Sayfa 660 / 896 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon
19,771 ile 19,800 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Sabri doğuştan -ecnebi tabiriyle- Loser

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

anlatan ali yıldırım galiba.

http://chemedya.blogspot.com/2012/07....html?spref=tw

bu bir tarafın iddiası.

diğer taraf aksini iddia etmedikçe veya bu iddiayı doğrulamadıkça oturup bunu konuşacağız.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Vicente Calderon Ahmet, güzel sallıyor bence.

Çok ciddi mantıksızlıklar var. Fenerbahçe'den çok para istiyor, daha azına Galatasaray'a geliyor ama Fatih Terim'le çalışmak istemiyor.

Aykut Kocaman'a ulaşmak çok zor olmasa gerek. O baştaki hikaye falan, çok enteresan.

Tabii ki şimdi bu blogda yazanlara inanlar çok olacak, özgür irade. Şimdiden iyi tartışmalar herkese.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Herhalde millete eğlence lazım ki, kaç gün geçti üzerinden, şu transferdeki en belirgin şey olmasına rağmen menajer marifetinden başka her şey konuşuluyor, her gün yeni bir hikaye yazılıyor. Ercan Saatçi de yazmış bugün, bunun biraz daha edebi bir versiyonunu.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Vicente Calderon Ahmet, güzel sallıyor bence.

Çok ciddi mantıksızlıklar var. Fenerbahçe'den çok para istiyor, daha azına Galatasaray'a geliyor ama Fatih Terim'le çalışmak istemiyor.

Aykut Kocaman'a ulaşmak çok zor olmasa gerek. O baştaki hikaye falan, çok enteresan.

Tabii ki şimdi bu blogda yazanlara inanlar çok olacak, özgür irade. Şimdiden iyi tartışmalar herkese.
    Mantıksızlık yok. Fenerbahçe'den çok para istiyor, Fenerbahçe vermiyor, ve gidip GS ile imzalıyor.. Ayrıca sen Fenerbahçe'nin ne kadar teklif ettiğini biliyo musun ki daha azına bize geldi diyosun?

Aykut Kocaman'a ulaşmak zor değil ama örnek vereyim başbakana ulaşmak için mektup yazmak mı yoksa tanıdığın bir milletvekilini devreye sokmak mı daha etkili olur?

Bu haberi yapan 2. muhabir oldu ve işin içine Volkan da girdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Mantıksızlık yok. Fenerbahçe'den çok para istiyor, Fenerbahçe vermiyor, ve gidip GS ile imzalıyor.. Ayrıca sen Fenerbahçe'nin ne kadar teklif ettiğini biliyo musun ki daha azına bize geldi diyosun?

Aykut Kocaman'a ulaşmak zor değil ama örnek vereyim başbakana ulaşmak için mektup yazmak mı yoksa tanıdığın bir milletvekilini devreye sokmak mı daha etkili olur?

Bu haberi yapan 2. muhabir oldu ve işin içine Volkan da girdi..
    4.5 milyon euro istedi Fenerbahçeden diyenler kim ? Birinde inanacağız basına, birinde inanmayacağız yani. İyimiş.

Başbakanla Aykut Kocaman kıyası da iyimiş, o kadar önemli ve kritik konumda birisi değil Aykut Kocaman. Abartmayalım.

1. muhabir damat mı oluyor ? Gazeteleri aynı zaten. Şıracının şahidi, bozacı.

İsteyen alıntılasın mesajımı daha yazmayacağım. Yazılanlar doğru, Hamit yalvardı Fenerbahçe için, Fatih Terim'i istemedi hiç. Hikaye böyle gelişti, sonra menajeri abarttı istekleri, mecburen bize geldi. Zaten başka türlü gelmezdi, Fenerbahçe istese alırdı. Bu da hep böyleydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

4.5 milyon euro istedi Fenerbahçeden diyenler kim ? Birinde inanacağız basına, birinde inanmayacağız yani. İyimiş.

Başbakanla Aykut Kocaman kıyası da iyimiş, o kadar önemli ve kritik konumda birisi değil Aykut Kocaman. Abartmayalım.

1. muhabir damat mı oluyor ? Gazeteleri aynı zaten. Şıracının şahidi, bozacı.
    Anlamak istediğin gibi anlıyosun... Madde madde anlatayım en iyisi..

1) 4,5 Milyon € istedi Fenerbahçe vermedi bu kadar basit, ve biz Fenerbahçe'nin teklif ettiği sözleşme detaylarını biliyor muyuz? Ortada tezatlık yok ki inanıp inanmama durumu olsun..

