GeLe geLe Nonda mı geLdi.Bizim gibi oLdu Gs nin haLide kimLer anıLırken kim geLiyor.BakaLım neLer yapabiLicek.
GeLe geLe Nonda mı geLdi.Bizim gibi oLdu Gs nin haLide kimLer anıLırken kim geLiyor.BakaLım neLer yapabiLicek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
500 bin Euro'ya gelcekse, buyursun gelsin.. Bu paraya alınabilecek en iyi adamlardan biridir Nonda.. Ama resmi site yazmadan inanmamak lazım..
2 forvet dediler.
Diğerini bekliyorum ben..
bence transferi bugün maça kadar açıklasalar iyi olur. hiç olmassa hakan ve ümit kendilerini göstermek için daha iyi oynardı..
liste yarın saat kaça kadar verılıyo.yanı eger 2.transfer olursa gene ya bugun yada yarın acıklanır
transfer islemleri en gec yarin saat 24´de bitmis olmasi lazim.
3 Eylül'de bitiyor transfer dönemi![]()
I'm back...
nilmarı ısteyen arkadaslara kotuhaber artık o napoli oyuncusu.
www.transfermarkt.de
Gelmesini isterdim fakat yönetimin ilgilendiğini bile sanmıyorum...Napoli'de başarılar demek düşer bize...
I'm back...
nonda bu fıyata bulabılecegımız cok ıyı bır oyuncu
Nonda bugün mü yarın mı ne sağlık kontrolünden geçecek videosunu koyacak birisi varmı son 2 sezonunun
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Nonda o fiyata yapılacak en iyi transferdir...
I'm back...
nondnın herkes sakatlıgından bahsedıyodu.adam ingilterede gecen sene kupalarlan berebar toplam 35 maç yaptı.yanı sakatlıgı atlattıgını gorebılırız.birde ıngıltere gıbı lıgde 8 golde ıyı bır sayı.galatasarayda cok ıs yapacagına ınanıyorum.ama hala ben bır 2.forvet daha ıstıyorum.inşallah uefaya verılcek lısteye yetısır.
Nonda nin gelecegi kesin mi ki???..
resmi sitede aciklanmadan önce hic bi seye inanmam... beklicez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
belki´de Hava limaninda Lincolndeki gibi sikinti yasanmasin diye haberi gec aciklayacaklar bi ihtimal
bazı basın organları bugun gelecek dıyo...ama bende formayla canlı yayına cıkıp gs ye geldıgım ıcın cok mutluyum demeden ınanmam...
Nondaya LincoLn Gıbı KarsıLama YapıLmaz
NiLmara Bak Yaa NapoLiye Gıttı Adam
Gs Yıne Yaptı Yapacağını Kaçırdı Adamı
Nonda'nın Yanında İii Bi Adam Daa GeLırse Super Olur
500 Bin $'sa Kimse Transfere Bı Sey Demez
Nonda Aslan oldu
Galatasaray, forvet transferini sonunda noktaladı. Görüşmeler için İtalya'da bulunan yöneticiler, Roma'nın Kongolu golcüsü Shabani Nonda ile her konuda anlaştılar. Yıldız golcü, bugün Türkiye'ye gelerek kendisini Sarı kırmızılı ekiple sözleşme imzalayacak.
Lig TV muhabiri Tunç Elibol'un haberine göre, sarı Kırmızılılar, Kongolu golcü için Roma'ya 500 bin euro ödeyecek. Nonda ise Galatasaray'dan yıllık 1,3 milyon euro alacak. Adını Monaco ile duyuran Nonda, daha sonra Roma'da forma giymiş geçen sezonu ise Tugay'ın takımı Blackburn'de kiralık olarak geçirmişti. 29 maçta 7 gol atan Kongolu yıldız, sezon sonunda takımı Roma'ya dönmüştü. Yöneticilerle birlikte İstanbul'a gelecek yıldız futbolcu, sağlık kontrolünden geçirilecek ve kendisini Sarı Kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.
