Terimde öyle düşünüyor.Beyler rahat olun Terim faktörü var bu işte doğrusunu o yapar...
Terimde öyle düşünüyor.Beyler rahat olun Terim faktörü var bu işte doğrusunu o yapar...
Sağ kanada ciddi bir isim alınmalı.Orada tek adam Kazım.O da az çok iyi oynuyor ama çoğu zaman takıma göre çok sırıtıyor oyunu.Sol kanat da sağdan sonra en gerekli yer gibi duruyor.Engin-Riera-Emre yetersiz orada.
Forumlarda az da olsa bir ihtimal İ.Toraman konuşuluyor.Fakat milli takım olayı varmış F.T ile o yüzden zayıf diyorlar
Olcan için son karar...
Gaziantepspor'un orta saha oyuncusu Olcan Adın hakkında alınacak karar sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırıyor
24 Aralık 2011 Cumartesi - 13:20 Webaslan.com
Galatasaray'da yerli transfer için girişimler devam ederken teknik direktör Fatih Terim'in gözdeleri arasında yer alan Gaziantepspor'un başarılı orta saha oyuncusu Olcan Adın hakkında alınacak karar sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırmaya başladı.
Bursaspor maçının ardından transferi ile ilgili açıklamalarda bulunacağını kaydeden ancak bu konuda bir demeç vermeyen Olcan için Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ın kararı bekleniyor.
Olcan için takas teklifinin yanısıra bir miktar para önermeye hazırlanan Galatasaray'da Terim'in, Aydın Yılmaz ve Serkan Kurtuluş'u gözden çıkardığı kulislerde konuşulmaya başlandı. Ara transferi 2 ya da 3 isimle kapatmak isteyen sarı-kırmızılı ekibin diğer transfer seçenekleri arasında da Manisaspor'dan Yiğit Gökoğlan bulunuyor.
Kısa bir süre önce açıklamada bulunan Gaziantepspor'un teknik direktörü Abdullah Ercan da Olcan'ı kaybetmek istemediğini ancak gelebilecek tekliflere hazırlıklı olduklarının altını çizdi.
İlk devresi tamamlanan Spor Toto Süper Lig'de 13 maçta sahne alan 26 yaşındaki oyuncu 4 kez de fileleri havalandırma başarısı gösterdi.
Olcan iyi olur Antep malum kötü günler geçiriyor gelmeye sıcak bakabilir bence...Yerli kaliteli bir isme de ihtiyacımız var zaten...
Enteresan gerçek mi acaba?
Fransız kulübüne İngilizce fax çekilmesi biraz şüphelendirici ama inşallah gerçektir.
o damgada bir gariplik var büyük ihtimalle shoptur.
Yalan haber bencede.Ülkede Fransızca bilen bir insan yokta İngilizce'mi gönderiyorlar?Saçmalık bence.Ama doğruysa var ya of of of.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İngilizce ulaslararası dil oldugu için olabilir , mesela bize Türkçe mi faks gönderecekler
Ama ihtimal vermiyorum amatör-shop bence. Ama değilsede var ya![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
hadi bebi kerede yalan haber olmasın
Gerçek olsa bile Lille yönetimin tavrı önemli olan.Satmak istemeyecektirler veya çok yüksek bir miktar isteyeceklerdir.Tabii bir de Sow'un ikna edilmesi gerekiyor falan filan.
So what?
Saike
Mirkan Aydın ve Shaqiri isimleri geçiyor.
eto'o bitmiş.
Şampiyonlar Ligi'nde elenmeleri ve Galatasaray'ın ligdeki durumuna ve kadroya bakarsak Sow'u ikna etmesi zor olamaz.Ama Lille bırakmaz Sow'u.
12 milyon euro da iyi para ama.Daha ne isteyecekler?
Sizce Sow çok üst düzey bir forvet mi? 12 M euro verilse üzülmez misiniz? Anlamıyorum, inşallah herkes sizin gibi düşünmüyordur. Özellikle de yöneticilerimiz.
Şu devirde üst düzey bir forvetin 15m eurodan dan az bir miktar edeceğini düşünmüyorum.Sow için normaldir bence.
Bana görede ligimize gelirse darma dağın edicek cinsten bir forvet.Fenerbahçe'de sanırım ilgileniyor.Hangi takım alırsa hücumda çok rahatlar.
Yok artık LeBron James hakkaten. Sow gelirse yakar yıkar buraları.
Screw you guys, I'm goin' home
Sow-Elmander valla Avrupa'da bile başarı gelir bu hücum hattıyla...Ama ben ihtimal vermiyorum Sow'un geleceğine Lille bırakmayacaktır...
Lillenin sampiyon oldugu yil iyiydi sow bu yil o kadarda iyi degil gervinhonun yoklugundan olabilir , doumbia yada freiburgun forveti Demba Cisseyi alsak..
Sow show yapar gelirse![]()
Sow bence gelmesin. 0 katkı alırız.
Sow'un geleceğine pek ihitmal vermiyorum açıkçası.
@sedatkaya_1 Galasaraylılar'a yeniyıl müjdesi..Riera yolcudur abbas, bağlasan durmaz.
Parayı bastırıp Seydou Doumbia'yı alsak ne harika olur![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
CSKA diyolar Riera için.