Gökhan Töre'yi de son dakika vermemişler miydi bunlar?
Gökhan Töre'yi de son dakika vermemişler miydi bunlar?
+ para ve oyuncu imis ya aydin ya servet diyorlar![]()
İkiside gitsin lazım değiller zaten
Yiğit ise iyi oldu.Kazım'ı takımdan kessin yeter.Yetenekli bir oyuncu.Fatih hoca onuda parlatıcaktır.Kim bilir geri dönen Mehmet Batdal bile katkı verir belki.
Resmi bir açıklama gelmedi henüz .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ntv Spor dediyse resmidir![]()
![]()
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Borsayada bildirildi.
GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA
Galatasaray Kulübü, Yiğit Gökoğlan'ın transferi hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na da açıklama yaptı.
Yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Yiğit Gökoğlan ve kulübü Manisaspor Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir" denildi.
Shaqiri'de gelir inşallah.Fatih hoca ve Ünal başkanın söylediklerine bakarsak Shaqiri transferi olabilir.Bugün ntvspor Basel'in 12m£ istediğini söyledi.Biz 10m£ veriyormuşuz.Fiyatta anlaşılırsa oyuncu gelmek istiyormuş.
Shaqiri harika olur.Birde Gaziantep'ten Muhammet Demir'i alsak varya bu takım 3-4 sene içinde dehşet olur.Şimdi de dehşet gerçi![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Resmi sitemiz , görüşmelere başlandığını açılamış Manisa ile.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Shaqiri"de Gelcek Rahat olun![]()
Firat Gunayer ; Gs Manisaspor'dan Yiğit Gökoğlan'ı 5 yıllığına renklerine bağladı.Gs'nin bonservis bedeli olarak 2.8 milyon euro ödeyeceği öğrenildi
Yiğit Gökoğlan az önce geldi İstanbul'a.
Gs'nin Manisaspor'dan transfer ettiği Yiğit Gökoğlan İstanbul'da:''Forma rekabetinden çekinseydim Gs'ye gelmezdim.Hedefim milli takım''
Shaqiri de gelir umarım.Kazım da kulübede bile barınamaz böylece.
ibrahim seten ; SHAQİRİ: G.Saray, Basel'le 8 milyon Euro artı 2 milyon CL bonusu karşılığı anlaştı.. Shaqiri ile son görüşme yapılıyor. En geç yarına biter!
offf shaqiri offf.gelse süper olur...
Yalnız ben yiğit'in aydın dan bi farkının olmadığını düşünüyorum...
Hulk gibi fiziği var Shaqiri'nin. Gelse bu ligi sallar.
Yiğit gökoğlan kulübeye iyi alternatif olur en fazla bence.Geniş alanda oynayan bir oyuncu gsde zorlanabilir.Shaqiri her türlü gider![]()
NTV Spor'da geçen habere göre, İngiliz gazeteleri Galatasaray'ın Dirk Kuyt için 8 milyon sterlinlik teklif yapacağını söylemiş.
Kuyt...Kuyt da shaqiri de bu ligi sallarlar.İkisinden biri gelir umarım!!!
Kuyt gelmez umarim.
Shaqiri o paraya alınırsa bence çok iyi iş başarmış olur GS
Süper Lig'in lideri, forvete de birtakviye için düğmeye bastı.
Süper Lig’de zirveyi elinde bulunduran ve şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen Galatasaray’da gündeme sürpriz bir ismin daha geldiği ortaya çıktı. Alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen ve geleceğe yönelik de planlar yapan Sarı-Kırmızılılar’ın hocası Fatih Terim’in golcüsünü İngiltere’de bulduğu öğrenildi. Premier Lig ekiplerinden Newcastle’da forma giyen 24 yaşındaki Tunus asıllı Fransız Ben Arfa için çalışmalar başladı. Bu sezon 10 maçta oynayan ve 1 golü ulunan Arfa’nın kulübüyle sözleşmesi 2015’e kadar sürüyor. Ben Arfa’nın Galatasaray fikrine sıcak baktığı, ancak ciddi bir sakatlık geçirdiği dönemde kendisiyle uzun soluklu yeni sözleşme yapan Newcastle kulübünün uygun şekilde ikna edilmesine büyük hassasiyet gösterdiği bildirildi.
Hatem Ben Arfa ile ilgilendiğimizi düşünmüyorum.Gelmesini de istemiyorum zaten.Shaqiri olursa gerçekten iyi olacak.Yalnız Shaqiri transferi olursa Milan Baros kesilecek büyük bir ihtimalle umarım Sercan iyi oynar Baros'un yerinde yoksa çok sıkıntı çekeriz.
Manisaspor Kulübü profesyonel futbolcularından Yiğit İsmail Gökoğlan ile 2011-2012 2. yarı sezonundan başlamak üzere 4.5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcunun eski kulübü Manisaspor Kulübü'ne 2.500.000 EUR tutarında transfer ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2011-2012 sezonunda 600.000 TL, 2012-2013 sezonunda 800.000 TL, 2013-2014 sezonunda 900.000 TL, 2014-2015 sezonunda 1.000.000 TL ve 2015-2016 sezonunda 1.100.000 TL sabit transfer ücreti ve ilgili sezonlar için sırasıyla 10.000 TL, 15.000 TL, 20.0000 TL, 25.000 TL ve 25.000 TL maç başı ücreti ödenecektir. Ayrıca, 2012-2013 sezonundan itibaren Futbolcu eğer ilgili sezonlarda 20 ve daha fazla resmi müsabakada yer almış olur ise her sezon sırasıyla 100.000 TL, 250.000 TL, 300.000 TL ve 400.000 TL ödeme alacaktır.
Kulube biraz fazla olmus gibi 1.5m ve aydini versek daha iyi olurdu oyuncugunun alcagi parada gayet uygun euro degil tl uzeri.
hadi hayirli olsun
![]()