Sayfa 68 / 220 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
2,011 ile 2,040 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mustafa Denizli'nin geleceğine ihtimal vermiyorum ben pek. %80 yabancı hoca olacak demişti Başkan.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fikret Orman yabancı olacak demesi dışında 4-5 yıllık bir hoca arıyoruz da demişti. Hem yerli hem de 4-5 yıl çalışmayacak bir hoca gelirse güven sarsılır illa ki.

Ayrıca Mustafa Denizli bizim planladığımız genç kadroyu oluşturacak bir hoca değil. Belki günlük başarılar elde edebiliriz onunla fakat; gençleri oynatmaz Mustafa Hoca ve haliyle biz de onları kazanamayız.

Ne var şöyle Van Gaal tarzı bir hoca veya bizzat kendisi gelse...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben açıkcası sahada genç oyuncudan çok futbol görmek istiyorum.Mustafa hoca geçtiğimz sezonun başında gelseydi on numara olurdu fakat uzun süreli olarak onu düşünmemiz mümkün değil.Çünkü yapısı buna müsait değil.(1 senelik anlaşma yapması)
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Önerilen şartlar biraz ağır heralde. Kime teklif yapıldıysa bu şartlarda gelemem demiş anladığım kadarıyla. Yabancı hoca deniyorsa Daum kabul edebilir, aklıma diğer gelenler Gerets ve Skibbe. Türkiye'yi tanımaları büyük avantaj.

Bana kalırsa Rıza, Ziya ama
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Rıza Çalımbay Sivas ile uzattı, Ziya Doğan dursun durduğu yerde. Skibbe zaten Karabük'e yeni geçti, Daum kalıyor geriye bir tek. O da gelmesin bence.

Takıldık aynı isimlere. Yerli diyince Samet Aybaba, Rıza Çalımbay, Ziya Doğan, Mustafa Denizli; yabancı diyince Zico, Gerets, Daum, Lucescu falan fıstık. Biraz geniş bakmalıyız artık. Mesela Spalletti neden olmasın? Sadece bir örnek.

Şu çemberi genişletmek yerine daraltmaktan vazgeçmeli yöneticiler de. Yeni yönetim, yeni heyecanlar aramalı ve istediklerine uygun isimlerle görüşmeliler. Ne istediklerini bilmeliler. Bir gün Ralf, diğer gün Samet Aybaba, öbür gün Mustafa Denizli veya Zico vs. Böyle gider bu. İşin ilginç tarafı, hiçbiri tarz ve sistem olarak birbirine uygun değil.

Ralf'in alternatifi Zico, Samet Aybaba'nın alternatifi Mustafa Denizli olursa olmaz o iş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bugün günlerden, ''Sergen attı, şampiyonluk geldi.''

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=fOYgzuxdvlQ"]100. Yıl[/YOUTUBE]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Rıza Çalımbay Sivas ile uzattı, Ziya Doğan dursun durduğu yerde. Skibbe zaten Karabük'e yeni geçti, Daum kalıyor geriye bir tek. O da gelmesin bence.

Takıldık aynı isimlere. Yerli diyince Samet Aybaba, Rıza Çalımbay, Ziya Doğan, Mustafa Denizli; yabancı diyince Zico, Daum, Lucescu falan fıstık. Biraz geniş bakmalıyız artık. Mesela Spalletti neden olmasın? Sadece bir örnek.

Şu çemberi genişletmek yerine daraltmaktan vazgeçmeli yöneticiler artık. Yeni yönetim, yeni heyecanlar aramalı ve istediklerine uygun isimlerle görüşmeliler. Ne istediklerini bilmeliler. Bir gün Ralf, diğer gün Samet Aybaba, öbür gün Mustafa Denizli veya Zico vs. Böyle gider bu. İşin ilginç tarafı, hiçbiri tarz ve sistem olarak birbirine uygun değil.

Ralf'in alternatifi Zico, Samet Aybaba'nın alternatifi Mustafa Denizli olursa olmaz o iş.
    Anaa Skibbe Karabük'e mi geçti. Valla finaller uzaklaştırmış beni iyice

Ayrıca Spalletti'yi severim sevmesine de niye gelsin ki. 2 yıldır şampiyon yapıyor Zenit'i ve Şampiyonlar Ligine katılıyor. Onların sundukları imkanlar karşısında Beşiktaş'ın imkanları biraz zayıf kalıyor. Beşiktaş pek bütçe ve yıllık önermiyor ve uzun dönemde başarı bekliyor. Bu şartları kabul edebilecek kaç tane hoca var ?

Lucescu yoktan var etti Shaktar'ı Avrupa'da başarı getirdi, ucuza Brezilyalıları topladı deniliyor ama kimse de gidip bakmıyor o topladığı Brezilyalılara ne kadar para harcamış. Benim bildiğim 8-9 tane Brezilyalı var ve en ucuzu Alan Patrick diye biliyorum. Oda 4 milyon.

Demek istediğim Luce için bile büyük bütçe lazım. Ufak bütçe ve Veli tarzında topçularla yetinebilecek, formayı terleten ucuza alabileceği oyuncularla kadroyu kurmayı kabul edebilecek hoca lazım. Ne yazık ki benim aklıma kimse gelmiyor.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ahmet, Spalletti sadece bir örnekti. Daha farklı isimlerin de olduğunu hatırlamamız için.

Şu aşamada benim aklıma gelen tek isim Bielsa, tabii listedeki hiçbir ismin olmayacağını düşünerek. Onun da gelme olasılığı Ralf'ten bile düşük.

Yine aynı isimler etrafında dönüp dolaşacaklar ve birini alıp getirecekler diye tahmin ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ahmet, Spalletti sadece bir örnekti. Daha farklı isimlerin de olduğunu hatırlamamız için.

Şu aşamada benim aklıma gelen tek isim Bielsa, tabii listedeki hiçbir ismin olmayacağını düşünerek. Onun da gelme olasılığı Ralf'ten bile düşük.

Yine aynı isimler etrafında dönüp dolaşacaklar ve birini alıp getirecekler diye tahmin ediyorum.
    Bende isterim Bielsa'yı, Spaletti'yi ama eldeki malzeme bu ne yazık ki Spaletti konusunda ise İtalyan hocalarda Mancini dışında neredeyse hepsini severim. İsterlerse ikinci lig topçusunu yeni hoca diye getirsinler gıkım çıkmaz o derece

Eldekiler arasında da en az handikaplıyı seçmek lazım. Yabancı olacaksa o yüzden Türkiye'yi ve güzelim medyamızı tanıyan hoca lazım. Sende biliyorsun ki ne kadar iyi oynatsa da takımı medya isterse o hoca gönderilir. O yüzden ben hala bunlarla başa çıkabilecek bir hoca taraftarıyım.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Doğru, medya faktörü de önemli. Önceki yorumlarımda söylemiştim; ülkeye gelen yabancı hocaları, işbilmez yöneticiler yolluyor olabilir; fakat bunda medyanın da payı kesinlikle var. Beşiktaş için konuşmak gerekirse; Lucescu'yu, Del Bosque'yi, Tigana'yı, Schuster'i sadece yönetim yollamadı. O zamanlar başkanımız Y.D. olsa bile.

Aynı hatalara Fikret Orman ve ekibinin düşmeyeceğine inanıyorum. Umarım menfaatimiz neyi gerektiriyorsa onu yaparlar.

"Artık teknik adam belirlenmeli"

Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Levent Erdoğan, Beşiktaş ve transfer gündemi ile ilgili HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın HABER1903'e yaptığı açıklama;

- 10 GÜNDÜR BİR ARAYA GELEMİYORUZ -

Henüz bir teknik direktörün belirlenmediğini vurgulayan Erdoğan, "Yaklaşık 10 gündür yönetim kurulumuz bir araya gelemedi. Sanırım teknik heyet kendi arasında görüşme yapıyor. Şuan için yönetime verilmiş bir hoca isimi mevcut değil.Futbol Komitemiz tarafından yerli ve yabancı hocalar üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Artık hocanın belirlenip, transferlerinde başlaması gerektiğini düşünüyorum. 30 Mayıs'ta yapacağımız yönetim kurulu toplantısında önümüze sunulacak isimler arasından bir seçim yapacağız. " dedi.

- RADİKAL TEDBİRLER ALINIYOR -

Futbolcular üzerinde radikal tedbirler alınacağını vurgulayan Erdoğan,"Futbol Komitemiz gönderilmesi gündemde yada kalması gündemde olacak olan futbolcularımız ile görüşmelerini devam ettiriyor. Hiç bir oyuncumuzda kararlılık söz konusu değil. Satılabilir, uygun görülürse kalabilir. Radikal tedbirler alınıyor. Bunun için çalışmalar devam ediyor. " ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FEDA tişörtümü İnönü Stadı'nın altındaki Kartal Yuvası'ndan almış bulunmaktayım. Tişört çok çok güzel siyah olanını aldım. Almayanlara öneririm. Zaten almayan bir Beşiktaşlı olmamalı diye düşünüyorum. Bu kötü günde de destek olunmayacaksa artık taraftarlığından şüphe edilmeli almayanların.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fikret Orman:"8 yıllık donemi bağımsız denetim kuruluşlarına inceletiyoruz..Hepsini açıklayacağız..Kimsenin ayıbını temizlemeye gelmedik"

