Sayfa 677 / 896 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
20,281 ile 20,310 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kabul edeyim ben geçen yıl gönderilmesi gereken ilk oyuncunun Hakan Balta olduğunu düşünüyordum ama adam 3-4 ay içinde öyle bir evrim geçirdi ki sanki Hakan Balta gitti oraya genç,dinamik bir oyuncu geldi.(Ne zaman hareket çekmiş abi ? Benim bildiğim kameraya doğru giderken taraftarlar ona hareket çekti ) Son dediğini anlamadığım için yorum yapmayacağım Neyse aslında Milli Takım'ın sol bekinin kim olduğu önemli değil oynayan hakkını versin o yeter ama ortada ki Hakan Balta gerçeğini unutmamak lazım
    Yok tabii ki unutmamak lazım ama as oyuncu şu bu denecek bir fark yok arada.Ben bizim taraftarımız olup da Hasan Ali'ye as oyuncu diyene de kızıyorum aslında.Bunlardan birisi Carlos değil sonuçta.Hareket dediğim de 3-1 biten maçtaydı.Tek golünüzü atıp kale arkasına bir kol hareketi vardı Onun dışında severim
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Transfer haberleri bölümünde tartıştığınız şeye bakın.Krasiç diyorum Hasan Ali - Balta denklemi yapıyorsunuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Yok tabii ki unutmamak lazım ama as oyuncu şu bu denecek bir fark yok arada.Ben bizim taraftarımız olup da Hasan Ali'ye as oyuncu diyene de kızıyorum aslında.Bunlardan birisi Carlos değil sonuçta.Hareket dediğim de 3-1 biten maçtaydı.Tek golünüzü atıp kale arkasına bir kol hareketi vardı Onun dışında severim
    O zaman ayıp etmiş.Neyse yılda 1 kez gol attığından o hırsına verelim Ben zaten şu andan bahsettim abi zaten en fazla 2 yıl sonra Hasan Ali veya İsmail as formayı kapmış olacaklar.Hakan Balta'nın da veda edeceği zaman gelecek ama şu an değil.Neyse işte sonuç olarak Fenerbahçe geleceğe yönelik müthiş bir yatırım yaptı.Bir stoper ve orta saha gerekiyor.Konudan da çıkmayalım
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    O zaman ayıp etmiş.Neyse yılda 1 kez gol attığından o hırsına verelim Ben zaten şu andan bahsettim abi zaten en fazla 2 yıl sonra Hasan Ali veya İsmail as formayı kapmış olacaklar.Hakan Balta'nın da veda edeceği zaman gelecek ama şu an değil.Neyse işte sonuç olarak Fenerbahçe geleceğe yönelik müthiş bir yatırım yaptı.Bir stoper ve orta saha gerekiyor.Konudan da çıkmayalım
    Senede bir atıyor da hep bize denk geliyor
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ernst'i serbest bırakmış Bjk. Yaşına bakmadan alalım alternatif olur takımımıza. En azından iş ahlakı yüksek, sorumluluk alan bir orta sahamız olur. Cristian gibi saklanmaz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Ernst'i serbest bırakmış Bjk. Yaşına bakmadan alalım alternatif olur takımımıza. En azından iş ahlakı yüksek, sorumluluk alan bir orta sahamız olur. Cristian gibi saklanmaz.
    Kasımpaşa'ya transfer olmadı mı o ya?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kasımpaşa ile anlaştı diye biliyorum Ernst'i.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ernst kasimpasada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

gitti gül gibi oyuncu desenize
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

2 tane adam gibi ortasaha alalim yeter, stoperden de vazgectim. cristian gecen sezon ofansif anlamda umut verdi ama topal ve ikisi pek farkli degiller. kesinlikle ust duzey iki ortasaha sart, en kisa zamanda bu eksigi gideririz umarim.

İkinci maç için şu kadro şart:

Kuyt-Topal-Topuz-Stoch
    Alex-Sow

Eldeki kadroyla en iyisi bu. Topuz mutlaka bu takımda oynamalı, dün de gördük girince neleri değiştirdiğini, 3 senedir takımın banko oyuncusunu kesmek doğru değil. Orta sahaya dinamizm katıyor, gizli kahraman.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Kuyt-Topal-Topuz-Stoch
    Alex-Sow

Eldeki kadroyla en iyisi bu. Topuz mutlaka bu takımda oynamalı, dün de gördük girince neleri değiştirdiğini, 3 senedir takımın banko oyuncusunu kesmek doğru değil. Orta sahaya dinamizm katıyor, gizli kahraman.
    aynen katılıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Kuyt-Topal-Topuz-Stoch
    Alex-Sow

bu kadroyla çıkarsak yine dağılırız. 4 forvet oynuyoruz resmen. topuzun sağ kanatta ya da Caner'in sol kanatta oynaması şart. bana kalırsa ikisi de sahada olsun. Caner , Cristian'ın yapması gerekeni 10 kat iyi yapar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    bu kadroyla çıkarsak yine dağılırız. 4 forvet oynuyoruz resmen. topuzun sağ kanatta ya da Caner'in sol kanatta oynaması şart. bana kalırsa ikisi de sahada olsun. Caner , Cristian'ın yapması gerekeni 10 kat iyi yapar.
    cristian olmasında kim olursa olsun gerekirse caner solda topuz ortada olsun bizim halı saha takımında cristian dan daha iyi oyuncular var onu bizim takıma bile almayız..

