Sayfa 68 / 439 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
2,011 ile 2,040 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    bi forvet bi de???
    sağbek olması kuvvetle muhtemel

solbekte olabilir
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    arkadaşlar milli takım ayrı vatandaşlık ayrı... yabancı bir oyuncu ister milli takım oynamış veya oynamamış olsun 5 sene Türkiye'de kalırsa isterse vatandaşlık müracaatı yapabilir örnek vereyim; uche,kingston,alouim boukar,balic,bolic....
    Alex şimdi başvurursa 5 sene sonra Türk vatandaşlığına geçiyor. Ama hiç milli olmamışsa ve bakanlıkta tanıdıkların varsa şimdi başvurduktan 1,5 ay sonra Türk vatandaşlığına geçiyor.

Alex geldiği yıl başvursaydı önümüzdeki sezon Türk vatandaşlığına geçebilirdi. Dediğim gibi şimdi başvursa 5 sene geçtikten sonra ancak geçebilecek.
    "YÜCE ATATÜRK"

bnm de icimden sagbekgecio
    vede buraya en iyi trabelsi gider bnce

solbeke ne gerek var ya volkan bosuna mi aldik hadi o olmazsa anil oynar gayet de ii oynar bnce sagbek lazim ama ilk hedef bnce bi forvet olmali ve suan bi kac isim var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iyi de çok saçma bir şey bu... adam geldiği sene başvuruda bulunuyor 5 sene sonra geçiyor Türk statüsüne ama adamın 5 sene Türkiye'de kalacağı ne malum?bu süre içinde başka ülkelerede gidebilir,saçmalık!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kalli Arda'dan memnun değilim diyor, Hasan Şaş'ı neden solda oynatmıyorsunuz sağ da deneyeceksiniz diyor basın, adam sağdaki gibi oynayamıyor diyor.. Bence orta sahanın soluna adam istemiştir..

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

ÇıpLak GözLe Seyretmeye Ne Gerek Var.
    Trabzon Kotu Gidio Bunu İzLeyende İzLemeyende BiLior

Buda Ziya Doğan v Yöentimin Suçu
    Adam Gibi Kadro KurmuoLar
    Doru Düzqün Transfer YapıLmıo
    Aldığınız (Şu An Elinizde Olan) OyuncuLar SorunLu

(Bizdede YıLLardır Düzqün Transfer YapıLmıodu Başkan Kotu Denıodu Ama Gerekeni YaptıLar Şimdi Artık Taraftarda YöneticiLerde MutLu)

bi ara rommedahl vardi ama o da sanirim suan Ajax lio adama ruzgarin oglu diolardi

sol kanata shaun wright philps(yanlis yazdim heralde) ii olabilir o da cok hizli

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

iyi de çok saçma bir şey bu... adam geldiği sene başvuruda bulunuyor 5 sene sonra geçiyor Türk statüsüne ama adamın 5 sene Türkiye'de kalacağı ne malum?bu süre içinde başka ülkelerede gidebilir,saçmalık!
    Başka ülkelere giderse zaten Türk vatandaşlığına geçmiyor. 5 sene burada kalması şart. Ülkeye her giriş yapan yabancı ben Türk vatandaşlığına geçeceğim dese neler neler olur. O nedenle 5 sene bu ülkede yaşaması gerekiyor başvuruyu yaptıktan sonra...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence sağ bek veya sağ açık

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar sag bek bence cünkü kalii orda linderoth uda denedi tutmadı........

11. Default

Tum sezon 3 forvetle gecmez. Tabi bu 3 forvet, biri alinirsa 3 olacak. Ne alaka, neden, cidden anlamiyorum. Boyle bir adami kazanmak varken...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Trabzonspor trasfer yapıyor, ama ellerindekileri kullanamıyorlar.

Bkz:Marcelinho, Szymkowiak, Musampa...
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    34

arkadaşlar milli takım ayrı vatandaşlık ayrı... yabancı bir oyuncu ister milli takım oynamış veya oynamamış olsun 5 sene Türkiye'de kalırsa isterse vatandaşlık müracaatı yapabilir örnek vereyim; uche,kingston,alouim boukar,balic,bolic....
    valla kardeş diğer arkadaşların aklına bu örnekler nasıl gelmedi hayret doğrusu
    tam ben yazacaktım aynısını baktım sen yazmışsın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Alex şimdi başvurursa 5 sene sonra Türk vatandaşlığına geçiyor. Ama hiç milli olmamışsa ve bakanlıkta tanıdıkların varsa şimdi başvurduktan 1,5 ay sonra Türk vatandaşlığına geçiyor.

