çıkıyor herhalde eski futbolcumuzun hayaletimiymiş neymiş adı çağlar herhalde ara sıra gözüme çarpıyor.
biri gerçekten istenirse alınır ismi çok geçen bir oyuncuyusa bilin ki alınmayacak parayı götürün bak nasılda satıyorlar bizimkilerin ne yaptığı belli değil valla bi podolskiyi istedik alınmadı muslera yalan hikayesine döndü lauro ismi geçti taraftar baskısımıdır nedir son anda yönetim gözünü açtı bastırıp aldı muslerayı. Muntari başından beri geçiyor bi alınmayacak dendi bugunlerde anlaşıldı yazıyor. forlan reyes geliyordu yine yok drogba geldi gelecek adam sözleşme imzaladı
gyan asamoah'ı baros'a tercih eden arkadaşlar, siz ne dediğinizin farkında mısınız? yoksa ben mi saçmaca düşünüyorum; gyan bildiğin gezici forvet, bitiricilikle santroforlukla uzaktan yakından alakası yok, adamı delirtir, deliririz burada, hele baros'u göndermenin üstüne...
Bugünleride mi görecektik ???????
Mustafa Sarp İle sözleşme Karşılıklı Olarak Feshedildi
Profesyonel Futbolcumuz Mustafa Sarp ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir.
Buna göre futbolcuya 2010-2011 futbol sezonundan alacaklı olduğu tutar ve 2011-2012 futbol sezonu alacaklarından feragat etmesi karşılığında 2012 yılı içerisinde 400.000 USD ödenecektir.
Galatasaray Sportif A.Ş.
En büyük transfer.![]()
unal aysalin taraftarlara bayram suprizim var diyordu demekki mustafanin sozlesmesini fesh etmekmis![]()
@ForCimbom ; tek birsey soracagim kardesim. Baros'un topu alip 10 metre surecek hali kalmis mi? Hele yaninda bir adam onu rahatsiz ediyorsa o pozisyonu dusmeden en son hangi tarihte tamamladi? Baros eskisi gibi degil, maalesef.
Riera gelecek, transfer bitecek gibi duruyor. Hayirlisi.
Yuh artık bu Sarp'a 400 bin dolar vereceklerine kadro dışı bıraksalardı ya ? Gerçekten mantıksızlık üstüne işler yapıyor yeni yönetim . Kadro lig için yeterli görünebilir ama gelecek vaadetmiyor.
Kadro dışı bırakılırsa maaşını alır daha pahalıya gelir.
Screw you guys, I'm goin' home
O nasıl laftır arkadaşım?! Mustafa Sarp'ı ister sev, ister sevme, Galatasaray'da forma giydi, elinden geldiği kadarıyla mücadele etti. Birşeyler yapmak için çalıştı, hak ettiği parayı alacak tabii ki. Empati yapın biraz yahu beyinsiz değiliz hiçbirimiz, koyun kendinizi oyuncunun yerine. Sen o durumda olsan, deseler artık takımda işin yok, güle güle. Hakkın olan, sözleşmende yazan parayı almaz mısın? Canı sağolsun Galatasaray'ın mı dersin?