Sayfa 65 / 436 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
1,921 ile 1,950 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Ali Koc acikalamalar yapmis. Yine sike yapmadik dememis kendi haklarini Fenerbahce büyüklügünü anlatarak korumaya calismis. Fenerbahce Türkiye spor kulübüdür falan fisman demis de ee siz hani cumhuriyettiniz. Biz bize yeteriz diyorlardi simdi de herkesten destek bekliyoruz demis.

Bu arada sorulardan biri GS'li Aribogan'in sike muhabbetinde görevli olmasiyla ilgili rahatsizmisiniz denmis ee TFF baskani FB'li o ne olacak. Hala olaya tek karismayan GS'yi cekmeye calisiolar.

Yöneticilerin egolari FB'ye cok zarar veriyor.
    MAA'ı hangi 3 büyük takım destekledi seçimlerde?

Lütfi Arıboğan hakkında UEFA'ya fenerbahçe suçludur dediği iddia ediliyor, rahatsız olunmasın mı?

Sürekli Fenerbahçe'den yöneticiler, ilgililer şike yapmadık diyor yetmiyor mu?

Fenerbahçe Cumhuriyet'i olayını ısrarla anlamamaya çalışmak nedir? Ali Sami Yen Cehennemi gibi bir betimlemedir ordaki Cumhuriyet.Bunu anlamak zor mu?

Son olarak koca yöneticiler destek isterken sana mı soracak, bana mı soracak? Çok gerdiyse bu durum seni biraz araştır Ali Koç'un ya da herhangi bir yöneticinin mailine ulaş sıkıntılarını dile getir.Gelip burayı germeye kalkma.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Hala olaya tek karismayan GS'yi cekmeye calisiolar.
    Gerçekten buna inananlar var demek.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe yöneticilerinin ego problemi yok. Hele ki Ali Koç gibi bir insanda ego problemi olacağını hiç sanmıyorum. Ha eğer bu yöneticilerin Fenerbahçe'ye verdiği zarar TFF'nin yalanlarını ortaya çıkarmaksa sonuna kadar versinler. Lütfi Arıboğan Galatasaray'ın temsilcisi mi ki Lütfi Arıboğan'ın bombası patlayınca Galatasaray işin içine çekilsin ? Ali Koç biz zamanında objektif kişilerin bu konuyla ilgilenmesini, aksi halde problemler oluşabileceğini söyledik dedi. Yani bugünlerin endişesini 2-3 ay öncesinden söyledi ve uyarıda bulundu. Sonuç nedir ? Ali Koç'un uyarısı dikkate alınmadı, L.Arıboğan ve İlhan Helvacı TFF adına büyük bir rezalete imza attılar.

Bugün bazı gazetelerde haberler çıkmış. Neymiş Sezer üst üste 3-5 çalım atınca Emre de sinirlenmiş gitmiş Sezer'e sert girmiş ve Sezer sakatlanmış. İnsanda biraz insaf olur. Hadi insaf yok, ekmek kazandığın iş için 2 dakikanı ayırıp Fenerbahçe resmi sitesine girip Sezer'in açıklamasını okuma zahmetinde bulun. O da yok. Böyle insanları gazeteci yapıyorlar sonra da vay efendim Emre niye basın tribününe el kol hareketi yaptı oluyor. Hakediyorlar.

Bugünkü antrenmanda sakatlanan futbolcumuz Sezer Öztürk’ün çekilen MR’ı sonrasında, sağ arka alt adelesinde yaklaşık 3 cm boyunda 3. derece yırtık ve yoğun ödem tespit edildi. Futbolcumuzun tedavisi devam ediyor.

FB TV’ye sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sezer Öztürk, "Emre ağabey ile Stoch ikili mücadeledeydi. Ben de topa müdahale etmeye çalışınca ayağım çime takıldı. O arada hissettim zaten bir şey olduğunu. Ayağım çime takıldığı için oldu. Zaten yırtıldığını hemen hissettim. Darbeye bağlı olmadı. Şimdiye kadar hiç sakatlık geçirmedim, olacağı varmış demek ki" diye konuştu.

Futbolcumuza geçmiş olsun diyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün, Fenerbahçe Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin Aralık sayısında röportajında yer aldı.

Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün, teknik heyet, futbolcular, yönetim ve taraftarlar olarak kenetlendiklerini belirterek, sezon sonu istedikleri hedefe ulaşacaklarını savundu.

