Bu sağdamı oynuyor soldamı
Bu sağdamı oynuyor soldamı
Sağda oynuyor...Solda da oynayabilir diye biliyorum ama Emre varken sağda oynayacaktır...
Asil mevkisi sag kanat solda oynuyormu bilmiyorum
Shaqiri icin Stoch tarzinda diyebilir miyiz acaba? Ya da ayarinda. Isvicre Liginin seviyesi belli, istenen bedel yuksek gibi geldi bana ama alicaksan da sabirli olman gerekir. Hemen verimli olur mu bilemem.
Stochdan daha güçlü ama hızlımı bilmiyorum
Hadi hayirli olsun.Fatih Terim cok istiyodu bir bildigi vardir.
Shaqiri Hayirli Olsun![]()
Shaqiri kesin mi yahu hemen hayırlı olsunlar uçuşmuş![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Basel Baskani "Galatasaray 10 milyon'un altinda bir rakam teklif etti. Bu rakamin az oldugunu söyleyecegiz onlara"
http://bazonline.ch/sport/fussball/G...story/11507822
Ibrahim seten ;
SHAQIRI SON DAKİKA: G.Saray ile prensipte anlaşma noktasına gelen Basel, Shaqiri'ye G.Saray'a gidip gitmek istemediğini soruyor. GS bekliyor
Tamam Shaqiri gelsin de nasıl bi kadro olucak, kimi kesicek Fatih Terim. Hadi Afrika kupası bitene kadar Eboue yerine oynar. Peki Eboue gelince n'olcak ? Elmander mi Baros mu Melo mu Ujfalusi mi Eboue mi Muslera mı kim oynamayacak ?
Screw you guys, I'm goin' home
Tabiki baros kesilcek.
Baros kesilirse 4-5-1 e döneriz ve bu hiç de hoş olmaz.Elmander 2 forvette göze çarpıyor,diğer türlü hücumda sıkıntı yaşadık hep.Gerçi Rieira ve Kazım oynuyordu o zamanlarda kenarlarda ve çizgiye yapışıyorlardu.Emre ve Shaqiri gibi iki tane içe kat edebilen isimle 4-5-1 nasıl durur bilmiyorum.
Shaqiri Stoch benzetmeleri komik geldi bana. Çünkü Shaqiri potansiyel olarak ciddi anlamda önemli bir oyuncu.Zaten Galatasaray'a da geleceğine inanmıyorum benAma gelirse de 2. Riberry olabilir ,hazır olun bence.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Shaqiri için ciddi bastırıyoruz.Oyuncuya istediği düzeyde bir rakam verilirse biter bu transfer.
Basel Başkanı doğruladı...
İsviçre basınında çıkan haberlere göre, Galatasaray'ın 10 milyon frank (yaklaşık 9 milyon euro) değerinde bir teklif yaptığı yazıldı. Konuyla ilgili konuşan Basel başkanı Bernhard Heusler de: "Türklerin teklifini aldık. Şu an da düşünüyoruz. Shaqiri gibi bir oyuncuyu hemen ve bu fiyata satmaya hazır değiliz." sözlerini kullandı. İsviçre ekibinin oyuncuları için 15 milyon euro istediği konuşulan haberler arasında.
'Her zaman Galatasaray'a hayranlık duymuşumdur'
Genç yıldız için de yıllık 4 miyon frank (5 milyon euro) ödeneceğini belirten gazetelerde Shaqiri'nin açıklamalarına da yer verildi: "Ben her zaman Galatasaray gibi başarılı bir kulübe ve Fatih Terim gibi mükemmel bir teknik adam hayranlık duymuşumdur. Muhakkak teklif geldiğinde Türkiye'ye gitmeyi düşünmüyordum ancak teklifin içeriğine bakınca oturup düşünmek gerekiyor."
Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Adana Demirspor karşılaşaması sonrasında düzenlediği basın toplantısında Fatih Terim de Shaqiri'yi istediğini dile getirmişti: "Shaqiri'yi tabii ki istiyorum. Temmuz ayında hafif geçtik, ama bu sefer ciddi şekilde istiyoruz. Kulübümüzün hamlesi var." İsviçre ekibinden yapılan açıklamalar da bu resmi girişimin gerçekleştiğini doğrular nitelikte...
İsviçre basınında gündem Shaqiri
İsviçre basınında Galatsaray'ın yanı sıra özellikle Manchester United ve Bayern Münih'in de Shaqiri ile yakından ilgilendiği belirtildi. Transfer gündeminin başrolünde Shaqiri ve Xhaka isimleri yatıyor. Ekonomik darboğazdan çıkmak isteyen İsviçre temsilcisi, oyuncularını satarak kasasını doldurmayı planlıyor.
Transferler konusunda yorumlarda bulunan Baselli taraftarlar ise kulübün üzerinde yoğun bir baskı oluşturmuş durumda. Shaqiri'nin değerinin en az 15 milyon euro olduğunu savunan İsviçreli futbolseverler 10 milyon euro civarında olabilecek satışın byük bir yanlış olacağını savunuyor.
9 milyon euro + riera mantıklı olabilir
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Shaqiri Basel'den ayrılır bu sezon ama Galatasaray'a geleceğini sanmam.
Kop gel reis.![]()
Galatasaray director Sedef Köksal has said negotiations with Basel over an €8m move for Xerdan Shaqiri will soon be completed. Unbelievable.
En kısa süre içinde görüşmelerin tamamlanacağını ve Galatasaray'ın 8m euroluk bir teklif yaptığını söylemiş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Twittde biri yazmis tabi ne kadar dogru bilmem
Shaqiri: "Aslında Türkiye Ligine transfer olmak gibi bir niyetim yoktu. Ama Galatasaray çok büyük bir kulüp ve F.Terim büyük bir hoca."
Shaqiri gelirse Aygün bikini giyecekmiş.
unal basgan shakiriyi getircek
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yabancı statüsü ? Muslera-Ujfa-Eboue-Melo-Shaqiri-Elmander-Baros
Screw you guys, I'm goin' home
Baros ve ya Elmander birini keser Terim çok mu zor yahuhangisi formsuzsa onu çıkarır siz onu dert etmeyin yeterki gelsin adam
![]()
Baros kesik yer buyuk ihtimal. Shaqiri gelsin de oynayacak yer acilir![]()