Fenerbahçe - Rolando
Bursaspor - Kolo Toure.
Vay be!
Fenerbahçe - Rolando
Bursaspor - Kolo Toure.
Vay be!
Football is simple,but Football Manager is not
10 milyon eurodan fazla bonservis ödersek üzülürüm.Evet iyi bir stoper çok kaliteli ancak 15 de çok yahu.Neyse bekleyip görelim geliyor mu gelmiyor mu , geliyorsa kaça geliyor.Ona göre bi konuşuruz.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
porto takımının as defansını almak için yüklü bir meblağ ödenmiştir herhalde , söylenen rakamlar çok yüksek ancak şöyle de bir şey var rolando hangi büyük kulübün defansına koyarsan koy oynayabilecek kalitede bir oyuncu.
Rolando transferi gerçek mi, yani baya bir muhabbet dönmüş ama eğer gerçekse mükemmel bir transfer olur.
Yanına da Yobo'yu alsak hatta tadından yenmez. Geçit vermeyen bir savunma olur ama sanıyorum sadece Rolando veya Yobo alınacak ki Rolando gelecek denmiş.
Yönetimi takdir ederim Rolando gibi inanılmaz piyasası olan ve henüz 26 yaşında bir ismi alabilirlerse.
Bonservis: Para sizin cebinizden mi çıkıyor arkadaşlar?Bırakın yöneticilerimiz düşünsün. Parasal konulara takılan bir Türk taraftarlar varız herhalde
![]()
Benim takıldığım nokta esasında o paranın ödenmesiyle çıtanın yükselmesi.Orta sahaya alınacak oyuncu en az Diarra olmazsa bu sefer burun kıvıracağım![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
formalar 100 tl bu sezon.
alırız forma, çıkarırız maliyeti![]()
(/s)
G.Saray bonservis için Dany ( 3.5 ), Hamit ( 3 ), Amrabat ( 8.5 ), Burak ( 5 ) ödeyecek. Toplam 20 milyon Euro etti şimdiye dek. Felipe Melo da gelirse, o da 7, etti 27 milyon Euro.
Biz; Kuyt ( 1 ), Egemen ( 0 ), Topal ( 4.5 ), Salih ( 1.5 ), Hasan Ali ( 3.5 ), etti 10.5 milyon Euro. Üstelik Dia'dan da 4 m Euro gelir sağlandı.
G.Saray bizden daha çok para verdiyse, biz de vermek zorundayız ve vereceğiz de.
Muhasebe tutan arkadaşların içini rahatlatmak için yazdım![]()
Rolando süper bir isim alırsak süper ötesi bir defans hattına sahip oluruz.Ne veriyorlarsa versinler alsınlar.Bu transferde işin muhasebe kısmını tınmıycam.Rolando-Lass el ele mutlu huzurlu günlere !
![]()
Bruno Alves'i 22 milyon Euro'ya satmıştı Porto.
Rolando 4 yıldır Porto gibi bir takımın as stoperi. Sanıyorum 15 milyon Euro'dan aşağı vermezler.
Ama gelirse;
Minimum 5 yıl formayı terletir.
Üst düzey performans sergiler.
Şampiyonlar Ligi için fevkalade bir stoper.
Portekizli olmasından dolayı Alex ve Cristian'la aynı dili konuşacağından uyum sorunu yaşamaz.
Ben yine de geleceğine inanmıyorum.
Rolando gibi üst düzey bir stoperi alamayız. Zannetmiyorum, bence yalan haberdir.
İbrahim Seten'de Ahmet Ercanlar boşa yazmaz demis.
volkan-gg-hak-rolando-egemen-topal-cris-copue-stoch-kuyt-sow
Bu tür hesaplar çok gereksizÇok para harcamak kupalar kazandırmıyor.Bonservissiz aldığın adam takımın en iyisi olurken bir ton para verdiğin adam çok kötü oynayabiliyor.Önemli olan doğru yere doğru oyuncular almak.Kimsenin yarış yaptığı yok.Ama böyle bir hesap yapacaksan Stancu'yu da 2,5'a sattık onu da ekle
![]()
Şu transferler bitsin de ben de kombine çalışmalarına başlayayım bari..
