Sayfa 65 / 896 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
1,921 ile 1,950 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Aziz Yıldırım söyledi zaten açıkça: "Gelsin bana desin Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

vaLLaha bu oLayı çözse çözse FBI çözer tamamen ilginç bi durum oLdu
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet gelsin desin ve bu olay kapansın, 1 haftadır bunu söylüyoruz. İlk gün direk Fenerbahçe'ye gidip burada oynamak istemiyorum dese olay çözülürdü zaten. Hala da orada burada açıklama yapacağına en garanti çözüm yolunu seçmiyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Başkan net konuştu, çocuk kendi iradesiyle hiçbir baskı altında kalmadan Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylerse peşini bırakırım dedi. İşi bu noktalara getiren Topuz'un ta kendisi, şimdi de kendi elinde her şey.

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Başkan net konuştu, çocuk kendi iradesiyle hiçbir baskı altında kalmadan Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylerse peşini bırakırım dedi. İşi bu noktalara getiren Topuz'un ta kendisi, şimdi de kendi elinde her şey.
    Bunu direk Aziz Yıldırım'a söyleseydi,transfer 1 hafta öncesinden Fenerbahçe adına kapanır ve netleşirdi.Hala bu kadar uzamasının sebebi bile M.Topuz'un spor kamuoyuna yapmış olduğu gereksiz demeçler ..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mehmet Topuz şuan söylediği laflardan dönme çabası içerisinde ortalğın yatışmasını bekliyor taraflar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

SON DAKİKA... Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, M.Topuz'a sözleşme imzalatmak için Kayseri'ye gitti.

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sheriff Misafir

Transferin değerinin 7.5milyon euro+Emreciksin olduğu söyleniyor. İmzayı attıracakmış bu gece Aziz Yıldırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hadi bakalım hayırlısı..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Topuz ayağına gelenleri seviyor. Şaka bir yana, Kayseri yönetimine Fenerbahçe'yi istemiyorum dediyse bunu Aziz Yıldırım'a da diyecektir. Aziz Yıldırım da oradan Ankara'Ya uğrayıp Özer'i alıp gelir inşallah.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Medyaya iyi malzeme çıktı artık her sene gerçek olmasa bile böyle hikaye yazarlar iyi tirajı oluyor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Eğer Kayseri yönetimi iLe buLuşmadıkLarını tekrarLarsa Topuz Aziz YıLdırım Kayseri havası aLır geLir, ama Kayseri yönetimi iLe asLında Topuz Fenerbahçe ye nasıL giderim pLanLarı yaptıysa Beşiktaşı saLLadıysa bu iş oLur..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lig TV de Topuz'u aldı İstanbul'a geliyor şeklinde son dakika geçmiş. (:
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hehe 5 dakikada uçağa bindi, 5 dakikada imza attırdı, 5 dakikada getirdi, Vay be çok etkiLendim.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

SON DAKİKA... Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz, yaklaşık 45 dakika sonra özel uçakla İstanbul'a gelecekler.

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Viyanayı kuşatmış gibi haber geçiyolar bide
    Fatih, Viyanayıda aldı geliyor

Şahsen imza atmadan inanmicam Topuz transferine. Ek olarak bunca açıklamadan sonra istemiyorum, faydalı olacağınıda sanmıyorum.

Ne çabuk gitti BAŞKAN kayseriye'de alıp geliyor yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İstanbul - Kayseri arası kaç dakika ki? Özel jeti vardır belki Aziz Yıldırım'ın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sheriff Misafir

Serkancığım zaten özel uçakla gitmiş jetmi orasını bilemem

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

SON DAKİKA... Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz, yaklaşık 45 dakika sonra özel uçakla İstanbul'a gelecekler.mişmiş

Bakalım ne olacak.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Efsunludur benim başkanım,
    dokunduğunu Fenerli yapar

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bakıyorumda adamın karakterine iki gün önce saydırırken şimdi pek sevindirik oLmuşsunuz arkadaşLar Gidin karşıLayın bari hadi.

Nesil
    2006

Fenerbahçe yönetimin bir özel uçağı var ama; bildiğiniz airbus yani öyle çok çabuk hazırlanıp kaldırılabilecek bir uçak değil adı üstünde uçan otobüs.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Aykut Kocaman çok iyi bir pivot santrafordu, iyi fizikli olmamasına rağmen iyi top alırdı, son vuruşları, top tekniği ile özel bir oyuncu.

Aykut Kocaman ile Tanju Çolak aynı tip, aynı tarz, aynı kalitede oyuncular.

Aykut bir Arif değil diyn arkadaşa katılıyorum, bunda gülünecek bir şey yok.

