1.5m + aydin + caglar"i verebiliriz
1.5m + aydin + caglar"i verebiliriz
Kayseri ile aramız pek iyi olmadığı için o kadar isteyeceklerini düşündüm. Yoksa oyuncunun değeri en fazla 2-3 milyon eder
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sarı-Kırmızılılar, Al Sadd’da oynayan eski futbolcuları Abdul Kader Keita ile F.Bahçe’den bu takıma sezon başı giden golcü Mamadou Niang’ın transferi için el altından girişimlere başladı.
G.Saray’da devre arası transferleri için hareketli günler yaşanıyor. Fatih Terim’in yönetime verdiği listenin ardından, A ve B planlarını yapan yönetim, yerli oyuncular için istenen yüksek fiyatlar nedeniyle yabancı alternatifler üzerinde yoğunlaştı. Terim’in “Türkiye ligini tanıyan ve çabuk adapte olabilecek simler” sözü üzerine 2 tanıdık ismi yeniden takibe alan Cimbom, aynı takımda oynayan eski oyuncuları Abdul Kader Keita ile geçen sezon F.Bahçe forması giyen Niang ikilisi için nabız yoklama kararı aldı.
HEDEF KİRALAMAK
Taraftarların da en çok alınmasını edilmesini istediği isimlerin başında gelen Keita için, sezon başında Katar’ın Al Sadd takımının kapısını çalan ancak son anda çıkan anlaşmazlıkla transferden vazgeçen yönetim, kanatlarda yaşanan sıkıntı üzerine bu oyuncu için yeniden harekete geçti. Hem de sadece Keita değil, F.Bahçe’den Al Sadd’a giden golcü Niang için de arayıştalar. Aslan’ın 2 ismi de öncelikle kiralamak istediği, uygun bonservis bedeli belirlenirse satış opsiyonunun da alınabileceği öğrenildi.
Keita Gelsinde Gerisi Fasa Fiso.
Balon haber gibi duruyor
Sporx'te okudum ;
Amrabat için Elmander+Eboue bide 5 Milyon Euro istemişler![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kayseri - Galatasaray arasındaki gerginlikten dolayı sanırım böyle abartılı teklifler istiyorlar.
Umarım Amrabat'ı Ünal ve Topuz gibi rezil etmezler.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kayserispor yöneticilerinin transfer anlamında ciddi bir eğitim görmesi gerektiğini düşünüyorum. Normalde futboldan anlamayanlar yönetici oluyor diyoruz fakat Kayserispor'un sorumluları bana göre yöneticiliktende anlamıyor.
Avrupa'da çoğu oyuncunun istenildiği, bu oyuncuların transferi için çalışmalar olduğunu görüyoruz. Oyuncusu istenen hangi takım bu kadar trip atıyor onu daha göremedik. Lukaku konusunda Chelsea'nin çok istediğini ve Drogba yerine düşündüğünü duymayan kalmadı. Adamlar sonunda transferi gerçekleştirdiler. Kayserispor'un oyuncuyu satmama hakkı ne kadar doğalsa Galatasaray'ında teklif yapması, ısrarcı olması, oyuncuyu istediğini de açık açık belli etmesi o kadar doğaldır.
Bugün Kayserispor'da oynamak mı? hedeftir yoksa Galatasaray'da mı? Yarın Galatasaray'da oynamak mı? hedef olur Barcelona'da mı? Bu devran böyle yürür. O yüzden oyuncu Galatasaray'a gelmeyi istiyorsa, hayallerimin takımı diyorsa eğer Kayserispor mecbur satmak zorundadır. Geçmişi sürekli örnek veriyorlar ama ders çıkarmadıklarını görüyoruz. Sadece antipati toplamaya yarıyor.
Kayserispor Troisi transferinde aynı şeyi yapmadı mı neyin tribindeler ki oyuncu satmaya gelince mi ayıp oluyor ki ortada etik olmayan bişey yok.
Screw you guys, I'm goin' home
İstedikleri açıklamayı yapsınlar.Türk futbolu Kayserispor yönetiminden bıktı usandı.Böyle yöneticilik olmaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Turgut Doğan'dan G.Saray açıklaması
G.Saray'ın kadrosuna katmak istediği A.Gücü'nün genç golcüsü Turgut Doğan Şahin, transfer söylentilerini doğruladı.
Radyospor'da soruları cevaplayan Turgut Şahin, "Benimle şuana kadar bir görüşme söz konusu olmadı fakat menajerim böyle bir teklifin olduğunu söyledi. Ayrıca G.Saraylı yöneticiler kulübümle de görüşmüş olabilirler; ama menajerim önümüzde zorlu bir maç olduğundan gelişmeleri bana anlatmaktan kaçınıyor" dedi.
Her genç futbolcu gibi kendisinin de üç büyük takımlardan birine transfer olma arzusunun olduğunu vurgulayan genç golcü, "G.Saray gibi büyük bir kulübün benimle ilgilenmesi, transfer teklifinde bulunması sevinç ve mutluk verici. İnşallah A.Gücü'nün de menfaatleri doğrultusunda, kulübüme para kazandırıp gitmek isterim" ifadelerini kullandı.
FATİH HOCA'NIN BENİMLE İLGİLENMESİ MUTLUK VERİCİ
Genç golcü, G.Saraylı yöneticilerin Fatih Hoca'ya 'üzerine çalışılırsa çok iyi bir golcü olur' şeklinde rapor sunduğu Fatih Terim'in de transfere olumlu baktığı yönünde çıkan haberlerin sorulması üzerine, "Tabiki bu tarz haberler beni heyecanladırıyor ve daha da teşvik ediyor. Benim adıma güzel şeyler bunlar. Fatih Hoca'nın genç futbolculara ne kadar önem verdiğini herkes biliyor. Terim'in beni istemesi de ayrıca mutluk verici. Son maçın ardından herşey ortaya çıkacaktır" şeklide cevap verdi.
3 BÜYÜK TAKIMDA DA OYNARIM; FAKAT GALATASARAYLIYIM
Konuşmasından çocukluğundan beri Galatasaray'ı tuttuğunu ifade eden Turgut Şahin, Profesyonellik gereği şartlar üç büyük kulübün hangisinde uygun olursa, o kulübün formasını giyebileceğini söyledi.
WEBASLAN
Güzel olur yetenekli bir futbolcu
Ambaratta büyük takım potansiyeli görmüyorum saten çok yetenekli olsaydı bence psv den o kadar ucuza alamazlardı bence gs için yararlı olmaz
G.Saray'a transfer yasağı istediler!
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, yıldız oyuncuları Amrabat'ı Galatasaray'ın ayartmaya çalıştığını belirtirken, sarı kırmızılıları TFF'ye şikayet ettiklerini söyledi..
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Galatasaray'ın Amrabat'ı ayarttığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduklarını ve Sarı-kırmızılı kulübe transfer yasağı getirilmesini istediklerini söyledi.
Genel Menajer Süleyman Hurma, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Amrabat'ı Galatasaray'a satma gibi durumun söz konusu olmadığını yineledi. Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur'un ağzından "Peşin para olursa Amrabat'ı satabiliriz" şeklinde çıkan haberlerin asılsız olduğuna vurgu yapan Hurma, "Başkanın 'biz oyuncumuzu satmayacağız. Eğer bir gün oyuncu satmak istersek, bu kulüp kesinlikle Galatasaray olmayacaktır' şeklindeki açıklaması geçerlidir. Biz kadromuzu güçlendirmek için Amrabat'ı satmamız gerekmiyor. Böyle bir şey olamaz" diye konuştu.
Galatasaray'ın oyuncuyu ayarttığı gerekçesiyle gerekli hukuki işlemleri başlattıklarını söyleyen Hurma, "Galatasaray'a transfer yasağı konulması için federasyona gerekli evraklarımızı ve belgeleri ilettik" ifadelerini kullandı.
Amrabatı schalke ve fulham da istiyomuş sanırım ikisinden birine gidebilir
Batuhan Karadeniz için konuşmalar geçiyor. Umarım böyle bir transferi gerçekleştirmeyiz.
Bu sezon için forvete gerek yok gibi bir kanat alsak daha iyi olur...
Bencede pek gerek yok. Hazır Avrupa'da yokken, Okan, Mertcan ve Berkin'ide as takıma çıkartıp oynatmak lazım. Devre arasında ise bir kanat oyuncusu ile anlaşsak iyidir.
Yeni bir Hakan Şükür yerine yeni bir Arif Erdem'i tercih ederim ben.Mesela Sercan Yıldırım.
İlla yeni bir x yaratacağımıza şahsına münhasır oyuncular bulsak daha iyi olmaz mı?
Transfer nöbeti başlasın![]()
Balotelli için de çok şımarık deniliyor ancak bu adam şu anda dünyada ki en önemli santraforlardan biri. İnsanların kişiliği ile çok ilgilenmeyin. Sahaya çıkıp 2 gol attıktan sonra kimse Batuhan'a neden şımarıksın diyemez ya da neden böyle şöyle yapıyorsun diyemez. Seni futbolu ilgilendirir adamın. Eger alınırsa çok iyi bir transfer olur diye düşünüyorum. Ayrıca Cem Sultan takıma geri dönse çok çok daha iyi olur.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Olcan,keita,mervan"i , muhammet demiri alsak yeterli.
Gidicekler ; Riera , ayhan , Kazim(iyi yedek olur kalsin ) , birde baros.
Şu takımda 2 yıl boyunca Mustafa Sarp diye bir futbolcuya dayanıldı.Riera gibi kumaşı belli bir futbolcuyu iki saniyede harcayacaklarını düşünmüyorum.Giderse Aydın ve Serkan gider.Gelecek oyuncular ise mutlaka bir sağ kanat gelmeli,genç bir forvet alınmalı.
Riera'yı geldiğinden beri ben de eleştiriyorum ama şans verilmesi lazım 1 sezon.
Fakat şans buldukları halde hala istenilen katkıyı sağlayamayan şu isimler bence kesinlikle gönderilmeli;
Aydın Yılmaz,Serkan Kurtuluş,Gökhan Zan
Yerlerine ise türk alınmalı.Zaten kadroda sağlam 6 yabancı + Rieira var. 1 tane genç yabancı alınabilir fakat alınmasa da olur. Türklerden ise mutlaka 1 sol kanat, 1 sağ kanat, 1 stoper ,1 ofansif ortasaha ve 1 santrafor lazım.Özellikle sol kanat ve sağ kanata alınacak oyuncular direk 11'e girecek kalitede olursa ikinci devre ipi göğüsleriz...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc