Sayfa 655 / 1204 İlkİlk ... 1555556056456536546556566576657057551155 ... SonSon
19,621 ile 19,650 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bende son günlerde giymiş sandım Bu fotoğrafdan önce tutulan Fener formalı fotoğrafıda gördüm.Kesinlikle Galatasaray forması daha çok yakışmış

Şuna bak tam bir muamma

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yanlız Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları tutulurken tebessüm var Galatasaray'ınkinde mutsuz gibi duruyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Beşiktaş formasında resmen sırıtmış BJK'li adam

Ertem Şener yapmıştı bu saçmalığı. Annesi çok güzel oldu diye işaret yapmış galiba GS forması tutulunca. Bilgin Gökberk baya kızmıştı Ertem Şener'e ne biçim haber bu der gibi

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Sercan küçüklüğünden beri Galatasaray'lı Türkiye'de Bursaspor'dan başka Galatasaray'da oynayabileceğini söylemişti amcası fakat avrupaya gitmeyi daha çok istiyor.

Birde şu musa ilgimi çekti biz bu adamı bir kere bile maçta oynattığmızı hatırlamıyorum niye gönderiyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Yanlız Beşiktaş ve Fenerbahçe formaları tutulurken tebessüm var Galatasaray'ınkinde mutsuz gibi duruyor..
    Ya da diğer iki takımın forması tutulunca sadece gülüyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Umut fakirin ekmeği...
    Sende haklısın..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Twitterde gene haberler dolaniyor anelka ile cok ciddi sekilde ilgileniyormusuz

Burdada farfan ile ilgileniyormusuz

http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=91617

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Napacaz bu kadar forveti anelka haberi balondur

Galatasaray could be ready to make a bid about 18 million euros for the Peruvian striker of Schalke 04 Jefferson Farfan (26). :O

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

hyurekli haluk yurekli
    Son dakıkada bır suprız olmassa kı olacagını sanmıyorum gsaray transferı kapattı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Farfan mı? O da gelsin kardeş.. Haha tabiiy kardeş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Forvete ihtiyaç yok ki veya kanata.Sol Beke ihtiyaç var.Paraya kıyıp Hasan Ali'yi alsak keşke.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Farfan gelirse muhteşem olur ama bizim yönetim öldürseler 18M€ vermez, balon haber o. Hasan Ali'yi 3e 5e bakmadan alsak iyi olur, Yiğit Gökoğlan'lada anlaşmada son aşamaya gelinmiş sanırım.
    Screw you guys, I'm goin' home

H.Ali normalde nasıl hiç izlemedim ama eğer FM'deki gbiyse 3 yıl sonra Milan'a satarız

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

G.Saray, Manisaspor'la anlaşamadı (05.09.2011)

Teknik direktör Fatih Terim'in yerli oyuncular içerisinde listenin ilk sırasında yer alan, başarılı orta saha oyuncusu Yiğit Gökoğlan için bugün iki kulüp arasında yapılan görüşmeden olumlu sonuç çıkmadı.

İki kulüp, parasal konuda ortak nokta bulamadı. Galatasaray'ın oyuncu takası teklifini ise Manisaspor kabul etmeyince transfer gerçekleşmedi.

FATİH HOCAMIN BENİ İSTEDİĞİNİ BİLİYORUM
    Yiğit Gökoğlan, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Kulüpler anlaşamadı. Dolayısıyla transferim gerçekleşmiyor. Manisaspor'da devam edeceğim, geçen sezondan daha başarılı olmak için çalışacağım. Ben iyi oldukça sonraki dönemlerde de teklif gelir. Fatih hocamın beni çok istediğini biliyorum. Kendisiyle de konuşma şansımız olmuştu. Beni beğendiğini ve takımda görmek istediğini söylemişti. Ancak transferim gençekeşmedi" dedi.

TRANSFER ARA DÖNEMDE GERÇEKLEŞEBİLİR Mİ?
    Yiğit, "Ara transfer döneminde transferin tekrar gündeme gelebilir mi?" şeklindeki soruya ise "Bu konu konuşuldu mu bilmiyorum; ama ben iyi oldukça her zaman teklifler gelecektir" ifadelerini kullandı.

