Sayfa 666 / 896 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
19,951 ile 19,980 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Rolando haberlerine itibar etmiyorum. Geleceğine inanmıyorum. Türkiye'ye gelmeyecek kadar üst düzey bir futbolcu Rolando.

Orta sahaya Borja Valero'yu alsak aslında muhteşem olur. Şöyle bir kadro hayal ediyorum:

---------------Volkan
    Gökhan-Yobo-Egemen-Hasan Ali
    ------------Topal-Valero
    ----------Kuyt-Alex-Stoch
    -----------------Sow

Nesil
    2006
    Yer
    11

Şöyle bir duyumlar kokteyli yapalım:

Fenerbahçe'nin Rolando'ya yıllık 2.5 milyon Euro önerdiği ve bu transferin heran gerçekleşebileceği iddia edildi. LİG TV

Andre Santos, Anderson'a hiç düşünmeden Fenerbahçe'ye git demiş. Via: @TheChampions18

DUYUM: Porto, Rolando için 10 Milyon Euro civarına düşebilir. Fenerbahçe, Porto'da kazandığının 2.5 katını teklif etti Rolando'ya. Anderson için görüşmeler sürüyor. En geç gelecek hafta içinde bir transfer bitecek. Yılda 2.3 Milyon Euro + maç başı 12.500 Euro + 4 yıllık sözleşme şuan Hasan Çetinkaya'da.

Sneijder Transferi için Kuyt devreye girdi.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

rolando neyse de, anderson, sneider? yok artık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Anderson'u alsak inanılmaz olur. Sneijder'e ihtimal vermiyorum da.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Rolando haberlerine itibar etmiyorum. Geleceğine inanmıyorum. Türkiye'ye gelmeyecek kadar üst düzey bir futbolcu Rolando.

Orta sahaya Borja Valero'yu alsak aslında muhteşem olur. Şöyle bir kadro hayal ediyorum:

---------------Volkan
    Gökhan-Yobo-Egemen-Hasan Ali
    ------------Topal-Valero
    ----------Kuyt-Alex-Stoch
    -----------------Sow
    o kadar üst düzey degil kalburüstü bir defans oyuncusu ama türkiyede yildiz statüsüne girer..

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Mbiwa ve Rolando'nun geleceğine inanmıyorum. Anderso neyse de Sneijder olayını buraya taşımak bile yanlış bence

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Mbiwa ve Rolando'nun geleceğine inanmıyorum. Anderso neyse de Sneijder olayını buraya taşımak bile yanlış bence
    rolando gelebilir, milan transferden vazgecti ve kendisi portoda yedek konumunda su anda.. porto bonserviste kolaylik saglarsa gerceklesebilir bu transfer, ayrica espn dün rolando'nun fenerbahce ile anlastigini bildirmis..

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    rolando gelebilir, milan transferden vazgecti ve kendisi portoda yedek konumunda su anda.. porto bonserviste kolaylik saglarsa gerceklesebilir bu transfer, ayrica espn dün rolando'nun fenerbahce ile anlastigini bildirmis..
    Geçen sene 30 Lig maçının, 23'ü 90 dakika olmak üzere, toplam 27 maç yapmış.
    Şampiyonlar Liginde; 5 maçın 5inde 90 dakika oynamış
    Uefa da ; M.City'le olan maçların 2sinde de ilk 11 de çıkmış son maçta 77. dakika da oyundan atılmış.

Porto'nun defan oyuncuları; Maicon, Mangala, Rolando, Otamendi. Otamendi 1. stoper dersek, kesinlikle Mangala ve Maicon, Rolando'dan üstün stoper değiller. Ha sen tam tersini söylersen, o zaman yedek durumda olabilir ve satışı gerçekleşebilir. Ayrıca Milan'ın Rolando'dan bırak vazgeçtiğini ilgilendiğini de bilmiyordum

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ben gecen seneden bahsetmiyorum zaten gelecek sezon icin porto teknik direktörü rolando yu ilk 11 de düsünmüyor kendisi gelecek sezon icin yedek konumunda.. maicon - otamendi oynayacak gelecek sezon... milanda ilgileniyordu silva'nin yerine ama sonradan vazgectiler.

o kadar üst düzey degil kalburüstü bir defans oyuncusu ama türkiyede yildiz statüsüne girer..
    Üst düzey olmayan adamı geçen sene Man Utd, Inter, Juventus, Liverpool gündemine almazdı.

Bu sene de Milan ilgileniyor.

