Sayfa 68 / 88 İlkİlk ... 1858666768697078 ... SonSon
2,011 ile 2,040 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    I'm the Special One. Arkadaş ne bahtsızsınız la siz bana burdaki hataların %95'i denk gelmedi heralde. Bir takım bocalaması sorunu oluyor arada onu da toparlıyorum fazla hasar almadan. Milletin başına neler gelmiş maşallah. Burayı okuyup her gece şükredip öyle yatıyorum
    eger oyundakı hataları gormek ıstersenız turkiye 3.liginden bır takım alın yeterlı olur.

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Ilginctir cogu hata bana da denk gelmedi. Ya da ben hata ariycam diye kasmadim oyundan zevk aldim ve hala aliyorum.

[YOUTUBE="9qAe8v_G8PE"]Adebayor[/YOUTUBE]

Laptopu kıracaktım az daha

Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post

Boşuna sinirleniyorsun bence, bu topu bir çok kaleci çıkaramazdı Adamlar çok organize gelmişler kaleci ne yapsın

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Boşuna sinirleniyorsun bence, bu topu bir çok kaleci çıkaramazdı Adamlar çok organize gelmişler kaleci ne yapsın
    ya zaten aşırı sinir halini aralık ayında bıraktım

tamam sinirlenmeyecem dedikçe oyun daha dur neleri göreceksin diyor resmen

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Bu golden volkan'da yedi, ama üstteki video tam oyun silmelik birşey.

Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post

Tabi ki mantıklı olduğunu söylemicem ama bu pozisyon en azından kaleci ayağının altından kaçırmış, gerçek hayatta da olabiliyor diye düşünülüp görmezden gelinebilir. Ama başka bir arkadaşın paylaştığı , oyuncunun kendi kalesine doğru topu sürerek gol atması akıl alır şey değil

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Tabi ki mantıklı olduğunu söylemicem ama bu pozisyon en azından kaleci ayağının altından kaçırmış, gerçek hayatta da olabiliyor diye düşünülüp görmezden gelinebilir. Ama başka bir arkadaşın paylaştığı , oyuncunun kendi kalesine doğru topu sürerek gol atması akıl alır şey değil
    o kendi kalesine atılan gol daha facia o kesin..

lakin burada kalecinin ayağının altından topu kaçırmasından ziyade topa daha yakın olan defans oyuncusu adebayor'dan öndeyken koşmayı bırakıyor ve ortasahaya geliyor dikkat ederseniz

arkadaşlar, son 2 gündür ne olduysa gözlemcilerin verdiği yıldızlar 1-1,5 yıldız arttı. Oyuncu aramadaki değerlendirmeler karıştı. Sezon başında 4 yıldız verdiği adamları bile takibe alırdım, şimdi durup dururken en dandik adamlara bile 4 yıldız veriyorlar. 5 yıldızlı bir sürü oyuncu oldu mesela....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lutfucal View Post
    arkadaşlar, son 2 gündür ne olduysa gözlemcilerin verdiği yıldızlar 1-1,5 yıldız arttı. Oyuncu aramadaki değerlendirmeler karıştı. Sezon başında 4 yıldız verdiği adamları bile takibe alırdım, şimdi durup dururken en dandik adamlara bile 4 yıldız veriyorlar. 5 yıldızlı bir sürü oyuncu oldu mesela....
    Takımının kaliteli oyuncularından birini sattıysan kıstas aldığı takımındaki oyuncuların kalitesi düşük oldugundan olabilir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Takımın gidişatına göre hedef değişikliğinin sonucu. Yıldızlar arttıysa takım beklentilerin ya da sezon başı hedeflerinin altında bir yerde demek ki...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım maalesef ve hiçbir çözümü yok bu durumun. Aynı durumu 14'te olduğu gibi 13'te de yaşamıştım. Birçok arkadaş şu veya bu sebepten olmuştur diyebilir ama bu durum durduk yere oluyor. Bende galiba Ekim veya Kasım ayında olmuştu. Takımda hiçbir başarısızlık, sakatlanma, antrenör veya asistan değişikliği ve transfer durumu yokken bu durum gerçekleşti. Ben de bununla ilgili çok uğraştım ama kimseden bir cevap alamadım. Bu şekilde yaklaşık 1 sezon oynadım ve düzelmedi, daha sonra istifa edip Roma'ya gittim şu an bir sıkıntı yok.

Şöyle bir şey deneyip bakabilir misin? FB'den istifa et(emekli olma), daha sonra oyuna yeni manager ekle ve FB'nin başına geç, bakalım yeni manager le de aynı yıldızları verecek mi? Tabi hepsinden önce oyunu kaydet ve kaldığın yerden başla .

yeni güncellemeyle ilgili son durum nedir ? 1 haftadır şu saçmasapan oyuna girmiyorum ve mutluyum...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Oyunculara verilen yıldızlar tamamen takımın neye (hangi hedefe) oynadığıyla veya aday gösterildiğiyle alakalı. Bununla ilgili atmasyon bir tablo yapmak gerekirse;

150 PA'lı bir oyuncu
    Şampiyonluk adayı takımlar için: 2,5 yıldız
    Şampiyonlar ligine katılma adayı takımlar için: 3 yıldız
    Avrupa ligine katılma adayı takımlar için: 3,5 yıldız
    Orta sıralara aday takımlar için: 4 yıldız
    Güvenli yerde bitirmeye aday takımlar için: 4,5 yıldız
    Düşmeme mücadelesi veren takımlar için: 5 yıldız
    Düşmeye aday takımlar için: 5 yıldız

Oyununuzda ligdeki tüm takımlara menajer ekleyip bakabilirsiniz.

Diyelim ki sezon başında medya 20 takımlı ligi 16.sırada bitireceğinizi tahmin ediyor. Sonrasında sezon başlıyor ve çok iyi bir performans gösterip sezonun ortalarında 6. sırada yer alıyorsunuz. Bu kez kulüp bilgilerinizde falan yazmasa da medyanın sizinle ilgili tahminleri değişiklik gösteriyor. Mesela nasıl sezon başında Akhisar'ın küme düşmeme mücadelesi hadi bilemedin birkaç basamak yukarıda bitireceği tahmin ediliyorken şimdi Avrupa ligine katılır mı şeklinde tahminlere dönüştüyse aynısı işte. Takımın küme düşmeme mücadelesine katkı yapacak oyuncunun kalitesi takımın Avrupa kupalarına katılma mücadelesi vermesi için yeterli midir veya aynı düzeyde midir? FM'deki de aynı durum işte.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Oyunculara verilen yıldızlar tamamen takımın neye (hangi hedefe) oynadığıyla veya aday gösterildiğiyle alakalı. Bununla ilgili atmasyon bir tablo yapmak gerekirse;

150 PA'lı bir oyuncu
    Şampiyonluk adayı takımlar için: 2,5 yıldız
    Şampiyonlar ligine katılma adayı takımlar için: 3 yıldız
    Avrupa ligine katılma adayı takımlar için: 3,5 yıldız
    Orta sıralara aday takımlar için: 4 yıldız
    Güvenli yerde bitirmeye aday takımlar için: 4,5 yıldız
    Düşmeme mücadelesi veren takımlar için: 5 yıldız
    Düşmeye aday takımlar için: 5 yıldız

Oyununuzda ligdeki tüm takımlara menajer ekleyip bakabilirsiniz.

Diyelim ki sezon başında medya 20 takımlı ligi 16.sırada bitireceğinizi tahmin ediyor. Sonrasında sezon başlıyor ve çok iyi bir performans gösterip sezonun ortalarında 6. sırada yer alıyorsunuz. Bu kez kulüp bilgilerinizde falan yazmasa da medyanın sizinle ilgili tahminleri değişiklik gösteriyor. Mesela nasıl sezon başında Akhisar'ın küme düşmeme mücadelesi hadi bilemedin birkaç basamak yukarıda bitireceği tahmin ediliyorken şimdi Avrupa ligine katılır mı şeklinde tahminlere dönüştüyse aynısı işte. Takımın küme düşmeme mücadelesine katkı yapacak oyuncunun kalitesi takımın Avrupa kupalarına katılma mücadelesi vermesi için yeterli midir veya aynı düzeyde midir? FM'deki de aynı durum işte.
    Oyun hatalarla dolu, buda onlardan sadece bir tanesi. Teorik bilgilerle hatayı açıklamaya çalışmak doğru değil.

Sneijder'e forvet arkası mevkiinde gözlemcim yarım yıldız veriyordu. buna sadece gülünür.

Mitrovic'e 2.5 yıldız verdi baş gözlemcim. bir kaç sezon oynadıktan sonra city falan teklif yaptı sonra baktım 4.5 yıldız olmuş. ondan önce hep 2.5 yıldızdı. bunun açıklanabilir bir tarafı yok. takımda Arsenal'di bu arada yazdıklarınızdan sonra belirtiyim takımıda soru işareti kalmasın

arkadaşlar yeni güncelleme gelene kadar oynayabileceğimiz bir ara transfer yaması var mı bildiğiniz?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    arkadaşlar yeni güncelleme gelene kadar oynayabileceğimiz bir ara transfer yaması var mı bildiğiniz?
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=116937

Şöyle bir şey var ama ben denemedim.

Bu arada cidden şu güncelleme gelsin artık da yeni transferlerimizin yeni profillerine bakalım
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu arada cidden şu güncelleme gelsin artık da yeni transferlerimizin yeni profillerine bakalım
    Benim bildiğim yeni profil olmaz, aynen olduğu gibi gelir. Şu an nasılsa yeni versiyonda da aynı olacak yani, FM15'te değişir anca.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

19. Default

Benim bildiğim yeni profil olmaz, aynen olduğu gibi gelir. Şu an nasılsa yeni versiyonda da aynı olacak yani, FM15'te değişir anca.
    Profillerde değişiklik olur. FM 2015'te şimdiden sezon sonuna kadar izlenen profiller yer alacak. Yeni gelen güncellemede de sezon başından şimdiye kadar izlenen profiller olacak. Hem yeni oyun çıktığında hem de devre arası yamasından sonra profiller düzenleniyor. Ama her oyuncuda değişiklik olmuyor. Caner Erkin, Tarık Çamdal, Umut Gündoğan'da falan değişiklik olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by canerozaskin View Post
    Profillerde değişiklik olur. FM 2015'te şimdiden sezon sonuna kadar izlenen profiller yer alacak. Yeni gelen güncellemede de sezon başından şimdiye kadar izlenen profiller olacak. Hem yeni oyun çıktığında hem de devre arası yamasından sonra profiller düzenleniyor. Ama her oyuncuda değişiklik olmuyor. Caner Erkin, Tarık Çamdal, Umut Gündoğan'da falan değişiklik olabilir.
    Doğru ben o kısmını unuttum. Ben GS araştırmacısı tarafından değişiklik yapılmayacağı üzerinden yorumladım.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Gerçek hayatta ben şimdi DC oynayan bi oyuncuya senin bölgen burası ama hücüma çık, çalım at falan diyebilirim ve adam da hücuma falan çıkar ama bu fm14 direktiflerinde pozisyon direktifleri sanki futbolcular robotmuşçasına veriliyor, belki adama öyle diyecem niye kısıtlıyosun ki beni

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by CanrY View Post
    Gerçek hayatta ben şimdi DC oynayan bi oyuncuya senin bölgen burası ama hücüma çık, çalım at falan diyebilirim ve adam da hücuma falan çıkar ama bu fm14 direktiflerinde pozisyon direktifleri sanki futbolcular robotmuşçasına veriliyor, belki adama öyle diyecem niye kısıtlıyosun ki beni
    Direktif kısmı bana da saçma geldi biraz

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu bence de taktik ayarların eksiklerinden birisi. Normal verebileceğimiz roller dışında bir tane de hiçbir komut verilmemiş "custom" rol olmalı. Hatta bu role istersek kendimiz bir ad verebilmeliyiz. Eski serilerde bu yoktu ama mevcut bir rolün direktiflerini istediğimiz gibi değiştirerek bunu sağlıyorduk. Yani yeni bir rol yaratıyorduk. Şimdi yeni taktik ayarlarıyla bu elimizden alındı senin de değindiğin gibi.

Eski serilerde oyuncunun özellikle "mentalite" komutu çok kilit rol oynuyordu sahada nerede duracağı ve neler yapacağıyla ilgili. Benim en çok eksikliğini hissettiğim komut o.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Bu bence de taktik ayarların eksiklerinden birisi. Normal verebileceğimiz roller dışında bir tane de hiçbir komut verilmemiş "custom" rol olmalı. Hatta bu role istersek kendimiz bir ad verebilmeliyiz. Eski serilerde bu yoktu ama mevcut bir rolün direktiflerini istediğimiz gibi değiştirerek bunu sağlıyorduk. Yani yeni bir rol yaratıyorduk. Şimdi yeni taktik ayarlarıyla bu elimizden alındı senin de değindiğin gibi.

Eski serilerde oyuncunun özellikle "mentalite" komutu çok kilit rol oynuyordu sahada nerede duracağı ve neler yapacağıyla ilgili. Benim en çok eksikliğini hissettiğim komut o.
    Aynen. Şimdi sanki oyunun belli kuralları var ben böyle istiyorum, maç motoru böyle oynatacak oyunu diyor

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Bu haliyle maç motorundan şikayet eden onlarca insan varken, bize tüm direktifleri seçebilme imkanı verilseydi motorun hali kim bilir nice olurdu. Bu halde bile tam anlamıyla düzeltemediklerini varsayarsak, diğer türlü motoru adam etmeleri yıllarını alırdı. Belli ki suicide mission'a girmek istememiş bizim SI.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Mevcut takımlarında bulunan oyuncuların özelliklerinde değişmeler olur. Yeni transferler ise önceki takımlarının gözlemcileri tarafından oyuna aktarılır. Ayrıca devre arası transferleri yarım sezon izlendiği için düşüş ve gelişim oyuna aktarılır. Gerçi böyle de resmi bilgi gibi oldu. Bu benim bildiğim sadece.
    TariboWest

Bugün 16 şubat. daha ne kadar bekliycez acaba ?

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

SI güncellemeyi unuttu galiba adamlardan ses seda yok

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Rusya transfer sezonu bekleniyormuş.
    TariboWest

ne zaman kapanıyor bilgisi olan varmı ?