Ahmet Ercanlar Messina %90 Fb'de de diyordu ama Rolando gelirse müthis katki saglar.
Ne oldu geceki transfer bir haber yok galiba.
Adı Fenerbahçe ve AC Milan'la anılan Porto'nun Portekizli savunmacısı Rolando'nun menajeri oyuncusunun geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.
La Gazetta dello Sport tarafından, PSG'ye gönderilen Thiago Silva'nın boşluğunu doldurmak üzere AC Milan'ın listesine girdiği yazılan Rolando için Türkiye'den de Hürriyet gazetesi Fenerbahçe'nin hem Portekiz kulübü hem de Rolando ile anlaşma sağlandığını yazmıştı. Rolando'nun menajeri ise BloGolo'ya verdiği özel röportajda hiçbir takımla görüşme yapmadıklarını ifade etti.
Menajer Joao Jose da Silva Cardoso yaptığı açıklamada; "Rolando ayrılmak isterse... Şu anda buna bir cevap vermem doğru olmaz. Rolando'nun çok büyük bir kulüple sözleşmesi var." sözlerini kullandı. Porto ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve 30 milyon dolar serbest kalma maddesine sahip savunmacı için; "Herhangi bir kulüple görüşmemiz doğru olmayacaktır. Rolando şu anda Porto'nun!" şekinde konuşan menajer oyuncunun takımdan ayrılması için ancak, kontratının sona ermesi ya da mali sebepler gibi ciddi nedenlerin oluşması gerektiğini vurguladı.
Rolando'dan haber yok mu?![]()
Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın Emre'nin yerine alınmasını düşündüğü üç oyuncudan biri olarak göze çarpan Paulinho konusunda, Brezilya'da bazı görüşmeler yaptığı ortaya çıktı.
Corinthians'ta forma giymesine rağmen hakları Audax Ve BMG isimli iki farklı firmada bulunan Paulinho'yu alMak için Fenerbahçe'nin iki farklı firmanın yetkilileri ile temas kurduğu, iki şirketin istediği rakamların toplamının da 9 milyon euro'yu bulduğu gelen haberler arasında.
Brezilya borsasında işlem gören BMG'de Türkiye'deki KAP'a bildirimin bir benzerini Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki "Bovespa Borsası"na gönderdi. Haklarının yüzde 35'ini elinde bulundurduğu Paulinho için Fenerbahçe ile birlikte Inter'den de ön görüşme taleplerinin kendilerine ulaştığını bildirildi. Brezilya'dan gelen bilgilere göre Paulinho'nun haklarının yüzde 40'ı BMG'ye, yüzde 50'si Audax'a, yüzde 10'u ise Corinthians kulübüne ait.
Öncellikle stopere o kadar para verilmesini doğru bulmuyorum sonuçta bir Milan,Real,Barca değiliz her ne kadar bunu kabul etmeyen kör fanatikler olsada gerek Fenerli gerek Gsli.Orta sahaya,iki yönlü oynayabilen,mücadeleci ve pas trafiğini yönetecek bir isim alınmalı.Bence asıl önemli olan takıma profesyonel Fitness uzmanı alınmalı çünkü futbolcularımız birebir mücadelelerde çok güçsüz gözüküyorlar Kuyt'ın eminim güç hakkında söylecekleri vardır.
Tino Costa defteri de kapandı diyebiliriz yönetim maaşını 800 binden 1.2 milyona çekmiş. kaynak:http://www.lequipe.fr/Football/Actua...valence/298309
tino costa yeni sözleşme imzalayacak valencia ile.
(/s)