Eboue'yide koysunlar sol bekeFatih hoca sanırım Eboue'yi zaten Madrid maçında olduğu gibi defansta kullanmayacak.
Eboue'yide koysunlar sol bekeFatih hoca sanırım Eboue'yi zaten Madrid maçında olduğu gibi defansta kullanmayacak.
Eboue ofansta çok etkili nasıl olsa her yerde oynuyor hoca büyük ihtimalle ofansta oynatacak...
Sercan her şekilde 3. forvetimiz ve 2. sağ açığımız olur. Sağ açıkta Kazım'a güvenilmez, ilk 11'i zorlar bence. Çok iyi transfer olur.
Sol bek ve hücumu yönlendirecek bir orta sahamız yokSercan iyi bir transfer olur. Bence bişzde kendini geliştirir.Yaşı da genç daha. Yıllardır Aydın paşaya gösterilen sabır ona gösterilirse çok gelişme kaydeder.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Az önce CNN'de spor programı vardı.Ertem Şener kesin bir forvet daha gelicek dedi.Toni geliyormuş.Hatta DHA haberi hazırlıyor felan dedi.
Toni sempati duyduğum iyi bir golcü ancak 34 yaşında olması soru işareti.Makul bir transfer olur.
Sercan'ın yapabilecekleri sınırlı ama Kazım'ın sağı solu belli olmuyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
gkmnozdmir Gökmen Özdemir
GS Sercan'ı kiralık olarak değil bonservisiyle aldı.. İlk gelen bilgi 3 milyon € artı Musa Çağıran..
Belki gol atarız ama çok da yeriz, bu şartlarda yine ligi 3 veya 4. bitiririz gibi tahmin ediyorum. Savunmamızın aksadığı bölgelere takviye yapılmadı, hâlâ hücum adamı alıyoruz.
Yerli bir solbek falan bulabilsek Allah'ın bir lutfu olarak bir yerlerden çıksa da gelse![]()
Sercan'ın bonservisi için Bursa'ya 3 milyon € + Musa Çağıran'ı verecekmişiz diyor NTV Spor.
Keşke kiralık alsaydık.
Sercan icin bursaya 3 milyon euro + Musa Çagıran Bonservisiyle Verilcek.
Sercan ile 5 yıllık sözlesme imzalaycağız.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Musa Çağıran verilirse komik bir transfer olur. Sercan'a 2 milyon yeterli bence
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hey gidi günler zamanında 10M€ denen adamı şimdi kovar gibi yolladılar Bursa'dan..![]()
Ya paralar çöpe gidiyor valla. Yazıktır yahu.
Musa Çağıran bu takımın orta sahası olacak adam yahu nereye
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bence gayet güzel bir transfer. Sanırım Melo transferinde olduğu gibi buna da tek sevinen benim.
Sercan'ın bonservisi için 3M Euro + Musa Çağıran verildi.Sözleşme 5 yıllık.
Musa cagiran bank asyanin en iyi ortasahasiydi diye biliyorum.. ama terim hazirlik maclarinda falan begenmedi galiba.
Sercan cok iyi transfer bana gore 90 dogumlu 21 yasinda gelecegi var. yok degil ardada 20-21 yaslarinda parladi diye biliyorum sercan icin son umut kapisi bence galatasaray kendini gosterirse 24-25 yasinda iyi bir fiyata satariz. yukardaki arkadasa katiliyorum kazim"a bende guvenmiyorum ne yapacagi belli degil oynayinca oynuyor yalan yok hakkini yemem ama oynamayinca cok tutuk sevmiyorum. hayirli olsun sercan
Gokmen Ozdemir ; Son bilgi.. Luca Toni hala gündemde.. Yiğit Gökoğlan görüşmeleri sürüyor. Milan Baros gidebilir.. Detay sormazsaniz sevinirim
Musa Çağıran kiralık olsa keşke.Büyük ihtimalde kiralıktır.
Musa'yı vermemiz çok sinirime dokundu. Sercan dediğin daha kendini geliştirecek bir oyuncu. Musa'da kendini geliştirebilecek bir oyuncu ancak ortasaha, ortasaha dedigin takımın ruhudur ya böyle bir adam verilir mi umarım kiralık verilmiştir. 3m€ + musa verildiyse yazık bu giden paralarımıza vur dediysek öldür demedik.
Bir GS düşmanı olarak yorum; Umarım Baros gider Toni gelir ve hiç sakatlanmadan,cezalı duruma düşmeden tüm maçlarda oynar.
Bir spor sever olarak yorum; Lütfen Toni gelmesin,ülkemizin paralarına ve seyir zevkimize yazık.
Şaka bi yana.Toni'yi almaz GS.Alırsa da neden böyle bir gereksinim duyduklarını anlayamam cidden.Sercan'sa iyi transfer,eğer bi kaç yerde okuduğum kas incelmesi haberleri doğru değilse tabi.
Sercan'da geçen sene doktorlar kas incelmesi tespit etmişler.Rusya transferi de bu yüzden gerçekleşmemiş hatta.30 yaşından sonra normalde bu yaşta bu olayın gerçekleşmesi enterasan demiş doktorlar.En az 6 ay futboldan uzak dur vs. de demişler ama benimki kulaktan dolma bir bilgi tabiki.Bursaspor ile yakından ilgilenen arkadaşlar bu konuyu daha detaylı biliyorlardır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Galatasaray formasıyla çekilmiş bir fotoğrafı var ama buraya koymak istemiyorum![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Evet. Ama hem forma yakışmamış hemde Sercan biraz garip
Edit : Formada Adidas Logosu var. Eski bir foto ondan böyle heralde
http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf
Edit 2 : Alttaki yorumlara göre önce Fener forması tutulmuş sonra Galatasaray forması. Ondan böyle bir poz çıkmış ortaya![]()
Koy ya ne olacak eninde sonunda görcez![]()
Edit'e ekledim.