Abisi gibi yetenklidir umarım![]()
Abisi gibi yetenklidir umarım![]()
Bana da biraz ağır gibi geldi![]()
Bende Gökay Tevez'im şimdi beni ManU'da istio Chelsea'de Liverpool'da. Hangisine gideyim? Arsenal biraz cimri
Şaka bir yana yeteneklerinin pek iyi olduğunu düşünmüyorum ama izlicez
Ülkemizde cezalar yetersiz diyen bizlerin yorumları cidden böyle olmamalı yahu...
bu sene iddialıyız şampiyonluk bekliyorum arsenalden ve van Persie den de iyi bi gol sayısı bekliyorum
ne uyummuş bee 1 senedir
Fenerbahçe'ye 4 gol atmaya benzemiyor tabii İngiltere'de gol atmak.
Uyum sürecini aşsın atar abisi.
Chelsea tam bir kara delik ne kadar para verirsen o kadar öğütüyor ortada hiç bir şey yok.
Drogba iyiki ayrilacakValencia seni bekliyoor
![]()
Anelka çok yararı olacak bi transfer olur.
So what?
Saike
Böyle haberlere alıştık artık.Büyük kulüplerin transfer politikaları değişti.Artık direk kaynağından alıyorlar oyuncuları.Başka bir kulüpte pişmesini beklemiyorlar.Kendileri alıp pişene kadar bekletiyorlar.
So what?
Saike
Bu Grant geçici değil anlaşılan.Baksanıza adam kurulmuş.Birde transfer düşünüyor.
Vaart'ın yerinde olsam Bayern'e giderdim.
So what?
Saike
Lampard'ı alacak takım müthiş bir transfere imzasını atmış olur.
Bu arada Chelsea'de değişim rüzgarları esiyor.Bari bu işi Grant ile yapmasalar.Daha iyi bir manager bulup onunla bu değişimi yapmaları daha yararlı olur.
So what?
Saike
Bu sene tam bir felaket Chelsea için.
So what?
Saike
Bakacaz.Görecez.Karar verecez.Manu aldıysa bir şeyler vardır.
So what?
Saike
Teknik direktör sorununu çözemeyen Bolton Wanderers, Steve Bruce ve Gary Megson'ı ikna edemeyince, Real Sociedad teknik direktörü Chris Coleman'a döndü.
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bolton Wanderers'ta teknik direktör arayışları devam ediyor. Sammy Lee'nin görevine son verilmesinin ardından Steve Bruce ve Gary Megson'la görüşen ancak her iki teknik adamla da anlaşma sağlayamayan Bolton, şimdi de Real Sociedad teknik direktörü Chris Coleman'a teklif götürmek için menajeriyle irtibata geçti.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Coleman'ın danışmanı Alan Smith, "Bolton, Real Sociedad'dan Chris'le konuşma izni istedi" diyerek bu transfer girişimini doğruladı. Smith ayrıca, Coleman'ın İspanya'da mutlu olduğunu ancak Bolton'ın teklifinin de tecrübeli teknik adamın Premier Lig'e dönüşü işin iyi bir fırsat olduğunu da sözlerine ekledi.
19.10.2007
Kaynak : İHA
Ünlü Fransız dergisi France Football'a "Chelsea'den ayrılmak istiyorum. Burada artık bir şeyler değişti ve bazı duygular kayboldu" açıklaması yapan Chelsea'nin yıldız futbolcusu Didier Drogba söylediklerinin pişmanlığını yaşadığını açıkladı. Fildişi Sahilli futbolcu bugün kulübün resmi internet sitesi chelseafc.com'a verdiği demeçte, bu zamansız açıklamasında hatalı olduğunu ve takımının başarı için mücadele ederken bunu düşünmemesi gerektiğini ifade ederek hatasını kabul etti.
Drogba'nın "Ayrılmak istiyorum" açıklamasından sonra Chelsea taraftarları küçük çaplı bir deprem yaşamıştı. Chelsea yönetimi Drogba'nın bu açıklamasından sonra yine resmi siteden bir açıklama yaparak Drogba'nın kulüp ile yeni dört yıllık sözleşme imzaladığını ve buna uygun şekilde davranması gerektiğinde futbolcuya ufak bir uyarı yapmıştı. Jose Mourinho ile arasının çok iyi olduğu bilinen Drogba takımın başına İsrailli teknik adam Avram Grant'ın gelmesinden sonra ayrılık kararını ise bu kez içinde tutmadı ve net bir şekilde ifade etti.
Bir özür, bir itiraf...
Öte yandan Drogba bu pişmanlığını bugün açıklarken yine üzerinde çok durulacak ifadelerde kullandı. Yırtıcı golcü 2004 yılında Olympique Marseille'dan ayrılma kararı aldığında tercihleri arasında Chelsea olmamasına rağmen İngiltere'ye geldiğini söylerken, Mavi forma altında mücadele ettiği dönem içinde hep bazı hislerinin garip olduğunu söyledi. Drogba takımdan Ocak ayında ayrılmasının söz konusu olmadığını da ifade ederken, "Geldiğim ilk günden beri ayrılmak isteği içindeydim. Her sene erteledim ve erteledim. Bu yaz döneminde artık gerçekleşecek gibi. Serie A veya La Liga'da oynamak istiyorum" dedi.
Madem aklında hep chelsea'dan gitmek vardı . Daha önce gidebilirdi ama paranın kokusu ve mourinho etkeni onu chelsea'da tutmuş anlaşılan. 4 yıllık sözleşme imzaladığına göre sezon sonuna kadar kalır artık.
Real sociedad ne kadar başarılıki coleman'ı istiyorlar. Daha başarılı bir teknik direktör getirilebilirdi takımın başına.
Açıkcası Drogba'yı Real Madrid forması ile seyretmek isterim.Chelsea'de oynaması pek hoşuma gitmiyor.Değişiklik zamanı gelmişti.
So what?
Saike
Yani.Coleman ne yapmış.Bolton farklı hedefler peşinde değil herhalde.Amaçları ligde kalmak gibi bir hareket.
So what?
Saike
Bencede. Bolton hedef küçülttü bence.
milan çok istiyor sanırım. italyada da döktürür yani.
Milan'da çok iş yapar...
Chelsea için bu sene felaketten öte geçicek..![]()
Everton : 1 - 0 : Liverpool
Dakika : 48.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Everton : 1 - 1 : Liverpool
Gol Penaltıdan Kuyt..
Ayrıca Everton 10 kişi.
Mourinho yoksa Chelsea böyle çok yıldız kaybeder.
Umarım Chelsea'ye gitmez.
van der vaart chelsea den daha iyisini hakediyor..