Fenerbahçe Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin Aralık sayısında röportajı yer alan savunma oyuncusu Bekir, ''Bu renklere gönül vermiş teknik heyet, futbolcular, yönetim, taraftarlar kenetlenmiş bir biçimdeyiz. Burada en önemli faktör taraftar. Bize çok inandılar, hiç yalnız bırakmadılar ve bırakmasınlar da. Sezon sonu istediğimiz hedefe ulaşacağız. Bize desteklerini sürdürsünler çünkü biz onlarla varız'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesi, dergide yer alan röportajdan bazı bölümleri yayımladı.

Futbola ilk başladığında ön libero veya ön orta saha denen mevkide oynadığını anlatan Bekir, ''Belli bir mevkide devamlı oynadığınızda zamanla o bölgenin özelliklerini kazanıyorsunuz ve diğer özelliklerinizi kaybediyorsunuz. Ben de yıllar içinde orta saha özelliklerimi kaybettim ve defansif özelliklerim arttı'' dedi.

Fenerbahçe'ye gelmeden önce Gaziantepspor formasıyla uzun yıllar Süper Lig'de oynadığını anlatan deneyimli futbolcu, şunları kaydetti:

''Çok genç yaşta Süper Lig'de oynamaya başladım ve yıllar öncesinden kendimi tecrübeli olarak görmeye başladım. Maç sayım yüksekti, iyi süre alıyordum. Hem de bu süreyi alırken üst sıralara çıkma ve küme düşmeme mücadelesi veriyorduk. Küme düşmemeye oynamak çok stresli ve insana çok tecrübe katan bir durumdur. Maddi anlamda zor günler yaşadık ve ben böyle bir takımın kaptanlığını yaptım. Bu sıkıntıları çektikten sonra, Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiğimde gerçekten özgüvenim çok yüksekti ama yine de ister istemez bir bocalama dönemi yaşadım, performans olarak da geriye gittim. Ailem ve yakın arkadaşlarım bana hep destek oldu. Başta başkanımız Aziz Yıldırım, yöneticilerimiz ve Aykut hocam bana güvendi ve o geçiş dönemini atlattım.''

-''İşimize bakıyoruz''-

Futbolda yaşanan şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma süreciyle ilgili görüşlerini dile getiren Bekir İrtegün, şu ifadeleri kullandı:

''Biz oyuncular olarak takımımıza ne kadar katkı sağlarız diye düşünüp, işimize bakıyoruz. Bu süreçte oturup sızlanmanın bir faydası olmayacağı gibi bizi daha da geriye götüreceği kesin. Bu anlamda hiç olmadığı kadar birlik bütünlük içinde olup, hiç olmadığı kadar çalışmak zorundayız. Böyle bir görevimiz, misyonumuz var ki taraftarımız da bunu sezon başı Topuk Yaylası'ndan beri, sanal ortamda, maçlarda, tesislere gelerek her alanda bize destek verdi. En başta bizim bu taraftarın özverisine karşılık vermemiz lazım.''

Bekir, röportajının bir bölümünde, ''Türkiye futbolunu yöneten insanlar, evet futbolu anlayan, futbol zekası olan insanlar ama Türk futbolu içinden gelmemiş, futbol kültürü olmayan insanlar diye düşünüyorum. Bu yıllardır hemen hemen böyle oldu. Ben bunun değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer bir futbol kültürümüz oluşmazsa istikrar da yakalamayız. Bazı şeylerimizi değiştirmek zorundayız. Basın belki işini yapıyor. Bundan herkes nemalanıyor. Eleştiri tabii ki yapılacak ama skor yorumculuğu bırakılmalı'' ifadelerini kullandı.

-''Türk futbolcusu oynasın ki Türk futbolu gelişsin''-

A Milli Futbol Takımı'nın 2012 Avrupa Şampiyonası finallerine katılamamasıyla ilgili de görüşlerini aktaran Bekir, şunları kaydetti:

''Türkiye için bir şampiyonaya gitmek artık bir soru işareti olmamalı. Bu anlamda insan üzülüyor. En büyük sorunlardan biri bence yabancı oyuncu sayısının fazla olması. Biz bir İngiltere, İspanya değiliz ki! Biz ilk önce Türk futbolu olarak bir yerlere gelmeliyiz ki daha sonra yabancı sayısı ile ilgili değişikler yapalım. Türk futbolcusu oynasın ki Türk futbolu gelişsin. Türk futbolu gelişsin ki Milli Takım gelişsin, Milli Takıma katkıda bulunulsun.''

