Gerrard niye oynamıyor yahu, ayda yılda bir gözümüzün pası silinecekti offf.
Gerrard niye oynamıyor yahu, ayda yılda bir gözümüzün pası silinecekti offf.
Suarez'in Copa America'sı var anlayış gösterebilirim de Gerrard ne ayak![]()
Gerrard sakat diye mi oynamıyor yoksa lig için dinlendiriliyor mu ? Oynasa güzel olurdu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gerard 2 ay sakatlanmıştı galiba yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
Gerrard geçen sezonun son bölümünden beri sakat. Asya kampına da götürülmedi. Burda da oynamaz diye düşünüyorum. Tabi kesin bilgi değil.
Geçmiş olsun o zaman![]()
Bende Everton formamla Galatasaray tribününde yer almak isterdim (:
Gel Faruk'um gel![]()
Yalnız Ayhan'a hemen dakika 1 adam ol lan 1 yapmış.![]()
Yakında antrenmanda Ayhan'ı sakatlarsa şaşırmayın![]()
Birbirinden güzel, keyifli eğlenceli bir o kadar da anlamlı pankartlar var. Muslera'ya da bir pankart varmış. Yarın ola hayrola@Umut Öfkeli
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ve büyük gün geldi. 96 gün sonra tekrar TT Arena'ya gidiyorum40 liralık biletler tükenmişti dün. Stad baya dolu olacak anlaşılan. Hem yeni transferler olması sebebiyle hem de sezonun ilk maçı olması sebebiyle çok iyi bir hava olacağından şüphem yok
Kaan ve benden başka gelen var mı ?
Arkadaşlar maçı yine Euro Futbol veriyor değil mi ?
zemlin kardeşim hazırlık maçlarını D-Smart veriyor bizimReal maçını da onlar verecek...Yine internete kaldık
![]()
Formaları giydik , atkıları çıkardık You Will Never Work Alone ve Nevizade'yi tekrarlıyoruz . Müthiş bir maç olacağı kesin ve müthiş bir organizasyon. İmparator ilk defa Aslantepe'de .
Liverpool 11'i Doni, Flanagan, Kelly, Kyrgiakos, Robinson, Poulsen, Shelvey; Degen, Cole, Insua Carroll
nerden izleyebiliriz
D-Smart Euro Futbol , Liverpool TV .
Galatasaray: Aykut, Caglar, Gökhan, Ujfalusi, Arda, Melo, Selçuk, Ceyhun, Aydın, Elmander, Baros
Bune yahu Aydın niye oynuyor...Kazım'la başlansaydı keşke...
Aykut
Ujfa--Ceyhun--Zan--Çağlar
Aydın--Melo--Selçuk--Arda
Baros--Elmander
Böyle oynuyoruz. Aydın gereksizi olmasaydı keşke.![]()
Aydın yerine Sabri olaydı, Kazım olaydı, Emre Çolak olaydı Aydın olmayaydı.![]()
Servet niye yok acabaAydın'ın da son şansı sanırım.
Kazım oynuyor.
Kazım var bu arada Aydın ise yok güzeeel...
Servet'de var siz nerden aldınız bu ilk 11leri![]()