Sayfa 66 / 130 İlkİlk ... 1656646566676876116 ... SonSon
1,951 ile 1,980 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Barça maçı 2-0'dan 2-2 olmuş helal olsun Betis'e

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ah o kırmızıyı görmeyelerdi iyidi de... :/

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Mourinho'dan Ronaldo'ya 'hayvan' benzetmesi!

İspanya Kral Kupası'nda Barcelona ile karşı karşıya gelecek olan Real Madrid takımında teknik direktör Jose Mourinho bu zorlu karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

17 Ocak 2012 Salı - 23:30
    Reuters
    Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, İspanya Kral Kupası çeyrek finalinde Barcelona ile oynanacak karşılaşma öncesi formunun en üst noktasında olmayan oyuncusu Ronaldo ile ilgili yaptığı açıklamada, Ronaldo'nun suanki formundan belki memnun olmadığını fakat kendisinin hala takım için "hayvan gibi" çalıştığını söyledi.

Portekizli oyuncu Cristiano Ronaldo, geçen ay oynanan Barcelona karşılaşmasının ardından Bernabeu Stadı'nda taraftarlar tarafından isliklanmisti. Buna karşılık olarak ise Ronaldo, sahalarında 5-1 kazandıkları Granada karşılaşmasında attığı gölün ardından sevinmeyerek taraftarın tepkisine bu şekilde karşılık verdi.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ise cumartesi günü Real Mallorca'yi 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmada Portekizli oyuncusunun performansı ile ilgili olarak, "Ronaldo hayvan gibi çalıştı. Takım için tam olarak gereken şeyi yaptı. Ronaldo her zaman gol atmak ve maçın adamı olmak zorunde değil. Kendisine, ikinci yarıdaki performansının ardından kendisine kimsenin dokunamayacağını söyledim. Takım kazandığı zaman bundan herkes sorumlu ve takım kaybettiği zaman da herkes sorumlu. Bu kadar basit" şeklinde konuştu.

Jose Mourinho, Barcelona karşısında nasıl bir oyun sergileyecekleri konusunda herhangi bir detay vermezken, zorlu karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada, "Öncelik İspanya Ligi ama yarınki maçta harika bir karşılaşma ve en iyi performansı sergilemek istersiniz. Mümkün olursa bütün oyuncularinizi kullanmak istersiniz" ifadelerini kullandı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default "Herkesin kaybedecek çok şeyi var'"

İspanya Kral Kupası çeyrek finalinde oynanacak olan Real Madrid - Barcelona karşılaşması öncesi Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola zorlu karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

17 Ocak 2012 Salı - 23:18
    AA
    İspanya Kral Kupası çeyrek finali ilk maçında deplasmanda Real Madrid'e karşı oynayacak Barcelona'nın teknik direktörü Josep Guardiola, ''Sporda kredi yok, tekrar kazanmak gerek'' dedi.

Guardiola, düzenlenen basın toplantısında, son yıllarda Real Madrid'e karşı olan üstünlüklerinin hatırlatılması üzerine, ''Sporda kredi yok, tekrar kazanmak gerek. Şimdiye kadar yaptıklarımız çok iyi ama yeniden kazanmak gerek. Kredimiz varmış gibi düşünemeyiz. Benim de kaybedecek çok şeyim var. Herkesin kabedecek çok şeyi var'' ifadesini kullandı.

Santiago Bernabeu Stadı'na kazanmak için çıkacaklarını vurgulayan Guardiola, ''180 dakikalık bir maç olduğunu unutmamaya çalışacağız ama rövanş maçını düşünerek oynarsak haşlanırız. Madrid'in ceza sahası dışından iyi şutlar çeken futbolcuları var, duran toplarda iyiler. İyi bir sonuç elde etmek için tek yol, maçı kazanmak için oynamak, topa sahip olmak ve onların kontra ataklarına karşı gerekli kriterleri yerine getirmek'' diye konuştu.

Guardiola, Barcelona tarafından dile getirilen hakem hatalarıyla ilgili görüşünün sorulması üzerine, şunları kaydetti:

''Hakemlerin görevi çok zor. Yarınki maçı milyonlarca insan izleyecek ve hata yapmak istemeyeceklerdir. Ben ve futbolcularım da aynı şekilde hata yapmak istemeyeceğiz. Futbol her seferinde daha hızlı ve ben futbolcularımdan bunu anlamalarını istiyorum. Ben hakemlere ne yapacaklarını söyleyemem. Herkes biliyor ki 4 yıldır hakemler hakkında tek bir şey söylemedim. Bir çok kez bizim maçımızı yöneten hakemin bile kim olduğunu bilmiyorum.''