Rolando gelirse efsane olur, o kadar diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Abi portodan oyuncu alınmaz en azından bizim gibi klüpler almamalı yani tknik drektörünü satan bir klüpten rolandoyu alıcaksak ettiğinin fazlasına alıcaz demektir buda bence zarardır üstüne 27 yaşında, elden çıkarmaya kalksan gene zarar ederiz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

elden çıkarmayı neden düşünüyosun ki koy defansa yıllarca oynasın simge ismi olsun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Abi bilmiyorum ya Porto diyince 2 kere düşünmek lazım adamlar Porto'da potansiyellerinin zirvesine ulaşıyorlar yada öyle gözüküyor ama transferden sonra o forma ulaşamıyorlar misal Quaresma, Lucho, Almeida, Maniche demek istediğim adamlar çok yüksek fiyata satıyorlar

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Niye biz hep 15-10 milyonluk adamlar alıyoruz anlamıyorum misal galatasaray bu sezon en pahalı transferi şu ana kadar burak oda 5 milyon kaç yıldır 10 milyon üzeri transfer yapan tek takım biziz sanırım açıkçası bu durumdan da memnun değilim hafız.Rolando'ya 6 mil üzeri verilirse kötü olur bence.Bu arada ömer temelli ne ilginç adamdır ya twitter'de 2 kelimeden fazla yazdığını görmedim "evet hayır değil olabilir"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Niye biz hep 15-10 milyonluk adamlar alıyoruz anlamıyorum misal galatasaray bu sezon en pahalı transferi şu ana kadar burak oda 5 milyon kaç yıldır 10 milyon üzeri transfer yapan tek takım biziz sanırım açıkçası bu durumdan da memnun değilim hafız.Rolando'ya 6 mil üzeri verilirse kötü olur bence.Bu arada ömer temelli ne ilginç adamdır ya twitter'de 2 kelimeden fazla yazdığını görmedim "evet hayır değil olabilir"
    Konu dışına çıkmak gibi olmasın da, en pahalı transferleri Amrabat.

Rolando 6-7 Milyon Euro'ya kapatılabilecek bir transfer değil, kapatılırsa da mükemmel olur. Hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ayrıca takımına maddi olarak en yüksek katkıyı yıllardır fenerbahçe taraftarı yapıyor. Yani tabi şu an atıyorum ama benim tahminim son 5-6 yılda taraftar sayesinde kulüplerin kasasına giren paralar hesaplansa muhtemelen galatasaray ve beşiktaş'ın kasasına giren toplam paradan daha fazlası bizim takımın olmuştur.

biz bu kadar özveriliyken gerekirse 10 milyon üstü oyuncular alınmak zorunda. bu çok doğal.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Abi portodan oyuncu alınmaz en azından bizim gibi klüpler almamalı yani tknik drektörünü satan bir klüpten rolandoyu alıcaksak ettiğinin fazlasına alıcaz demektir buda bence zarardır üstüne 27 yaşında, elden çıkarmaya kalksan gene zarar ederiz
    Zaten 22 yaşında Rolando seviyesinde stoper çıkarsa o adamı kolay kolay kaptırmazlar kimseye. Stoperlerle kaleciler, pozisyon göre göre, hata yapa yapa gelişir. 4 sene sonrada pekala satılabilir rahatça Rolando.

Bonservisine gelirsek bence 10 milyon çok ama uyum sağlarsa hakkını verir o paranın zaten, sıkıntı olmaz. Sneijder ismi geçmiş onunda daha uzunca bir süre İtalya'dan daha doğuya gideceğini zannetmiyorum. Ama gelirse ben bile formasını alırım yani
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Üst düzey olmayan adamı geçen sene Man Utd, Inter, Juventus, Liverpool gündemine almazdı.

Bu sene de Milan ilgileniyor.

Rolando gelirse efsane olur, o kadar diyorum.
    rolando bir zamanlar üst düzeydi dogru ama porto taraftarlariyla yaptigim söylesiye göre konusuyorum ben.. gecen sezon her ne kadar ilk 11 oynasada zaman zaman kötü maclar cikardigini ve bu yüzden yeni sezonda ilk 11 de düsünülmedigini yazdilar ayrica zaten milanin parasi olsa rolando'yu degil daha kaliteli genc isimleri almaya calisirdi zaten vazgectilerde..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Rolando şuanda her ligde oynayabilecek kapasitede . Yani İngilterede Tootteham , Liverpool gibi takımlarda bile rahat oynar hadi Liverpool'u es geçelim Tootteham gibi takımlar için vazgeçilmez bu yüzden Türkiyeye gelmez diye düşünüyoryum
    rolando bir zamanlar üst düzeydi dogru ama porto taraftarlariyla yaptigim söylesiye göre konusuyorum ben.. gecen sezon her ne kadar ilk 11 oynasada zaman zaman kötü maclar cikardigini ve bu yüzden yeni sezonda ilk 11 de düsünülmedigini yazdilar ayrica zaten milanin parasi olsa rolando'yu degil daha kaliteli genc isimleri almaya calisirdi zaten vazgectilerde..
    Milan'ın parası yok mu yani ?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

parasi oldugu icin ibrahimovic ile silvayi satti degil mi milan ekonomik krizde su anda..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Rolando şuanda her ligde oynayabilecek kapasitede . Yani İngilterede Tootteham , Liverpool gibi takımlarda bile rahat oynar hadi Liverpool'u es geçelim Tootteham gibi takımlar için vazgeçilmez bu yüzden Türkiyeye gelmez diye düşünüyoryum

Milan'ın parası yok mu yani ?
    Vertonghen - Kaboul yedekte Dawson evet gerçekten tottenhamda rahat oynarmış

konuyu böldüğüm için özür dilerim de görünce dayanamadım söyledim yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ekonomik krizde midir milan bilmem ama bu iki oyuncuyu satmalarının sebebi ederlerinden daha fazla para verilmesi. Milan'ı biliyoruz bu konulara daha çok ticari bir bakış açısı ile yaklaşırlar.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

parasi oldugu icin ibrahimovic ile silvayi satti degil mi milan ekonomik krizde su anda..
    Man U'da ekonomik krizde olduğu için mi C.Ronaldo'yu satmıştı ? Çok saçma bir örnek verdin.Milan o oyuncuları sattıktan sonra Kaka'yı gündemine alabiliyorsa Rolando'ya değil parası yetmesi sponsorla bile bitirebilecek bir takım.
    Quote Originally Posted by Facx View Post
    Vertonghen - Kaboul yedekte Dawson evet gerçekten tottenhamda rahat oynarmış

konuyu böldüğüm için özür dilerim de dayanamadım söyledim yani
    Ben o gibi takımlarda oynayabilecek kapasitede olduğunu söylüyorum ki Rolando ordaki 3 oyuncudan 2 sinden daha yetenekli , başarılı bir oyuncu.
    Quote Originally Posted by sananes View Post
    ekonomik krizde midir milan bilmem ama bu iki oyuncuyu satmalarının sebebi ederlerinden daha fazla para verilmesi. Milan'ı biliyoruz bu konulara daha çok ticari bir bakış açısı ile yaklaşırlar.
    Katılıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

milan ekonomik krizde arkadaslar ibrahimovic ile silvanin maaslarindan haberiniz yok galiba sizin, takimin en cok kazanan 2 oyuncuyusuydular.. ederlerinden daha fazla para verilmesi diyorsunda ibrahimovice 20 milyon euro verildi milan zaten 25 e almisti.. sadece silvadan kar yaptilar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Ben o gibi takımlarda oynayabilecek kapasitede olduğunu söylüyorum ki Rolando ordaki 3 oyuncudan 2 sinden daha yetenekli , başarılı bir oyuncu.
    hiç gülüceğim yoktu sen zaten bunu diyosan daha tartışmanın mantığı yok senle

dipnot:tekrardan konuyu böldüğüm için özür bidahakine pm atsın arkadaş

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Valla arkadaş onu bunu bilmemde biz bu hazırlık maçındaki gibi oynarsak sezon içinde o zaman kötü

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hazırlık maçlarını futbolcular bile ipe takmaz genellikle.Sezon içinde o kadroyla daha iyi işler yapar Fenerbahçe.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

France Football için verdiği demeçte Mapou Yanga Mbiwa transferi hakkında konuşan Nicollin, "Milan, Thiago Silva için ne kadar kazandı umrumda değil. PSG ne ödediyse biz de aynı fiyatı Mbiwa için istiyoruz. O parayı getiren oyuncumuzu alabilir"

fenerbahçeyle adı anıldığı için koyim dedim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

krasic fenerbahçe'de.

ntvspor
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    krasic fenerbahçe'de.

ntvspor
    Ya harika birşey bu ya hastayım bu adama muhteşem oldu muhteşem !

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri