Milliyet'in iddiasına göre ; Fenerbahçe yönetiminin 4 yıllık anlaşma sağladığı genç futbolcu sözleşmeyi imzaladıktan sonra Sarı-lacivertlilerin Avusturya kampına katılacak.
büyük ihtimal uydurma
Milliyet'in iddiasına göre ; Fenerbahçe yönetiminin 4 yıllık anlaşma sağladığı genç futbolcu sözleşmeyi imzaladıktan sonra Sarı-lacivertlilerin Avusturya kampına katılacak.
büyük ihtimal uydurma
Kırmızı kart gördüğü maçı atlamış ekşisözlük kişisi. Birazdan edit gelecek o entrye.Originally Posted by hakan769
Rica ederim.Originally Posted by sananes
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Süper bir transfer. Gelecek vadeden oldukça teknik bir oyuncuydu. Umarım çizgisini bozmaz. Amrabat'a da benzetiyordum bu oyuncuyu iyi oldu bu transfer.Bu kez F.Bahçe önce davrandı!
Greuther Fürth forması giyen Sercan Sararer'in İstanbul'a geldiği ifade edildi.
Fenerbahçe'nin gündeminde olan genç futbolcu Sercan Sararer, İstanbul'a geldi.
DHA'nın haberine göre; gece kardeşiyle birlikte THY'nin tarifeli seferiyle İstanbul'a gelen milli futbolcu Sercan'i Fenerbahçeli yönetici Ünal Uzun karşıladı. Nürnbergten gelen futbolcu normal dışhat terminali yerine basının haberi olmasın diye özel izinle özel uçakların yolcularının kullandığı genel havacılık terminalinden çıkış yaptı.
Fenerbahçe yönetiminin 4 yıllık anlaşma sağladığı genç futbolcu sözleşmeyi imzaladıktan sonra Sarı-lacivertlilerin Avusturya kampına katılacak.
Sercan Sarıer'in adı Galatasaray ile de anılıyordu.
sporx.com
umarım gerçekleşir güzel transfer bizim için
Sizleri üzmek istemem ama;
http://www.ntvspor.net/haber/dunyada...lere-kapaliyim
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...lere-kapaliyim
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sercan transfer haberi masa başı işi gibi görünüyor. O yüzden çok umutlanmamak lazım. Bizim Sercan'a ihtiyacımız da yok zaten Stoch-Caner-Özgür var sol kanat için. Yapılan her transfer stoch'un biraz daha az oynaması demek![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Olmazsada sorun değil
Ama bizim sol kanatta Stoch iş yapar sadece Caner 5 maç kötü 1 maç iyi,Özgür desen top oynamadı daha.
Caner kulübe için yeterlidir. Real Madrid değiliz sonuçta her mevkide 2 tane üst düzey oyuncumuzun olması gerekmiyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ntvspor kaldı Sercan haberini vermeyen, heryerde çıkmaya başladı. İyi transfer olur Fenerbahçe adına.
Haber biraz uydurma geldi bana sanki ?
Ama transfer olursa Fenerbahçe açısından geleceğe yatırım güzel olur.
Dün gece İstanula gelmiş, resmi imzadan sonra Avusturya kampına katılacakmış.. DHA'ya göre durum böyle..
Sercan'ın transfere kapalıyım haberi sanırım dün akşamki haberdi. Yine de belli olmaz bu işler kimseye güvenmemek lazım artık..
Sercan'ın dün gece gizlice İstanbul'a geldiği konuşuluyor.Halbuki bu sabah NTVSPOR'da izlediğim röportajda bir sene daha Almanya'da oynamak istediğini söyledi.(Röportajın tarihini bilmiyorum)Gelirse gereksiz bir transfer olur gibi mevkisinde oyuncu çok
Transfere kapalıyım, gelmeyi düşünmüyorum falan hepsi hikaye ne futbolcular gördük milletçe, bu laflar ölçü değil geçelim bunları. Sercan gelirse tartışmasız yılın transferi olur. Ama şahsen gelmesini istemem Türkiye'ye kalsın Bundesliga'da hatta gidebiliyosa EPL'ye falan gitsin takım ayıt etmeden.
Screw you guys, I'm goin' home
Her yer yazmaya başladı.Birçok yerden haberlerin doğru olduğunu duydum.
Bekliyoruz harika olur Sercan harika.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Agustos olmadan transferler bitse güzel olur.
Bu arada kendisinin İstanbul'da olduğu doğruymuş![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Dün babasını dinledim adam daha politikti. Teklifler var değerlendireceğiz ama Sercan, Fürth'de devam etmek istiyor diyordu.
Klubü 1 hafta tatil yapması için izin vermiş Sercan'a sanırım.
Sanırım derken kaynak ?
Ben sercanı izleyemedim 23 yaşına kadar hep ikinci ligde oynamış bir isim olduğu için gelmesine biraz karşıyım sonuçta gelipte başarısız olursa ohhoo fener yine oyuncu harcadı denilecek.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Tatile gelmiş , kulüp ikna etmeye çalışıyormuş. Henüz kesinleşen bir durum yokmuş. Ama tatile buraya gelmesinde kulubün etkisi büyükmüş.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aklı varsa Türkiye'ye gelmez.
Yobo'.nun yerine de Pique![]()
Sercan babası ile birlikte gelmiş, bence olacak bu transfer. Ailecek Fenerbahçelilermiş zaten.
Demin Ntvspor'da Sercan'ın babası çıktı iki büyük kulüpten teklif geldi ama Almanya'da en az bir yıl daha kalacağız dedi.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern