Yönetim artık nobre gibi transferler yapmaz... alırsa adı sanı duyulmuş ''yıldız'' bir adam alırlar daha doğrusu almalılar![]()
Yönetim artık nobre gibi transferler yapmaz... alırsa adı sanı duyulmuş ''yıldız'' bir adam alırlar daha doğrusu almalılar![]()
arkadasım ben dusuncelerımı soluorum.gerılmek ısteyen arkadaslar gerılsılerı.ben gerceklerı solerım.her takımla ılgılı ne dusunuosam onu solerım.futbolcuları tanımadan sadece fanatık duyguların ıcınde yorum yapan kısıle bana tepkı gosterırler.ama bu bahsettıklerı yıldız futbolcular takımlarını nereye tasımıs gercekte ne yapmıs buna dıkkat etmek gerekır.dun bu konu hakkında cevap vermıstım.yıldız denıle oyuncularla uefa da sampıyonlar lıgınde kac tur gecılmıstır.ama her oyuncuya kafana gore yıldız demekte ozgursun.gorelım bakalım avrupada kımı yenebılcek bızım yıldızlarımız.bekleyelım ve gorelım.ondan sonra konusuruz.
Abdülharici kardes yorumlarına dikkat................
Arkadaslar özhan canaydın operasyon yaptı haberı yalan ortalıgı karıstırmak isiyorlar bunula ilgili suan basıntoplantısı var....
Sayın canaydın birileri iyi giden seylere comak sokmaya calısıyorlar dedi..
Transfer konusunda Adnan polat şöyle dedi;Türkiyeyi ve türk futbolunu heyacanlandıracak birini almak için ugrasıyoruz dedi.....
Schalke Appiah'tan vazgeçti !
Aylardır Appiah'ı renklerine bağlamak için uğraşan Schalke, en sonunda pes etti.
1 Ağustos 2007 09:58Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Appiah’ta mutlu son. Sarı-Lacivertli kulübün yıldız oyuncusu Appiah’a transfer sezonunun başında kancayı takan ve uzun süredir Ganalı futbolcunun peşinde olan Schalke sonunda geri adım attı.
Bundesliga ekibinin hayallerini suya düşüren gelişmeler sırasıyla Fenerbahçe’nin kulüple iletişime geçmeden doğrudan oyuncuya teklif götüren Schalke’yi FIFA’ya şikayet etmesi ve Alman kulübünden Appiah’a karşılık Kuranyi’yi istemesi oldu.
Konu hakkında açıklama yapan Schalke genel menajeri Andreas Müller, Brezilya asıllı Alman golcünün takım için önemini vurgularken, “Koşullar ne olursa olsun, Kuranyi’yi satmayı düşünmüyoruz. O, kadromuzdaki en önemli oyunculardan bir tanesi. Takımın sistemindeki anahtar isimlerden biri” şeklinde konuştu. Fenerbahçe’nin Ganalı yıldızı elinde tutmak için verdiği mücadeleye de saygı duyduğunu belirten Müller, “Son gelişmelerden sonra Appiah’ı kadrolarında tutmak istemelerini Fenerbahçe’nin son kararı olarak algılıyoruz ve bunu kabulleniyoruz” dedi.
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Fatih Tekke kime geliyor?
Tekke, Türkiye’ye dönmeyi kafasına koymuş durumda. Hangi takımla temasta...
Zenit’te yılda 2 milyon Euro garanti para aldığı için takımda fazla sempati ile karşılanmayan Fatih Tekke, Türkiye’ye dönmeyi kafasına koymuş durumda. Yaklaşık 2 haftadır Başkan Sergei Fursenko’dan randevu talebinde bulunan yıldız oyuncu geçtiğimiz günlerde, “Dinamo Moskova ile oynanacak derbinin ardından görüşelim'' yanıtını aldı. Zenit’in Fatih’in bonservisi için 7.5 milyon Euro talep ettiği, Milli futbolcu ile menacerinin rakamı 5 milyona düşürmeyi planladığı kaydedildi.
Ya Fener ya Cim Bom
Trabzonspor’un sözleşmeye koydurduğu, “1 yılı doldurmadan Türkiye’ye dönemez'' maddesinin de süresi artık dolmak üzere. Şu anda harıl harıl golcü arayan Fenerbahçe ve Galatasaray’a göz kırpan Fatih Tekke’nin yeni sezonda iki devden birinin formasını giyeceği ileri sürülüyor. Fenerbahçe Yönetimi bu transferi sürekli yalanlarken, Sarı-Kırmızılılar, “Fatih’i kim istemez'' düşüncesinde. Önümüzdeki günler flaş gelişmelere gebe. Fatih’in tek korkusu Trabzon’un tepkisi.
acaba fatih i mi alcaz?
Felkampın Sözleri.......
Feldkamp, yeni transferler yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine şunları kaydetti:
"Biz şu anda transfer yapmak istiyoruz. Hatta UEFA'da oynayacağımız ilk maçta görev yapabilecek bir futbolcu almayı düşünüyoruz. Takıma iki yeni futbolcu gelebilir."
Forvet transferinin Avrupa'dan mı yoksa Güney Amerika'dan mı yapılmasını istediğinin sorulması üzerine Feldkamp, “İyi bir transfer istiyorum. Nereden geleceği önemli değil. Tabii ki her hoca futbolcusuyla konuşabilmek, onunla iyi uyum sağlayabilmek ister. Ama benim için daha önemli olan futbolcunun iyi olması” dedi.
Feldkamp, bütün dünyayı gezerek futbolcu arayacak hocalardan olmadığını belirterek “Futbolcuları yoktan var etmek mümkün değil. Şu anda sahip olduğumuz futbolcularla bu işi yapmaya çalışacağım” diye konuştu.
Kaynak: Dha-AA
Adnan polatın sözleri........
Transfer konusunda Adnan polat şöyle dedi;Türkiyeyi ve türk futbolunu heyacanlandıracak birini almak için ugrasıyoruz dedi
Kaynak:Gs tv canlı verdi.........
alexin 4.senesi yeni sene türk olurmu acaba olursa yeni sene + dan bi yabancı daha transfer edebilirs bi sene sora da serbesetlik çıkacak zaten fenerbahçemizin önü açılacak we gelsin yıldızlar genç yetenekler
Kalli Galatasaray için bir milat olduBen Saha'nın gelebileceğini düşünüyorum
![]()
I'm back...
adnan polat gs tv de bole diosa gercekten super bi transfer yakindir
umarım bu ısım morıentes olur![]()
Adnan polat Özhan canaydınla düzenlidigi basın toplantısında transfer hakkında şunları söyledi........
!.İKİ TRANSFER.
Yeni sezon öncesi Kalli'nin kendilerinden transfer talebinde bulunduğunu belirten Polat, "Transfer ile ilgili hocamızın iki mevkiiye talebi var.. Araştırmalarımız sürüyor.. Olacağı konusunda garanti bir durum yok.. Bu saatlerde oyuncu transfer ederken bir çok şartı gözden geçirmeniz gerekiyor.. Bizim heyetimiz Galatasaray'a Türk futboluna heyecan verecek bir oyuncu transferi için çalışıyor.. Bunu da yapacağız.." diyerek transfer müjdesi verdi
Polat Boş laf etmez...........
Adnan Baba açık açık mesaj vermiş![]()
I'm back...
Kendi milli takımında oynayan oyuncular, Türk olamıyor..
İnşallah..Hadi bakalım..
Arkadaşlar rahatsız olduğunuz mesajları zil botununa tıklayarak bizlere bildirebilirsiniz.
Burada o mesaja siz de cevap verirseniz aynı cezayı almanız yüksektir.
"YÜCE ATATÜRK"
arkadaşlar milli takım ayrı vatandaşlık ayrı... yabancı bir oyuncu ister milli takım oynamış veya oynamamış olsun 5 sene Türkiye'de kalırsa isterse vatandaşlık müracaatı yapabilirörnek vereyim; uche,kingston,alouim boukar,balic,bolic....
bi forvet bi de???