Bütün liglerin, transfer sezonlarının kapanmasını bekliyorlar.
Hakikaten maç motorunda ki bariz hataları gidermelerini bekliyorum. aksi halde 6-7 ay boyunca bu fm çekilmez arkadaşlar.
Bütün liglerin, transfer sezonlarının kapanmasını bekliyorlar.
Hakikaten maç motorunda ki bariz hataları gidermelerini bekliyorum. aksi halde 6-7 ay boyunca bu fm çekilmez arkadaşlar.
Bu yıl orijinal alamamıştım oyunu ancak geçtiğimiz günlerde orjinale geçtim. Korsanda iken 14.2.0 versiyonu ile oynuyordum, orjinalde güncelleme gelince mevcut taktiğimin biraz aksadığını söyleyebilirim. FM'nin eski serilerinde versiyon farklılığından dolayı taktikler aksıyordu ancak özellikle geçen yıl bu durum kaybolmuştu ortadan. Şimdi ise yine aynı durum söz konusu.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ben şunu sevmiyorum , örneğin Semih yıllık 2.2 milyon falan alıyor gibi gözüküyordu o yüzden hiçbir Anadolu takımı ile onu alamıyordum , ama gerçekte Antalya'ya gitti ve aldığı para 1,85 gibi bir şey , anlatmak istediğim adam bitik de olsa maaşından az parayı kabul etmiyor ; insan az da olsa FEDA der![]()
Oyuncu satılık listesinde ve ayrılmak istiyorsa daha düşük maaşa imzalattığım oldu 2012 yada 13 te.
Bir de şu oyunu yapmaya erken başlasalar da Eylül 1 gibi elimizde olsa iyi olacak. Devre arası güncellemesinin geç gelmesine alıştık bari yeni oyun hazırlıklarına erken başlayıp çabuk çıkartın.
Vallahi ben alistim hatalara, nadir de olsa karşı tarafa da oluyor)
Yapicak birşey yok böyle oynayacağız ama seneye para verip almam, dil desteği veren kardeşlerimizin hatrına 2 senedir para verip alıyordum.
Şuanda güncellemeyi bekliyorum bir gelsin tekrar spor toto ya dönücem![]()
takımın ne oynadıgını cozemesınler dıye 3 farklı taktık kullanıyorum oyun anlayısı dızlısler hersey farklı 1 taktıgı 2 maç ust uste kullanmam her sey mukemmel gıderken bır yerden sonra 3 taktıgımde cozuluyor kotu sonuçlar almaya baslıyorum rehavet sorunumuzda yok nasıl oluyo anlamıyorum
Ben oyunda Fenerbahçe ile 1 sezon tamamladım.Öyle taktik çözülmesi falan olmadı bende.2 farklı taktik kullandım.Ama oyun şampiyonluk yarışını kızıştırmak için oyuncularımın 3'te birini sakatladıBende kondisyon antremanı yaptırdım ve bu sorunu çözdüm.Sezon sonunda ise şampiyon oldum.34 maçın 28'inde falan rakiplerime karşı çok baskılı oynadım.Çok fazla mutlak gol şansına girdim.Fakat goller bu pozisyonlardan gelmiyor.Bu da maç motorunun en büyük sorunlarından bence.Bir de 45 gol yedim.Bu da çok büyük bir sorun.
Çok saçma birşey var. Ben bir oyuncuyu almak istiyorum. teklifde ediyorum mesela 20milyon euro . Karsı taraf kabul etmıyor benim teklifi başka kulubun teklifini azda olsa kabul edıyor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Biraz saçma bir durum olduğunu kabul etmekle beraber, ben de kendimce yorumumu belirteyim. Takım menajeri, senden hoşlanmıyor olabilir; veyahut teklifini kabul ettiği takımın menajerine sempati duyuyor olabilir. Tabii bu sadece bir ihtimal. Bazen bizim tekliflerimizi reddedip, hiç alakaları olmayan menajerlerin tekliflerini de kabul edebiliyor rakip takım menajerleri. Oyun işte...
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Oyunu Aldım Uzun Zorluklar Sonunda Kurduğum Oyunda İlk Maçımı Yaptım. Maçı 3D Olarak İzledim Pek Anormal Hareketler ve Abartılı Direkler Görmedim. Gerçi İlk Maçtan Böyle Bir Yargıya Varmak Yanlış Olur Onu da Zamanla Daha İyi Görecez Ama Oyunculara Verdiğim Komutları Takım Çok İyi Algıladı.
