Sayfa 67 / 439 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
1,981 ile 2,010 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yönetim artık nobre gibi transferler yapmaz... alırsa adı sanı duyulmuş ''yıldız'' bir adam alırlar daha doğrusu almalılar

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu kanıya nerden vardın ?
    hani bu sene adi sani duyulmamis admlar aldik ya ondandir belki lincoln linderoth falan

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    neondh nickli arkadaş ortamı burda fazla geremezsin artık dur
    arkadasım ben dusuncelerımı soluorum.gerılmek ısteyen arkadaslar gerılsılerı.ben gerceklerı solerım.her takımla ılgılı ne dusunuosam onu solerım.futbolcuları tanımadan sadece fanatık duyguların ıcınde yorum yapan kısıle bana tepkı gosterırler.ama bu bahsettıklerı yıldız futbolcular takımlarını nereye tasımıs gercekte ne yapmıs buna dıkkat etmek gerekır.dun bu konu hakkında cevap vermıstım.yıldız denıle oyuncularla uefa da sampıyonlar lıgınde kac tur gecılmıstır.ama her oyuncuya kafana gore yıldız demekte ozgursun.gorelım bakalım avrupada kımı yenebılcek bızım yıldızlarımız.bekleyelım ve gorelım.ondan sonra konusuruz.

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Yönetim artık nobre gibi transferler yapmaz... alırsa adı sanı duyulmuş ''yıldız'' bir adam alırlar daha doğrusu almalılar
    Nobre gibi transferler yapmaz diyorsun ama Nobre Fenerbahce'ye PVH'den beri en cok faide saglayan forvetdi. Bence yildiz almaktansa takimin futboluna iyi uyum sagliyabilecek bir oyuncu almak daha mantikli.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    bu ziya doğanın kafa hiç değişmeyacek sanırım yine defans oyuncusu alıyor trabzonspor atık futbolcu çöplüğü değil.orhan ak,tolga seyhan,serkan balcı daha başka kim gelecek.ziya hoca az vizyonunu genişlet hep eski futbolcularını getir takıma aman yabancı futbolcu keşferdersin gitmeni 4 gözle bekliyorum ziya hoca

3 ön libero oyayan adamdan ne beklenirki... dünyada 3 ön libero oynayan tek takımız!!!

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Bilmeden konuşmayalım..
    neyi biLicem

her sey ortada

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Abdülharici kardes yorumlarına dikkat................

Arkadaslar özhan canaydın operasyon yaptı haberı yalan ortalıgı karıstırmak isiyorlar bunula ilgili suan basıntoplantısı var....

Sayın canaydın birileri iyi giden seylere comak sokmaya calısıyorlar dedi..

Transfer konusunda Adnan polat şöyle dedi;Türkiyeyi ve türk futbolunu heyacanlandıracak birini almak için ugrasıyoruz dedi.....

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by neondh View Post
    arkadasım ben dusuncelerımı soluorum.gerılmek ısteyen arkadaslar gerılsılerı.ben gerceklerı solerım.her takımla ılgılı ne dusunuosam onu solerım.futbolcuları tanımadan sadece fanatık duyguların ıcınde yorum yapan kısıle bana tepkı gosterırler.ama bu bahsettıklerı yıldız futbolcular takımlarını nereye tasımıs gercekte ne yapmıs buna dıkkat etmek gerekır.dun bu konu hakkında cevap vermıstım.yıldız denıle oyuncularla uefa da sampıyonlar lıgınde kac tur gecılmıstır.ama her oyuncuya kafana gore yıldız demekte ozgursun.gorelım bakalım avrupada kımı yenebılcek bızım yıldızlarımız.bekleyelım ve gorelım.ondan sonra konusuruz.
    Schalke Appiah'tan vazgeçti !
    Aylardır Appiah'ı renklerine bağlamak için uğraşan Schalke, en sonunda pes etti.
    1 Ağustos 2007 09:58
    Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Appiah’ta mutlu son. Sarı-Lacivertli kulübün yıldız oyuncusu Appiah’a transfer sezonunun başında kancayı takan ve uzun süredir Ganalı futbolcunun peşinde olan Schalke sonunda geri adım attı.

