Sayfa 651 / 1204 İlkİlk ... 1515516016416496506516526536617017511151 ... SonSon
19,501 ile 19,530 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Riera yanlis hatirlamiyorsam Olympiacos'ta 2.7 M € aliyordu. Bu yilligi almasi onun icin normal. Ama Riera son alternatif olana kadar beklememeliydik bence. İnsallah iyi performans gosterir de yilligi filan hikaye olur.

Gyan icin kiralik girisimlerimiz var deniyor. Ben Gokhan Tore'yi cok begeniyorum, insallah Fatih Terim yazmistir transfer tahtasina adini

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Baya para verilmiş hayırlısı olsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Riera iyi de maliyeti çok fazla olmuş. İnşallah iyi oynarda maliyeti konuşulmaz yoksa başımıza bela olur.

Bu arada Galatasaray.org'un giriş resmi de güzel olmuş

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

1-Muslera
    2- Ujfalusi
    3-Melo
    4-Eboue
    5-Riera
    6-Baros & Elmander

Başka yabancı alınmaz ya da alınsa bile kadro derinliği için alınır bence. O zaman sahada Muslera-Hakan Balta-Servet-Ujfalusi-Eboue-Sabri-Selçuk-Melo-Riera-Kazım-Baros 11'ini görecek gibiyiz.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kazım ve Riera hücumu yönlendiremezse hücum yollarında çok sıkıntı çeker bu 11 Orta alana yaratıcı oyuncu lazım diye bağıra bağıra bitirdik transfer sezonunu.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eğer Baros giderse yabancı gelir başka türlü gelmez dediğin gibi .Yiğit Gökoğlan'la transfer dönemini kapatırız diye düşünüyorum.

Hürriyet'de başka bir konuya çok iyi değinmiş.Normalde Hürriyet'i sevmem.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18640144.asp
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hayırlı olsun Riera en az 2-3 sezon bizi idare eder...Parayıda pek takmamak lazım yönetim limitimiz yok demişti transfer için...Hedef belli lig şampiyonluğu...Ligi alınca zaten bütçe konusunda pek sıkıntı yaşamayız...

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Hiç sevmiyorum bu adamı ne liverpoolda ne olimpiakosda dikiş tutturabildi. Onun yerine pino kalsaydı daha mutlu olurdum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

GS.org editörü çalıntı içerik kullanmış

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www.galatasaray.org/

Tekrar girin bakın değiştirilmiş

Nesil
    2007
    Yer
    34

Başarısız bi transfer. Hayırlısı olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Oynamadan başarısızmı başarılımı olduğunu göremeyiz Ama finansal açıdan daha düşük fiyat olabilirdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Diğerlerine göre çok sönük kaldı Arda'nın yerini doldurmak için görkemli bir transfer yapılmalıydı diye düşünüyorum. Atletico Madrid'de de gea forlan aguero gitti en az onlar kadar yetenekli oyuncu alındı ve taraftar memnun edildi bizde yok öyle birşey

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Elano Misimovic falan alınırken çok memnundu taraftar ama sonuçları gördük.Bize genç yetenek falan lazım değil.Genç oyuncu alsak sonuçlar başarısız oldu mu başlayacak herkes niye genç oyuncu alıyorsun tanınmış birini almıyorsun diye.Yok yaşı geçmiş parası çokmuş falan.Bu takımın bu sene başarılı olması şart.Ve transferler de ona göre yapılıyor paraya bakılmıyor çok uçuk olmadıkça.Riera iyi bir oyuncu takımımıza fayda sağlayacaktır.Engin'le ikisi idare eder orayı.Önce biz başarılı olalım sonra taraftarı çok memnun eden transferler alınır genç yetenekler bulunur.Önce şu ölü deriyi bir atalım üstümüzden.Gerisi zamanla gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence kesinlikle forvete ihtiyacimiz var. Sabri yerine de Yekta'ya

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Oynamadan başarısızmı başarılımı olduğunu göremeyiz Ama finansal açıdan daha düşük fiyat olabilirdi.
    Performans değerlendirmesi yapmadım. Riera transferi beklentileri karşılayamadı isim olarak. Ücretler konusuna girmek bile istemiyorum ve bence sadece tekniği iyi olan bir oyuncu. Ayrıca başarısız geçen bir sezonun ardından sadece ligde oynayacağımız bir sezon da bence altyapıdan 1 oyuncuya ilk 11 fırsatı tanınmalıydı. Emre Çolak fizik açısından kendisini geliştirebilir, şansı hakettiğini düşünüyorum ama önü iyice kapandı artık. ( Engin-Riera)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yıllık ücreti hariç makul bir transfer.