Aykut Kocaman çok profesyonel biridir, bu tarz basit şeyler ile uğraşmadı.
    Babanız hiçbirşey hatırlamıyormuş.
    Cengiz kendi fikirlerini yazarken, "bence" dersen daha iyi olacak. Kendi fikirlerini herkes tarafından kabul edilmiş gibi kesin bir dille yazıyorsun. 1.65 boyu olsa da bir futbolcu iyi top alıp, son vuruşlarını yapababiliyorsa ve top tekniği yüksekse, sana göre özel futbolcudur. Sana göre pivot santrafordur. Pivot santrafor deyimi nereden gelmiştir? Basketboldan. Peki niye? Basketteki oyuncular genellikle uzun olur. Böyle bir mantık yürütüyorum. Ve bence Aykut Kocaman pivot santrafor değildi. 1.80 altındaki bir futbolcu için pivot santrafor dendiğini de ilk defa duyuyorum. Ama senin fikrindir sonuçta.

Bu benim fikrimdir. Senin fikrin başkadır. Ama kendi düşündüklerinle başkasının düşündüklerini karşılaştırıp, iyi hatırlayıp hatırlamadıklarına böyle karar veremezsin. Göreceli kavramlar hakkında konuşuyorsunuz. Sana göre öyledir. Ona göre değildir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

LİGTV son dakika haberi geçti . Mehmet Aziz Yıldırım'la İstanbul'a geliyor Camiamıza hayırlı olsun . . .

Sheriff Misafir

Hayrettinciğim aynı oyuncu bir süre öncede Aziz Yıldırımı aramış ve beni alın İstanbul'a imza atmaya geleyim hemen vs. demiş. Bu yüzden futbolcuların bu tarz açıklamalarına fazla takılmamak gerekir. Bunun bir çok örneği var. 4 büyüklerden herhangi birine giden veya gitmek isteyen her oyuncu, butür talihsiz açıklamalar yapıp kendisini gülünecek duruma düşürüyor.
    Gelsin başımızın üstünde yeri var ancak profesyonel olsun, adam gibi futbolunu oynasın yeter. Ne dedi başkan, gelsin bana Beşiktaşlıyım desin bırakıcam dedi. Ama Topuz bunu diyemedi, Beşiktaşa gerçekten gitmek istese bile bunu söyleyemez artık çünkü bir süre öncede Fenerbahçeye gitmek istediğini söylemiş. Yani kısacası bu adam İstanbula gitmek istiyor ve iyi para kazanmak istiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

NTVSpor son zamanlarda fazla sallamaya basladi.. gelmeden inanmam.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bakıyorumda adamın karakterine iki gün önce saydırırken şimdi pek sevindirik oLmuşsunuz arkadaşLar Gidin karşıLayın bari hadi.
    Abi Yıldırım Demirören'in yaptığı talihsiz açıklamanın ardından taraftarın görüşünde de değişim oldu. Sırf o lafa inat bu transfer gerçekleşsin ama Topuz kulübede otursun diyenler var.

Ha bu haberler doğru mu, Topuz gelir mi bilmiyorum ama geldiğinde kendini kabullendirebilmesi için çok çalışması gerekiyor. Tabi bu süreci Beşiktaş taraftarı Tümer'de olduğu gibi kolaylaştırabilir de. Yoksa taraftar ilk gün direk çekilsin Aziz Yıldırım düşüncesindeydi fakat hem Demirören'in açıklamaları hem de Topuz'un beni alın diye haber göndermesi, isterseniz hemen gelip imza atayım demesinden sonra çark etmesi bu durumu ortaya çıkardı.

Yoksa hem verilen ücret çok fazla hem de başarılı olma garantisi yok. Sıkıntı doğurabilir takımda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Burakcım bunLarı senLede tekrar tekrar konuşmayacağım..

GeLsin imzaLasın Medya önünde adam gibi ben zaten en başından beri Fenerbahçe de oynamak istiyordum desin bende kaLkayım ayakta aLışLayayım..

Eğer imza oLursa iddaa ediyorum Mehmet Topuz tek bir cümLe biLe söyLemeyecek ve sezon başLayana kadar ortadan kayboLacak..

Bunu yapması için zorLandı, baskı gördü bunu artık sokakta ki beş yaşında ki çocuk ta biLiyor. O yüzden hayırLısı oLsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Cengiz Türkiye Cumhuriyetinde FutboLu sadece sen biLiyorsun zaten, cümLeLerin bence ekLesen oLayLarı bu boyuta taşımazsın ama dediğim gibi Türkiye Cumhuriyetinde sadece sen futboLdan anLadığın için adamın 50 küsür yaşında ki babası birşeyden anLamadığı için sen hakLı oLuyorsun.

Mesaj Yetkileri