Sayfa 679 / 896 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
20,341 ile 20,370 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Teknik adam İtalyanca öğrenmesini istedi, Krasic öğrenmedi. Bir de hocasının sistemine uymuyordu. İlk gittiği sene oynuyordu, ikinci sene yedek kaldı.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ben açıkcası Stoch a 10 milyon euro nun üstünde para verilyorsa satılması taraftarıyım.
    Stoch da istikrar namına bişey yok.Bir sezon boyunca güvenilecek oyuncu değil oyun içinde devamlılığı da yok.Sol ayağı zayıf orta kesemiyor çizgiye inemiyor çok güçsüz ikili mücadeleleri hep kaybediyor vs.
    Tek bir taktiği var nerdeyse feyk atıp içeri çekiyor topu artık yememeye başladı çoğu oyuncu.Şut özelliği çok iyi ama komple bir oyuncu olarak baktığımızda beni tatmin etmiyor.
    Elenirsek adam almaya gerek yok Caner Özgür idare eder Krasic de oynar.Tuncay ı da getir bedavaya ligde götürür..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Nijeryalı futbolcu, "Fenerbahçe'ye geri dönüyorum. Çok mutluyum ve bir an önce takıma katılmak istiyorum" diyerek transferin bittiğini açıkladı. Yobo ayrıca eski takımı Everton'a da teşekkür etti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Krasiç resmen Fenerbahçe'de.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Krasic 4 yıllığına Fenerbahçe'de. Son Dakika FB TV

Geç kalmış bir transfer. Buruk sevinç yaşıyorum.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Daha önce demiştim gerçekleştiğine göre transfer tekrar edebilirim.

Çok yanlış bir politika, Kuyt'u aldıktan sonra Krasiç'i de almak hatadan başka birşey değil. Krasiç + forvet alsan anlarım ama Krasiç + Kuyt sıkıntılı. Umarım Kuyt'dan forvette istediği verimi alır Aykut hoca.

Öte yandan yabancı konusu da dikkatimi çekiyor.

Stoch,Alex,Sow,Kuyt,Krasiç,Baroni

6 Tane etti ve bu 6'sından kimi kesebilirsin ? Kesik yemeye alışkın Stoch var birtek. O da formda ve bana göre yabancılar içinde en iyisi Alex ile birlikte. O zaman sıkıntı başgösterecektir.

Ha bir de unutmadan Dia konusu var. Adam varken onun yerine oynayabilecek 2 tane daha yabancı oyuncu alındı herhalde Dia'yı yollayacaklar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Daha önce demiştim gerçekleştiğine göre transfer tekrar edebilirim.

Çok yanlış bir politika, Kuyt'u aldıktan sonra Krasiç'i de almak hatadan başka birşey değil. Krasiç + forvet alsan anlarım ama Krasiç + Kuyt sıkıntılı. Umarım Kuyt'dan forvette istediği verimi alır Aykut hoca.

Öte yandan yabancı konusu da dikkatimi çekiyor.

Stoch,Alex,Sow,Kuyt,Krasiç,Baroni

6 Tane etti ve bu 6'sından kimi kesebilirsin ? Kesik yemeye alışkın Stoch var birtek. O da formda ve bana göre yabancılar içinde en iyisi Alex ile birlikte. O zaman sıkıntı başgösterecektir.

Ha bir de unutmadan Dia konusu var. Adam varken onun yerine oynayabilecek 2 tane daha yabancı oyuncu alındı herhalde Dia'yı yollayacaklar.
    Dia gideli ay oldu Murat. Şu an Arabistan'da
    TariboWest

