Transferde çok geç hamleler yapıyoruz yine, her sene aynı şey umarım Avrupa maçlarında bir sıkıntı olmaz
Transferde çok geç hamleler yapıyoruz yine, her sene aynı şey umarım Avrupa maçlarında bir sıkıntı olmaz
Fenerbahçe, Diego ile bir çok konuda anlaşmaya varmış durumda (CNNTURK)
Gel gel gel gel gel : )
...
Yav bu Diego alex'in mevkisinde oynamıyor muydu ? Napıcaz bu adamı biz.
Diego gider bizim takıma. MC'de oynar, çirkef adam bu![]()
Burak
Yav gelse kapımız açıkta hiç sanmıyorum.![]()
diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık![]()
Ayın 20'sinde Diego haberini gördüm de pek mantıklı gelmediği için paylaşmadım. Hem Aykut Kocaman bir defans bir orta saha alacaklarını söylediği için, hemde tavan ücret 2.8 milyon euro prensibinden dolayı mantıksız geldi. Haberde Diego'nun istediği ücretin 6 milyon Euro olduğu ve aşağı çekebileceği yazıyor. İnse inse kaça inecek ki, hadi 4 milyona insin, gene çok fazla.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=27653
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Diego, Alex, Baroni maşallah bir de Kuyt'u forvet arkası oynatma fikri oluşsa hangi biri oynayacak. Daha genç oyuncuları saymadım bile.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Diego çok gereksiz olur o bölgede Alex var zaten.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Fransız le10sport'un internet sitesinde yer alan haberde; Paris Saint Germain ile ipleri kopma noktasına gelen 22 yaşındaki savunma oyuncusu Mamadou Sakho ve forvet hattında görev yapan Guillaume Hoarau için sarı-lacivertli ekibin devrede olduğu belirtildi.
iyice abarttilar artik ne yazacaklarini sasirdilarHoarau neysede Sakho nedir abi o adami Türkiye'ye getirmek o kadar kolay mi
bunlarin yaninda birde Gomis'i alacakmisiz
![]()
Sakho'mu amin amin.![]()
Sakho hiç gelir mi ya.Neyse en azından Avrupa'nın bizi bu kadar büyük görmesi hoşuma gidiyor.![]()
Sakho takımdan ayrılacağını açıkladı forma şansı bulamazsa , zaten forma şansı bulamıyordu , ikinci plana düşmüştü thigo silva'nın gelmesiyle 3.plana düştü takımda.
Direk Fm'den düşünmeyin adamları , silva daha transfer olmadan açıklamıştı sakho , büyük takımlar istemediği sürece olabilir.
Kadrosunda 6 tane üst düzey stoper var PSG'nin , o açıdan bakarsak Sakho ayrılmak ister evet de bakalım bizi tercih eder mi , ya da biz gerçekten onu istiyor muyuz ?![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Hangisini seçsek Rolando mu Sakho mu Mbiwa mı ?![]()
Fenerbahçe Melo ile ilgili Kap'a bildirim yaptı: ''Melo haberleri doğru değil..Oyuncuyla ilgimiz yok
...
Tuncay Şanlı Wolfsburg ile olan sözleşmesini fesh etti.
https://www.vfl-wolfsburg.de/info/ak...ufloesung.html
Gelir mi acaba ?
...
Tuncay bonservissiz gitti, bonservissiz geri döner. Şimdiden hayırlı olsun.
Bu arada daha önce yazıldı mı bilmiyorum.Hamburg başkanı Badelj'i istiyoruz ancak transfer icin Fenerbahçe'yle yarısıyoruz demis.
Tuncay Fener'e gelecek içimde öyle bir his var.
Badelj süper olur.4.5milyon€'dan bahsediliyor iyi bir rakam.
krasic cardozo felan derken tuncay la kandiracaklar bizi anlasildi![]()
Badelj'i alalım Badelj'i gerisini boşverelim. İlk olarak şu çocuğu alıp rahata erelim. İnanılmaz olur orta sahamız için.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Milan Badelj var dediler geldik.
badelj'in adının geçmesi bile aykut hocanın bu işten anladığını gösteriyor.
Fm'de çok iyi bu adam yoksa...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Zagreb'te izleyen var mı Badelj'i?Çok istendiğine göre sanırım izlediniz.Nedir özellikleri?Hücum yönümü ağır basıyor?Ben izlemediğimden soruyorum.