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ilk kez uygulanacak play-off sistemi hakkında da görüşlerini açıklayan Bekir, ''Play-off sisteminin yeni bir heyecan getireceği kesin. Mayıs ayı geldiğinde, oynanacak 6 maç inanılmaz güzel, inanılmaz heyecanlı olacak. Ama ben yine de önceki halini tercih ederim. 34 maçlık kıran kırana yaşanmış yarışı birinci bitiren takıma bence biraz haksızlık olacak. Tekrar bir yarış verilecek. Ben bunun bu seneye özel olduğunu düşünüyorum. Bunu yaşayıp göreceğiz. Şartlara ayak uydurmak zorundayız'' dedi.

-''Bundan sonra yaşayacağımız stresler bize vız gelir''-

Bekir İrtegün, sarı-lacivertli takımın Sivas'ta sona eren yenilmezlik serisi hakkında da şunları kaydetti:

''Ocak ayına kadar namağlup gitmeyi isterdim ki çünkü bir sene boyunca mağlup olmamış bir takımın oyuncusu olma hazzını yaşayım. Ama yine 27 maçlık bir seri inanılmaz bir seridir. Bir stres olur mu, tabii ki olmaz. Biz yaşayacağımız stresi yaşadık, bundan sonra yaşayacağımız stresler bize vız gelir. Biz olgun futbolcularız. Büyük takım olsanız bile mağlubiyeti hazmetmeden hiçbir şey olmaz. Biz bunu hazmedecek yapıdayız. Bunu avantaja çevireceğimizi düşünüyorum.''

Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin bu sezon sonunda biteceğini anlatan Bekir, ''Ama çok sevdiğim bir camiadayım. Gelecek ile ilgili olarak; Fenerbahçe'ye hizmet edebileceğim kadar hizmet etmek istiyorum. Yaşım 27. Futbolu bırakana kadar en üst seviyede oynamayı istiyorum ve bunun da Fenerbahçe gibi sevdiğim bir camiada olmasını çok isterim. Futbol yaşantım sonrası için de teknik direktörlük hayalim var. Türk futboluna ve çalıştıracağım takıma çok şey katacağımı düşünüyorum. Bu anlamda da kendimi geliştirmeye çalışıyorum'' ifadelerini kullandı.

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçemiz, yarın oynayacağı Ankaragücü maçında taraftarlarıyla buluşuyor.

12.Adam'ın büyük desteği ile yeni bir zafere imza atmak istediğimiz Ankaragücü maçında, taraftarlarımızın tezahüratlarında dikkatli olması; küfür etmemesi-ettirmemesi gerekiyor.

Kulübümüz, küfürlü tezahürat dolayısıyla iki kez ceza aldı. Ankaragücü maçı ile birlikte deplasmanda oynayacağımız Bursaspor maçında alacağımız herhangi bir küfürlü tezahürat cezası, stadyumumuzda oynayacağımız Trabzonspor karşılaşmasında, Takımımızı, en büyük gücü taraftarımızdan yoksun bırakabilir.

Topuk Yaylası'nda, Bağdat Caddesi'nde, Saracoğlu'nda, salonlarda takıma bağlılık duygusunun en güzel örneklerini sergileyen, Kulübünü asla yalnız bırakmayan büyük Fenerbahçe taraftarı, zorlu lig yarışlarında takımını yalnız bırakmamak için üzerine düşeni yine yapmalı ve şunu asla unutmamalı; 12.Adam, takımının ne kadar yanında ise takımı o kadar güçlü; Fenerbahçeli, Kulübüne ne kadar destek ise Kulübü o kadar ayakta.

Ankaragücü maçında, üzerimizde formalar, ellerimizde bayraklar ile küfür etmeden-ettirmeden yine Fenerbahçemizin yanında…

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Antu.com Fenerbahçe'nin İnternetteki Kalesi
    Kaptanımız Alex De Souza için yoğurtçu parkında yapılan ve yarın açılışı yapılacak olan heykelin açılış töreni iptal edildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Neden acaba? Birşey mi bekleniyor ki?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

maçtan hemen önce bu açıklamanın gelmesi enteresan

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Coca Cola Akademi Ligi’nde mücadele eden takımlarımızdan 14 Yaş Altı Futbol Takımımız ile 15 Yaş Altı Futbol Takımımız deplasmanda Galatasaray’ı 1-0 ve 2-1’lik sonuçlarla mağlup ederken, 18 Yaş Altı Futbol Takımımız ise Dardanelspor deplasmanından 1-0 galip ayrıldı.