Bu sene en fazla göze batan taraf sol bek olacak.Geçen senenin sorunlu bölgelerinden olup,transfer yapılmayan tek bölge orası.Riera'ya gelince Arda'nın yeri öyle kolay dolmaz diyorum.Zaten son maçta sahada sorumluluk almak ne demekmiş gösterdi;ama Riera'da bizim ligimize uygun bir sol açık diye düşünüyorum tabiki.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Gereksiz transfer, Emre oynatılmalıydı. Onun yerine sol bek alınmalıydı. Geçmiş olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Emre fizik icin yetersiz riera iyi ama yillik maasi fazla geldi bana hayirli olsun umarim ardanin yerini doldurur sol bek"e gelince hakan balta dun aksam"ki gibi iyi oynarsa SIKINTI olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sercan Yıldırım Galatasaray'a doğru şeklinde haberler çoğalmaya başladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Emre fizik icin yetersiz riera iyi ama yillik maasi fazla geldi bana hayirli olsun umarim ardanin yerini doldurur sol bek"e gelince hakan balta dun aksam"ki gibi iyi oynarsa SIKINTI olmaz.
    Fizik oynadıkça gelişir, salonda ağırlık kaldırmayla değil. Messi'nin fiziği çok mu yeterliydi de ilk 11'e alındı?

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Dünkü maçta acaba kazakistan atak yaptı diyebilir miyiz?Attıkları gol bile gol değildi.
    Avrupada daha geçen seneki adını hatırlayamadığım takıma nefis bir gol pası veren bir futbolcu nasıl bu senede bu takımda ve hatta milli takıma şeçiliyor anlayamıyorum açıkcası.Ben bu kadar yavaş bir bek daha görmedim.Bence hem Galatasaray'ın hem de Türkiye A milli futbol takımının en kötü futbolcusu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Fizik oynadıkça gelişir, salonda ağırlık kaldırmayla değil. Messi'nin fiziği çok mu yeterliydi de ilk 11'e alındı?
    Emre messi kadar hızlı bir oyuncu da değil bence.

Quote Originally Posted by Facx View Post
    gelmedi die gelmicek değil ya bu arada arkadaşı akrabası falan mısın
    Hehehe, birisi onunla ilgilense benden saklamaz, arkadasiyim 6 yasindan beri. Ayni takimda oynadik 13-14 yaslarina kadar sonra o gitti sansini baska yerlerde denedi ama birbirimizi haftada en az 3-4 kere görurduk, simdi okadar kolay göremiyorum onu ama göruncede sorarim oda ne varsa söyler saolsun

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    şu forumda Emre'ye şans verilmesi ve ilk 11 de oynatılması gerektiğini düşünen tek ben değilmişim. bende defalarca yazdım buraya ama hep fiziği yetersiz iyi orta açamıyor gibi yorumlar geliyor. Aydına verilen şansın yarısı emreye semihe anıla verilse çok daha yararlı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sercan haberleri son raddeye ulaştı, kendisinden pek haz etmem ama takımda sadece 2 forvet var üstelik yerli açısından sıkıntımız da ortada. Mali açıdan uygun olursa alınmasında fayda var.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Sercan rotasyona girer. Kanatları ve forvetleri zorlar. İyidir iyi, bir de gelişme kaydederse tadından yenmez. Alalım bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mustafa Pektemek'i çok isterdim, Beşiktaş kaptı ve büyük iş yaptı bence. Mustafa 4 ediyorsa, Sercan'a 2-2.5 milyon euro iyidir, potansiyeli var ama ona ulaşılabilecek mi soru işareti. Bakalım transfer olacak mı ve anlaşmanın detayları nasıl olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Umut Ofkeli ; Sercan Gelicek,Gyan Yatti Benden Bu Kadar.

Mesaj Yetkileri