Sayfa 665 / 896 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
19,921 ile 19,950 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Niang'da gayet iyiydi.

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Cardozo kazmanın teki bence bana göre benim fikrim

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Benfica'da 150 maçta 101 gol atan birine "kazma" demek ağır kaçar diye düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    van hooijdonk kaç yaşındaydı ?
    hem arda fenere gelmek istedi de siz beyenmiyosunuz lan halay çekeriz arda gelse
    tamam ama 12 milyon euro cok astronomik olur o yastaki bir oyuncu icin.. hooijdonk bedavaya geldi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    van hooijdonk kaç yaşındaydı ?
    hem arda fenere gelmek istedi de siz beyenmiyosunuz lan halay çekeriz arda gelse
    van Hooijdonk'un bonservisine ne kadar vermiştik?

Galatasaray'dan ayrılırken Türk Takımlarındaki transfer önceliğinin Galatasaray'da olduğunu sözleşme maddesine ekleten birini almak için en az 20 Milyon vermemiz gerektiğinin farkında mısınız ve dolayısıyla yerinde Stoch, Kuyt gibi oyuncuların olduğu bir oyuncuya bu kadar çok para vermenin doğru olduğunu düşünüyor musunuz?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Cardozo ney abi ya 15m ona verecegine sag kanat al kuyt"u forvete monte et elmanderin aynisi adam ilerde basar mucadele eder.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Nihat Özdemir: "Fenerbahçe 2 Transfer yapacak bunun müjdesini burdan veriyorum."

O zaman forvete gerek yok.Stoper ve orta saha alınsın yeter.

2 transfer yapılacaksa, biri stoper biri forvet olmalı. Sow dışında iyi forvet yok. Orta sahanın her bölgesinde alternatif çok, Topal-Topuz, Topal-Cristian, Topal-Sezer, Topal-Salih oynatabilirsin göbekte, sağda Kuyt, Topuz, Özer, solda Caner, Stoch oynatabilirsin ama forvette elin bu kadar bol değil. 3 forvet var, Bienvenu ve Semih ile bu iş olmaz, ikisi de yedek futbolcular. Sow'a mutlaka iyi bir alternatif alınmalı.

Bence orta sahaya adam alınacağına forvete alınsın. Stoper zaten şart.

Nesil
    2006
    Yer
    11

O değilde sanki Haziran ayındaymışız gibi bir rahatlık var hala.Hani 3 Temmuz'a yetişiyordu transferler?

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

10 gün sonra Şampiyonlar Ligi ön elemesi var ama hala stoper yok! İnanılır gibi değil. Çok geç kalındı. İlk başta hızlı bir giriş yapıldı ama devamı getirilemedi!

Sonra yine Young Boys faciası ile karşı karşıya kalacağız. Hala nasıl olur da stoper meselesi çözülemez, aklım almıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    10 gün sonra Şampiyonlar Ligi ön elemesi var ama hala stoper yok! İnanılır gibi değil. Çok geç kalındı. İlk başta hızlı bir giriş yapıldı ama devamı getirilemedi!

Sonra yine Young Boys faciası ile karşı karşıya kalacağız. Hala nasıl olur da stoper meselesi çözülemez, aklım almıyor.
    Vaslui'ye karşı Egemen ve Bekir, ya da Serdar yeterli olacaktır, yeni transfer yapılsa da bu maçlarda oynatılmayacaktır. Transfer için geç kalınmış olabilir ama Şampiyonlar Ligi ön elemesi bunun için bir kıstas değil

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Vaslui'ye karşı Egemen ve Bekir, ya da Serdar yeterli olacaktır, yeni transfer yapılsa da bu maçlarda oynatılmayacaktır. Transfer için geç kalınmış olabilir ama Şampiyonlar Ligi ön elemesi bunun için bir kıstas değil
    Dostum Young Boys maçında niye İlhan Eker, Bekir yeterli olamamıştı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Dostum Young Boys maçında niye İlhan Eker, Bekir yeterli olamamıştı?
    İlhan Eker yazdığının farkındasındır.. Farkındaysan cevabını da almışsındır

Quote Originally Posted by barahir View Post
    İlhan Eker yazdığının farkındasındır.. Farkındaysan cevabını da almışsındır
    2 yıl önceki İ.Eker ile şimdiki Serdar arasında bence fark yok.

Bekir, Serdar'dan bir gömlek üstün, Egemen de Bekir'den bir gömlek üstün.

En iyi ihtimal olan Bekir-Egemen ikilisi bile olsa riskli bir durum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bence biraz rahat olun. Yönetim elinden geleni yapacaktır transfer adına, kaldı ki Bekir-Egemen ikilisi Vaslui ayarında bir takım için gayet yeterli bir ikili.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Rakip Vaslui, abartmayin bence. Gecen seneden tek fark Yobo var, onun da eksikligi cok onemli degil bence gecen seneki form durumuna gore. Ama playoff asamasinda kaliteli bir stoperi transfer edip ivedilikle takima monte etmek zorundayiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hala mı transfer yok beee bari editörden yapsa başkan

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ben hala söylüyorum. Bizim forvetimiz yok. Geldiği günde eleştirdim. Sow'a hiçbir zaman güvenmedim güvenmemde. Ligde ki maçlarda oyun anlamında aşırı etkisizdi. Ah şu Cacau'yu bir almaya çalışsak. O bu takıma sınıf atlatır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2 yıl önceki İ.Eker ile şimdiki Serdar arasında bence fark yok.

Bekir, Serdar'dan bir gömlek üstün, Egemen de Bekir'den bir gömlek üstün.