Galatasaray 0-1 Fenerbahçe (U14)

Coca Cola Akademi Ligi’nin ikinci haftasında oynanması gereken ancak Kurban Bayramı tatili nedeniyle bugüne ertelenen karşılaşmada iki takım Florya Metin Oktay Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Rakibini Erdem’in golüyle 1-0 mağlup eden 14 Yaş Altı Futbol Takımımız, bu galibiyetle puanını 15 yükseltti ve zirvedeki yerini korudu.

Galatasaray 1-2 Fenerbahçe (U15)

U14 Yaş Altı Takımımızda olduğu gibi, 15 Yaş Altı Futbol Takımımızın derbi maçı da Kurban Bayramı nedeniyle 3 Aralık Cumartesi gününe ertelenmişti. Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan derbi karşılaşmasında, Galatasaray’ı Samet ve Tarık’ın golleriyle 2-1 yenen 15 Yaş Altı Futbol Takımımız, puanını 15 yükselterek, zirvedeki yerini korumayı başardı.

Dardanelspor 0-1 Fenerbahçe (U18)

U18 Coca Cola Akademi Ligi 8. hafta mücadelesinde deplasmanda Dardanelspor ile karşılaşan 18 Yaş Altı Futbol Takımız, rakibini Koray’ın golüyle 1-0 mağlup etti. Bu galibiyetin ardından puanı 19’a yükselten Takımımız zirvedeki yerini korudu.

Fenerbahce.org
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu alt yapımızda ne cevherler varda kullanmasını bilmiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Şu alt yapımızda ne cevherler varda kullanmasını bilmiyoruz.
    Seneye sanırım 3 oyuncu A takıma çıkacak.. Bunların başında Beykan geliyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aykut hoca dönemine kadar alt yapılardaki oyuncuların kullanılabileceğinden çok ümidim yoktu ama bundan sonraki dönemlerde hakeden ilk 11 de bile kendine yer bulur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Rıdvan hoca coşuyo gene

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

serdar son bi foto yayınladı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bekir böyle oynadığı müddetçe Serdar'ın işi zor, bari son dakikalarda oyuna soksa sa Aykut hoca, şu sakallardan kurtulsa adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Serdar Bekiri değil de Jobo'yu kesebilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serdar bu takımın bir gün değişilmez stoper oyuncusu olacak ama şu şartlarda direk formayı alması zor. Yobo'yu kesebilir ama sanmıyorum onu da. Öncelikle Serdar'ın Bilica'yı kesip kulübeye oturması gerekiyor. FOrmayı bir kaptığında zaten çıkarmayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Nijerya Afrika Kupasına gitme hakkı kazanmış mıydı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Nijerya Afrika Kupasına gitme hakkı kazanmış mıydı ?
    Hayır.