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mükemmel transfer olmuş.Şahsen bize karşı forma giymesini istemem.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

edit: çok geriden takip ediyorum

Krasic farklı oyuncu, farkını gösterecektir oynadığı sürece. Ama Kuyt konusu Murat gibi benimde kafamı kurcaladı. Gerçi bireysel özellikleri pivot forvete uygun, kaleye sırtı dönük oynayabilecek mücadeleci bir isim ama bu kadar yabancı uyruklu hücum oyuncusunu bir arada oynatmak çok bilinmeyenli denklem gibi olacak Aykut Kocaman için.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Dia çoktan Katar'a gönderilmedi mi 4 milyon euro'ya?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hayrlı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kuyt'ı Fenerbahçe'de izlediyseniz forvette ne kadar yararlı olduğunu görmüşsünüzdür. bence 4-4-2 oynayacağız ve zaman zaman Alexli sisteme döneceğiz. hatta 4-4-2 nin sol kanadının Caner olacağını düşünüyorum. Stoch çok büyük düşüşte. tekrar form tutarsa alır formayı.

Bu arada Murat abi o listeden ilk sileceğin isim Cristian olur. yabancı sıkıntısı çekmeyiz. çok kaliteli yerlilerimiz var.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Hayırlı olsun.Çok iyi bir oyuncu ama gerekli miydi tartışılır.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

israrla ortasaha diyorum, krasic olsa olsa Unal Aysalin dedigi cilek olur. esas lazim olan emre gibi cift yonlu bir ortasaha. o zaman iste eksiksiz bir kadro olusacak. Aykut Kocaman da artik bu takimi sampiyon yapar, yapamazsa sene sonu yeni bir klup bulmak zorunda kalir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

alexxis sisteme geçişin belgesidir krasiç bu sene olmadı seneye takım alexsiz oynayacak

volkan

gg egemen yobo hasan

topal kristiyan

krasic stoch

kuyt sow

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Juventus oyuncusu Milos Krasic'in transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır.
    Buna göre Juventus Kulübüne ödenecek bonservis bedeli 7.000.000 Euro,
    4 yıllık sözleşme çerçevesinde oyuncuya ödenecek yıllık garanti ücret 2.300.000 Euro
    maçbaşı ücreti 12.500 euro dur.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=226753

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30157

Hayırlısı olsun ancak enteresan bir durum oldu Bu adam sağ açık oynayacak Kuyt kaldı elde Sow'a o kadar para verdik muhakkak kadroda yer alacaktır bence Stoch gözden çıkarıldı Krasiçi sağa Kuyt'ı sola koyacak forvettede Sow.

2.3 milyon yıllık çok iyi bir rakam gerçekten güzel anlaşılmış birde orta saha artık.Acaba Yobo yıllık kaç paraya gelecek 2 civarı diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

maaş konusundaki tutarlı tavrından dolayı yönetimi kutluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kuyt'tan sonra Krasiç'in alınması ne kadar doğru tartışılır her ne kadar kalitesinin tartışılmayacağı gibi.

Bence Kuyt tek forvet oyuncusu değil. Stoch-Krasiç şeklindeki kanatlar bana bile gol attırır ama Stoch'un performansı şimdilik ortada Alex'siz Fenerbahçe'nin ne yapacağı da belirsiz. Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah tur geçilir de ilerde çok iş yapar Krasiç.

Stoch gözden çıkarıldı mı? Adamla 2 senelik mukavele yenilendi daha 1 ay önce. Bir maçta kötü oynadı diye adam mı gönderilir?

Stoch ve Sow takımda kalacak bence. İkisini de göndermezler. Gitmesi en muhtemel yabancı: Bienvenu.

Yobo, Cristian, Krasic, Stoch, Alex, Kuyt, Sow, Bienvenu. 8 yabancı var. Bienvenu fazlalık duruyor, sırıtıyor kadroda. Onu gönderecekler bence veya kiralarlar.

KUYT sağ kanat veya forvet için alınmadı. Bu adamın özelliği her yerde oynayabilmesi. Yani hocanın elinde joker bir oyuncudur Kuyt. Forvette dün çok etkiliydi, sağ kanatta Krasic elbette ondan daha verimli olacaktır. Kuyt forvet arkası da oynar, sol açık da oynar, her yerde oynar. Kendine takımda yer bulur.

