Alex şimdi başvurursa 5 sene sonra Türk vatandaşlığına geçiyor. Ama hiç milli olmamışsa ve bakanlıkta tanıdıkların varsa şimdi başvurduktan 1,5 ay sonra Türk vatandaşlığına geçiyor.
Alex geldiği yıl başvursaydı önümüzdeki sezon Türk vatandaşlığına geçebilirdi. Dediğim gibi şimdi başvursa 5 sene geçtikten sonra ancak geçebilecek.
"YÜCE ATATÜRK"
bnm de icimden sagbekgecio
vede buraya en iyi trabelsi gider bnce
solbeke ne gerek var ya volkan bosuna mi aldikhadi o olmazsa anil oynar gayet de ii oynar
bnce sagbek lazim
ama ilk hedef bnce bi forvet olmali ve suan bi kac isim var
iyi de çok saçma bir şey bu... adam geldiği sene başvuruda bulunuyor 5 sene sonra geçiyor Türk statüsüne ama adamın 5 sene Türkiye'de kalacağı ne malum?bu süre içinde başka ülkelerede gidebilir,saçmalık!
Kalli Arda'dan memnun değilim diyor, Hasan Şaş'ı neden solda oynatmıyorsunuz sağ da deneyeceksiniz diyor basın, adam sağdaki gibi oynayamıyor diyor.. Bence orta sahanın soluna adam istemiştir..
ÇıpLak GözLe Seyretmeye Ne Gerek Var.
Trabzon Kotu Gidio Bunu İzLeyende İzLemeyende BiLior
Buda Ziya Doğan v Yöentimin Suçu
Adam Gibi Kadro KurmuoLar
Doru Düzqün Transfer YapıLmıo
Aldığınız (Şu An Elinizde Olan) OyuncuLar SorunLu
(Bizdede YıLLardır Düzqün Transfer YapıLmıodu Başkan Kotu Denıodu Ama Gerekeni YaptıLar Şimdi Artık Taraftarda YöneticiLerde MutLu)
bi ara rommedahl vardi ama o da sanirim suan Ajax lio adama ruzgarin oglu diolardi
sol kanata shaun wright philps(yanlis yazdim heralde) ii olabilir o da cok hizli
Bence sağ bek veya sağ açık![]()
Arkadaslar sag bek bence cünkü kalii orda linderoth uda denedi tutmadı........
Tum sezon 3 forvetle gecmez. Tabi bu 3 forvet, biri alinirsa 3 olacak. Ne alaka, neden, cidden anlamiyorum. Boyle bir adami kazanmak varken...
Trabzonspor trasfer yapıyor, ama ellerindekileri kullanamıyorlar.
Bkz:Marcelinho, Szymkowiak, Musampa...
(/s)
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Geçtiğimiz sayfalarda Haldun Üstünel'in Odemwingie için girişimlerde bulunduğundan bahsetmiştik. Bugün olayla ilgili gelişmeleri öğrenebilmek için Haldun Bey'le irtibat kurdum. Kendisi bu transferi çok istediğini ancak yönetimin taraftarı stada daha fazla çekebilmek için önceliği isim yapmış oyunculara vereceğini belirtti. Bu sıcak gelişmeyi sizlerle paylaşmak istedim...
isim yapmis oyuncu yu da soledi mi peki selman abi?
ok merakla beklicez
peki bu isim Podolski Olabilirmi Selman Abi?
Selman abi sen sanırım isimde biliyorsun.........Nasıl sence gelince cok iş yaparmı dünya nasıl bir tepki verir....
Podolski Olabilirmi Acaba?
Ne Podolski'si arkadaşlar gerçekçi olalım biraz...
Bülent Korkmaz mütiş bir teknik direktör defansı her zaman sağlam yapmadan golü düşünmüyor gol her zaman gelir düşüncesiyle önceliği defansa veriyor ve bence çok iyi yapıyor gecen sene Erciyesi 2. yarının flaş takımı yaptı iki devi devirdi ama finalde çok şansız bir şekilde yenildi.Onun gibi teknik direktörler fazla yok Bülent Korkmaz'da Şenol Güneş gibi defansa önem veriyor.
Onun için Emre'de Bursaya gitse çok iyi olur.Bursa güç kazanır ve defansı çok iyi olur seneyede ligin flaş takımı olur
ya beyler herşey bitti de alexin türk vatandaşlığımı kaldı boşverin onu takımın golcü eksiği var buraya transfer şar bunu konuşalım
veya yaşı kaç nereli ve bide adının baş ve son harfi![]()
bence bu sene Trabzon transfer yapmasın Jun'la Musampa'yı tekrar geri çağırsın en azından transfere para gitmez Trabzon'nun alt yapısı çok iyi bence oradaki oyuncular alınsın gerçek Trabzon ruhu ile oynasınlar bu takımın paralı askerlere ihtiyacı yok bence sadece alt yapıya önem verilsin yeter bu sene olmasa bile gelecek yıllarda başarı gelebilir
ok tmm bn cevabimi aldim
bence nuno gomes gelir.ismi var transfer etmesi diğer adı geçenlere oranla daha kolay.ama ben nuno gomesin gelmesini istemem 32 yaşında adamın ne işi var gs mizde.