Radyospor

16. Default

goal.com'da bir video izledim bizim kulübün başkanı İbrahim Yazıcı ve Galatasaray'ın başkanı Ünal Aysal ile röportaj yapmışlar anlaşma sonrası. Transfer farklı bir sistemle oldu diyordu ikisi de. Aklıma bonservisinin yarısını mı aldılar gibi bir şey geldi. Türkiye'de bir ilk falan diyordular. Bilgisi olan var mı durumla ilgili?

edit: ligtv haberiymiş linkini de paylaşıyorum.
    http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...?r=1&hid=97846

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İtalya'daki gibi co-ownership mi yaptılar n'aptılar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    İtalya'daki gibi co-ownership mi yaptılar n'aptılar.
    Co-own yapmışlar sanırım ortaklık demiş Adnan Öztürk ortalık diyince akla bonservis ortaklığı gelir

Hayirlisi olsun

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

adnan öztürk ortaklık demiş co-own harbi

Vay be. Turkiyede yapilabilirmi öyle? bir önceki yazdigimida siliyim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sercan'ın bonservisinin yarısı için 3 milyon verdiysek yılın kazığını yedik.

23. Default

Ortada dolaşan bonservis bedellerine, takas haberlerine rağbet etmemek lazım, biliyoruz basınımızı. Şimdi birimiz bir twitter hesabı açsa çakma bir hesap, dese ki başkan kankam, dayımın oğlu var kulüpte böyle böyle olmuş, onu bile alır haber yaparlar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sercan Yildirim transfer aciklamasi ;

Türk futbol tarihinde devrim niteliği taşıyan şampiyonluğumuzda emeği geçen takım arkadaşlarıma ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Bursaspor taraftarına teşekkürü bir borç bilirim.Bugünlere gelmemde emeği geçen başta başkanımız İbrahim Yazıcı ve Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam olmak üzere Bursaspor idari ve teknik yönetimine minnettarlığımı sunarım.
    İlk günden başarı temennilerini eksik etmeyen Galatasaray taraftarına,Teknik Direktör Fatih Terim ile çalışacak olamamı sağlayan ve Galatasaraya transfer olmamda büyük emeği geçen başkanımız Ünal Aysal ve Galatasaray Sportif kordinatörü Bülent Tulun'a şükranlarımı sunarım.

http://www.facebook.com/notes/sercan...82952528388896

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hayırlara vesile olur inşallah

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Şimdi yazdılar:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Bursaspor Kulübü oyuncularından Sercan Yıldırım ile 2011-2012 sezonundan başlamak ve son sezon Şirketimizin tek taraflı opsiyonunda olmak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncunun kulübü Bursaspor Kulübü'ne 3.000.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecek ve Musa Çağıran Bursaspor Kulübü'ne bedelsiz olarak verilecektir. Oyuncuya ise her sezon için 700.000 EUR sabit transfer ücreti ve her sezon için 8.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Oyuncunun bir sezonda 30 ve daha fazla resmi müsabakada görev alması halinde takip eden sezona ilişkin sabit transfer ve maç başı ücretleri %10 arttırılarak ödenecektir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Tribun dergi ; DEDIKODU : Milan Baros > Fenerbahce ya da L.Moskva , Asamoah Gyan, Pavluchenko > Galatasaray

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sercan'ın maliyeti normal ve çok katkı yapacağına eminim . Bu arada Baros gidici , Gyan veya Pavluychenko gelebilir gibi .

Yemin ediyorum olasi bir Baros Fenerbahce transferi olursa Galatasaray'ligimi birakirim Yeminimide ederim arkadas. Zaten Baros avrupaya bile giderse ben yikilirim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

''Musa Çağıran Bursaspor Kulübü'ne bedelsiz olarak verilecektir.''

Bu nedir Allah aşkına ?

Mesaj Yetkileri