Sayfa 67 / 88 İlkİlk ... 1757656667686977 ... SonSon
1,981 ile 2,010 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Bütün liglerin, transfer sezonlarının kapanmasını bekliyorlar.

Hakikaten maç motorunda ki bariz hataları gidermelerini bekliyorum. aksi halde 6-7 ay boyunca bu fm çekilmez arkadaşlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu yıl orijinal alamamıştım oyunu ancak geçtiğimiz günlerde orjinale geçtim. Korsanda iken 14.2.0 versiyonu ile oynuyordum, orjinalde güncelleme gelince mevcut taktiğimin biraz aksadığını söyleyebilirim. FM'nin eski serilerinde versiyon farklılığından dolayı taktikler aksıyordu ancak özellikle geçen yıl bu durum kaybolmuştu ortadan. Şimdi ise yine aynı durum söz konusu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ben şunu sevmiyorum , örneğin Semih yıllık 2.2 milyon falan alıyor gibi gözüküyordu o yüzden hiçbir Anadolu takımı ile onu alamıyordum , ama gerçekte Antalya'ya gitti ve aldığı para 1,85 gibi bir şey , anlatmak istediğim adam bitik de olsa maaşından az parayı kabul etmiyor ; insan az da olsa FEDA der

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Oyuncu satılık listesinde ve ayrılmak istiyorsa daha düşük maaşa imzalattığım oldu 2012 yada 13 te.

Bir de şu oyunu yapmaya erken başlasalar da Eylül 1 gibi elimizde olsa iyi olacak. Devre arası güncellemesinin geç gelmesine alıştık bari yeni oyun hazırlıklarına erken başlayıp çabuk çıkartın.

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Oyuncu satılık listesinde ve ayrılmak istiyorsa daha düşük maaşa imzalattığım oldu 2012 yada 13 te.

Bir de şu oyunu yapmaya erken başlasalar da Eylül 1 gibi elimizde olsa iyi olacak. Devre arası güncellemesinin geç gelmesine alıştık bari yeni oyun hazırlıklarına erken başlayıp çabuk çıkartın.
    zaten her sene gittikçe bozuyorlar oyunu bide yetmiyormuş gibi geç çıkartıyolar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Vallahi ben alistim hatalara, nadir de olsa karşı tarafa da oluyor )

Yapicak birşey yok böyle oynayacağız ama seneye para verip almam, dil desteği veren kardeşlerimizin hatrına 2 senedir para verip alıyordum.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Şuanda güncellemeyi bekliyorum bir gelsin tekrar spor toto ya dönücem

takımın ne oynadıgını cozemesınler dıye 3 farklı taktık kullanıyorum oyun anlayısı dızlısler hersey farklı 1 taktıgı 2 maç ust uste kullanmam her sey mukemmel gıderken bır yerden sonra 3 taktıgımde cozuluyor kotu sonuçlar almaya baslıyorum rehavet sorunumuzda yok nasıl oluyo anlamıyorum

Quote Originally Posted by balinger View Post
    takımın ne oynadıgını cozemesınler dıye 3 farklı taktık kullanıyorum oyun anlayısı dızlısler hersey farklı 1 taktıgı 2 maç ust uste kullanmam her sey mukemmel gıderken bır yerden sonra 3 taktıgımde cozuluyor kotu sonuçlar almaya baslıyorum rehavet sorunumuzda yok nasıl oluyo anlamıyorum
    Takma kafana biz aylardır anlayamıyoruz.

Ben oyunda Fenerbahçe ile 1 sezon tamamladım.Öyle taktik çözülmesi falan olmadı bende.2 farklı taktik kullandım.Ama oyun şampiyonluk yarışını kızıştırmak için oyuncularımın 3'te birini sakatladıBende kondisyon antremanı yaptırdım ve bu sorunu çözdüm.Sezon sonunda ise şampiyon oldum.34 maçın 28'inde falan rakiplerime karşı çok baskılı oynadım.Çok fazla mutlak gol şansına girdim.Fakat goller bu pozisyonlardan gelmiyor.Bu da maç motorunun en büyük sorunlarından bence.Bir de 45 gol yedim.Bu da çok büyük bir sorun.

Çok saçma birşey var. Ben bir oyuncuyu almak istiyorum. teklifde ediyorum mesela 20milyon euro . Karsı taraf kabul etmıyor benim teklifi başka kulubun teklifini azda olsa kabul edıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rammstein7 View Post
    Çok saçma birşey var. Ben bir oyuncuyu almak istiyorum. teklifde ediyorum mesela 20milyon euro . Karsı taraf kabul etmıyor benim teklifi başka kulubun teklifini azda olsa kabul edıyor.
    Takımının reputation'u düşük olabilir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Mantıksızlığın dik alası.
    Hani futbolcu daha az paraya başka takıma imza atsa normal diyeceğimde, böyle birşeyin gerçek hayatta gerçekleşme ihtimali yok.

Arkadaş bonservisten bahsediyor. itibar oyuncuyla yapılan görüşmelerde önemli.

Hayır Real madrid'ın şeyı düşük olmaz herelde. Bonservis ücretine yüksek bir miktar veriyorum kabul etmıyorlar baska kulubun teklifini kabul ediyor. Bu çok saçma.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Biraz saçma bir durum olduğunu kabul etmekle beraber, ben de kendimce yorumumu belirteyim. Takım menajeri, senden hoşlanmıyor olabilir; veyahut teklifini kabul ettiği takımın menajerine sempati duyuyor olabilir. Tabii bu sadece bir ihtimal. Bazen bizim tekliflerimizi reddedip, hiç alakaları olmayan menajerlerin tekliflerini de kabul edebiliyor rakip takım menajerleri. Oyun işte...

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Biraz saçma bir durum olduğunu kabul etmekle beraber, ben de kendimce yorumumu belirteyim. Takım menajeri, senden hoşlanmıyor olabilir; veyahut teklifini kabul ettiği takımın menajerine sempati duyuyor olabilir. Tabii bu sadece bir ihtimal. Bazen bizim tekliflerimizi reddedip, hiç alakaları olmayan menajerlerin tekliflerini de kabul edebiliyor rakip takım menajerleri. Oyun işte...
    Kulübe görede değişiyor, kulübün maddi durumuna göre de değerlendiriyorlar nasıl bize ManU, Chelsea, PSG'den teklif geldiğinde bunlarda para var biraz daha isteyelim mantığı var ise rakipelrde de o oluyor.

18. Default

Sadece senin teklifini kabul etmiyorlarsa transferin son cevap tarihini bugün olarak yaptığın içindir.

Oyunu Aldım Uzun Zorluklar Sonunda Kurduğum Oyunda İlk Maçımı Yaptım. Maçı 3D Olarak İzledim Pek Anormal Hareketler ve Abartılı Direkler Görmedim. Gerçi İlk Maçtan Böyle Bir Yargıya Varmak Yanlış Olur Onu da Zamanla Daha İyi Görecez Ama Oyunculara Verdiğim Komutları Takım Çok İyi Algıladı.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

20. Default

Allah rızası için maç motoru ve sözleşmelerde düzeltmeye gidilen bir güncelleme yapsalar bu aralar ya

Kendi evinde oynuyorsun, rakibe büyük üstünlük kuruyorsun, mutlak gol şansı, yarı gol şansı, topla oynama, köşe vuruşları vs. vs. her alanda üstünsün ve o müthiş maç motoru sahneye çıkıyor; oyuncun topla kendi ceza sahasına giriyor kalene doğru emin adımlarla ilerliyor, kale çizgisine gelince bi duraksıyor etrafa şöyle bir göz atıp topu kendi ağları ile buluşturuyor ve bu golle maçı 0-1 kaybediyorsun. Sonra bu oyunun yapımcısı ne kadar güzide insan var ise saygı ile anıyorsun. Her türlü saçmalığı anladım da bu kadar da bariz aptallıklar olmaz ki be kardeşim ya resmen keriz yerine koyuyor adamlar bizi, nasıl olsa alıyor enayiler ne diye kendimizi yorup iyi bir hizmet sunalım diyorlar sanırım. Bu oyuna para vermeyi geçtim bedava dağıtsalar cidden alınmaz ya harbi saçmalamakta çığır açmış bir oyun.

[YOUTUBE="RSCj-Wce1Qw"]Donk[/YOUTUBE]

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Kendi evinde oynuyorsun, rakibe büyük üstünlük kuruyorsun, mutlak gol şansı, yarı gol şansı, topla oynama, köşe vuruşları vs. vs. her alanda üstünsün ve o müthiş maç motoru sahneye çıkıyor; oyuncun topla kendi ceza sahasına giriyor kalene doğru emin adımlarla ilerliyor, kale çizgisine gelince bi duraksıyor etrafa şöyle bir göz atıp topu kendi ağları ile buluşturuyor ve bu golle maçı 0-1 kaybediyorsun. Sonra bu oyunun yapımcısı ne kadar güzide insan var ise saygı ile anıyorsun. Her türlü saçmalığı anladım da bu kadar da bariz aptallıklar olmaz ki be kardeşim ya resmen keriz yerine koyuyor adamlar bizi, nasıl olsa alıyor enayiler ne diye kendimizi yorup iyi bir hizmet sunalım diyorlar sanırım. Bu oyuna para vermeyi geçtim bedava dağıtsalar cidden alınmaz ya harbi saçmalamakta çığır açmış bir oyun.

Fifadaki Hileye Benzemiş Bu Pozisyon Bazen Rakip Takımın Kontrolünü Aldıktan Sonra Oyuncuya Kendi Kalesine Gol Attırırdık Sanırım Fifa ile Ortak Çalışıyor FM

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Fifadaki Hileye Benzemiş Bu Pozisyon Bazen Rakip Takımın Kontrolünü Aldıktan Sonra Oyuncuya Kendi Kalesine Gol Attırırdık Sanırım Fifa ile Ortak Çalışıyor FM
    Benim de aklıma direk bu gelmişti zaten Oyun sırf kullanıcıyı alt edebilmek için hile yapıyor zaten, yapay zeka vs. tamamen saçmalık. Bu oyunun yapay zekası, maç motoru kısacası teknolojisi, günümüz şartlarına göre bi 20 yıl geriden geliyor. Başarısızlıklarını örtmek içinde direk hileye, saçma sapan yöntemlere başvuruyor.