Kaynak:Lig tv.com.tr
Galatasaray Shabani Nonda ile anlaştı..
Sarı Kırmızılılar iki gündür devam eden görüşmelerin ardından piyasa değeri 4 milyon euro olarak belirtilen Kongolu golcü ile her konuda anlaşırken, kulübü Roma'ya ise bonservis bedeli olarak 500 bin euro ödeyecek..
Nonda ise Galatasaray'dan yıllık 1,3 milyon euro alacak..
Geçtiğimiz sezonu İngiltere Premier Ligi'nde Blackburn formasıyla kiralık olarak tamamlayan golcü futbolcu, yarın İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçirilecek ve kendisini Sarı Kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayacak..
6 Mart 1977 Bujumbura, Burundi doğumlu olan, 1.82 boyunda ve 72 kilo ağırlığındaki Shabani Nonda, Kongo Milli Takımı'nın formasını giyiyor. 2000'de Monaco'ya transfer olan Nonda, 2004 Şampiyonlar Ligi finalinde Monaco formasıyla final oynadı. Monaco'da 57 gol kaydeden futbolcu ardından 31 Ağustos 2006'da bir yıllığına kiralık olarak Tugay Kerimoğlu'nun da formasını giydiği Premier League ekibi Blackburn Rovers'a geçti. Nonda Rovers'da bir sezonda 26 maçta 7 gol kaydetti.
1995 - 1998 yılları arasında üç sezon dün gece Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nden elediği Zürih'te oynayan Nonda, İsviçre'de 75 maçta 36 gol kaydetti. 1998 - 2000'de iki sezon da Fransa'nın Rennes takımında forma giyen Kongolu golcü, burada da 62 maçta 31 gol kaydetti.
2002 - 2003 sezonunda kariyerinin en parlak dönemini Monaco'da geçirdi.. Monaco ile geçirdiği muhteşem sezonda 26 lig golü kaydeden futbolcu dizinden sakatlandı ve 2003 - 2004'te sadece 12 maç forma giydi ve 5 gol atabildi..
Nonda'nın Rovers taraftarının taktığı Shabba ve kendisinin favorisi olan ve aynı zamanda ikinci ismi olan Chris takma isimleri bulunuyor.
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
TUNÇ ELİBOL
LİGTV-MARATON 2'lisi Nonda'yı getirdi GS'ye.
Hadi hayırlısı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
nilmar ın napoli ye gittiği kesin mi?
Vazgeçtiler 1 yıllık konrat isttediği için Nilmar'dan :![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Eğer Nonda ciddi ciddi geliyorsa başka yabancı alınmaz onu devre arası kullanırlar.
arkadaşlar bgn lig tv ye Gs yi takip eden muhabirlerden biri baglandı ve klübün nondanın geçirdigi sakatlıgın üzerinde durdugunu ve nondayı istanbula getirerek detaylı bir saglık kontrolünden geçireceklerini söyledi...
bunun dışında nonda ve klübüyle anlaştıgımızı duyurdu...
500 bin euro nonda gibi yeniden çıkış yakalamak isteyen kaliteli bir geçmişi olan oyuncu için çok cüzi bir miktar..umarım yararlı olacaktır..
Aysan " Çıkan haberler asılsız "
Tecrübeli sağ kanat oyuncumuz Ömer Aysan Barış ulusal gazetelerde ağzından çıkmış gibi yazılan haberlerin doğru olmadığını belirtti.
Bugün Fotomaç gazetesinde "Boş mukaveleye imza atarım" şeklinde çıkan haberin kesinlikle yalan olduğunu belirten Aysan " Bursaspor`un mukaveleli oyuncusuyum. Benim ağzımdan çıkmış gibi yazılan haberler tamamen asılsızdır. Ben böyle birşey söylemedim. Bursaspor`da oynamaktan son derece mutluyum. Transfer söz konusu olursa bu tamamen kulübün tasarrufunda olan birşeydir " dedi.
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Futbolcu Bilgileri
ben anlaşıldı diye okumuştum...