Bence Serdar bu hafta oynayacaktı ama maçtan 1-2 gün önce geçirdiği hastalık oynamasını engelledi kimse kusura bakmasın ama Bekir değil Serdar'ı kesmek karpuz bile kesemez çok iyi niyetli bir oyuncu ama bizim takımda İyi niyetlileri esirgeme yurdu falan değil. Senelerce Selçuk için bunu diye diye bu keneden kurtulamadık.
    Bekir,Selçuk,Özer,Semih gibi oyuncularla bu iş ciddi anlamda yürümez zorlamanın manası yok, dün Semih oyuna girdi haline bakın ? sanki 4 maç üst üste oynamış da öyle girmiş sahaya, ayakta duracak hali yok adamın.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Genel olarak konuşmadım zaten ama Bekir'in son haftalarda gösterdiği performans da gözardı edilmemeli. Bilica bile o kadar eleştirilmesine rağmen geçen hafta takımın en iyisiydi bence. Bir oyuncu vasat olduğunda bunu belirttiğimiz gibi, vasat bir oyuncu iyi oynadığında da bunu söylemeliyiz. Eğer oyuncuların form durumuna bakmadan oyuncu seçimi olacaksa baştan kaybederiz. Serdar'ın kalitesi kendisini zaten ilk 11'e sokacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Genel olarak konuşmadım zaten ama Bekir'in son haftalarda gösterdiği performans da gözardı edilmemeli. Bilica bile o kadar eleştirilmesine rağmen geçen hafta takımın en iyisiydi bence. Bir oyuncu vasat olduğunda bunu belirttiğimiz gibi, vasat bir oyuncu iyi oynadığında da bunu söylemeliyiz. Eğer oyuncuların form durumuna bakmadan oyuncu seçimi olacaksa baştan kaybederiz. Serdar'ın kalitesi kendisini zaten ilk 11'e sokacak.
    İyi niyetli olduklarını ve elinden geleni yaptıklarını söyledim ama gerçekten artık yeter. Ülkemizde hadi onu geçtim alt yapımızda bu formayı hak eden nice gençlerimiz var. Yani yıllarca şu Selçuk'a tanınan şans -onca şans tanınmasına rağmen 1 gram bile gelişme gösterememesi cabası- şu gençlere tanınsa ne olacak ? ne kaybederiz ? Top ayağına geldiğinde eli ayağına dolanan faydasından çok zararı dokunan bu tarz oyunculara nereye kadar iyi niyet gösterecez ? Hani bu adamlar artık genç falanda değil
    Bilica 32
    Selçuk 30
    Semih 28
    Yani bunların üzerinde ısrarla durup bir Gökay'ın Hasan'ın Berk'in önünü tıkamak niye ? Daha kötüsünü yapabilirler mi ? Kimse bana tecrübe demesin misal bu adamlar paf takımda Özgür Çek'le beraber oynuyordu Özgür bugün takır takır Ankaragücü'nde top oynarken tecrübe diye alakasız bir kıstas koyarsak zaten kafadan kaybederiz.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kolektif olarak defans yapamadığımızdan dolayı ikiye üçe tek kalan oyuncuların hataları onları kötü oyuncuymuş gibi gösteriyor. takım oyununundan zaman zaman ödün veriyoruz. bunun oyuncu yapısıyla alakası var sanırım. mesela fletcher baroni'den daha yetenekli değil. keza park ji sung da özer'den daha yetenekli değil. ama adamlarda takım oyununa yatkınlık ve disiplin denen şeyler var işte. bizde yok malesef. o yüzden takım belirli aralıklarda derli toplu gözükmüyor.

Yakında Serdar'ın "Muhteşem Yüzyıl"a transfer olmasını bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Formsuz oyuncuları değilde iyi performans gösteren oyuncularımızdan hangisi hangisini kesecek diye konuşmamız güzel.Son performanslara göre Yobo,Bilica,Bekir 3'ü de iyi durumda Serdar'ın formayı alması özellikle maç eksiği varken bu periyotta çok zor.Devre arasından önce formayı kapabileceğini düşünmüyorum fakat ligin 2.yarısında Yobo-Serdar ikilisini izleyebiliriz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Alex takımdan ayrıldığında, Dia-Stoch kanatlarda rahatlıkla kullanılabilir.Bu sayede ben çok daha iyi futbol ortaya koyacağımızı düşünüyorum. Alex çok büyük işler yaptı ama artık 90dk. sahada bulunması çok zor,fizik gücü yerlerde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bekir dedik dedik adam antrenmanda sakatlanmış geçmiş olsun
    Eğer Serdar'ın sakatlığı geçmişse bence oynatılmasında fayda var yoksa Bilica-Yobo ile çıkarsak yabancı kontenjanı çok problem yaratır.
    Serdar-Bilica
    Cristian-Selçuk
    Stoch-Caner
    Henri-Semih
    seçimlerinde büyük oynamalar olur.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Mehmet Topuz da oynayamayacak sanırım.. Özer desek formsuz..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bana göre eğer Topuz yetişemezse Aykut hoca risk alıp sağ kanatta sol ayaklı Caner'i, solda da Stoch'u oynatmalı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bana göre eğer Topuz yetişemezse Aykut hoca risk alıp sağ kanatta sol ayaklı Caner'i, solda da Stoch'u oynatmalı.
    Ben de böyle düşünüyorum. Uğur Boral sakın ha.. Ama Caner sırıtmaz bence sagda.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bana göre mevcut oyunculardan 3 farklı kadro

Volkan
    Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
    Özer-Cristian-Emre-Stoch
    Alex-Bienvenu

Volkan
    Gökhan-Bilica-Yobo-Ziegler
    Dia-Selçuk-Emre-Caner