2)Başbakan ile Aykut Kocaman olayı bir KIYAS değil ÖRNEKtir ve bu ikisi farklı şeydir. Kolay anlaşılsın diye böyle bi örnek verdim ama işe yaramamış sanırım..

Ayrıca Ercan Saatçi muhabir değil köşe yazarıdır ve her bilgi doğru aktarılmamış olabilirDİ ancak aynı şeyi Fenerbahçe muhabiri de aynı paralellikte yazdığı zaman gerçek olma olasılığı her zaman vardır..

Bence abartan sizsiniz, Fenerbahçeli ya, Galatasaray ile ilgili ne yazsa yalandır, iftiradır, çamur at izi kalsın mantığıdır..

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

"5 yıllık bize maliyeti 25 milyon Euro'ya yaklaşacaktı" bana göre bu cümle çok falso bir cümle madem hamit fiyat artırmak istedi bu önerilen fiyat gs'nin anlaştı fiyattan iyi bu yazı kesinlikle falso.Ben anlayamıyorum bi futbolcu başka bir takımı seçti diye o takım büyümüşmü oluyor yüceliyor mu ne oluyor stoch'ta fenere geldi ne oldu ? oyun dışında hiçbirşey yani bi futbolcuyu alamayabilirsin alan tarafa da saygı göstereceksin doğrudur hamit ve menejeri fiyat yükseltti ama iki kulüpte hakketti bunu.Hamiti fb alamayınca ne fb itibar kaybı yaşar ne gs aldı diye itibarı artar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hamit profesyonel futbolcu , galatasaray'ın renklerine aşık olduğu için gelmiyor tabiki fiyat arttıracak yani bu olay doğru olabilir de olmayabilir de neden bu kadar kasıyorsunuz , galatasaray'a iftira atıyorlar gibi daha yalanlanmamış bir şey olmamış sanki hamit'in transferini buradaki arkadaşlar bitirmiş gibi kasılıyorlar.

neyse , fenerbahçe için mathieu bodmer adı geçiyor diyorlar , bence mükemmel olur , çok isterim gelmesini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    "5 yıllık bize maliyeti 25 milyon Euro'ya yaklaşacaktı" bana göre bu cümle çok falso bir cümle madem hamit fiyat artırmak istedi bu önerilen fiyat gs'nin anlaştı fiyattan iyi bu yazı kesinlikle falso.Ben anlayamıyorum bi futbolcu başka bir takımı seçti diye o takım büyümüşmü oluyor yüceliyor mu ne oluyor stoch'ta fenere geldi ne oldu ? oyun dışında hiçbirşey yani bi futbolcuyu alamayabilirsin alan tarafa da saygı göstereceksin doğrudur hamit ve menejeri fiyat yükseltti ama iki kulüpte hakketti bunu.Hamiti fb alamayınca ne fb itibar kaybı yaşar ne gs aldı diye itibarı artar.
    5 Yıllık maliyet 25 milyon € yu buluyor diye yazılan kısım Hamit'in Fenerbahçe'den talep ettiği miktar, Aykut Kocaman bizim şartlarımızda olacaksa alın diyor ve ona göre bir sözleşme öneriliyor daha sonra Hamit GS'yi tercih ediyor bu kadar basit ve büyütülecek bi durum da değil zaten..

Ayrıca bu söylentiler GS Hamitle ilgilendiği ilk andan itibaren söylenmişti Hamit Fenerbahçe'ye gelmek istiyor diye, 1 ay önce falan söylenmişti, Hatta bunun üzerine byariff Arif'e de çok dedim Hamit Fenerli Halil GS'li diye, o da takılırrdı görürsün Hamit GS'ye gelcek diyodu, nitekim onun dediği oldu..

Ancak sonuçta dediğin gibi bu durum ne bi takımı yüceltir ne de alçaltır. Hamit sadece 1 futbolcudur, 4 yıl sonra da muhtemelen futbolu bırakacak birisi için bu kadar tantana yaratmak gereksiz..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlla yazdıracaksın.

Ben detayları bilmiyorum zaten, rakam olarak. Anlamak işine gelmiyor herhalde. Bu hikayeyi yazan adam, 4.5 istiyor, ama Fenerbahçe tavan ücret 2.8 + maç başı verecek buna ek olarak imaj parası diye de haber yaptı. Bak basın yazdı, inanıyorsanız hepsine inanın, işinize gelene değil, bence.

