Sayfa 66 / 896 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
1,951 ile 1,980 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Burakcım bunLarı senLede tekrar tekrar konuşmayacağım..

GeLsin imzaLasın Medya önünde adam gibi ben zaten en başından beri Fenerbahçe de oynamak istiyordum desin bende kaLkayım ayakta aLışLayayım..

Eğer imza oLursa iddaa ediyorum Mehmet Topuz tek bir cümLe biLe söyLemeyecek ve sezon başLayana kadar ortadan kayboLacak..

Bunu yapması için zorLandı, baskı gördü bunu artık sokakta ki beş yaşında ki çocuk ta biLiyor. O yüzden hayırLısı oLsun.
    Her iki durumda da aşırı tepki toplayacak Hayrettincim. Kaybolursa kayboldu olur, Fenerliyim derse, ikigün önce Beşiktaş forması giydi şimdi Fenerbahçeliyim diyor olur. Bu nedenle ben kendi adıma bunların hiçbirine takılmıycam. Futbolu ve futbolunu etkileyecek şeyler dışında hiçbirşeye takılmam.

Muhtemel transfer hakkındaki yorumumuda rakamlar ve transfer netleştikten sonra yapacağım..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hayırlısı olsun.
    Bir daha hiç bir başkan o kelimeyi kullanmaması gerektiğinin farkına varır, itidalli olur umarım.
    İnşallah,
    ama benim merak ettiğim Daum, Topuz' u nasıl kullanacak..
    Rıdvan Dilmen 4-3-3 için ideal dedi ama Topuz gibi bi adama illa ki yer açılır Daum'un sisteminde.
    Oyun şablonunu çok merak ediyorum ABOOO.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

SON DAKİKA... Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz, birazdan özel uçakla İstanbul'a gelecekler
    NTV Spor
    Güncelliyim dedim heheh..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    NTVSpor son zamanlarda fazla sallamaya basladi.. gelmeden inanmam.
    Bu kadar kesin haber verdikten sonra, bunun yalan olduğu ortaya çıkarsa büyük zarar görürler. Bence bunun riskine girmezler. Çünkü kesinlik var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

NTVSpor zaten Beşiktaş'a imza atmak üzere olsa bile Fenerbahçe'ye imza atacak haberi geçebilir. Fenerbahçe'den daha çok uğraşıyorlar transfer için, eğer transfer gerçekleşmezse NTVSpor'un inandırıcılığı çok sarsılmış olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Uçak da inecek daha Dünya turu mu yapıyolar nedir anlamadım Yatcam bunu bekliyom..

İstermisiniz aziz yıldırım şimdi götürüp inönü stadına bıraksın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Uçak da inecek daha Dünya turu mu yapıyolar nedir anlamadım Yatcam bunu bekliyom..

İstermisiniz aziz yıldırım şimdi götürüp inönü stadına bıraksın
    Ben şu "Bir gün herkez Fenerli olacak" şapkasını taktırmış mı onu merak ediyom

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Özer transferinde sona yaklaştı

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Ankarasporlu Özer Hurmacı konusunda başkent ekibinden olumlu yanıt aldı.

Yeni sezonun kadrosunu şekillendirme çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Özer Hurmacı konusunda önemli gelişmeler kaydetti. Sarı lacivertlilerin yurtiçi transferde uzun süredir kadrosuna katmak için uğrastığı Özer Hurmacı için Ankaraspor'dan olumlu yanıt aldı.

Ankaraspor Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek yaptığı açıklamada "Özer için 4 milyon euro ile birlikte İlhan - Gökhan Emreciksin ikilisini istedik. Su anda görüşmeler olumlu devam ediyor. Tek sorun Kayserispor'un da Mehmet Topuz karsılığında aynı oyuncuları istemis olması. Bu sorunun bir kaç gün içinde transferi sonlandıracağımızı düsünüyorum" ifadelerini kullandı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sheriff Misafir

02.20'de gelceklermiş, ben yatıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Kim dedi ki? Ankaraya uğruyolar galiba

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ntvspor dedi. Aslında geçerken Özer'i de alsalar fena olmaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Kim dedi ki? Ankaraya uğruyolar galiba
    Uzun zamandır görüşülüyordu, bitmek üzere olduğunu biliyordum ama bunu duymamıştım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Mehmet Topuz az önce İstanbul'a inmişler, NTVSpor Aziz Yıldırım'ın arabasına binerken canlı yayındaydı.
    Last edited by Cengo : 13.Haziran.2009 at 06:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Evet izledim bende.. Artık bu iş bitti.. Topuz camia'ya hayırlı olsun.. Bu arada Deniz'in dediği de oldu, kaynak baya sağlammış cidden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sonunda nihai sonuca varıldı. 1 haftadan uzun süredir Topuz haberlerinden bıkmıştım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şahsi görüşüm bu transferin Fenerbahçe'ye ne katacağı, ne kadar verimli olacağı, bonservis ücretinin ne kadar olduğu vs hiçbirinin önemi yok. Tebrikler Aziz Başkan.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu transferde başından sonuna kadar dik duran Kayserispor'u tebrik ediyorum.

http://video.ntvmsnbc.com/Default.as...65243681544772

Ek olarak; Kayserispor TSI Temsilcisi Deniz'i de paylaştığı haberlerden dolayı tebrik ediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bu iş artık transferden öteye gitmişti.Faydalı olur olmaz Mehmet Topuz orasını bilmem. Aziz Başkan Telegol'e katıldığında '' Gider oradan da alırım ama gerek yok demişti ''. Gerek gördü , aldı ve getirdi . Tebrikler Aziz Başkan..

Mehmet Topuz gelmiş gelmemiş önemli değil. BAŞKAN gene duruşunu sergiledi.

O sert ifadenin altındaki masum duruşu yeter yahu. Hiç transfer yapmasa da seviyoruz Aziz Başkanı

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

hayırlı olsun ne diyelim...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

I$in ucunda Aziz Yildirim var, helal olsun denilcek tek kisi

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'ın büyüklüğünü anlamak için bu tür örneklere gerek yok aslında ama bunlarda tabi ortaya koyuyor

Gayet güleryüzlü mutlu bir topuz
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

VE TOPUZ ARTIK FENERLİ!

Yılan hikayesine dönen transfer kapışmasında zafer Fenerbahçe'nin oldu !.. Mehmet Topuz, Fenerbahçe'ye 3 yıllık imza attı !.. Aziz Yıldırım Kayseri'ye giderek Mehmet Topuz'a imzayı attırdı. Böylelikle geçtiğimiz cuma Beşiktaş formasıyla basına poz veren Mehmet Topuz, 1 hafta sonra Fenerbahçe'ye imza atmış oldu.
    Beşiktaş için günlerdir kamp kurduğu Antalya'dan sabah saatlerinde ayrılıp Kayseri'ye dönen Mehmet Topuz, burada şehrin ileri gelenleriyle görüştü. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe'ye imza atması için ikna edilince Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Kayseri'ye gitti. Yöneticilerden Şekip Mosturoğlu ve Semih Özsoy da Başkan Yıldırım'a eşlik etti.

Saat 22.45'te Nihat Özdemir'e ait özel uçakla Sabiha Gökçen Havalanı'ndan Kayseri'ye hareket eden Aziz Yıldırım, burada Mehmet Topuz'a imzayı attırdı. Daha sonra Yıldırım, yöneticiler ve Topuz 01.20'de yine uçakla İstanbul'a hareket etti.

Mehmet Topuz için Fenerbahçe'nin Kayserispor'a 7,5 milyon Euro bonservis bedeli ödediği öne sürülüyor. Ayrıca Gökhan Emreciksin'in transfer haklarının da Kayserispor'a verildiği kaydediliyor. Bu arada Mehmet Topuz'un ise sarı lacivertli ekipten senelik 2,3 milyon Euro alacağı belirtildi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ligtv.com.tr
    Last edited by bySilver : 13.Haziran.2009 at 11:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Daha önce yazıLar yazmış BeşiktaşLı arkadaşLarın yazıLarını aLıp buraya koyarak onLarı rencide etmeyin, aLay etmeyin. Kırmayın, KırmayaLım..

Adam gibi kutLayın transferinizi. İğneLeyici sözLerden ve cümLeLerden de sakının.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Vayy be helal olsun..

Fenerbahçenin alacağını tahmin ediyordum..

8 milyon euro bonservis yıllık 2.3 milyon euro bence çok fazla para verilmiş eğer yazdığım rakamlar doğruysa...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İki camiayada hayırlı olsun ben 2 gün önceden bu iş bitti topuz fenerde dediğimde benim dediğim gün olmaıd diye alaycı tavır edenler olmuştu bu forumda.

Ben birşeyi net bilmeden herşeyi yazmam buraya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ek olarak; Kayserispor TSI Temsilcisi Deniz'i de paylaştığı haberlerden dolayı tebrik ediyorum.
    Dün 11 gibi sana demiştim abi tetikte ol gece uzun diye
    Last edited by deniz.91 : 13.Haziran.2009 at 13:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    İki camiayada hayırlı olsun ben 2 gün önceden bu iş bitti topuz fenerde dediğimde benim dediğim gün olmaıd diye alaycı tavır edenler olmuştu bu forumda.

Ben birşeyi net bilmeden herşeyi yazmam buraya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Dün 11 gibi sana demiştim abi tetikte ol gece uzun diye
    Tebrik ederim dostum,
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Tebrik ederim dostum,
    Teşkkürler

Kayseri menejeri olacaz ya stajlarımız bunlar bizim

Mesaj Yetkileri