En iyi ihtimal olan Bekir-Egemen ikilisi bile olsa riskli bir durum.
    İlhan Eker bir Anadolu kulübünün as oyuncusuydu ve istikrarı yüzünden değil, takımında değerli olduğu için getirildi, Fenerbahçe'de çıktığı ilk resmi maçlar Young Boys maçlarıydı. Sene sonuna kadar 5-6 maçta görev aldı, onlara da sonradan girdi. Şu anda Kasımpaşa'ya gitti sanırım.

Serdar Kesimal ise Kayserispor'un kilit oyuncularındandı. Milli Takım geçmişi olan, altyapısı olan ve en azından defanstan top çıkarabilen bir isim. Yaşı itibariyle artık çok da deneyimsiz değil, 1 senedir de takımın içinde.

Bekir sezon sonunda gösterdiği inanılmaz form artışıyla (33. Hafta Trabzonspor maçını saymazsak, ki onda da o kadar kötü değildi) çoğumuzun gözüne girdi, Kampta da yeterli bir performans gösteriyorsa Aykut Hoca onu düşünecektir.

Egemen gittiği her takımda ilk maçından son maçına terini akıtmış ve tam bir profesyonel gibi oynamışken bu maç da çok da farklı olmaz diye düşünüyorum.

Aykut Hoca eğer bunların tersini düşünseydi, yöneticiler ve transfer komitesi şu an yurtdışında, pazarlıkların ortasında olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Forvet takviyesi bence de şart ama pahalı bir forvet olmamalı bu. Sow zaten yeteri kadar pahalı bir oyuncu. Bizim almamız gereken forvet belli bir yaşa gelmiş,bonservisi düşük maaşı nispeten daha yüksek ama kısa sürede katkı sağlayabilecek bir isim olmalı. En azından Sow kendine gelene kadar,tecrübesiyle bize katkı sağlar. Mesela 1-2 sezon. Sow dediğimiz adam premier lig'e gitmesi beklenen bir oyuncuydu. İllaki sağlamdır kumaşı.

Stoper mevkisine gelince 4 stoperimiz olsa böyle devam edelim derdim ben ama 3 tane stopere sahip olduğumuz için bir transfer yapılacak. Yapılacaksa da en iyisi yapılsın.Para düşünülmesin. Mesela Rolando olabilir.

Ve benim için en önemli mevki box to box bir orta saha. Şu an geçen seneden zayıf bir orta sahamız var. Umarım Aykut Hoca yaptırır transfer. Nedense güme gidecek bu transfer gibi duruyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@eGowiCh

İlhan Eker diyorsun fakat çok büyük bir yanılmam yoksa bu forumda İlhan Eker'i Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla izleyen tek kişi benim galiba. O da Manisaspor maçına 90+2'de girmişti. Zaten başka hiçbir maçta ben İlhan Eker oynadı diye bilmiyorum. Yani bence daha üzerine konuşmaya gerek yok.

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    @eGowiCh

İlhan Eker diyorsun fakat çok büyük bir yanılmam yoksa bu forumda İlhan Eker'i Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla izleyen tek kişi benim galiba. O da Manisaspor maçına 90+2'de girmişti. Zaten başka hiçbir maçta ben İlhan Eker oynadı diye bilmiyorum. Yani bence daha üzerine konuşmaya gerek yok.
    Young Boys maçında golü atan Bienvenu'yu kaçıran kimdi bir düşün bakalım.

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına İ.Eker ile çıktın, sonuç hüsran oldu.

Şimdi kalkıp Serdar ile çıkarsan yine hüsran olur.

Umarım ben haklı çıkmam da bu stoperlerle ön elemeyi geçeriz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

O maçta defans hattı şu şekildeydi.

Santos-Bilica-İlhan-Bekir GG'de sakattı yani.Şuanki ise Hasan-Egemen-Bekir(Serdar) GG aynı mı sence ?
    Forvette Gökhan Ünal orta sahada kötü bir Baroni vardı.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Milan Rolando'dan vazgeçip Mbiwa ile anlaşmak üzereymiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rolando geliyor işte, stoper sorunu çözülüyor. Bir tane dinamik, üst kalite orta saha da gelirse Fenerbahçe sezona hazır demektir kağıt üzerinde. Bienvenu ya da Semih gitmeden forvet alınacağını sanmıyorum, Alex varken tek forvetli sistem kullanılıyor nasıl olsa.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Transferi agustos olmadan bitirelim yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Rolando haberleri artmaya başladı. Ahmet Ercanlar da çok iddialı geleceği konusunda. bir ortasaha şart Emre'nin işini görecek ama o adam kim olacak forvete de Bienvenu gitmeden kimseyi almayız
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

forvet gereksiz zaten , sow var sow'un alternatifi kuyt onun alternatifi bienvenu , kuyt'u sadece kanatta düşünerek hata yapıyor bazılarımız.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Rolando'nun Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum.Yobo'yu 1sene daha kiralayabilir Fenerbahçe ayrıca Ortasaha da iyi transfere gerek yok.Cristian-Topal oynar önde Alex önce Sow .Bir forvet lazım Fenerbahçeye Burak ayarında.

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Rolando'nun Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum.Yobo'yu 1sene daha kiralayabilir Fenerbahçe ayrıca Ortasaha da iyi transfere gerek yok.Cristian-Topal oynar önde Alex önce Sow .Bir forvet lazım Fenerbahçeye Burak ayarında.
    Cristian-Topal bence facia olur, ikiside top taşıyamaz. Topuz-Topal tercihim olur yada Topuz-Cristian.
    Burak

Mesaj Yetkileri