Sayfa 65 / 169 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
1,921 ile 1,950 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bir spor sitesinin başlıgı cok hosuma gitti , ''City , United'ın '6' nı Üstüne Getirdi''
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Balotelli reyiz sevinçten evini yakmış

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Balotelli reyiz sevinçten evini yakmış
    Maçtan önce yakmıştı evini havai fişeklerle oynarken (!) .

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Olsun yahu sonuçta adam hertürlü yaktı ManU'yu,sevindirici tarafı o benim için

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=3R9zF6EfQsA"]1-6 lık maç[/YOUTUBE]
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

City gol olup yağmış İlk defa kadrosunun hakkını verdiği bir maç oldu
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

7. Default

Birde parayla saadet olmaz derler, bal gibi oluyor işte Chelsea'de oldu, Man.City'de oldu, sıra PSG ve Malaga'da

TuNdRaLoWeR Misafir

Şu skora göre bakıyorumda insanlar City'i kral ilan etmiş, Manchester'ın büyüğü ilan etmiş hatta ve hatta parayla saadet olunabileceği bile söylenmiş.

Bende şöyle diyorum; parayla saadet olunacak olsaydı City piyasaya çıkalı 2-3 yıl oldu, bu 2-3 yıl içinde elle tutulur bir başarı elde ederdi, United'ı 6-1 yenmiş olmaları United'dan bir şey kaybettirmez, City'e bir şey kazandırmaz.City bu zamana kadar, bundan 2-3 sene öncesine kadar en farklı kaç kaç yenebilmiş? 1-0, 2-0?

Ligimizden örnek vereceğim, 2002 yılında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 gibi net bir skorla yenmiş olması, Galatasaray'ın Galatasaraylığından bir şey kaybettirdi mi? Hayır.Galatasaray hala Galatasaray, sadece tarihe geçen bir maç oldu, belki yıllar boyunca unutulmayacak bir skor oldu o kadar, bu maçta o maçın resmen kopyası.United hala United, City'de hala AYNI City.Bundan yıllar öncesi neyse hala aynı, işin garip yanı şudur ki dünyada hiç bir takımda bu kadar alternatifli, bu kadar müthiş bir kadro yokken yıllar sonra City elle tutulur bir skor elde edebiliyor, bene konuşulması gereken baş konu budur (!)

Sene sonu geldiği zaman United City'e gereken cevabı verecektir zaten, bundan hiç şüphem yok.

9. Default

Ne de Güzel Afallamışlar

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by TuNdRaLoWeR View Post
    Şu skora göre bakıyorumda insanlar City'i kral ilan etmiş, Manchester'ın büyüğü ilan etmiş hatta ve hatta parayla saadet olunabileceği bile söylenmiş.

Bende şöyle diyorum; parayla saadet olunacak olsaydı City piyasaya çıkalı 2-3 yıl oldu, bu 2-3 yıl içinde elle tutulur bir başarı elde ederdi, United'ı 6-1 yenmiş olmaları United'dan bir şey kaybettirmez, City'e bir şey kazandırmaz.City bu zamana kadar, bundan 2-3 sene öncesine kadar en farklı kaç kaç yenebilmiş? 1-0, 2-0?

Ligimizden örnek vereceğim, 2002 yılında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 gibi net bir skorla yenmiş olması, Galatasaray'ın Galatasaraylığından bir şey kaybettirdi mi? Hayır.Galatasaray hala Galatasaray, sadece tarihe geçen bir maç oldu, belki yıllar boyunca unutulmayacak bir skor oldu o kadar, bu maçta o maçın resmen kopyası.United hala United, City'de hala AYNI City.Bundan yıllar öncesi neyse hala aynı, işin garip yanı şudur ki dünyada hiç bir takımda bu kadar alternatifli, bu kadar müthiş bir kadro yokken yıllar sonra City elle tutulur bir skor elde edebiliyor, bene konuşulması gereken baş konu budur (!)

Sene sonu geldiği zaman United City'e gereken cevabı verecektir zaten, bundan hiç şüphem yok.

