İnşallah Rolando'yu almak gibi bir hata yapmayız
İnşallah Rolando'yu almak gibi bir hata yapmayız
Tino Costa'dan iyisini buluruz inşallah.
Rolando kim salladı yahu?
Beyaz TV'de Rolando'nun Pazartesi'ye kadar açıklanacağını söylemişler. Bekleyelim bakalım ne olacak...
TariboWest
bonservisi 15m euro diyorlar verilirse gelir tabi.
Rolando yu Ali Yıldırımın doğruladığı, anlaştığımız konuşuluyor. doğruluk payı ne acaba ?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Rolando'yu FMde 1.5dan almıştım![]()
"Fenerbahçeli yöneticiler Sercan Saraer'in menejerini İstanbul'a davet etti."
"Rolando transferi aksilik çıkmazsa cumartesi günü borsaya bildirilecek."
Alın Lass ve Mbiwa'yı bitsin bu ızdırap.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Yarın bir transfer açıklanmasını bekliyorum ben.
rolando için bahsi geçen rakam 6.5 milyon euro. doğruysa ve bu paraya biterse yılın transferi olur.
(/s)
rolando 6.5m diyorlar oyleyse bence çok iyi. luganonun aynisi diyebilirim sertlik vs olarak luganoya gore daha teknik. kafa toplarindada fena sayilmaz.
Yahu Porto'dan bahsediyoruz burda.O paraya klüp malzemecisini satarlar ancak.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Bruno Alves'i 22 milyon Euro'ya satan Porto, Rolando'nun tek bacağını 6.5 milyon Euro'ya satar ancak![]()
Basın saçmalamaya basladı yine.
Melo için Fener devrede.
melo bizde kadroya giremez ki![]()
Fanatik olmaya gerek yok melo avrupanin her takimida rahatlikla oynar barcaya koy ordada oynar ama iste MENTAL eksikliginden melo kaybediyor.
Engincigim anlamadin galiba MENTAL EKSIKLIGINDEN DOLAYI KAYBEDIYOR DIYORUM.
Melo kaliteli oyuncu ama o kadar hareketten sonra Fenerbahçeye gelmez TT Arenada o kadar dalga geçildi kendisiyle.