Bu durumda teklifiniz bizden iyi olmuyor mu ? Hadi bunu geçtim, sen haklı ol. Bu kısım mantıklı olsun. Bu adam Fatih Terim'i istemiyor, illa ki Fenerbahçe diyor, bu adam 100.000 euro için istemediği Fatih Terim'in Galatasaray'ına mı gelmiş oluyor ?

Yani bir tarafını yırtıyor, aralara adamlar sokuyor ama üç kuruş için lafını yiyor. Karaktersiz yani. Bu hikayeden çıkan sonuç bu.

Kıyas kelimesi yerine - örnek kelimesi koy, öyle oku. Ana fikir değişmiyor, anlayana.

Damat köşe yazarı ama aynı zamanda müdür değil mi o gazetede ? İçine oturmuş bu transfer, bunu görmek zor olmasa gerek.

Transfer oldu bitti çoktan, tantanayı yaratanlar da belli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu durumda teklifiniz bizden iyi olmuyor mu ? Hadi bunu geçtim, sen haklı ol. Bu kısım mantıklı olsun. Bu adam Fatih Terim'i istemiyor, illa ki Fenerbahçe diyor, bu adam 100.000 euro için istemediği Fatih Terim'in Galatasaray'ına mı gelmiş oluyor ?
    Bence anlamışsın olayı.. Cevap yukarda.. Hamit, Aykut Kocaman'ın kara kaşına kara gözüne gelmek istemiyor.. Amacın fiyat artırmak olduğu apaçık belli iken, yok bizi istedi sonra size geldi meselesine döndü.. Zaten mesajının yukardaki paragraftan sonrasını da okumadım, cevabımı almıştım çünkü.

Ayrıca ben kesin doğru demedim bi önceki mesajımda, doğru olma ihtimali her zaman vardır dedim..

Neyse, sonuç olarak Hamit şuan Avusturya'da ve GS kampında..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Vicente Calderon, 6 dk oynamış olmasına rağmen euro 2012'nin yıldızı olan Rolando gibi haberler yapabilen Ahmet Ercanlar'ın haberi için tartıştık ya, güzel enstantane bu aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Vicente Calderon, 6 dk oynamış olmasına rağmen euro 2012'nin yıldızı olan Rolando gibi haberler yapabilen Ahmet Ercanlar'ın haberi için tartıştık ya, güzel enstantane bu aslında.
    tartıştık mı ki?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

yorumsuz...

... Fatih Terim ile çalışmayacağını çünkü 2008 Avrupa Şampiyonası'nda kardeşine yaptıklarını unutmadığını belirtiyor. Terim'in Almanya kökenli oyunculara karşı ön yargılı olduğunu anlatıyor ve Aykut Kocaman ile görüşmek istediğini belirtiyor. ...
    Evrim dedi ki...
    Gel bakalım yalancı çoban...

1- Terim'in almanya kökenli oyunculara kaşı olduğu yalanın önde gidenidir. Nuri Şahin'i kim aldı milli takıma, Ceyhun Gülselam'ı Alman 4.liginden kim buldu? Engin Baytar, Ümit Davala, Hakan Balta. Bunlar Almanya kökenli değil mi?Ağır yalancısın be Ahmet. ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hamit'in söylediği iddia edilen şeylerin , fiyat arttırma olabileceğini söylüyor sanırım herkes dimi ?

peki neden hala fatih terim'le çalışmak niye istemesin durumunu kanıtlamaya çalışıyorsunuz ? yani kimse bunu iddia etmediği halde , bunu söylemişse de fiyat arttırmak için söylemiştir denilmesine rağmen ısrarla kimsenin sallamadığı birşeyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vicente Calderon olayı Fanatik'te değil miydi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Vicente Calderon olayı Fanatik'te değil miydi ?
    Olabilir, yanlış hatırladım galiba. Bu tarz gazeteciler çok olunca, karışabiliyor. Ahmet'ten özür diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

eee şimdi biz kimi aldık onu diyin bana bi haftadır kimseyi almadık mı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

19.07 yi bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İş, Ali Yıldırım'ın başının altından çıktı.

İstediğimizi alırız tarzında konuya yaklaşmasaydı durumu toparlamak adına bu kadar kişi emek harcamayacaktı.

Yapılan açıklamadan sonra Hamit transferi başladı ve kanallarda, arkadaş ortamlarında oyuncunun alındığından bahsedildi hatta verilen paranın fazla olduğu konuşuluyordu. Açıkça söylüyorum ki içimden Ali Yıldırım böyle dedi ve Hamit'i aldılar. Şimdi işin yoksa Manas Destanına rakip olacak Hamit'i nasıl elinizden aldık destanını dinle dur diye düşündüm. Tabi ayıplanacak bir durum değil yani galip gelmeyi, üstünlük sağlamayı herkes ister de oyuncuyu Galatasaray alınca buna bir açıklama yapma gereği neden duyuluyor?