Herkes City in harcadığı paraLara takıLıyor. Evet çok para harcadıLar ama ben City nin sezon başından beri bütün maçLarını izLemiş birisi oLarak şunu çok net söyLeyebiLirim. Şu an Avrupa da BarceLona dan sonra en iyi futboL oynayan takım M.City dir. İnanıLmaz takım oyunu oynuyorLar ve yıLdızLarı tam bir sistem oyunu oynuyor. BöyLe oLunca bu skorLarLar da normaL oLuyor doğaL oLarak. AdamLarda daha Tevez gibi bir adam kenarda ve katkı vermek için bekLiyor. SiLva nın içine Xavi kaçmış, James MiLner biLdiğin İniesta oLmuş ve önLerinde Dzeko ve Aguero gibi hatta çıLgın BaLoteLLi gibi buLdukLarında kaçırmayan goL makinaLarı var. Paranın hakkını sonuna kadar veriyorLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bizim ülkede üç büyükler böyle bir yenilgi alsa o takımın teknik direktörünü derhal kovarlardı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TuNdRaLoWeR View Post

haklısın ama birdenbire olmuyor çelside birdenbire çelsi olmadı bunun için ne kadar paran olsada olsun seneler geçmesi şart para sadece bu zmaan aralıını kısaltıyor

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bizim ülkede üç büyükler böyle bir yenilgi alsa o takımın teknik direktörünü derhal kovarlardı
    fatih terim istifa etmiş miydi 2002 de bi bilgisi olan varmı ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Sanmıyorum ki Kocaman kovulsun. Fatih Terim de devam eder. Şenol Hoca da kalır

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ama Carvalhal kesin gider
    eto'o bitmiş.

TuNdRaLoWeR Misafir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Herkes City in harcadığı paraLara takıLıyor. Evet çok para harcadıLar ama ben City nin sezon başından beri bütün maçLarını izLemiş birisi oLarak şunu çok net söyLeyebiLirim. Şu an Avrupa da BarceLona dan sonra en iyi futboL oynayan takım M.City dir. İnanıLmaz takım oyunu oynuyorLar ve yıLdızLarı tam bir sistem oyunu oynuyor. BöyLe oLunca bu skorLarLar da normaL oLuyor doğaL oLarak. AdamLarda daha Tevez gibi bir adam kenarda ve katkı vermek için bekLiyor. SiLva nın içine Xavi kaçmış, James MiLner biLdiğin İniesta oLmuş ve önLerinde Dzeko ve Aguero gibi hatta çıLgın BaLoteLLi gibi buLdukLarında kaçırmayan goL makinaLarı var. Paranın hakkını sonuna kadar veriyorLar.
    Bende City'nin bu sene ne kadar değiştiğinin farkındayım ama bir takımı para kolay kolay değiştiremiyor.City'nin piyasaya çıkışı TAŞ ÇATLASA 3 senedir.3 sene sonra böyle olacaklarsa hiç olmasınlar.Neden diye sorarsan artık takıma alacak oyuncu kalmadı, bir Messi veya Ronaldo eksik, ikisinden birini de aldılar mı tamam yani daha yer yüzünde ihtiyaç duyacakları oyuncu kalmaz.Bu sene haricinde ben City'i çok takip ettim, takım oyunundan eser yoktu.Sonuçta takımda ki her oyuncu yıldız, herkesin dünya çapında popülerliği ve bir itibarı var, herkes bireysel top koşturma peşindeydi.Bu sene bu takımın toparlanmasında ki %99 pay Agüero'nundur, bunu kimse inkar edemez.

City kadar alternatifli hatta alternatif sınırını aşmış bir takım yoktur ama bende şuna inanıyorum ki bu takımda Agüero sakatlasın bir kaç maç oynamasın bir bocalama olacaktır, tabii bu benim görüşüm benim kanaatim, elbet Balotelli, Dzeko ve takımdan kopmuş bir Tevez var ama Agüero bu takımın beyni oldu resmen bu sene..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çoğu dediğin doğru olabilir ama takımı %99 Aguero'ya bağlamak çok yanlış. Silva, Milner, Toure bu sene zirve yaptılar. Aguero'dan beklediklerini aldılar zaten bu performans şaşırılacak bir durum değil 2 gol eksik 2 gol fazla atardı en olası durumda.

