15 milyon € nakit paramız olsa takla atar yöneticilerimiz, bonservise mi verecekler bir de bunu.
15 milyon € nakit paramız olsa takla atar yöneticilerimiz, bonservise mi verecekler bir de bunu.
Konuyla alakasız oldu ama ne zaman 4 büyükler avea ve ülkerden kurtulcak o zaman sponsordan para kazanmaya başlayacaklar... aslında 15 mn € klüpte mutlaka vardır ama bir futbolcu için harcamaz yönetim..
15m euro çok büyük bir para galatasaray 15milyonu ancak arda veya lincoln satılırsa verir(verebilir) diye düşünüyorum
Galatasaray isterse o parayı verir ama ne kadar faydalı olur bilmem..Nedense Türkiye'ye gelen çoğu yıldız oyuncu acemi gibi oynuyor..Ama bence alalım![]()
![]()
El Galatasaray negocia por Baptista
JOSÉ FÉLIX DÍAZ / Enviado especial a Estambul
El Galatasaray está en Madrid para negociar el fichaje de Baptista. Adnan Polat, presidente del conjunto turco, ha viajado hasta la capital de España para reunirse con el Real Madrid y presentar una oferta por el futbolista brasileño. El jugador es consciente de que su futuro en el Real Madrid es complicado y ya se ha dejado querer por la Roma. Baptista, a pesar de haber contado poco para Schuster, es un futbolista cotizado en el mercado europeo y el Real Madrid tiene muy claro que si llega una gran oferta lo traspasará.
En principio, los blancos tasaban su venta en 20 millones, pero el club podría permitir su marcha si algún equipo pone 15 millones. Ahora habrá que esperar para saber si hay acuerdo con el Galatasaray.
Dogruluk payı vardır ama bu kadar parayı vermemiz zor gibi..İnternetspor'un yorum yerindede bir üye babtista bitti gibisniden yazmışHaber kaynağı: Marca Gazetesi/JOS FLIX DAZ
Jose Felix kim?
İlk Aragones Fenerbahçede haberini veren muhabir...Babtista egerki gelirse ozaman sistem 4-6-0 olur..
..Ve bu sistem bana göre çok iş yapar..Tamburacının sistemi
![]()
Şu yazı çok hosuma gitti...
Geçen sene ÜLKER Kone için 12 milyon Euro vermedi mi ?
- EVET..
Bu sene bu parayı yine verirmi ?
- EVET..
Biz bu sene şampiyon olduk başka sponsorlarımız varmı ?
- EVET..
Ülker 12 milyon euroyu 15 milyon euro yaparmı ?
- EVET..
Baptista bize gelir mi ?
- EVET..
Marca’ya güvenilir veya inanılır mı ?
- İSPANYA’nın en güvenilir ve Aragones haberinide ilk yazan onlar olduğu için inanılır.
Baptista’nın gelmemesi için neden varmı ?
- Madrid onu istemiyor ve oda Avrupa’da forma giymek isteyecektir. Ş.Ligi’nde oynamamızda çok büyük bir avantaj.. O yüzden neden olmasın ?
Sonuç olarak ;
BAPTİSTA GELİR Mİ ?
- GELİR !
bence de baptista gelecek..Gelirse başka transfer yapmamıza da gerek kalmaz bence..UEFA'ya rahat oynarız ŞL'de fazla hayal olmaz..(abuk subuk taktik hataları ve inanılmaz kişisel hatalar olmazsa)Çalışan takımın yapamayacağı şey yoktur..
Herşeye evet de Marca'ya inanılır mı sorusu kesinlikle hayır olmalıydı bence. Eto'yu zamanında Fenerbahçe'ye getiren de bu gazeteydi. Pek güvenilir değil.
Baptista konusuna gelirsek, eğer oyuncu ikna edilirse gelmemesi için bir sebep yok. Paramız yok, veremeyiz lafları boş. Gündemde böyle bir transfer varsa verilecek 15 milyon dolar da bulunur. Kimse para yok demesin.
Gelirse de süper olur, orası ayrı.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yok kardesim umutlanmayalım Baptista falan diye olmaz bu işYönetim o kadar parayı 1 futbolcuya vermez. Kiralık anca olursa ; onu da Madrid kabul etmez.
Ya Baptista gelecek ya da basında şuana kadar ismi çıkmamış iyi bir forvet gelecek..
Evet basına fazla çıkmayan Crespo gelir inşallahAma Baptista'da olabilir
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
bu haberler heryerde çıkıyorsa demekki görüşülmüş konuşulmuş olur veya olmaz sonuçta yönetim nabız yoklamış. bir arkadaş herşeyi anlatmış galatasaray o parayı verir her türlü o parayıda çıkarır ayrıca sponsorlar da baptista gibi buyuk bir transfere öncü olmak kesinlikle isterler. ''hep fm gs'' adlı kişi
gs. büyüklügünün farkında degil sanırım ayrıca olay nedir bilmeden karşında ki kişiyi 'yalan haber yazma buraya dememek lazım' bu kişiyede cvp olmustur bu haberler...
Bu arada Meksika sitelerinde Şilili Humberto Suazonun bir Türk kuluple imza aşamsına geldiği yazıyor.Bu kulubün ya Kayserispor yada Galatasaray olduğunu düşünüyorum.
nerden çıkti saviola inş. gelir![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 06.Temmuz.2008 at 23:11 Reason: Lütfen konu dışı sorularınızın cevaplarını özel mesaj vb. yollarla arayalım.
Bence Crespo hem bonservisi elinde hem de dünyaca bir yıldız
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Arkadaşlar hayalperest olmayın.Baptista gelse süper olur ama Gs o kadar parayı bir adam için vermez.Saviola falan da hayal bence.Gelmesini canı gönülden isterim ama bir yönden bakınca da israf gibi geliyor.
Baptista gelir gelmesinede takımdaki dengeler bozulur. böyle bi transfer yapmaz Galatasaray.
İyi bir forvet alıcaz da Baptista mı olur Saviola mı Crespo mu bilmem..İyi bir forvet alıcaz ama..
Last edited by Revolution : 07.Temmuz.2008 at 02:06
Baptista Gs'ı ve Türkiye Ligi'ni küçümser, hiç hayal etmeyin..
Kewell gibi kariyerinin sonundaki biri gelmiyor..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Adamın topuğu laçka olmuş ya.Topuk çıkması,topuk ağrısı,Topuk burkulması.
realden biri gelir inş.soldado,saviola,baptista hiç biri farketmez.ama brezilyalı biraz sorun çıkarabilir yeter ki biri gelsin benim favorim soldado.
yönetime bu sene ciddi anlamda güveniyorum geçen yıl olduğu gibi.coştur bizi adnans
İyi de Soldado'yu da mı satıyorlar?
Kewell bana göre tam olgun döneminde geldi..Heleki sakatlık falan yaşamassa çok etkili olur...Kezman ile Kewell durumuda aynı ozaman.Gökay'a kesinlikle katılıyorum..Neyse konumuza dönelim..Baptista haberleri iyi artmaya başladı
![]()
ben hala alabileceğimize inanmıyorum baptista'yı.kone bile gelmedi türkiye'ye gitti ispanya'da yedek oturuyor o ayrı ama gelmiyorlar işte.gelmesini tabi ki çok isterim ama bence başka biri alınacak
baptista zor iş ama alırlarsa iyi iş çıkarmış olacaklar..