Aziz Yıldırım söyledi zaten açıkça: "Gelsin bana desin Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye."
Aziz Yıldırım söyledi zaten açıkça: "Gelsin bana desin Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye."
vaLLaha bu oLayı çözse çözse FBI çözer tamamen ilginç bi durum oLdu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Evet gelsin desin ve bu olay kapansın, 1 haftadır bunu söylüyoruz. İlk gün direk Fenerbahçe'ye gidip burada oynamak istemiyorum dese olay çözülürdü zaten. Hala da orada burada açıklama yapacağına en garanti çözüm yolunu seçmiyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Başkan net konuştu, çocuk kendi iradesiyle hiçbir baskı altında kalmadan Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylerse peşini bırakırım dedi. İşi bu noktalara getiren Topuz'un ta kendisi, şimdi de kendi elinde her şey.
Mehmet Topuz şuan söylediği laflardan dönme çabası içerisinde ortalğın yatışmasını bekliyor taraflar![]()
SON DAKİKA... Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, M.Topuz'a sözleşme imzalatmak için Kayseri'ye gitti.
Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Transferin değerinin 7.5milyon euro+Emreciksin olduğu söyleniyor. İmzayı attıracakmış bu gece Aziz Yıldırım.
Hadi bakalım hayırlısı..
Topuz ayağına gelenleri seviyor.Şaka bir yana, Kayseri yönetimine Fenerbahçe'yi istemiyorum dediyse bunu Aziz Yıldırım'a da diyecektir. Aziz Yıldırım da oradan Ankara'Ya uğrayıp Özer'i alıp gelir inşallah.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Medyaya iyi malzeme çıktı artık her sene gerçek olmasa bile böyle hikaye yazarlar iyi tirajı oluyor![]()
Eğer Kayseri yönetimi iLe buLuşmadıkLarını tekrarLarsa Topuz Aziz YıLdırım Kayseri havası aLır geLir, ama Kayseri yönetimi iLe asLında Topuz Fenerbahçe ye nasıL giderim pLanLarı yaptıysa Beşiktaşı saLLadıysa bu iş oLur..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Lig TV de Topuz'u aldı İstanbul'a geliyor şeklinde son dakika geçmiş. (:
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hehe 5 dakikada uçağa bindi, 5 dakikada imza attırdı, 5 dakikada getirdi, Vay be çok etkiLendim.
SON DAKİKA... Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz, yaklaşık 45 dakika sonra özel uçakla İstanbul'a gelecekler.
Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Viyanayı kuşatmış gibi haber geçiyolar bide
Fatih, Viyanayıda aldı geliyor
Şahsen imza atmadan inanmicam Topuz transferine. Ek olarak bunca açıklamadan sonra istemiyorum, faydalı olacağınıda sanmıyorum.
Ne çabuk gitti BAŞKAN kayseriye'de alıp geliyor yahu![]()
İstanbul - Kayseri arası kaç dakika ki? Özel jeti vardır belki Aziz Yıldırım'ın.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkancığım zaten özel uçakla gitmiş jetmi orasını bilemem![]()
SON DAKİKA... Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz, yaklaşık 45 dakika sonra özel uçakla İstanbul'a gelecekler.mişmiş
Bakalım ne olacak.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Efsunludur benim başkanım,
dokunduğunu Fenerli yapar![]()
Bakıyorumda adamın karakterine iki gün önce saydırırken şimdi pek sevindirik oLmuşsunuz arkadaşLarGidin karşıLayın bari hadi.
Fenerbahçe yönetimin bir özel uçağı var ama; bildiğiniz airbus yani öyle çok çabuk hazırlanıp kaldırılabilecek bir uçak değil adı üstünde uçan otobüs.![]()
Cengiz kendi fikirlerini yazarken, "bence" dersen daha iyi olacak. Kendi fikirlerini herkes tarafından kabul edilmiş gibi kesin bir dille yazıyorsun. 1.65 boyu olsa da bir futbolcu iyi top alıp, son vuruşlarını yapababiliyorsa ve top tekniği yüksekse, sana göre özel futbolcudur. Sana göre pivot santrafordur. Pivot santrafor deyimi nereden gelmiştir? Basketboldan. Peki niye? Basketteki oyuncular genellikle uzun olur. Böyle bir mantık yürütüyorum. Ve bence Aykut Kocaman pivot santrafor değildi. 1.80 altındaki bir futbolcu için pivot santrafor dendiğini de ilk defa duyuyorum. Ama senin fikrindir sonuçta.