Alex geldiği yıl başvursaydı önümüzdeki sezon Türk vatandaşlığına geçebilirdi. Dediğim gibi şimdi başvursa 5 sene geçtikten sonra ancak geçebilecek.
    bu yazıyı okumadan yorum yapmışım
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Geçtiğimiz sayfalarda Haldun Üstünel'in Odemwingie için girişimlerde bulunduğundan bahsetmiştik. Bugün olayla ilgili gelişmeleri öğrenebilmek için Haldun Bey'le irtibat kurdum. Kendisi bu transferi çok istediğini ancak yönetimin taraftarı stada daha fazla çekebilmek için önceliği isim yapmış oyunculara vereceğini belirtti. Bu sıcak gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim...

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Geçtiğimiz sayfalarda Haldun Üstünel'in Odemwingie için girişimlerde bulunduğundan bahsetmiştik. Bugün olayla ilgili gelişmeleri öğrenebilmek için Haldun Bey'le irtibat kurdum. Kendisi bu transferi çok istediğini ancak yönetimin taraftarı stada daha fazla çekebilmek için önceliği isim yapmış oyunculara vereceğini belirtti. Bu sıcak gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim...
    selman abi bilgilendirdiğin için saol ama odemwingie gelseydi iş yapabilirdi bence..

isim yapmis oyuncu yu da soledi mi peki selman abi?

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by batuhanry View Post
    isim yapmis oyuncu yu da soledi mi peki selman abi?

Şimdilik kalsın kesin bir gelişme olduğunda ben buraya aktarıyorum zaten

ok merakla beklicez

peki bu isim Podolski Olabilirmi Selman Abi?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Selman abi sen sanırım isimde biliyorsun.........Nasıl sence gelince cok iş yaparmı dünya nasıl bir tepki verir....

Podolski Olabilirmi Acaba?

Nesil
    2006
    Yer

Ne Podolski'si arkadaşlar gerçekçi olalım biraz...

Bülent Korkmaz mütiş bir teknik direktör defansı her zaman sağlam yapmadan golü düşünmüyor gol her zaman gelir düşüncesiyle önceliği defansa veriyor ve bence çok iyi yapıyor gecen sene Erciyesi 2. yarının flaş takımı yaptı iki devi devirdi ama finalde çok şansız bir şekilde yenildi.Onun gibi teknik direktörler fazla yok Bülent Korkmaz'da Şenol Güneş gibi defansa önem veriyor.

Onun için Emre'de Bursaya gitse çok iyi olur.Bursa güç kazanır ve defansı çok iyi olur seneyede ligin flaş takımı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ya beyler herşey bitti de alexin türk vatandaşlığımı kaldı boşverin onu takımın golcü eksiği var buraya transfer şar bunu konuşalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Ne Podolski'si arkadaşlar gerçekçi olalım biraz...
    Selman abi bir ipucu veremez misin bu konuda en azından hangi lig te oynuyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

veya yaşı kaç nereli ve bide adının baş ve son harfi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    veya yaşı kaç nereli ve bide adının baş ve son harfi
    Kardes yorumlarına dikkat!!!!

Sürekli Dalga gecer gibi mesaj yazıyorsun..........

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    saha man utd den ayrılmaz ayrılsa bile ingiltere dışına çıkmaz bence gs adı sanı duyulmamış biri alıcak kesin hatta %99.9
    Kardes Düzgün yorum yap....

Alınınca görürsün..........Nerden vardın bu kanıta.......????

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence bu sene Trabzon transfer yapmasın Jun'la Musampa'yı tekrar geri çağırsın en azından transfere para gitmez Trabzon'nun alt yapısı çok iyi bence oradaki oyuncular alınsın gerçek Trabzon ruhu ile oynasınlar bu takımın paralı askerlere ihtiyacı yok bence sadece alt yapıya önem verilsin yeter bu sene olmasa bile gelecek yıllarda başarı gelebilir

ok tmm bn cevabimi aldim

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    ÇıpLak GözLe Seyretmeye Ne Gerek Var.
    Trabzon Kotu Gidio Bunu İzLeyende İzLemeyende BiLior

Buda Ziya Doğan v Yöentimin Suçu
    Adam Gibi Kadro KurmuoLar
    Doru Düzqün Transfer YapıLmıo
    Aldığınız (Şu An Elinizde Olan) OyuncuLar SorunLu

(Bizdede YıLLardır Düzqün Transfer YapıLmıodu Başkan Kotu Denıodu Ama Gerekeni YaptıLar Şimdi Artık Taraftarda YöneticiLerde MutLu)
    Ben sana Celaleddin konusunda katılmıyorum.Bugüne kadar maçlarda nasıl bir katkı yaptı acaba?Bu söylediklerini herkes biliyor zate ayrıca anlatmana gerek yok
    [SIGPIC][/SIGPIC]

bence nuno gomes gelir.ismi var transfer etmesi diğer adı geçenlere oranla daha kolay.ama ben nuno gomesin gelmesini istemem 32 yaşında adamın ne işi var gs mizde.

Mesaj Yetkileri