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Allah rızası için maç motoru ve sözleşmelerde düzeltmeye gidilen bir güncelleme yapsalar bu aralar ya![]()
Kendi evinde oynuyorsun, rakibe büyük üstünlük kuruyorsun, mutlak gol şansı, yarı gol şansı, topla oynama, köşe vuruşları vs. vs. her alanda üstünsün ve o müthiş maç motoru sahneye çıkıyor; oyuncun topla kendi ceza sahasına giriyor kalene doğru emin adımlarla ilerliyor, kale çizgisine gelince bi duraksıyor etrafa şöyle bir göz atıp topu kendi ağları ile buluşturuyor ve bu golle maçı 0-1 kaybediyorsun. Sonra bu oyunun yapımcısı ne kadar güzide insan var ise saygı ile anıyorsun. Her türlü saçmalığı anladım da bu kadar da bariz aptallıklar olmaz ki be kardeşim ya resmen keriz yerine koyuyor adamlar bizi, nasıl olsa alıyor enayiler ne diye kendimizi yorup iyi bir hizmet sunalım diyorlar sanırım. Bu oyuna para vermeyi geçtim bedava dağıtsalar cidden alınmaz ya harbi saçmalamakta çığır açmış bir oyun.
[YOUTUBE="RSCj-Wce1Qw"]Donk[/YOUTUBE]
Benim de aklıma direk bu gelmişti zatenOyun sırf kullanıcıyı alt edebilmek için hile yapıyor zaten, yapay zeka vs. tamamen saçmalık. Bu oyunun yapay zekası, maç motoru kısacası teknolojisi, günümüz şartlarına göre bi 20 yıl geriden geliyor. Başarısızlıklarını örtmek içinde direk hileye, saçma sapan yöntemlere başvuruyor.
Biz de hata arayacağız diye kasmıyoruz ama yukarıda paylaştığım bir video var mesela, oyuncu ceza sahası dışından topu alıp hızla kendi kalesine doğru gidiyor, çizgide bir duraksıyor etrafa göz atıp topu kendi ağlarına yolluyor, şimdi ne yapayım ben ? Görmezden mi geleyim senceBu sadece bir örnek, benzer bir çok sorun mevcut oyunda. Bu gibi hataları görmezden gelmek mümkün ise gelelim
Bu sorunların tek çözümü var, oyunu bir daha almamak ve almayacağımda artık
Burada bazı arkadaşlar oyunun kendi senaryosu olduğunu, senin yenilmeni istediğinde alttan girip, üstten çıkıp her yola başvurup seni mağlup ettiğini, yapay zeka diye bir olgudan söz etmenin mümkün olmadığını söylüyorlardı, bu görüşlere aynen katılıyorum. Oyun bizi mağlup edebilmek için her türlü suikasti düzenliyor2-0 dan 5 sakat ve kırmızı ile 4-2 maç bile vermişliğim var. ilk yarı 2-0 ikinci yarının başlaması ile 15-20 dk içinde 5 oyuncu sakatlanıyor, 3'nü değiştiriyoruz 2 eksik oynuyoruz peşine 1 de kırmızı kart
Sonra neymiş yapay zekaymış
![]()
Last edited by E.Cartman : 14.Şubat.2014 at 12:36 Reason: Flood
Ben bu kadar saçma bir maç motoru görmedim..Goller ya şut çekerek gelecek yada kornerden gelecek başka gol olmuyor..Kaleciyle karşı karşıya bile abanıyorlar..Ne yaptıysam orta saha oyuncularını şut sevdasından vazgeçiremedim ayrıca diğer oyuncular bile ceza sahası içine girince illa şut çekecekler bide rastgele abanmasalar neyse plase diye bir şey yok oyunda tam bir rezalet..Abuk sabuk goller kaçıyor saat 2 den beri oynuyorum oyunu artık hangi pozisyon gol olmaz ezberledim.
I'm the Special One. Arkadaş ne bahtsızsınız la siz bana burdaki hataların %95'i denk gelmedi heralde. Bir takım bocalaması sorunu oluyor arada onu da toparlıyorum fazla hasar almadan. Milletin başına neler gelmiş maşallah. Burayı okuyup her gece şükredip öyle yatıyorum![]()
Screw you guys, I'm goin' home