Bu forumda defalarca Stoch'a Fenerbahçe daha fazla para verdi de aldı denildi. Israrla buna karşı çıkıldı. Gerçek ya da doğrudur bilmiyorum, Hamit olayında da Fenerbahçe tarafı %100 haklı olabilir de kendinize kabul etmediğiniz bir hikayeyi şimdi neden elinizden düşürmüyorsunuz?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yarın Volkan çıkıp "Hamit beni aramadı" dese, öbür gün Ali Yıldırım çıkıp "Hamit bizden Galatasaray'a imza attığı parayı istedi, daha fazlasını değil" dese bile, bir sonraki gün yine biri çıkıp yeni bir senaryo yazacak.

Hamit gibi bir futbolcunun, son 5 senede, önce Bayern Münih, sonra Real Madrid forması giymesi, nihayet yaşı da 30'a gelmişken Türkiye'de seneliği 3 küsür milyon euroya alıcı bulması başlı başına bir mucize.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kolo toure diyenler var...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

benim o yazıda en çok hamit'in kariyeri boyunca 70 maçta 90 dakika oynaması dikkatimi çekti. Eğer hakikaten öyleyse bu çok çok az. Emre Belözoğlu 22-23 yaşına geldiğinde bu istatistiği yakalamıştır muhtemelen. Hamit çok istikrarsızmış.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu arada haber sitelerine göre sercan sararer istanbul'a gelmiş bizim yöneticiler karşılamış,imza atıp kampa katılacakmış.

http://spor.internethaber.com/spor/s...da-131197.html
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Ntvspor'a da "Tekliflere kapalıyım bu sene Almanya'dayım ne FB'den ne Gs'den kimseyle görüşmedim" demiş.
    http://www.ntvspor.net/haber/dunyada...lere-kapaliyim

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    benim o yazıda en çok hamit'in kariyeri boyunca 70 maçta 90 dakika oynaması dikkatimi çekti. Eğer hakikaten öyleyse bu çok çok az. Emre Belözoğlu 22-23 yaşına geldiğinde bu istatistiği yakalamıştır muhtemelen. Hamit çok istikrarsızmış.
    Şu sayfada Hamit'in kariyer istatistikleri mevcut:

http://www.transfermarkt.de/de/hamit...eler_1792.html

Kariyeri boyunca toplam 418 maç oynamış; bunların 117'sine yedek başlayıp sonradan oyuna girmiş, 85'ine ilk onbirde başlayıp sonradan oyundan alınmış, 1'inde ise kırmızı kart görmüş. Bu da demektir ki: [418 - (117+85+1)] = 215 maçta 90 dakika sahada kalmış.

İlaveten: Emre muhtemelen 20 yaşına gelmeden tamamlamıştır 70 adet 90 dakikayı. Hamit de zaten 21 yaşında ulaşmış bu rakama.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ekşi sözlükten alıntıdır.

kariyeri boyunca toplam 418 maça çıkmış.
    343 maça ilk 11 de başlamış,
    bunların 216 sında 90 dakika oynamıştır.

176 bundesliga
    27 şampiyonlar ligi
    26 dfb-pokal
    23 avrupa ligi maçında forma giymiştir.

bayern münih'in banko oyuncusu olmuştur.
    real madrid'e transfer olan ilk milli oyuncudur.
    (nuri demeyin aralarında birkaç ay var)

(anthemius, 15.07.2012 19:57)

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Sercan Sararer ile 4 yıllık anlaşma yazıyıor kaynak : Trtspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Şu sayfada Hamit'in kariyer istatistikleri mevcut:

http://www.transfermarkt.de/de/hamit...eler_1792.html

Kariyeri boyunca toplam 418 maç oynamış; bunların 117'sine yedek başlayıp sonradan oyuna girmiş, 85'ine ilk onbirde başlayıp sonradan oyundan alınmış, 1'inde ise kırmızı kart görmüş. Bu da demektir ki: [418 - (117+85+1)] = 215 maçta 90 dakika sahada kalmış.

İlaveten: Emre muhtemelen 20 yaşına gelmeden tamamlamıştır 70 adet 90 dakikayı. Hamit de zaten 21 yaşında ulaşmış bu rakama.
    tamamdır o zaman yukarıdaki ahmet ercanlar yazısı benim için inandırıcılığını yitirmiş bulunuyor. teşekkürler bilgi için.

Mesaj Yetkileri