yani??Nedir bu iki aile.Yoksa yoksa +18 içerik varmı??![]()
yani??Nedir bu iki aile.Yoksa yoksa +18 içerik varmı??![]()
selam guşlar....
İyi akşamlar beyler sonunda bir pazar daha geldi...
cık geç kagıdı al öyle gel bu ne sorumsuzluktur canımOriginally Posted by SefaReis66
şu facepackı yapmak için sabahlıyordum bugünden itibaren artık sabahlamıcam bugün sonOriginally Posted by Oghuse
![]()
uffffffffff zeynep mansur çıktı kralda...................
Bende flim izleyecem birazdan bakalım bu gece ne oynuyor...
izlemeye degicek bişey bulursan haber ver canım sıkılıyor...Originally Posted by batuhan1907
ben kaçar guşlar herkese iyi geceler
Bu arada Digitürkten izleyecem haberin olsun eğer varsa söylerim.Originally Posted by nekop
Sanada iyi geceler.Originally Posted by Oghuse
2 sene önce vardıda şuan yokOriginally Posted by batuhan1907
![]()
anaaaOriginally Posted by nekop
gafeci ye bak sen guşluğun ağa babalarından birini kovuyo senin ne işin var burda gitsene gafe ne
hadi bugünlük kalabilirsin face pack hatrına![]()
guşluğu canlı gördüm bugün..![]()
Ömer abi avatar güzel yanında ki çocuğun mu?
çok güzel olmuş ufaklığın yarısı gözüküyo böylece nazar da değmez maaşallah çok tatlı da...Originally Posted by şampiyon
Beyler ve hanımlar ben kaçtım iyi geceler.
ömer abi fotoyu alttan çekince şahana benzemişsin valla yazıyı görmedim ilk başta o sandım
ben sana bişi sormuştum da görmedin heralde imzanı kendin mi oluşturdun, yoksa bi yerlerden esinlendin mi ..?
Güzel abi de benim gözler mi bozuk bilmiyom ama altta bişey yazıyor mu? Yazıyosa ne yazıyor...
Ömer abi junior şampiyonun yüzü biraz daha gözükse daha iyi olur abi
evet batuhan kamufle etmeye çalışsamda iyice yanaşmış kerataOriginally Posted by batuhan1907
![]()
resme tıklayın büyüyor dostlar.o zaman da görüyoruz ki turksportal yazıyor
Originally Posted by Silent Island
![]()
![]()
Sağolasın..
Yok küçükken belli oluyor mu? Oluyorsa ben bi doktora gideyim göremiyom da![]()
yav sefa benzetecek bir adam bulamadınmı yavOriginally Posted by SefaReis66
görmedim sorunu kusura bakma.imzam Hz.Muhammedin bir hadisi şerifidir.
selamun aleykum
a.s. bursa mc.
serkan hangi programı tavsiye edersin avatar yapımı için,yada diğer arkadaşlardan ilgilenen varsa bi yazabilirmi?
bu arada yorumlar için teşekkürler.
Abi photoshop en iyisi bence anlıyosan tabi. Ben onu kullanıyom bişeyler çizmek istersem...
valla o kadar uğraştım ama, o kadar karizma bi sende bi de şahan da var desem yağcılık yapmış olurmuyumOriginally Posted by şampiyon
cvp için saol bu arada
aynı arada a.s bursa_mc![]()
w.a.s bursa mcOriginally Posted by bursa_mc
anlamıyorum ama kafa yorarsam biraz bi o kaldı onuda beceririz alimallahOriginally Posted by sekopej
hadi herkese iyi geceler beyler.