Gole ihtiyacımız var beyler, tabii ki ofansif ağırlıklı kadroyla çıkacağız. Adamlara 0-0'ın yettiği ortamda kalkıp defansif kadroyla çıkarsan işte o zaman dağılırsın.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

daha ne dağılacağız adamlar bizi zaten dağıtmadımı?

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

yenileceksek adam gibi yenilelim ilk yarı rakip kaleyi göremedik.

yobo ve krasic kapa bildirildi

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Juventus Kulübü oyuncusu Milos Krasiç ve Everton Kulübü oyuncusu Joseph Yobo'nun transferi için görüşmelere başlanmıştır.

Krasice ne kadar ihtiyacımız var tartışılır

kuytu forvettemi kullanıcaz o zaman sow ne olucak sow forvet oyarsa kuyt ne olucak kuyt sağ kanatta oynarsa krasiç ne olucak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ortasaha transferi kaldı bir tek. Krasicin gelmesi Kuyt'ın forvet olarak düşünüldüğünü göstergesi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Haydi hayırlı olsun.

Defans hattı Yobo ile tamanlanmış oluyor böylece. Krasic sağ kanat oyuncusu diye biliyorum, bu durumda Kuyt forvete geçecek. Tek forvetli sistemde Kuyt bence yeterli olmaz, ama çift forvetli sistemde de Alex olmaz. Aykut Kocaman transfer ediyorsa illa ki planını yapmıştır, şahsen merak etmekteyim ideal dizilişi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu bildirim benim için yok hükmünde.. Orta saha lazımken halen gidip sağ açık alınıyor, forvet aranıyor..

Transfer taktiğini de anlayabilmiş değilim.. Yıllardır ne zaman zorda kalınsa ertesi gün 2-3 oyuncuyla anlaşılıyor.. Baştan yapsan da herkes rahat etse daha iyi değil mi? Allah korusun da elenirsek Diarra gelir bu takıma..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Haydi hayırlı olsun.

Defans hattı Yobo ile tamanlanmış oluyor böylece. Krasic sağ kanat oyuncusu diye biliyorum, bu durumda Kuyt forvete geçecek. Tek forvetli sistemde Kuyt bence yeterli olmaz, ama çift forvetli sistemde de Alex olmaz. Aykut Kocaman transfer ediyorsa illa ki planını yapmıştır, şahsen merak etmekteyim ideal dizilişi.
    Kuyt'ı 2 maçtır forvette gördük sanki tek forvet için yaratılmıştı adam indirdiği toplarla, paslarıyla falan İzlediysen bana katılırsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kuyt'ı 2 maçtır forvette gördük sanki tek forvet için yaratılmıştı adam indirdiği toplarla, paslarıyla falan İzlediysen bana katılırsın.
    Dünkü maça baktım ama elinde Sow varken Kuyt'ın ilk tercih olması da mantıklı gelmiyor. Sow daha uygun değil mi tek forvete, öldürücü son vuruşları var.

Tabii twitter'da yazıldığı gibi Stoch ve Sow'un gönderilme durumu varsa o zaman Krasic transferi çok mantıklı oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

vavvv

Kulübümüz, Everton'dan Yobo ve Juventus'tan Krasic'in transferi için görüşmelere başlandığını, Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...edium=facebook

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

10 milyona aldığımız adam yedek kalmamalı. sow satılacak bence.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bu saatten sonra çok da kıymeti yok.Yönetim bıktırdı artık beceriksizliği ve hamlelerinde geç kalmasıyla.
    Hala daha kanat forvet isimleri ön planda takımın ortasahada ne kadar eksik olduğu gün gibi ortadayken bir tane bile ortasaha haberi çıkmıyor. Belli ki girişim yok.Bu takıma ortasaha transferi olmaz Krasiç de alınırsa Aykut Kocaman -çok sevsemde- sepeti taksın koluna.Çünkü kanser edecek bizi demektir bu sene bu takım.

Takımdan Semih'in falan da alternatif sayılmaması lazım akşam ayağında top tutamıyor rakiple mücadeleye bile giremiyor o kadar mahkum oynamamızın sebeblerinden biri de oydu

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Sow da satılrısa gidip bu işi kim planlıyorsa bizzat elini sıkacam.Kamp dönemi bitmiş ligler başlıcak ön elemeler başlamış daha yeni transfer görüşmesi yapıyoruz 11 den adam göndermeyi düşünüyoruz.
    Sow un yerine Gomis yada Cardozo gelmeyecekse asla gönderilmemesi lazım.
    Kuyt forvette verimli olacak gibi ama çok skor yaratamayabilir daha ziyade asist ve topu ilerde tutmaya katkısı var.Asla bir sezon çıkartılmaz Semih'e güvenmek de tam anlamıyla intihar olur

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

3 iyi adamdan(sow,kuyt,krasiç) 2si oynayacak ve aralarında çok fark olmadığı için hiçbiri kulübüye mahkum kalmaz ilk 11 veya sonradan mutlaka sahada olurlar, forma da garanti olmamış olur, çift forvetle oynanacak maçlarımız olacağınıda varsayarsak verimliliği arttırabilecek iyi bir transfer olur Krasiç. Tabi öncelik bu transfer olmamalıydı o ayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kuyt'u bence zaman zaman soldada düşünebilir bu yüzden krasicle beraber hücum yönü yüksek bir takım oluyoruz yedek klübesi iyi ama top bizim kaleden hücum bölgesine nasıl gelicek onu düşünmüyor değilim hala bir ortasahamız yok :S

Mesaj Yetkileri