Sayfa 68 / 122 İlkİlk ... 1858666768697078118 ... SonSon
2,011 ile 2,040 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

G.SARAY'ın Atletico Madrid'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Portekizli orta saha oyuncusu Maniche ile ilgilendiği iddia ediliyor. Fransız internet sitesi football365.fr Porto, PSG, Monaco ile birlikte G.Saray'ın da 30 yaşındaki oyuncuya talip olduğu ve girişimlerde bulunduğunu duyurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Teknik bilginiz varsa döktürün, yoksa yorum yazmak zorunda değilsiniz. Transferleri karşılaştırmak kadar doğal birşey yoktur. Ancak bunu msn adresinizden yaparsanız daha çok sevineceğim.

Yapılabilecek mantıklı yorumlar;

Oyuncunun özellikleri, tecrübesi, insanlığı ve takıma katkısıyla ilgili olabilir.

Bizim oyuncumuz sizinkini döver. Daha gençti, ünlüydü, yakışıklıydı gibi yorumlar değildir. Lütfen dikkat edelim. Uyarı faslını geçtik artık cezaya kalmayalım.

İyi yorumlar.

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Skibbe Uğur'un alternatifi olarak demişti yanlış hatırlamıyorsam
    Öylede olsa Uğur'un alternatifi bir yabancı oyuncu olmamalı...

Galatasaray'ın Brezilyalı Julio Baptista'yı transfer etmek istediği günlerdir hem Türk hem de İspanyol basınında konuşuluyor.

Transferle ilgili son ve en net açıklamalar ise oyuncunun menajeri ise Herminio Menendez'den geldi. Menedez ''Galatasaray ihtimalini tamamen dışlıyoruz. Baptista kesinlikle Galatasaray'a gitmeyecek'' diye konuştu.

Baptista'nın menajeri, İtalyan Roma kulübünün de Baptista için yeterli girişimleri yapmadığını belirterek ''Baptista Real Madrid'in oyuncusudur'' ifadelerini kullandı.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

biz bi de rize'den bir adam almıştık o nerede oynuyo?

Baptista transferi çok zor.Hepimiz isteriz onu Galatasaray'da görmeyi ama maliyeti baya bi fazla olur.Parayı versek bile adam Türkiye'de oynamayı kabul edecek mi ? Çook zor bir iş bu.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

herkez biliyor transferin zor oldugunu ama yinede insanı heyecanlandırıyor

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    biz bi de rize'den bir adam almıştık o nerede oynuyo?
    Ferdi Elmas Sol Açık...Çok iyi bir patlama bekliyorum bu oyuncudan..Süratli ve topa hakim..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Ferdi Elmas Sol Açık...Çok iyi bir patlama bekliyorum bu oyuncudan..Süratli ve topa hakim..
    sol açık mı sence şans bulabilecek mi peki? arda,aydın,kewell+şaş da oynayabilir+ayhan+balta ve yaman ?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"Baptista Galatasaray'a gitmeyecek"

Galatasaray'ın renklerine katmak istediği Real Madrid'in yıldız futbolcusu Baptista'nın menajerinden sarı kırmızılı taraftarları üzecek bir açıklama geldi.. Tuttomercatoweb.com isimli internet sitesinde yer alan haberde, Galatasaray'ın transfer etmek istediği Baptista'nın menajerinin açıklamalarına yer verildi.

Haberde, menajer Herminio Menendez'in, Roma'nın Baptista ve Real Madrid'le hiçbir görüşmede bulunmadı ve Brezilyalı futbolcunun halen Real Madrid'in oyuncusu olduğu şeklindeki açıklamalarına yer verildi. Menendez; "Baptista'yı Galatasraray'a gitmesi için ikna etmeye çalışanların olduğunu belirterek, "Ancak şunu söyleyebilirim; Baptista Galatasaray'a gitmeyecek" dedi.

(Haberturk.com)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

-----------------Sorensen------------------------

---Uğur-----Servet-----------Neil------H.Balta----

-------------------M.Topal-----------------------

---Barış------------Lincoln--------------Arda------

-------------------Kewell------------------------

-------------------Nonda------------------------

İş yapabilecek bir kadro daha.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    -----------------Sorensen------------------------

---Uğur-----Servet-----------Neil------H.Balta----

-------------------M.Topal-----------------------

---Barış------------Lincoln--------------Arda------

-------------------Kewell------------------------

-------------------Nonda------------------------

İş yapabilecek bir kadro daha.
    Barış yerine aydın'ı koy yeter bence..Neil gelse bir de off..Ama bir forvet şart..Bu arada 2-3 oyuncuyu ya göndermeli ya da kiralamalıyız..Özellikle forvetten Serkan'ı kiralayıp,onun yerine iyi bir forvet alıp bir de Mehmet Güven'i kiralamalıyız..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bence Nonda yerine daha iyi bir forvet lazım Nonda TSL için yeterli ŞL için yetersiz bir isim bence...