Alex-Kuyt oynayacak bence Kocaman. Duruma göre belki orta sahanın göbeğinde bile Kuyt'ı oynatıp forvete Sow'u çekebilir.

Bu transfer bence harika bir transfer, üstelik çok da iyi bir fiyata almışız ama nedense çok geç kalındı... Sevinemiyorum bile.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Juventus da zirveye oynayan takım ligde biz de aynı şekilde. Lucas Neill'e katılıyorum.

Krasic ve Yobo transferleri mükkemmel oldu. Bide Ben kadro kuruyum durun

---------------Volkan
    Gökhan-Yobo-Egemen-Hasan Ali
    Krasic----Topuz-----Topal-----Stoch
    -----------------Alex
    -----------------Sow

Hepsinin formda olduğu bir maçı düşünemiyorum bile, 5 yabancı kadroda başka transfere gerek yok. Kuyt'u 11 oynatma isteği ne kadar var Aykut Kocaman'ın bilmiyorum ama en ideal kadro benim gözümde bu.
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bienvenünün gideceği kesin zaten avrupa maçına bile Semihle başladıysa sorun ortada.

Stoch-Kuyt-Krasic-Alex-Sow baya alternatif oldu,sözleşme yenilendi Stochla ama Aykut kocaman bu gereksiz kompleksleri var 10-15 m arası bir fiyatta konuşulurken satılması İHTİMAL DAHİLİNDE diye bir açıklama yaparsa şaşırmamak gerekir ancak satılmasın tabi böyle bol alternatifli kadromuz olsun hücumda çoğalamıyorduk pozisyon üretemiyorduk Krasic gibi bir oyuncu elbet gerekliydi ancak orta sahadan önce başka mevkilere oyuncu alınmasına sinirleniyorum hatta deliriyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Herkes Sow'un gideceğini, Krasic geldiyse Kuyt niye alındı falan diye tartışıyor. Peki Kuyt ile Alex değişmeli oynuyamaz mı ?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Oynar kardeş bal gibi oynar ama Kuyt'ı yedek bırakmaz Aykut hoca resmen hayran adama

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tamam beyler uzatmayın.

Transfere gelirsek, benim çok beğendiğim bir transfer oldu. İzlerken zevk alacağım Krasic'i. 2. Nedved gözüyle bakılıyordu ona ama ya o kendini göstemedi ya da o yetenek yoktu. Bakalım Fenerde kendini gösterecekmi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fenerbahçe bu gidişle ortasahasına top atmayacak. Topu kanatlara dikecek heralde. Ortasaha kaliteli ancak defansif kaldı. Hatta Baroni ne defansif ne yaratıcı ne de kaliteli.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bir kanatta Stoch bir kanatta Krasic püfür püfür akar heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Krasic transferiyle birlikte kesinlikle Kocaman'ın 4-3-3'e döneceğini düşünüyorum.Zira bu düşüncede değilse inanılmaz lüks ve elzem olmayan bir transfer olmuş olur.Stoch'ta Krasic'te 4-3-3'e daha yatkın oyuncular.Kaleye yakın oynadıkları zaman etkinlikleri artan ve skora katkı yapabilen oyuncular.Bu kilinin kaleye yakın oynamalarını sağlayacak tek sistem 4-3-3'tür.

Sistem'in 4-3-3 olmasıyla birlikte Topal'da en iyi yaptığı şey olan derinde süpürücü görevini üstlenir.

Alex artık yavaş yavaş "bench" oyuncusu olmalı ve F.Bahçe onun yokluğuna alışmalı.

----------------------------------Volkan---------------------------------

G.Gönül--------------Yobo------------------Egemen----------H.Ali

---------------------------------M.Topal---------------------------------

--------------------M.Topuz----------CB/Trans.-----------------------

Krasic--------------------------------------------------------Stoch/Kuyt

-----------------------------Sow/Kuyt-----------------------------------

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ligin kalitesi arttı yine.Orta saha transferi ne olacak acaba Aykut hoca memnun değildir herhalde bu orta sahadan...

Mesaj Yetkileri