Benim de aklıma direk bu gelmişti zaten Oyun sırf kullanıcıyı alt edebilmek için hile yapıyor zaten, yapay zeka vs. tamamen saçmalık. Bu oyunun yapay zekası, maç motoru kısacası teknolojisi, günümüz şartlarına göre bi 20 yıl geriden geliyor. Başarısızlıklarını örtmek içinde direk hileye, saçma sapan yöntemlere başvuruyor.
    hayatımda oynadığım en kötü fm oyunudur fm 14.

direktifler taktikler hepsi hikaye tamamen zırvalık. siz istediğinizi yapın motor yenilmenizi istiyorsa sadece izlersiniz...

Quote Originally Posted by GicaHagi View Post
    Ilginctir cogu hata bana da denk gelmedi. Ya da ben hata ariycam diye kasmadim oyundan zevk aldim ve hala aliyorum.
    Biz de hata arayacağız diye kasmıyoruz ama yukarıda paylaştığım bir video var mesela, oyuncu ceza sahası dışından topu alıp hızla kendi kalesine doğru gidiyor, çizgide bir duraksıyor etrafa göz atıp topu kendi ağlarına yolluyor, şimdi ne yapayım ben ? Görmezden mi geleyim sence Bu sadece bir örnek, benzer bir çok sorun mevcut oyunda. Bu gibi hataları görmezden gelmek mümkün ise gelelim Bu sorunların tek çözümü var, oyunu bir daha almamak ve almayacağımda artık

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    hayatımda oynadığım en kötü fm oyunudur fm 14.

direktifler taktikler hepsi hikaye tamamen zırvalık. siz istediğinizi yapın motor yenilmenizi istiyorsa sadece izlersiniz...
    Burada bazı arkadaşlar oyunun kendi senaryosu olduğunu, senin yenilmeni istediğinde alttan girip, üstten çıkıp her yola başvurup seni mağlup ettiğini, yapay zeka diye bir olgudan söz etmenin mümkün olmadığını söylüyorlardı, bu görüşlere aynen katılıyorum. Oyun bizi mağlup edebilmek için her türlü suikasti düzenliyor 2-0 dan 5 sakat ve kırmızı ile 4-2 maç bile vermişliğim var. ilk yarı 2-0 ikinci yarının başlaması ile 15-20 dk içinde 5 oyuncu sakatlanıyor, 3'nü değiştiriyoruz 2 eksik oynuyoruz peşine 1 de kırmızı kart Sonra neymiş yapay zekaymış
    Last edited by E.Cartman : 14.Şubat.2014 at 12:36 Reason: Flood

Oyundan soğudum yeminle.Bu ney lan

Nesil
    2009
    Yer
    Sakarya

Ben bu kadar saçma bir maç motoru görmedim..Goller ya şut çekerek gelecek yada kornerden gelecek başka gol olmuyor..Kaleciyle karşı karşıya bile abanıyorlar..Ne yaptıysam orta saha oyuncularını şut sevdasından vazgeçiremedim ayrıca diğer oyuncular bile ceza sahası içine girince illa şut çekecekler bide rastgele abanmasalar neyse plase diye bir şey yok oyunda tam bir rezalet..Abuk sabuk goller kaçıyor saat 2 den beri oynuyorum oyunu artık hangi pozisyon gol olmaz ezberledim.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by bojan54 View Post
    Ben bu kadar saçma bir maç motoru görmedim..Goller ya şut çekerek gelecek yada kornerden gelecek başka gol olmuyor..Kaleciyle karşı karşıya bile abanıyorlar..Ne yaptıysam orta saha oyuncularını şut sevdasından vazgeçiremedim ayrıca diğer oyuncular bile ceza sahası içine girince illa şut çekecekler bide rastgele abanmasalar neyse plase diye bir şey yok oyunda tam bir rezalet..Abuk sabuk goller kaçıyor saat 2 den beri oynuyorum oyunu artık hangi pozisyon gol olmaz ezberledim.
    Oyuncuya plase vurma konusunda antrenman verirsen vuruyorlar

Nesil
    2009
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Oyuncuya plase vurma konusunda antrenman verirsen vuruyorlar
    sorun sadece benim takımda olsa tamam diyecemde rakipte böyle.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

I'm the Special One. Arkadaş ne bahtsızsınız la siz bana burdaki hataların %95'i denk gelmedi heralde. Bir takım bocalaması sorunu oluyor arada onu da toparlıyorum fazla hasar almadan. Milletin başına neler gelmiş maşallah. Burayı okuyup her gece şükredip öyle yatıyorum
    Screw you guys, I'm goin' home

Sayfa 67 / 88 İlkİlk ... 1757656667686977 ... SonSon

Mesaj Yetkileri