Benim aklımı karıştıran transferde fair-play gelirse city'nin hali ne olacak. Atı alan üsküdarı geçti Chelsea'de kazandıkları başarılarla kulüp hiç olmazsa dönüyor gidiyor. City bu sene başarılı olamazsa ilerisi için işleri zor gelecek yasa yüzünden.

Transferde fair-play konusunda daha detaylı bilgisi olan varsa bilgilendirsin bizleri
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Sanmıyorum ki Kocaman kovulsun. Fatih Terim de devam eder. Şenol Hoca da kalır
    Bizim ülkede malesef bir insanın geçmişte ne yaptığına ve kulüp tarihe ne gerektiğine bakılmıyor, biletini hemen kesiyorlar. Manu isterse küme düşsün veya küme düşmeye oynasın Ferguson yine takımın başında olur. Ama Aykut Kocaman ve Fatih Terim'in böyle bir şansı olduğunu düşünmüyorum eğer gerçekçi konuşmak gerekirse. Buna örnek olarak Daum'u gösterebilirim. Fenerbahçe'yi kaç kez şampiyon yapmış, bana göre Türkiye'ye gelmiş en iyi teknik direktörlerden biri. Fenerbahçe'yi en son yönettiği dönemde kaybettiği şampiyonluk şansızlıktı, fakat bu şansızlık geçen sene Aykut hocanında başına gelebilirdi. Çünkü ikisinde de şampiyonluk son haftaya kalmıştı. Ayrıca Daum döneminde ki kadro, Aykut Kocaman'ın elindeki kadroya göre çok daha düşüktü. Bir Guiza örneği var. Aynı şekilde bu durum Galatasaray'ın efsanesi olan Hagi'ninde başından geçti. Çoğu taraftar Hagi'nin takımdan defolup gitmesini istedi. Uzun lafın kısası diğer ülkeler, özellikle İngiltere bu konuda bizden çok iyiler

Del Piero_10 Misafir

Default Coloccini Liverpool'un gündeminde

Savunma hattında sıkıntılar yaşayan Merseyside ekibi Newcastle'ın Arjantinli stoperini takibe aldı.

Liverpool Menajeri Kenny Dalglish'in Newcastle United'da forma giyen Fabricio Coloccini'yi ara transfer döneminde kadroda görmek istediği konuşuluyor.

Daily Mirror'da yer alan habere göre Dalglish'in isteğiyle harekete geçen Damian Comolli, Arjantinli stoper hakkında bir rapor hazırladı. Liverpool yönetimi 33 yaşındaki Jamie Carragher'ın yerine düşünülen Coloccini için ara transfer döneminde çalışmalara başlayacak.

Daha önce Andy Carroll ve Jose Enrique'yi Liverpool'a satan Newcastle'ın Coloccini için 15 milyon avro civarında bir bonservis bedeli talep edeceği konuşuluyor.

29 yaşındaki Coloccini, bu sezon Newcastle formasıyla çıktığı 11 maçta bir gol attı. Dokuz haftada 15 puan toplayan Liverpool, Premier Lig'in altıncı sırasında yer alıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

''Cuk oturur.''

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Adamlar yapıyor ya

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yönettiği her takımı batıran adamdan böyle birşey duymak komik

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Avrupa'nın Yılmaz Vural'ı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Andre Santos Chelsea'ye gol attı. 2-2 şuan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok güzel maçı oluyor 2-3 önde Arsenal şu anda

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

3-2 Önde Arsenal müthiş geri dönüş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Villas Boas neden sturridge gibi etkili bir oyuncu çıkarıp yerine Malouda'yı aldı anlamadım. Malouda etkisiz şu ana kadar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

maç 3-3 oldu 4 dk sonra van persie 4-3 yaptı v.persie nin son 26 lig maçında 25 golü vardı bu maça çıkmadan 27 e 27 yaptı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

v.persie 90+2 de 5-3 yapmış buda 27 e 28 eder gerçekten müthiş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Persie !! diyecek birşey yok
    eto'o bitmiş.

Bu Konuya Ait Etiketler