Şu adama iyi bakın bence klasik Hollanda ligi gol kralı terimini değiştireceğine inanıyorum ben. Bu sezon takıma alışırsa eğer güzel işler yapabilir diye düşünüyorum.
Şu adama iyi bakın bence klasik Hollanda ligi gol kralı terimini değiştireceğine inanıyorum ben. Bu sezon takıma alışırsa eğer güzel işler yapabilir diye düşünüyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sonu A.Alves'e benzemez inşallah![]()
28 olmus yasi, ben daha genc zannediyordum bunu![]()
Bu sezon pek çok maçını izledim boyuna göre tekniği iyi ama Hollanda ligi ve Premier Lig çok farklı bu yüzden biraz görmek lazım nasıl bir verim sağlayacak, o yüzden şüpheli yaklaşıyorum Pelle transferine.
Tabi şu durumda alınabilecek en iyi isimlerden Southampton adına.
Dusan Tadic'i de 4 yıllığına almışlar yazıldı mı bilmiyorum ama
Meksika'nın Pachuca takımında forma giyen 25 yaşındaki forvet, West Ham United'a imza atmak üzere İngiltere'ye gitti.
Ekvadorlu yıldız oyuncu Enner Valencia, Premier Lig ekiplerinden West Ham United ile görüşmelerini sonlandırmak üzere Londra'ya uçtu.
Goal'ün edindiği bilgiye göre iki kulüp arasındaki görüşmelerde sona yaklaşılırken, Ekvadorlu golcü de İngiltere'ye davet edildi. Aaron Cresswell, Cheikhou Kouyate, Diego Poyet ve Mauro Zarate gibi önemli isimleri kadrosuna katan West Ham yönetimi, bir başka yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak üzere...
İngiliz kulübü 15 milyon avroluk bonservis ücretini gözden çıkarırken, gelecek sezon için oldukça iddialı bir kadro kuruyor.
Liverpool, Lazar Markovic ile her konuda anlaştı. Gençler üzerinden politika devam ediyor. Suarez kalitesinde bir forvet bu takıma şart hala.
Liverpool her zamanki gibi gereksiz yere para saçmaya devam ediyor. Zamanında Torres'ten gelen parayı boşa savurdukları gibi şimdide Suarez'den elde edilen geliri çarçur etmeye niyetliler sanırım. Suarez'den gelen paraya Reus, Lukaku ve üst düzey bir orta saha alınabilirdi.
Ayrıca Newcastle, Remy Cabella'yı kadrosuna kattı.
Real Arsenal ile anlaştı. Khedira yolcu...
Real Madrid, Sami Khedira transferi konusunda Arsenal'le 4 yıllık anlaşmaya vardı. Daha önce Mesut Özil'i de Real'den transfer eden Arsenal, Khedira'nın Londra'ya gelmesini bekliyor.
Kaynak: Sport
Ospina Arsenal'e hazır
Arsenal, Ligue 1 takımlarından Nice'de forma giyen David Ospina ile anlaştı. Londra ekibinin Kolombiyalı kaleci için 4 milyon sterlin ödemesi bekleniyor.
Kaynak: Daily Mirror
Markovic tamam! Sıradaki Bony
Liverpool'un 25 milyon avroya anlaştığı Lazar Markovic'in Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Kırmızılılar, transferde hız kesmiyor. Liverpool, Markovic'in ardından Wilfired Bony'nin transferini de bitirmek istiyor.
Kaynak: Daily Telegraph
Chelsea Drogba'yla görüşüyor
Chelsea eski futbolcusu Didier Drgoba'yla gçrüşmelere başladı. Londra ekibinin Fildişili futbolcuya teknik heyette görev vermesi bekleniyor. Mourinho yıldız futbolcunun genç yeteneklere önderlik yapacağına inanıyor.
Kaynak: Daily Mail
Vidal ManU'ya imzalıyor!
Manchester United, Şilili orta saha oyuncusunun transferini açıklamak üzere. Kırmızı Şeytanlar yıldız futbolcu için 40 milyon avro ve Patrice Evra'yı teklif etmişti.
Kaynak: Marca
Liverpool Moreno'da ısrarcı
Liverpool yöneticisi Ian Ayre, İspanyol kulübü Sevilla'ya 18 milyon sterlin teklif ettiklerini belirtti. Sol bek konusunda arayışlarda olan İngilizler'in 22 yaşındaki Moreno'yu transfer etmek için her yolu deneyecek.