Fikret Orman:"Kimse yalanlariyla bana ve Bjk'ye zarar veremez.Nazik biriyim ama uysal koyun degilim..Hakedene gereken cevabı veririm"

Fikret Orman:Altyapıyı Fulya'dan taşıyoruz..Avrupa yakasında Umraniye'dekine benzer sırf altyapıyı kapsayan bir tesis yapacağız..

Fikret Orman:Amatör şubeler dahil hicbir sporcunun alacağı kalmayacak..Zaten kimse ben Bjkliyim deyip anlayış göstermiyor.Hacize başvuruyor

Fikret Orman:Kulüp aleyhine açılan 130 davanın 17 sinde anlaşma sağladık.Sene sonuna kadar hepsini halletmek istiyoruz.Uefa lisansı da aldik

Bu adam gelir gelmez iştahla çalışmaya başladı. Yıldırım Demirören'in başkan olarak seçildiği dönemde 160 oyla mı ne kaybetmişti başkanlığı. Keşke o 160 kişi de Fikret Orman'a verseydi de bu kara günleri görmeseydik. Başkana inancım tam. Güzel günler göreceğiz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Hibe ediyorum deyip 5 senet yapmış. Elinde koz bulunduran Demirören inşallah yakında belanı bulursun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fikret Başkan bize çağ atlatacak ahanda buraya yazıyorum.

Bu arada bugün ben de tshirtümü alacağım. Hem beyaz hem siyah. FEDA olsun Kartalıma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Fikret Başkan bize çağ atlatacak ahanda buraya yazıyorum.

Bu arada bugün ben de tshirtümü alacağım. Hem beyaz hem siyah. FEDA olsun Kartalıma.
    Aynısını bende düşünüyorum. Beyazını da almayı düşünüyorum gelecek ay.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fikret Orman , Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun efsanelerinden olacak bence , dün arkadaşımla konuşuyoduk bu konuyu , ben çok güveniyorum kendisine nedense

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yıldırım Demirören'i gördük ki Beşiktaş'ı borç batağına sokup birde utanmadan sözde o verdiği paraları geri isteyen fırsatçı adamın tekiymiş.Böyle adamların Türk Futbolu'nun başında değil Türk Futbolu'nda yeri yok.Valla iyi dayandı Beşiktaşlılar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emin değilim ama Hibe etmek diye bir olay yok artık, yasak yani UEFA tarafından yasaklanmıştı galiba.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Külüpler kişilere borçlanamadığından kişiler hibede edemeyecek ama o uygulama daha başlamadı diye biliyorum ben.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

2013'te o.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her yol paris işte gençler bu adam karakter açısından noksan bir adam yani.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kağıt üstünde para hakkıdır son kuruşuna kadar alır.Bugüne kadar sanmıyorum ki kimsenin parası Beşiktaş'ta kalmış olsun.Ama o şova ne gerek var?

Şey dedi sonra yönetimin hibe ettiği kadar sileceğim.Şuanki yönetim 5-6 milyon lira gibi bir para vermiş klübe.Posta'da okumuştum.Hani silik?Ayıptır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

optik başkan'ın ölüm yıldönümü falan mı resmi paylaşmış bir arkadaşım , öyle değilse de anmış olalım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by titates1 View Post

optik başkan'ın ölüm yıldönümü falan mı resmi paylaşmış bir arkadaşım , öyle değilse de anmış olalım.
    Ölüm yıldönümü 26 Temmuz diye biliyorum.

Fotoyu paylaşma amacı, sadece anmak sanırım. Ben de anıyorum Optik Başkan'ı bu vesileyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ferrari'nin avukatı davadan çekilmek için 15 milyon Euro talep etmiş.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

24.117 FEDA tişörtü satılmış.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

700.000 liradan fazla kazanç ilk etapa. Fena değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İsmail Köybaşı'nın çapraz bağları kopmuş galiba. Var bu takımda bir şanssızlık ama hayırlısı.. Geçmiş olsun İso..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Al işte bu kadar olur. Bir sezona da sorunsuz başlayalım yahu nedir bu yeter artık. Sıra kimde? Pektemek mi? Fernandes mi? Nedir bu üstümüzdeki şanssızlık!
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri