İyi bir ciğersiz iyo ile bu takım çok daha iyi olur geçen seneden.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Emre Taşdemir ve Advincula kanat oyuncularımız olmadığı için bu şekilde başlamak durumunda kaldı. Emre Taşdemir milli takıma kadar yükselen bir sol bek. Geleceği parlak, bizde bu sezon lig+kupa 30 maç üstü oynarsa çok gelişeceğine inanıyorum. Fiziksel özelliklerini de geliştirmesi gerekebilir. Advincula ise hızlı ve güçlü sağ bek. Oyun görüşü sıfır ama eksikliklerini rahatça kapatabiliyor. Bizim lig için iyi bir sağ bek diyebiliriz, yaşı da fena değil.
Aydın Karabulut geçen sezon geldi ve geldiği sezon kadro dışı kaldı, ikinci yarı Sivas'a kiralandı, orada da bir kaç maç oynadı ve kadro dışı kaldı. Hazırlık maçlarında sağ kanatta fena performans göstermedi. Kadroda yer bulacaktır kendisine. Mental sorunları olan bir oyuncu.
Ozan İpek, sözleşmesini maç başına çevirdi. O da deli gibi kovalayacaktır oraları ancak geçen sezon neredeyse hiç oynamadı ve ondan önceki sezonlarda da epey sakatlıklarla boğuştu. Onun durumu muallak gibi. Hala kaptanımız
Yeni transferlerden Cuenca oyunu bilen, adam eksiltebilen bir oyuncu ancak fiziği bizim lig için iyi değil. Burada ayağını kırarlar onun. Sakatlık yaşaması muhtemel ve bir kanat oyuncusuna göre hızı biraz yavaş. Yine de iyi transfer. Sol tarafta alternatifi bol bir kadromuz var zaten.
Dzsudzsak da aslında sol kanat oyuncusu. Her iki kanatta da oynasa da daha solak olduğundan sol tarafta oynamayı daha çok seviyor. Frikik atar, penaltı atar, adam eksiltir, oyunu bilir. Açıkçası iyi bir transfer. Form durumunu bilemiyorum.
Takıma alışma sürecini iyi geçirmemiz lazım. Kadromuz bana göre geçen seneye kıyasla aynı gibi. Belluschi'nin eksiğini dolduramayacağımız aşikar. Bu sebeple daha kötü bile diyebiliriz. Ozan Tufan da ayrılınca orta saha çöküşlerde. Artık Şamil'i izlemek istemiyorum.
Sentugo.
Ulan ala ala defansif ortasahayı gittik Japon bir adam aldık.
- Hajime Hosogai İle Anlaşma Sağlandı
- ​Herta Berlin kulübü ve Hajime Hosogai ile yapılan görüşmeler neticesinde 1 yıllık satış opsiyonlu kiralık anlşam sağlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Sentugo.
Hayırlı olsun![]()
Josue yerine ortada Stoch oynayacak bence. Bursaspor buna çok müsait bir kadro.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bursaspor, Senegalli futbolcu Ricardo Faty ile 3 yıllığına anlaştı. 14. yabancı oyuncu oldu.
![]()
Sentugo.