Barcelona Teknik Direktörü Guardiola, Real Madrid karşısında kalede ikinci kaleci Pinto'nun görev yapacağını belirtti.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

baba'yı celtic almıyor muydu ? neden iptal oldu o transfer ?

Ne çok meraklı takımlar babayı almaya

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Büyük bir ismi transfer etmişler

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sağlam transfer

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hayatım Futbol @HayatimFutbol TRANSFER || Real Betis, St.Etienne'in Brezilyalı defans oyuncusu Paulao'yu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bir haberde ben paylasayim

mourinhonun bu sene son senesi. yonetimden artik sesler cikiyor kimse istemiyor adami.Dun aksam spor kanalinda yorumluyorlardi mourinhonun son yili , portoda durumlar kotu gidiyordu orayi birakti , chelseada durumlar kotu gidiyordu orayi birakti , simdi madridde durumlar kotu sene sonunda ayrilcak dediler adini kotuye kullandartmicak mourinhoyu kovdular kotu hoca vs lafligi ettirmicek kendine , kendi ayrilcak dediler bakalim sene sonu ne olcak

son olarak ramos"un real-barca macindan sonrasi mourinho ramos"u elestirmisti , ramos"un aciklamasi mourinho iyi futbolcu olmadigi icin adam markajini pek bilmez tarzi bi aciklamasi vardi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Barcelona Villareal deplasmanında 2 puan bıraktı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hoca nuriyi gozden cikartti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mehmet Topal maçta rakibiyle kafa kafaya çarpışmış ve bilinci kapalıymış. Allah acil şifalar versin.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Mehmet Topal'ın hayati tehlikesi yok, hastanede kontrol altında tutulacak ve yarın Valencia'ya gönderilecek. (Lig TV) rahatladım

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bilinci açılmış. Tetkikler yapılıyormuş. Umarım ciddi bir durum olmaz. Bir an önce iyileşir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bilincinin açılmış olması sevindirici haber. Ciddi birşey olsa çok üzülürdüm.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Mehmet Topal'ın tetkiklerinde de bir sorun çıkmamış ve bugün taburcu edilmiş. Çok tehlikeli bir çarpışma olmuş. Neyseki ciddi bir durum olmadan atlattı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Rezalete bakın! Hepimizin tutması gereken takım Deportivo'dur arkadaşlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Oh ne güzel ne güzel (!)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Neden rezalet olsun ki?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Neden rezalet olsun ki?
    Turkish Airlines üzerine açıldığı için amacı belli olan bir pankart. Normal herhangi bir yere asılsa benim için hiç sorun değil aslında paylaşmam bile.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

rezaletlik bir durum yok el classicoya dunyanin her tarafindan izlemeye geliyorlar adamlar egosunu tatmin etmek icin bayrak acmistir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu kadar ince hesaplara girmeyelim yahu. Turkish Airlines kim ki, bir İsrail vatandaşının reklamı üzerinde bayrağını açması belli bir amaca yönlendiriliyor? Seni mi, beni mi, ülkemizi mi temsil ediyor? Bir şirketin reklamı bu altı üstü. Ayrıca yanılmıyorsam eğer o stadın tamamında o bölgede Turkish Airlines'ın reklamı var. Nerede açsın adam bayrağı? Deportivo'nun stadında sürekli açılsa da çoğu vatandaşımız gittiği yabancı stadda bayrağımızı açıyor. Bu da öyle bir durum bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Atletico Madrid, Burak Yılmaz için takipte ve ön görüşme yapma kararı aldı. (Radyospor)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dakika 22 Osasuna Lekic'in golleriyle 2-0 yeniyor Barcelona'yı.

Osasuna 5. ve 22. dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 yaptı Barça'ya karşı. Umarım korurlar bu skoru da farklı 10'a çıkarırız.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Osasuna handikap yaptı
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beter olsun Barça Yeminle 1-0 çifte atmak içimden geçti ilk yarıdaki 8-0 üstüne Allah kitap oynarlar diye

Mesaj Yetkileri