Bundesliga ekibinin hayallerini suya düşüren gelişmeler sırasıyla Fenerbahçe’nin kulüple iletişime geçmeden doğrudan oyuncuya teklif götüren Schalke’yi FIFA’ya şikayet etmesi ve Alman kulübünden Appiah’a karşılık Kuranyi’yi istemesi oldu.

Konu hakkında açıklama yapan Schalke genel menajeri Andreas Müller, Brezilya asıllı Alman golcünün takım için önemini vurgularken, “Koşullar ne olursa olsun, Kuranyi’yi satmayı düşünmüyoruz. O, kadromuzdaki en önemli oyunculardan bir tanesi. Takımın sistemindeki anahtar isimlerden biri” şeklinde konuştu. Fenerbahçe’nin Ganalı yıldızı elinde tutmak için verdiği mücadeleye de saygı duyduğunu belirten Müller, “Son gelişmelerden sonra Appiah’ı kadrolarında tutmak istemelerini Fenerbahçe’nin son kararı olarak algılıyoruz ve bunu kabulleniyoruz” dedi.
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    neyi biLicem

her sey ortada
    Sen Trabzonspor'un kaç maçını çıplak gözle seyrettin?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    saha man utd den ayrılmaz ayrılsa bile ingiltere dışına çıkmaz bence gs adı sanı duyulmamış biri alıcak kesin hatta %99.9
    Galatasaray'ın transferleri ile sen ilgileniyorsun herhalde.

Fatih Tekke kime geliyor?

Tekke, Türkiye’ye dönmeyi kafasına koymuş durumda. Hangi takımla temasta...

Zenit’te yılda 2 milyon Euro garanti para aldığı için takımda fazla sempati ile karşılanmayan Fatih Tekke, Türkiye’ye dönmeyi kafasına koymuş durumda. Yaklaşık 2 haftadır Başkan Sergei Fursenko’dan randevu talebinde bulunan yıldız oyuncu geçtiğimiz günlerde, “Dinamo Moskova ile oynanacak derbinin ardından görüşelim'' yanıtını aldı. Zenit’in Fatih’in bonservisi için 7.5 milyon Euro talep ettiği, Milli futbolcu ile menacerinin rakamı 5 milyona düşürmeyi planladığı kaydedildi.

Ya Fener ya Cim Bom
    Trabzonspor’un sözleşmeye koydurduğu, “1 yılı doldurmadan Türkiye’ye dönemez'' maddesinin de süresi artık dolmak üzere. Şu anda harıl harıl golcü arayan Fenerbahçe ve Galatasaray’a göz kırpan Fatih Tekke’nin yeni sezonda iki devden birinin formasını giyeceği ileri sürülüyor. Fenerbahçe Yönetimi bu transferi sürekli yalanlarken, Sarı-Kırmızılılar, “Fatih’i kim istemez'' düşüncesinde. Önümüzdeki günler flaş gelişmelere gebe. Fatih’in tek korkusu Trabzon’un tepkisi.

acaba fatih i mi alcaz?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    saha man utd den ayrılmaz ayrılsa bile ingiltere dışına çıkmaz bence gs adı sanı duyulmamış biri alıcak kesin hatta %99.9
    mahoo'nun dediği gibi duyulmamış transferler yaptıkya hep duyulmuş transfer yaparsak ne olur diye düşünüyorum
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Felkampın Sözleri.......

Feldkamp, yeni transferler yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine şunları kaydetti:
    "Biz şu anda transfer yapmak istiyoruz. Hatta UEFA'da oynayacağımız ilk maçta görev yapabilecek bir futbolcu almayı düşünüyoruz. Takıma iki yeni futbolcu gelebilir."

Forvet transferinin Avrupa'dan mı yoksa Güney Amerika'dan mı yapılmasını istediğinin sorulması üzerine Feldkamp, “İyi bir transfer istiyorum. Nereden geleceği önemli değil. Tabii ki her hoca futbolcusuyla konuşabilmek, onunla iyi uyum sağlayabilmek ister. Ama benim için daha önemli olan futbolcunun iyi olması” dedi.