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Galatasaray'ı zorlu rakipler bekliyor, bu yüzden orası düşünülerek transferler yapılmalı. Bunun için de iyi bir kaleci şart, bakalım kaleci sorunu çözülebilecek mi?

Bu arada Carrusca Cruz Azul'a daha yeni gitmiş. O da kiralık, bir kopamadılar şu adamdan. Hem oynamıyor, hem göndermiyor bizimkiler. Bağımlılık yaptı Carrusca herhâlde.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

@Ouzy

Carrusca bir ümit bi yerde parlarsa diye bekletiliyor sanırım

Carrusca ile ilgili övgü şeyler yazılmıştı ilk geldiğinde ki kaliteli ve potansiyeli olan bir isim olabilir, bilemeyiz, fazla şans bulamadı Galatasaray'da. Yaşı daha genç, aslında ilk alındığında ya banko oynamalıydı ya da kiraya verilmeliydi. Ancak Arda'nın Carrusca'nın geldiği yıl yaptığı inanılmaz çıkıştan dolayı Carrusca hep sol açık için yedek bekletildi ve fazla şans bulamadı. Galatasaray yönetimi eğer Carrusca'yı izleyerek transfer ettiyse, bu yüzden kiraya vermiştir ve belki Cruz Azul'da göstereceği performans ile tekrar takıma kazandırılabilir, hiç olmazsa başka bir takıma satılabilir. Zira yedek oturan bir oyuncuyu kolay kolay bir takım almaz, Carrusca yeni takımında oynayacağından talipleri çıkabilir. Galatasaray en iyisini yapmış.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Galatasaray'ın Brezilyalı Julio Baptista'yı transfer etmek istediği günlerdir hem Türk hem de İspanyol basınında konuşuluyor.

Transferle ilgili son ve en net açıklamalar ise oyuncunun menajeri ise Herminio Menendez'den geldi. Menedez ''Galatasaray ihtimalini tamamen dışlıyoruz. Baptista kesinlikle Galatasaray'a gitmeyecek'' diye konuştu.

Baptista'nın menajeri, İtalyan Roma kulübünün de Baptista için yeterli girişimleri yapmadığını belirterek ''Baptista Real Madrid'in oyuncusudur'' ifadelerini kullandı.

MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
    Türkiye'yi ve Galatasaray'ı küçümser dediğimde eleştirmiştiniz..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Galatasaray'a kötü haber !Galatasaray'la ismi anılan Neill'in önümüzdeki sezon da İngiliz ekibinin formasını giyeceği açıklandı.

8 Temmuz 2008 17:48

Galatasaray'la ismi anılan West Ham United'ın Avustralyalı savunma oyuncusu Lucas Neill'in önümüzdeki sezon da İngiliz ekibinin formasını giyeceği açıklandı.

Harry Kewell'ın Galatasaray'a transfer oluşunun ardından İngiliz basınında sarı-kırmızılı ekiple anlaştığı yönünde haberler çıkan Lucas Neill'den kötü haber geldi. Neill'in menajeri Paddy Dominguez, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Neill'in önümüzdeki sezonda İngiltere Premier Ligi'nde West Ham United forması giyeceğini söyledi.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

üzülmeye gerek yok piyasada adam mı kalmadı bize,hem öyle üstün yetenekli biride değilde kabul edin...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Aslan'dan John Mensah atağı
    Rigobert Song'un Trabzonspor'a transfer olmasının ardından yabancı savunma oyuncusu arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın Gana Milli Takımı'nın da formasını giyen John Mensah'la ilgilendiği bildirildi.

Liverpool'un Avustralyalı yıldızı Harry Kewell'ı renklerine bağlayarak dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken, Sarı-kırmızılılarda gündeme gelen son isim Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Lique 1) Rennes takımının formasını giyen Ganalı John Mensah oldu. Mensah, Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğini Gana medyasına verdiği bir röportajla doğruladı. Akra Daily Mail adlı bir gazete, 'Galatasaray Mensah yarışına girdi' başlığıyla verdiği haberinde, Sarı-kırmızılıların

Trabzonspor'a transfer olan Song'un yerine savunmaya Mensah'ı almayı planladığını okurlarına aktardı. Gazete Mensah'ın röportajına da yer vererek haberini aktardı. Mensah röportajında, "Galatasaray'ın beni izlemesi benim için onurdur. Ancak beni isteyen sadece Galatasaray değil Portsmouth, Wigan ve son olarak da Olimpik Marsilya gibi Avrupa'nın büyük kulüpleri beni istiyorlar. Ancak ben bunların arasından henüz bir tercih yapmadım. Menajerim bunlarla görüşüyor. Anca ben hala Rennes'in oyuncusuyum" dedi.