Janmaat Newcastle'a!
Hollandalı oyuncu Daryl Janmaat, Newcastle United için sağlık kontrolünden geçecek.
Feyenoord forması giyen Daryl Janmaat, yeni sezonda Newcastle United forması giymeye hazırlanıyor.
Janmaat'ı 8 milyon avro karşılığında transfer eden Newcastle United, sağlık kontrolünden geçmesi beklenen oyuncu ile de 6 yıllık bir sözleşme imzalayacak.
Ayoze Perez, Jack Colback ve Siem de Jong gibi isimler de Newcastle United'a transfer olmuştu.
Liverpool & Everton peşinde!
Aynı şehrin iki takımı, Lille forması giyen Kalou için yarışıyor!
Kaynak: Daily Express
Mikel satışta..
Chelsea, Nijeryalı John Obi Mikel'i bu yaz satmayı planlıyor. İtalyan birkaç kulübün istediği Mikel için Chelsea 5 milyon sterlin paha biçti.
Kaynak: Daily Mail
Filipe Luis Chelsea'de.
Chelsea çok iyi transferler yaptı. Takım bu transferlerden sonra da savunma takımı olursa artık diyecek bir şey yok.
Liverpool Bakkali yarışında
Tottenham ve Valencia'nın ardından PSV'de forma giyen Bakkali için Liverpool da devrede...
Kaynak: Sport Foot Magazine
Bojan ve Stoke?
Bojan'ın Stoke City'e kiralık gitmek üzere olduğu iddia edildi.
Kaynak: The Sun
Şimdi de Chelsea!
Arsenal'in ardından Chelsea'nin de Khedira'nın peşinde olduğu iddia edildi.
Ordan oraya gidip geliyorsun Bojan bakalım sonun neye benzeyecek merak ediyorum.
West Ham United, Enner Valencia'yı kadrosuna kattı.
Tottenham Griezmann için devrede
Tottenham, Bayern Münih, Arsenal, Chelsea ve PSG'nin de transfer listesinde olan Real Sociedadlı oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçiyor.
Kaynak: The Times
Debuchy , 12milyon pounda Arsenal'de
Debuchy iyi oyuncuda biraz pahalıya kaçmış
Yani baya bi fazla vermiş Arsenal Aurier, Corchia gibi daha birçok Wenger'in yoğurup kullanabileceği genç yetenek varken yazık olmuş.
Debuchy ne kadar abartıldı, Arsenal kazık yedi bence.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Obi Mikel o paraysa Liverpool şu orta saha yokluğunda alsaya kendisini.
Yine paraları çarçur ediyor bizimkiler. Sattın Suarez'i 3 ya da 4 tane iyi adam al bırak. Örneğin; Reus, Obi Mikel(ucuz olduğu için), Sol bek ve stoper.
Gelen paraya bu transferler yapılabilirdi çok da iyi olurdu.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
QPR, Rio Ferdinand transferini bitirdi
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Queens Park Rangers, Manchester United'ın eski oyuncusu Rio Ferdinand'ı renklerine bağladı.
Manchester United'da 12 yıl forma giyen ve geçen sezon sonunda takımdan ayrıldığını açıklayan 35 yaşındaki savunma oyuncusu Ferdinand, bu yıl yeniden Premier Lig'de mücadele edecek Queens Park Rangers ile anlaştı.
Harry Redknapp'ın çalıştırdığı Londra ekibiyle 1 yıllık sözleşme imzalayan Ferdinand, dünyada birçok kulüpten teklif aldığını, ancak Premier Lig'de oynamanın kendine daha cazip geldiğini söyledi. Ferdinand, daha önce Redknapp'ın görev yaptığı dönemde West Ham United forması giymişti.
Manchester United formasıyla 455 maça çıkan Ferdinand, Premier Lig'de altı, Lig Kupası'nda iki ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de bir kez şampiyonluk sevinci yaşadı.
Ali Bilgin Chelsea de![]()
mehmet akyüz dedim ben daha çok![]()
Liverpool, Loic Remy için QPR'ye 8.5mPound'luk teklif yapmış, QPR'de kabul etmiş. Büyük ihtimalle biter bu transfer kısa sürede.