Feldkamp, bütün dünyayı gezerek futbolcu arayacak hocalardan olmadığını belirterek “Futbolcuları yoktan var etmek mümkün değil. Şu anda sahip olduğumuz futbolcularla bu işi yapmaya çalışacağım” diye konuştu.

Kaynak: Dha-AA

Adnan polatın sözleri........

Transfer konusunda Adnan polat şöyle dedi;Türkiyeyi ve türk futbolunu heyacanlandıracak birini almak için ugrasıyoruz dedi

Kaynak:Gs tv canlı verdi.........

alexin 4.senesi yeni sene türk olurmu acaba olursa yeni sene + dan bi yabancı daha transfer edebilirs bi sene sora da serbesetlik çıkacak zaten fenerbahçemizin önü açılacak we gelsin yıldızlar genç yetenekler

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kalli Galatasaray için bir milat oldu Ben Saha'nın gelebileceğini düşünüyorum
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    alexin 4.senesi yeni sene türk olurmu acaba olursa yeni sene + dan bi yabancı daha transfer edebilirs bi sene sora da serbesetlik çıkacak zaten fenerbahçemizin önü açılacak we gelsin yıldızlar genç yetenekler
    Alex milli takımında oynadı türk olamaz

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    olur ancak 5. senesinin sonunda olur
    milli olmasaydı nobre gibi 2.5 senede türk olurdu
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by neondh View Post
    sana cevap vermeye cesaret edemiyorum

adnan polat gs tv de bole diosa gercekten super bi transfer yakindir
    umarım bu ısım morıentes olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan polat Özhan canaydınla düzenlidigi basın toplantısında transfer hakkında şunları söyledi........

!.İKİ TRANSFER.

Yeni sezon öncesi Kalli'nin kendilerinden transfer talebinde bulunduğunu belirten Polat, "Transfer ile ilgili hocamızın iki mevkiiye talebi var.. Araştırmalarımız sürüyor.. Olacağı konusunda garanti bir durum yok.. Bu saatlerde oyuncu transfer ederken bir çok şartı gözden geçirmeniz gerekiyor.. Bizim heyetimiz Galatasaray'a Türk futboluna heyecan verecek bir oyuncu transferi için çalışıyor.. Bunu da yapacağız.." diyerek transfer müjdesi verdi

Polat Boş laf etmez...........

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Adnan Baba açık açık mesaj vermiş
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by remake View Post
    Nobre gibi transferler yapmaz diyorsun ama Nobre Fenerbahce'ye PVH'den beri en cok faide saglayan forvetdi. Bence yildiz almaktansa takimin futboluna iyi uyum sagliyabilecek bir oyuncu almak daha mantikli.
    yıldız futbolcular zaten uyum sağlar özellikle brezilyalı olursa
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    milli takımda oynayamaz ama türk vatandaşı olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    olur ancak 5. senesinin sonunda olur
    milli olmasaydı nobre gibi 2.5 senede türk olurdu
    Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post

milli takımda oynayamaz ama türk vatandaşı olabilir
    Mondragon Türk yapılmaya çalışıldı geçen sezon ama Milli takım'da oynadığı için olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kendi milli takımında oynayan oyuncular, Türk olamıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah..Hadi bakalım..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar rahatsız olduğunuz mesajları zil botununa tıklayarak bizlere bildirebilirsiniz.

Burada o mesaja siz de cevap verirseniz aynı cezayı almanız yüksektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Mondragon Türk yapılmaya çalışıldı geçen sezon ama Milli takım'da oynadığı için olmadı.
    evet haklısın kardeş o 5 yıl kuralı FM'de geçerli
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar milli takım ayrı vatandaşlık ayrı... yabancı bir oyuncu ister milli takım oynamış veya oynamamış olsun 5 sene Türkiye'de kalırsa isterse vatandaşlık müracaatı yapabilir örnek vereyim; uche,kingston,alouim boukar,balic,bolic....

bi forvet bi de???

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    bi forvet bi de???
    Kişisel tahminim sol kanat.. Genelde sağ tarafı kullanıyoruz atak yaparken, sol taraf biraz pasif kalıyor sanki..

Mesaj Yetkileri