Bu benim fikrimdir. Senin fikrin başkadır. Ama kendi düşündüklerinle başkasının düşündüklerini karşılaştırıp, iyi hatırlayıp hatırlamadıklarına böyle karar veremezsin. Göreceli kavramlar hakkında konuşuyorsunuz. Sana göre öyledir. Ona göre değildir.
LİGTV son dakika haberi geçti . Mehmet Aziz Yıldırım'la İstanbul'a geliyor![]()
![]()
Camiamıza hayırlı olsun . . .
Hayrettinciğim aynı oyuncu bir süre öncede Aziz Yıldırımı aramış ve beni alın İstanbul'a imza atmaya geleyim hemen vs. demiş. Bu yüzden futbolcuların bu tarz açıklamalarına fazla takılmamak gerekir. Bunun bir çok örneği var. 4 büyüklerden herhangi birine giden veya gitmek isteyen her oyuncu, butür talihsiz açıklamalar yapıp kendisini gülünecek duruma düşürüyor.
Gelsin başımızın üstünde yeri var ancak profesyonel olsun, adam gibi futbolunu oynasın yeter. Ne dedi başkan, gelsin bana Beşiktaşlıyım desin bırakıcam dedi. Ama Topuz bunu diyemedi, Beşiktaşa gerçekten gitmek istese bile bunu söyleyemez artık çünkü bir süre öncede Fenerbahçeye gitmek istediğini söylemiş. Yani kısacası bu adam İstanbula gitmek istiyor ve iyi para kazanmak istiyor.
NTVSpor son zamanlarda fazla sallamaya basladi.. gelmeden inanmam.
Abi Yıldırım Demirören'in yaptığı talihsiz açıklamanın ardından taraftarın görüşünde de değişim oldu. Sırf o lafa inat bu transfer gerçekleşsin ama Topuz kulübede otursun diyenler var.
Ha bu haberler doğru mu, Topuz gelir mi bilmiyorum ama geldiğinde kendini kabullendirebilmesi için çok çalışması gerekiyor. Tabi bu süreci Beşiktaş taraftarı Tümer'de olduğu gibi kolaylaştırabilir de. Yoksa taraftar ilk gün direk çekilsin Aziz Yıldırım düşüncesindeydi fakat hem Demirören'in açıklamaları hem de Topuz'un beni alın diye haber göndermesi, isterseniz hemen gelip imza atayım demesinden sonra çark etmesi bu durumu ortaya çıkardı.
Yoksa hem verilen ücret çok fazla hem de başarılı olma garantisi yok. Sıkıntı doğurabilir takımda.
"YÜCE ATATÜRK"
Burakcım bunLarı senLede tekrar tekrar konuşmayacağım..
GeLsin imzaLasın Medya önünde adam gibi ben zaten en başından beri Fenerbahçe de oynamak istiyordum desin bende kaLkayım ayakta aLışLayayım..
Eğer imza oLursa iddaa ediyorum Mehmet Topuz tek bir cümLe biLe söyLemeyecek ve sezon başLayana kadar ortadan kayboLacak..
Bunu yapması için zorLandı, baskı gördü bunu artık sokakta ki beş yaşında ki çocuk ta biLiyor. O yüzden hayırLısı oLsun.
Cengiz Türkiye Cumhuriyetinde FutboLu sadece sen biLiyorsun zaten, cümLeLerin bence ekLesen oLayLarı bu boyuta taşımazsın ama dediğim gibi Türkiye Cumhuriyetinde sadece sen futboLdan anLadığın için adamın 50 küsür yaşında ki babası birşeyden anLamadığı için sen hakLı oLuyorsun.