29 Kasım 1982 doğumlu olan Mensah, Afrika futbolunun yetiştirdiği en başarılı defans oyuncularından birisi olarak kabul ediliyor. Kariyeri boyunca İtalyan Cenova, Modena ve Chievo gibi takımlarda da forma giyen Mensah, yıldızını ise 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde parlatmıştı. Mensah, 58 kez Gana Milli Takımı'nın formasını giydi.

08.07.2008

Kaynak : İHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Keske stopeer mevkiisi için Mensah alınabilse. Kendisi Galatasaray'ın ilgilendigini acıklaamış. Bizimle birlikte premiere league den de talipleri varmış.

Edit: Bu mesajı üstteki haber konulmadan yazıyordum

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    üzülmeye gerek yok piyasada adam mı kalmadı bize,hem öyle üstün yetenekli biride değilde kabul edin...
    İşler değişince üstün yetenekli olmayan bir futbolcu mu oldu? Baptista bence üstün yetenekli, harika bir oyuncu, her yerde oynayabiliyor, tam bir joker ve alınsa çok çok büyük bir iş başarılır, Güiza transferini bile gölgede bırakabilir ama gelmeyeceğini açıklamış.

Galatasaray daha makul ama faydalı bir santrafor alabilir, şöyle 5 milyon Euro civarlarına. Epey isim var, mutlaka bir tane adam alınır, kim olur göreceğiz.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    Bir sorum olacaktı.

Bu bahsettiğin oyuncu Baptista mı? Eğer Baptista ise inan bana piyasada oyuncu yoktur. Onun kadar yetenekli oyuncu bulmak çok zor. Gerçekleşseydi Galatasaray çok iyi bir oyuncuyu kadrosuna katacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Neil için diyor. (:

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

İşler değişince üstün yetenekli olmayan bir futbolcu mu oldu? Baptista bence üstün yetenekli, harika bir oyuncu, her yerde oynayabiliyor, tam bir joker ve alınsa çok çok büyük bir iş başarılır, Güiza transferini bile gölgede bırakabilir ama gelmeyeceğini açıklamış.

Galatasaray daha makul ama faydalı bir santrafor alabilir, şöyle 5 milyon Euro civarlarına. Epey isim var, mutlaka bir tane adam alınır, kim olur göreceğiz.
    Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bir sorum olacaktı.

Bu bahsettiğin oyuncu Baptista mı? Eğer Baptista ise inan bana piyasada oyuncu yoktur. Onun kadar yetenekli oyuncu bulmak çok zor. Gerçekleşseydi Galatasaray çok iyi bir oyuncuyu kadrosuna katacaktı.

boşuna yazmışsınız mesajımın üstünde lucas neill haberi var...arkadaşın smile'ı yüzünden yazdım

ayrıca ben öyle oyuncu konusunda kıvırmam.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tam okumadan, idrak etmeden mesaj atmamak gerekir. (:

Baptista konusu daha yoğun olarak konuşulurken o mesajı görünce Baptista ile ilgili sandım ve cevap yazdım, pardon.

Neill için arkadaşın dediklerine katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Baptista konusu daha yoğun olarak konuşulurken o mesajı görünce Baptista ile ilgili sandım ve cevap yazdım, pardon.

Dalgınlıktır, olur.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

estağfurullah pardon demeye bile gerek yok(: olabilir

carrusca için yazılanlar için bir şeyler diyecem.arkadaşalr brezilya ve arjantin genç oyuncu pazarlama konusunda çok usta iki ülke.sizce carrusca nın potansiyeli çok büyük olsa onlar bize adamı 1.5-2 milyon dolar'a bırakırmıydı zamanında az çok kendi takımında başarılı olmuş biri kabul belki türkiye ye tekrar gelip iyi şeyler yapabilir ama abartmamak lazım.bazıları hala 'yeni maradona' diyor.

yönetim hatalıydı; carruscanın ortama uyum sağlaması imkansız gibi birşeydi zaten.başka iklimden geliyor adam.yönetim tam izlemeden oyuncu almaz umarım bir daha.

Mesaj Yetkileri