aykut hoca ne düşünüyor acaba.
aykut hoca ne düşünüyor acaba.
(/s)
kuytin sag kanatta yetersiz olacagini farketti demekki
hayırlı olsun...artık bi hamle yapmanız gerekiyordu kanımca![]()
Krasic sağa, Kuyt forvete.
Oyuncuyla anlaşıp sonra kulübüyle mi görüşülüyor yoksa ben mi yanlış okuyorum ?Fenerbahçe, İtalyan devi Juventus'un Sırp oyuncusu Krasic ile her konuda anlaştı.
NTV Spor Fenerbahçe muhabiri Aykut Yıldırım'ın özel haberine göre sarı-lacivertli ekip, Juventus kulübü ile bugün bonservis konusunda anlaşmaya çalışacak.
28 yaşındaki Sırp orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon İtalyan ekibinde forma şansı bulduğu 7 maçın 4'ünde ilk onbirde forma giydi ve rakip filelere 1 gol kaydetti.
Krasic, ülkesinin milli takımında da forma giyiyor.
sow'u kesemez. ya gidici, ya da 2 li forvet düşünüyor.
(/s)
Krasiç mi ? ohhooomüthiş müthiş
4-4-2 oynarız heralde. arada Alex li sisteme dönülür de hazırlık maçlarında hep Alex götürdü. bakalım..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sow için hem oruç tutması, hem sakatlığı, hem de Dia'nın gidişinden etkilenmesi gibi şeyler yazılıyor. Çift forvet olursa Alex kesilecek demektir, bu bence en uzak ihtimal.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
O zaman Aykut'a söyleyin haberine eklesin bir an önce. Önemli bir detay.
İşi fm gibi düsünüyosunuz heralde.İlla bonservisinin belli olması lazım degil kulüpten izin alsa da yeter.
Bu arada Krasic inanılmaz transfer olur.Eğer aynı sistemde devam ediceksek Bienvenu'ye yol gözükür Krasic gelirse.Çünkü Krasic gelince sağda bir daha Kuyt'ı oynatmaz.Kuyt en fazla forvet yedegi olur.Kadro kalitemiz iyice artıyor.Birde defans transferini bitirsek çok iyi olacak.
fenerbahçe'nin mantığı bellidir. önce oyuncuyla görüşmek için kulübünden izin ister. alırsa oyuncuyla görüşür anlaşır vs. daha sonra bonservis olayına girer.
yıllardır var bu.
(/s)
Önce oyuncu ile görüşüp anlaşsak ne fark eder.Krasiç gönderilecek oyuncular listesinde zaten.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bir gözüm Kap'ta bekliyorum.![]()
Türkçe yazdım ama anlaşılamadı sanıyorum. Haberin başlığı bile Krasic tamam sıra Juventus'ta. Buradan çıkan anlam tektir. Direk tuttuğum takıma sallamak yerine, çok etik duruşunuza aykırı haber yapan adamla uğraşmanız gerekir mantık olarak.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Çocuğunu kesecek yok mu ?
Bekleyip görelim netleşecek mi.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yazdığımda bir şey yok, twitterdan yazacağına sitesine eklesin dedim. Sıkıntı görmüyorum.
Ben de zaten direk olarak sana salııyorsun demediğime göre sıkıntı yok.
Sıkıntı sizin bakış açınızda, ben kalkıp ooo Fener'e baksen yazmadım. Savunma moduna geçip haklı olmaya çalışmak alışkanlık yapmış.
Krasic çok iyi transfer, iyi yardırır sağ kanatta. Hayırlı olsun.
Savunma moduna geçmek ne demek.Senin şu anda yaptığın ne oluyor o zaman.Sen birşey yazdın biz de cevap veriyoruz.Siz Hamit'i alırken bir şey dedik mi?Önce Hamit ile görüştünüz ve hatta biz de görüştük sonra Real Madrid'den indirim talep ettiniz.Diğer transferlerinize girersek tartışma uzar gider bu kadarı kafi.
Fark var. Benim yazdığımdan başka anlam çıkarıyorsun. Haliyle yorumların boş şu anda, ntvspor sayfasına girip orada hani etik diye geçen yorumlarına altına yazmalısın bu cümlelerini. İki defa açıklamama rağmen hala anlamıyor, transferimize laf atıyorsun diyen bir insanla konuşarak zaman harcadığım için kendimden utanıyorum şu anda.
bence gereksiz uzadı şu tartışma.
(/s)
Krasic pesdeki gibiyse fena![]()
Krasiç'in gelişiyle 4-4-2 oynayacağımız kesinleşti bence .
Krasic geldi diye kaptanı keseni biz de keseriz. Adam hala formunda.
Gereksiz transferler sinsilesi. Krasiç muhteşem bir oyuncu, aynı şekilde Kuyt'da. Ama ne yapacaksın bu kadar oyuncuyu ?
Kuyt'dan forvette yüksek verim alamazsın en iyi oynadığı yer sağ açık ve oradan forvete yaptığı kaçak koşular. Eğer forvet için alındıysa Kuyt hata yapılmış bence daha iyi santrafor bulabilirdi Fenerbahçe.
Ayrıca Krasiç varken sağ kanatta tek başına o oynar Kuyt falan orada direnemez.
Bir sözüm de Alex'e. Bu adam F.Bahçe'den ayrılana kadar onsuz kadro kurmayın derimHer sene yaşlanması gerekirken Antrenmanlar'da, Hazırlık Maçları'nda daha yüksek performans göstermeye başlıyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
4-4-2 icin krasic iyi olur.